PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsuvajoe
het ez a sílus! Hát ez megengedhetetlen, én már bann kapnék érte.

BErlinboy: ez forditva szokot mukodni elõbb az ötlet utánna a kép, nem elõbb a kép és magyarazunk bele valamit😊 ez igy furi

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

miért pont mind a 2 irányból behajtani tilos tábla??
akkor már legalább legyen alatta hogy kivéve ha meghaltál vagy vmi

rooney8
Legalább tanulok belõle 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Így gondoltátok Life or Death?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Benc16
az az angyal lehetne szebb is mert pasinak nézek, és jah, egy átmenetet nyomd kettõjük közé.

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

LaliK
de legalább õszinte vagy...

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

KILLER2
Alapnak jó ez, csak össze kéne mosni, mert így bocs, de szar.

Töltsük le az internetet!

rooney8
Én is csináltam egyet. Nem lett valami jó

ppk
nagggyoooonjoooo, egyedül az ördöggel kellene még vmit tenni, mivel a csajt csalogatja gondolom a pokolba, inkább õrá kellene hogy nézzen, és ne miránk :-)

Meg azon az oldalon áll, mind az angyal, tehát a hídon túl, ami megint furcsa, mivel a pokol lejebb van mind a menyország, így én a jobb alsó sarokba tettem volna , de mindenképp valami olyan helyzetbe, hogy érezni lehessen, lentrõl jött a gonosz . . . (jó, látom a távolban ott egy temetõ, de vmi hatás kellene, hogy nem csak ugy felbukkant mind a paprikajancsi) :-)

Végül pedig, nekem kb még két év mire erre a szintre eljutok, ugyhogy így nézve tökéletes, csak gratulálni tudok ;-)

Powerball!!!

Benc16
ez szép, a feliratot vmi más betûtípussal és tökéletes az én részemrõl 😛

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

berlinboy6329
Hmmm...Jó kis 5let utott eszembe.Na az a lényege a képnek h a csaj csalódott az életben(találjatok ki vmit amitõl öngyilkosságra is hajlandó lenne)és ezért öngyilkos lesz,és ne érdekli h a menybe v a pokolba kerül...a Cealum aut Vorgao helyett a "Disappointed in Life" lett volna a kép címe,de szeretem a latin neveket. 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Caelum Aut Vorago

Na javítva,amit lehetett.

A szöveg annyit jelent h menyország v pokol.(latin szótár ezt dobta ki).Kb annyi lenne,h volt 1 bevillanás ezzel az 5lettel,képpel,azt megcsináltam.Szal lényege az,kb h halál után hova kerülünk?Elgonodlkodni azon,amit az életben csináltunk,jót rosszat,és mi lesz velünk halál után.A csaj meg a bitófa meg kis +....Vonjátok le a jelentést/tanulságot,történetet....😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

dzsuvajoe
upsz kiráj az ly-al van XD

dzsuvajoe
Nekem a felhasznált képek nem tetszenek, valahogy nagyon lerii roluk hogy ok nem együt vannak, az elgondolás jó, bár nem értem h h is áll össze a kép. Tehát akkor balrol jobbra nezzuk hibákat:
1.: Az angyalnak én személy szerint több átmenetet cisnáltam volna, kicsit fura ahogy kijön a felhõbõl szerintem fokozatosabban kéne elhalványulnia a szoknyának.
2.: Az akasztófa fája elég kirájul oda lett rakva, de a kötél sztem nagyon elüt, olyan mintha egy mesefilmbol lett volna kivágva, meg mintha lenne eg pici kerete, kicsit lehet h halványitanék rajta, vagy megpróbálnám a szélét kicsit finomitani( Egy ötlet: Nagyitsd fel-> jelöld ki>select>feather>és egy két pixelre alitsd ba> majd ctrl+shift+i vel fordits akijelölésen>majd delete. Ezzel leszed pár pixelnyit a szélébõl lehet h jobban nézne ki.) A néni elégjol oda lett rakva, róla elhinném hogy ott is van. A háttér is teccik.
3.: ellenben az aszörnyike ott jobboldalt nem teccik, ill. nem értem nem vágom hmit keres ott vagy hogy kerül ide. Ellentéte aka lenni az angyalnak, aki elküldi a másvilágra a csajszit v mi? Monmá el lécci. A legnagyobb baja sztem h az is kiugrik a képbõl, láccik rajta h rajz volt.(azzal szivtad meg amivel korábban én is) NEm értem az atlaccosagát se, ha egy szellen akar lenni én lejjeb venném az opacitit, és esetleg homályositanék rajta egy csöbbet meg esetleg világosítanék is.
4.😞bár nem hiba) Sajnos a cimét nem értem, ha érteném lehet h meglatnam a mondanivalot is (ha van, de kell lenie mert csak vol vmi gondolatod elõtte)
5.: Nagyon furi ez akompozicio, valahogy nemigazán kellemes nézni az angyal tul kicsi a z ördöghöz képest meg ... de nemtom...

Köszöntem a figyelmet: Csoukolom a kezit labat meg a lova patáját.

(

BlackShadow
egy kicsit szórakozgattam ps-el.. leginkább ezeknek az orboknak a kreálgatásával 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

berlinboy6329
Hmm..Most h így megnéztem a képet,nézegettem pár percig..Többször mondtátok,h nagyobb fényerõn/contrastomn kellene alkotnom,szal feljebbvettem azt is,és most h megnézem van ám benne pár hiba.:S

Megyek ki is javítom.

soma62
Király!!!!

www.flickr.com/photos/soma62sco

Na ez durva...😉
zsolesz92
<#eljen>

Shiwo
nekem tetszik az ötlet és a kivitelezés... grat <#eljen>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

berlinboy6329
Én se akarok kimaradni a Contestbõl,szal csnáltam most én is vmit,úgyis régen PS-eltem:

PJack
ASD:SA😄dsad_d

Pain is inevitable. Suffering is optional.

w77d
a titanic alapképet hol találtad??

Benc16
igen? :S 😊

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Kicsikiraly
volt már ilyen banner 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
pirosponty 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Benc16
Új bannert készítettem, tom hogy nem a legjobb de ötletes ^^

Bexter
A köv bálnáshoz rakok majd petuniát is 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Benc16
ezt én is problémáztam de mostmár rájöttem ^^

ppk
na jah :-D

Powerball!!!

Kicsikiraly
jó a kép bár pár pici hiba. a hold és a "fényhíd" nem egy síkban vannak ezért olyan irreális, másrészt a hold a képen szürkés, míg a fény barnás-sárgás. vagy a hold legyen ilyen, vagy a fény szürkés. de amugy télleg egész jó 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
na errõl mi jutott eszembe 😄

"Ó, hol vagyok? nahát mi ez a süvítû hang? Szél! nevezzük szélnek jól hangzik. és mi ez a nagy széles valami a testem végén? Farok? hmm ez jónak hangzik. Nééézd csak mi ez a nagy lapos valami ami így jön felém? Föld! Föld! ez jó név lesz! Szia föld! Vajon barátságos? *Puff*"

aki kitalálja mibõl van pirospont 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

zsolesz92
Én a helyedben egy nyelvtan tanárra áldoznám idõmet xD
Fogalmazás=0

Bexter
<#eljen> Csak így tovább ifjú Padawan 😄

rooney8
A csillagok kicsit furák, de amúgy jó

Benc16
Volt egy kis idõm, és PS -re használom azt. Ez az elsõ ilyen mûvem szal ne várjatok többet ^^ A hangolat minden Bextertõl jött... ^^ Lehet kicsit kicsi a kép de majd mostmár tom mekkorának kell lenni ^^

jah, még egy:

http://img180.imageshack.us/img180/7523/solabydarkartistsincby8.jpg
Nem linkelem be mindet külön, itt meg van minden asszem...

http://www.darkart.cz/czech/galerie_foto.htm
soma62
Egész jó bár nem az én stílusom de jó komolyan!!!!😉 így tovább!

Bexter
sourcok?

seytanisi
nem áll jól

What do people do?

Hi all! Új vagyok errefele, megtetszett ez a contest dolog...
soma62
De amúgy sztem a képnek még jól is áll!😄

soma62
Tudom hogy homályos véletlen a puha radír miatt:S igyekszem majd kijavítani😊

Bexter
A vágás nem a legjobb. Néhol átlátszó a korlát 😊
De igy már értem mért sülyedt el a hajó 😊 Nekiment egy szellem szigetnek

Enosh Chan
Megjottel? Bar jogos 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

seytanisi
Mér homályos a hid vége???

What do people do?

soma62
Köszi szépen😊

Benc16
nagyon szép munka 😊