PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
képnagyítás : az Alien Skin Blow Up plugin erre való, a bemutató példák megnyerõek, nemtudom milyen igazából mert a gépemre aztmondja hogy szar és nem fut rajta, INNEN (RS.com) le lehet tölteni
++
Rakj be egy 400*400 körüli képet és nagyitsd a 400% ára és tedd fel ide mindkettõt. Ha jo akkor küldheted a pulgint 😊
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
természetesen ez több idõbe is telik.
Én sokáig használtam de xp reinstlallnál már nem tettem fel
www.flickr.com/sztyui
Nesto: Nagy felbontasban kell szkennelni, es azt lehet nyomtatni
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

...vágod?
u dont have to listen anybody else but me
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Egyenlõre ennyi😊 Majd jön valami nagy városi csávó és fellendûl a falucska😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nekem egy egész honlap van készen,és azt daraboltam fel. A darabokat ki kellene mentem .jpg-ben mondjuk és feltöltögetni ? :S
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Bár még midig annak érzem magam...Én anno úgy kezdtem,h netre fel,tutorial oldalakat keresni,és minden szir-szart leszedni és használni,így megtanultam a toolokat,filtereket(ezeket jobban)használni,meg minden mást is,onnatól már próbáltam tutor nélkül is alkotni,mikor h sikerült.Megcsináltam legalább 150 tutorialt,aztán magam is elkezdtem tutor nélkül tevékenykedni.Azóta csak akkor nézek tutor után ha vmit nem tok h kell.
Akkor most kéne egy kis segítség. Hogyan lehet mozgó képet csinálni?
Azt tudom hogy Image Ready-ben, de azon belûl hogy?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mondjuk megvolt már az 5let is,csak aztán elfelejtettem. 😊
Miközben csináltam a képet még tudtam,aztán szevasz...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Meg én amúgy s etudok jó képeket csinálni...