PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BErlinboy: ez forditva szokot mukodni elõbb az ötlet utánna a kép, nem elõbb a kép és magyarazunk bele valamit😊 ez igy furi
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
akkor már legalább legyen alatta hogy kivéve ha meghaltál vagy vmi
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Meg azon az oldalon áll, mind az angyal, tehát a hídon túl, ami megint furcsa, mivel a pokol lejebb van mind a menyország, így én a jobb alsó sarokba tettem volna , de mindenképp valami olyan helyzetbe, hogy érezni lehessen, lentrõl jött a gonosz . . . (jó, látom a távolban ott egy temetõ, de vmi hatás kellene, hogy nem csak ugy felbukkant mind a paprikajancsi) :-)
Végül pedig, nekem kb még két év mire erre a szintre eljutok, ugyhogy így nézve tökéletes, csak gratulálni tudok ;-)
Powerball!!!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Na javítva,amit lehetett.
A szöveg annyit jelent h menyország v pokol.(latin szótár ezt dobta ki).Kb annyi lenne,h volt 1 bevillanás ezzel az 5lettel,képpel,azt megcsináltam.Szal lényege az,kb h halál után hova kerülünk?Elgonodlkodni azon,amit az életben csináltunk,jót rosszat,és mi lesz velünk halál után.A csaj meg a bitófa meg kis +....Vonjátok le a jelentést/tanulságot,történetet....😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
1.: Az angyalnak én személy szerint több átmenetet cisnáltam volna, kicsit fura ahogy kijön a felhõbõl szerintem fokozatosabban kéne elhalványulnia a szoknyának.
2.: Az akasztófa fája elég kirájul oda lett rakva, de a kötél sztem nagyon elüt, olyan mintha egy mesefilmbol lett volna kivágva, meg mintha lenne eg pici kerete, kicsit lehet h halványitanék rajta, vagy megpróbálnám a szélét kicsit finomitani( Egy ötlet: Nagyitsd fel-> jelöld ki>select>feather>és egy két pixelre alitsd ba> majd ctrl+shift+i vel fordits akijelölésen>majd delete. Ezzel leszed pár pixelnyit a szélébõl lehet h jobban nézne ki.) A néni elégjol oda lett rakva, róla elhinném hogy ott is van. A háttér is teccik.
3.: ellenben az aszörnyike ott jobboldalt nem teccik, ill. nem értem nem vágom hmit keres ott vagy hogy kerül ide. Ellentéte aka lenni az angyalnak, aki elküldi a másvilágra a csajszit v mi? Monmá el lécci. A legnagyobb baja sztem h az is kiugrik a képbõl, láccik rajta h rajz volt.(azzal szivtad meg amivel korábban én is) NEm értem az atlaccosagát se, ha egy szellen akar lenni én lejjeb venném az opacitit, és esetleg homályositanék rajta egy csöbbet meg esetleg világosítanék is.
4.😞bár nem hiba) Sajnos a cimét nem értem, ha érteném lehet h meglatnam a mondanivalot is (ha van, de kell lenie mert csak vol vmi gondolatod elõtte)
5.: Nagyon furi ez akompozicio, valahogy nemigazán kellemes nézni az angyal tul kicsi a z ördöghöz képest meg ... de nemtom...
Köszöntem a figyelmet: Csoukolom a kezit labat meg a lova patáját.
(
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Megyek ki is javítom.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DFTBA ಠ_ಠ
"Ó, hol vagyok? nahát mi ez a süvítû hang? Szél! nevezzük szélnek jól hangzik. és mi ez a nagy széles valami a testem végén? Farok? hmm ez jónak hangzik. Nééézd csak mi ez a nagy lapos valami ami így jön felém? Föld! Föld! ez jó név lesz! Szia föld! Vajon barátságos? *Puff*"
aki kitalálja mibõl van pirospont 😄
DFTBA ಠ_ಠ

http://img180.imageshack.us/img180/7523/solabydarkartistsincby8.jpg
http://www.darkart.cz/czech/galerie_foto.htm
www.flickr.com/photos/soma62sco

www.flickr.com/photos/soma62sco
De igy már értem mért sülyedt el a hajó 😊 Nekiment egy szellem szigetnek
http://bexter.hu Szép Fényeket!
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]