PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robos
Pontosabban 4+1 bonus dvd ami az elsõ 200 vásárlónak járt...

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

csak 4 rész van

soma62
Hali! Régen jjártam itt és látom esett szó a "Top Secrets" rõl. Ebböl a dvd bõl 5 rész van! Én letöltöttem az elsö kettöt, véleményem szerint állati jo, Megéri letölteni!

www.flickr.com/photos/soma62sco

tsarffi
Ja és nem kell felkapni a vizet

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

tsarffi
Oké bocs. A kérdõjelet lefelejtettem, és azért írtam utána. Csak te elõbb beraktad a kommented

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

VRSDM
nelégy már értetlen, vagy ha ennyi segítség után sem megy, akkor google talált nekem ilyet is -_-

u dont have to listen anybody else but me

tsarffi
?

VRSDM

tsarffi
Oké de mi az a WACOM

VRSDM
(#11721) -> #11731

tsarffi
Csall! Nem tudja vki, hogy Speed Paintinghez milyen ecsetet használnak? Vagy nem td vki vmilyen tutort?

Csori
pálma nélkül egyébként sincs min ülni 😄D

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

VRSDM
pálmával sokkaljobb, igy elveszik a térhatása.

Csori
hjahhh ez kimarat : Pálmanélkül

Csori
nem színhibás moncsin én is jobban átlátnám a tompaságot, de mivel a piros fullba el van szállva belõle, így sajnos sok helyen átver 😞 csere után még valszeg javítok ezen a képen, mert nekem jó lesz háttérnek 😊 az égboltot pedig nem akartam átmenetezni, mivel a "hátam mögött" van csak nappal és ettõl fényes a jég 😄D a sárgításra én is gondoltam, de sajnos azt most nem tudom megoldani 😞
nem kidumálni akarom, de 1 szín komplett hiányával örülök neki, h valami kijött a PSbõl.

dzsuvajoe
Nem rosz ötlet, de ezeke a szinek télleg eleg rosszak, valaogy az egesznek olyan fura tompa, v mû szine van. A hegyen vmi furcsa pixelfoltok vannak. A pálmafa nincs tul jol kivágva, mondjuk azt eleg nehez is rendesen megcsinalni. ill. hattertol függ. A csillagok eleg furik, tul homalyosak sztem es tul nagyok is. No meg pixelesek v milyenek, látszanak h kockákbol vannak. Valahogy ha már nppal meg éjjel elentét akor meg lehetne csinalni h az éjjel ne csak az égen látszodojon, a nappal meg ne csaka földön, kicsit öszemosni akettõt, vagy kicsit árnyékolni a földet ott ahol már est evan. Én a homokon sárgítanék egy kicsit (igaz te maskep latod). De amugy vicces. Elég jol egyben van. Jol összemostad a jeget meg a homokot. Rakj mar be egy képet pálma nélkül is 😉. kb enyi

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Csori
köszi!
akkor fejetlenül 😊) kép ugyanott, csak kicseréltem.

VRSDM
na akkor megadtad az ichletet :]

CONTEST

Idétlen Idétlen idõjárás

source nincsen

még aktuális is 😄

VRSDM
hmm.szép.sztem jójez. csak az a fej nelenne a jégfalban, azfosi de anélkül <#eljen>

Csori
kilátás 1 pálmafa tetejérõl (kicsit hideg, kicsit meleg, kicsit nappal, kicsit éjjel) 😄D
a színek lehet h nagyon rosszak, de sajna abba most nem látok bele, mivel színhibás a monitorom. viszont valamit már kellett csinálni a photoshopal, mert naon untam magam.

D4nY
photoshopban szétdarabolod a "slice tool" segítségével. Majd: File -> Save for Web

xP

kraawz
Üdv. Valaki el tudná magyarázni,hogy egy jpg-bõl hogy tudok html-t csinálni?

Eddig olyan jutott eszembe,hogy szétdarabolom vmivela honlapot,elmentem millió kis file-ba,és azokat összerakom egy honlapként,de ennél biztos van egyszerûbb is.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

berlinboy6329
Passz.Nekem sima körecsetnek tûnik.+lehet 1 kis Wacom is,a nyomásérzékenységével.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

PJack
jóak!<#eljen>
de sztem ezeket inkább ide tedd be😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

D4nY
oh thenksz. itt nemis kerestem!
nah megpróbálom mégegyszer berakni az elsõ két signem amit most készítettem.

transformers:

et:qw v1

et:qw v1.1

et:qw v.red

xP

ha sig-re gondoltál akkor itt van
SIG tutor

D4nY
ez érdekes... bocsi mindenkitõl beszurtam a képeket de nemjelenik meg.

xP

D4nY
Sziasztok! Most csináltam elöször sign-eket és szeretném a véleményeteket kérni!
Esetleg ha tudtok vmi jó sign tutorialt azt megköszönném!

Transformers:

ET: Quake Wars v1

ET: Quake Wars v2

ET: Quake Wars version red

Üdv, D4nY

xP

acsati
File - Automate - Web Photo Gallery
zolo
Olvastam valahol asszem ,hogy lehetõség van Photoshopban fotóalbumot létrehozni, úgy hogy azt utána weblaphoz fel lehet használni, asszem meg is csinálja hozzá a netes kódot.

Hogyan tudom használni ezt a funkciót?

http://flickr.com/photos/zolika90/

VRSDM
ezekhez a festésekhez milyen ecsetet használnak? speed-painting.com-on is szinte az összes képnél ez az ecset van de nemvágom melyikez? <#help>

Kicsikiraly
én tudom honnan tudsz letölteni egy cracket:

Ha nem látod az oldal címét akkor noob vagy és rossz helyen keresed a Warezt!

DFTBA &#3232;_&#3232;

LaliK
ja és a munkáddal kapcsolatban:
ahhoz képest hogy 13-14éves lehetsz, és az elsõ munkád, ahoz képest...
...se a legjobb

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

LaliK
Szerintem ha cracket akarsz, akkor ne itt keresgélj!!

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

LaliK
EZAZ!!
még én is!! d(- . -)b

zsolesz92
Miért szivatna?
Itt sokan megcsinálják neked -.-
Na cjó, neked nem biztos, de másnak igen

zoltan93
Csá!

valaki meg tudja mondani hogy photoshop cs2 v9.0-hoz honnan tok letölteni egy cracket?

egyébként itt van az elsõ munkám:

HyperGames
most miért szivatsz?

www.CRIMEMUSIC.try.hu

VRSDM
rexi . menj igyál egy bögre kakaót aztán postolj :]
miez az omg? fotozd le magad és megcsinálom neked, ez nem nagy topszikrit csak kreatív copy paste - clone tool - meg árnyék -_-

HyperGames

www.CRIMEMUSIC.try.hu

HyperGames

www.CRIMEMUSIC.try.hu

VRSDM
nemfeltétlen de nemárt :] én pl ilyenekbõl tanultam meg a jobb hotkey-eket ;]

acsati
és nagyon szükséges hozzá angol tudás? mer én nem nagyon tudok <#szomoru1>
BlackShadow
nemtudom, hogy volt e már róla itt szó, de megjelent a "Photoshop Top Secret Training Course", ami a nevébõl adódóan tanítgat egy s mást.
itt a trailer

"beszerváltam" 😛 és nagyon jó! html alapon van az egész, és videókban magyarázza a srác angolul a dolgokat.elég szájbarágósan csinálja, tehát könnyen megérthetõ.

ha meg már volt róla szó akkor <#banplz>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

PyRex
dehogy szólok, magát égeti 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

droidika

...nehogy már ne legyen valami erre is! (a világvégét vagy érted, vagy majd megérted)

VRSDM
mostmár nekem is jó a linkelés, elsõre csak kódokat látattam...
tedd be a mátrix kódját a fickó mögötti rétegre, aztán distort-al szépen húzd rá a sarkait a házakra ;]

Atkamon
nekem mindkét link bejön.
és tudom hogy lehetne rajta változtatni... csak azt nem hogy azt hogyan lehet megcsinálni... nem sokat photoshopozok néha próbálgatom de nem tartom magam túl jónak... nem rég kezdtem el....

VRSDM
nincs vele semmi gond, az más kérdés hogy nenem nemjönbe, de azért 3csillag mellé nemtudni linkelni ? 😉
/lehetne ezt még modifikálni ám ;]
/pl a mátrix kódokat, ráilleszteni a házak síkjára...

Atkamon
Sziasztok! Csináltam egy screenshotot a The Matrix nline címû játékból, és megpróbáltam kicsit mátrixosítani rajta😊

Ez az eredeti kép

És ezt csináltam