PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
www.flickr.com/photos/soma62sco
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
u dont have to listen anybody else but me
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
nem kidumálni akarom, de 1 szín komplett hiányával örülök neki, h valami kijött a PSbõl.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
akkor fejetlenül 😊) kép ugyanott, csak kicseréltem.
Idétlen Idétlen idõjárás
source nincsen
még aktuális is 😄
a színek lehet h nagyon rosszak, de sajna abba most nem látok bele, mivel színhibás a monitorom. viszont valamit már kellett csinálni a photoshopal, mert naon untam magam.

Eddig olyan jutott eszembe,hogy szétdarabolom vmivela honlapot,elmentem millió kis file-ba,és azokat összerakom egy honlapként,de ennél biztos van egyszerûbb is.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
de sztem ezeket inkább ide tedd be😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
nah megpróbálom mégegyszer berakni az elsõ két signem amit most készítettem.
transformers:
et:qw v1
et:qw v1.1
et:qw v.red

xP
Esetleg ha tudtok vmi jó sign tutorialt azt megköszönném!
Transformers:
ET: Quake Wars v1
ET: Quake Wars v2
ET: Quake Wars version red
Üdv, D4nY
xP
Hogyan tudom használni ezt a funkciót?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Ha nem látod az oldal címét akkor noob vagy és rossz helyen keresed a Warezt!
DFTBA ಠ_ಠ
ahhoz képest hogy 13-14éves lehetsz, és az elsõ munkád, ahoz képest...
...se a legjobb
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
még én is!! d(- . -)b
valaki meg tudja mondani hogy photoshop cs2 v9.0-hoz honnan tok letölteni egy cracket?
egyébként itt van az elsõ munkám:

miez az omg? fotozd le magad és megcsinálom neked, ez nem nagy topszikrit csak kreatív copy paste - clone tool - meg árnyék -_-
www.CRIMEMUSIC.try.hu
www.CRIMEMUSIC.try.hu
itt a trailer
"beszerváltam" 😛 és nagyon jó! html alapon van az egész, és videókban magyarázza a srác angolul a dolgokat.elég szájbarágósan csinálja, tehát könnyen megérthetõ.
ha meg már volt róla szó akkor <#banplz>#banplz>
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
tedd be a mátrix kódját a fickó mögötti rétegre, aztán distort-al szépen húzd rá a sarkait a házakra ;]
és tudom hogy lehetne rajta változtatni... csak azt nem hogy azt hogyan lehet megcsinálni... nem sokat photoshopozok néha próbálgatom de nem tartom magam túl jónak... nem rég kezdtem el....
/lehetne ezt még modifikálni ám ;]
/pl a mátrix kódokat, ráilleszteni a házak síkjára...
Ez az eredeti kép
És ezt csináltam