PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
én használtam...

hát ez ...(no komment) / GRAT!!!!!!

képnagyítás : az Alien Skin Blow Up plugin erre való, a bemutató példák megnyerõek, nemtudom milyen igazából mert a gépemre aztmondja hogy szar és nem fut rajta, INNEN (RS.com) le lehet tölteni

++

Bexter
Nah ara kiváncsi vagyok 😊
Rakj be egy 400*400 körüli képet és nagyitsd a 400% ára és tedd fel ide mindkettõt. Ha jo akkor küldheted a pulgint 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

kraawz
van egy plugin PShez,ami 400%-ra nagyitja a kepet a kepminoseg romlasa nelkul.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Röviden: nincs. Próbálj meg minél nagyobb képet találni a DJ-rõl, vagy ha nem akkor a poszter legyen kisebb, és a nyomtatásnál berheljetek vmit. A lényeg az egészben, hogy a képpont(pixel) alapú képeket nem lehet veszteség nélkül nagyítani. Ezt csak a vectorra épülõkkel teheted meg. És nem hiszem h lenne vectoros képed a Dj-rõl.
nesto
köszi a választ, de én úgy értem ha pl. netrõl leszedek egy képet egy emberrõl (vagy bánomisén egy lényegtelen képet) akkor azt ha retusálni, alakítgatni szeretném a photoshoppal akkor van-e valamilyen módszer, hogy a poszter méretû nagyítás ne rontsa el és legyen pixelzsúfolt a kép? Plakátkészítésnél jött elõ ez a programnál, egy dj-rõl kéne az egyik képet ráhelyezni egy A2-es méretû plakátra. (mondanom sem kell: kíváló minõségben elvileg)

zsolesz92
csak vannak olyan, okosabb pluginek, melyek szebben 'számolják ki' az oda illõ pixelt
természetesen ez több idõbe is telik.
Én sokáig használtam de xp reinstlallnál már nem tettem fel

zsolesz92
Ez sztem teljesen egyértelmü

sztem, itt nem beszelhetunk 'veszteség nélküli felnagyítás'rol, hiszen itt plusz keppontokat kell beiktatnod. Mivel kitalalni eleg nehez, ezt mindenfele a szomszedos kepkockak atlagolasaval es egyeb trukokkel lehet, de alapvetoen egyik sem lehet 'eredeti', ha ugy erted a vesztesegmentes-t...
zsolesz92
nem. de ha letöltöd az alien skin pluginját(egyíiket a sok közül) akkor azzal szebben tucc nagyítani

sztyui2
Nekem is szükségem lenne egy olyan megoldásra, amivel fel lehet nagyítani a kép méretét, de úgy, hogy ne legyen pixelesebb vagy homályosabb. Tehát tudja a Photoshop a veszteség nélküli felnagyítást?

www.flickr.com/sztyui

Berlinboy: ?

Nesto: Nagy felbontasban kell szkennelni, es azt lehet nyomtatni
berlinboy6329
A válasz lemaradt :S

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Nem rossz.Én most épp 1 ipari 4eden dolgozok,de xarok a sourceok,meg 5letem sincs még milyen legyen a kompozíció,de majd eldöntöm... 😊

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nesto
Heló. Fénykép A2-es poszterméretû nagyításához mit kell tenni hogy megõrizze a program a minõséget? Nincs más lehetõség csak ha akkora képet keresek ami már alapból nagy? Légyszi segítsetek

ppk
nem jön be a kép . . . mármint a link nem jo .. . de a a kép tetszik :-))))

Powerball!!!

ppk
jóóó :-)

Powerball!!!

Beast Machine
untam a hátteremet, összedobtam egyet, vélemény?

E!

...vágod?

ppk
tanulok ezerrel :-)

adjatok még fél évet :-)

Powerball!!!

VRSDM
kár hogy ilyen lowqual 😞

/kurvára nincs idõm semmire, elõzõ contest is kimaradt, talán majdez . azért ittvagyok felügyelek.

u dont have to listen anybody else but me

ppk

Powerball!!!

VRSDM
az meg az állványa gondoltam :$

u dont have to listen anybody else but me

BlackShadow
észre nem vettem volna 😄 de amugy a lába melletti részre gondoltam, ahol elszínezõdik a mezõ

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AntiHero
fényképezõ gép lenne😊 (olyan régi fajta😄)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BlackShadow
kissrácnak a jobb oldalán mi van?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AntiHero

Egyenlõre ennyi😊 Majd jön valami nagy városi csávó és fellendûl a falucska😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BlackShadow
semmi gond, örülök, h segíthettem 😊

kraawz
kösz szépen,images mappa volt. Bocs az ien alap kérdésekért,de 1x kell megtanulni

BlackShadow
ha psben elmentetted mint html a "képet" akkor az elmentette a részeit is. keresd meg és töltsd fel azokat is . ha mappába tette õket (pl images) akkor mappástul

kraawz
én is erre gondolok. De azt hogy ? 😄
Nekem egy egész honlap van készen,és azt daraboltam fel. A darabokat ki kellene mentem .jpg-ben mondjuk és feltöltögetni ? :S

BlackShadow
mert a képeket nem töltötted fel hozzá, gondolom 😊

kraawz
Még egy kérdés. Van egy honlapom. Szépen slice tool-al x felé vágtam,lementettem HTMLbe. Feltöltöm honlapra index.html néven ahogy illik,honlap alapja be is jön,de a képek nem jellennek meg, csak piros x-ek :S

ppk
nem eccerü . .. .

Powerball!!!

Shiwo
hát az függ a képtõl, de a legtöbb esetben másnem aprólékos munkával eltüntethetõ..javallott a patch és a clone stamp tools használata..de akár sima brush is jól jöhet (szinfelvevés alt-tal könnyû)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

RaZoK
mutasd meg mirõl van szó...

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

kraawz
Üdvözlet. Photoshopban írást kellene eltüntetnem. Annyi a nehézség,hogy nem egy sima háttér,hanem gradient átmenetes hátteren van a szöveg. Hogy tudnám azt onnan eltüntetni a lehetõ legpontosabban ?

RaZoK
pssztt....inkább dolgozni a kontesztre....plíz 😊

RaZoK
Téma: Építsd fel saját városod

SOURCE

berlinboy6329
Azaz..mindenki volt kezdõ..Én is.😊

Bár még midig annak érzem magam...Én anno úgy kezdtem,h netre fel,tutorial oldalakat keresni,és minden szir-szart leszedni és használni,így megtanultam a toolokat,filtereket(ezeket jobban)használni,meg minden mást is,onnatól már próbáltam tutor nélkül is alkotni,mikor h sikerült.Megcsináltam legalább 150 tutorialt,aztán magam is elkezdtem tutor nélkül tevékenykedni.Azóta csak akkor nézek tutor után ha vmit nem tok h kell.

Shiwo
az igazat megvalva én mozgóképeket eddig mindig ulead gifanimatorral csináltam, szal ebben a kérdésben én nem tok segíteni, de biztos lesz, aki tud..

rooney8
Köszi hogy kiállsz mellettem<#puszi> (nem vok buzi 😊 )

Akkor most kéne egy kis segítség. Hogyan lehet mozgó képet csinálni?
Azt tudom hogy Image Ready-ben, de azon belûl hogy?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Shiwo
ne vedd a szívedre, ambózia tökéletesre született, õ nem értheti, hogy milyen kezdõnek lenni...nyugodtan linkeld a képeid, majd ugyis mondunk tanácsokat, hogy mit kellene javítani esetleg rajta..ha meg valamit nem értesz, vagy nem tod, hogyan kellene, majd segítünk, elmagyarázzuk..

berlinboy6329
Az igaz. 😊

Mondjuk megvolt már az 5let is,csak aztán elfelejtettem. 😊
Miközben csináltam a képet még tudtam,aztán szevasz...

rooney8
Majd meglátom...lehet nekiesek x)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

dzsuvajoe
PRobald meg kijavitani amiket mondtam és lehet hogy jobb kép lesz belõle, mert sztem az alap nem rosz, cs akicsit tbb idot kel belefektetni. Én is valami ilyesmi képre gondoltam, csak kvara nincs idob nekiallni PS elni meg képeket gyujtogetni XD

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

rooney8
Nekem se teccik, de ha már megcsináltam akkor berakom ide is....
Meg én amúgy s etudok jó képeket csinálni...

rooney8
Az én tudásom csak addig terjed hogy ilyen szarokat csinálok....

dzsuvajoe
meg furánnak találom hogy lépcsõ egybõl a halálba vezet. Sztem jobbAN Stimmölne hogyha pokolról és mennyrõl van szó nem pedig életrõl és halálról. Mert az élet nem feltétlenül anygali és peace love happines, h halál meg nem mindig büntetés, viszont aképek meg téléleg inkébb poklot és mennyt sugalnak. Nincs igazam?

dzsuvajoe
Ha már festményeket használsz valamit kéne csinálni a hiddas képpel h nem üssön igy el a 2, meg az a tábla sem illik oda, mert a kép alapbol nem vicces, az atála meg eléggé viccsé teszi megint keverednek a dolgok. De nem hiszem el h ti nem látjátok h ezek a dolgok együtt nem stimmelnek!!! Könyörgöm nezzetek mar rá aképre miután összedobáltok 4 képet, h van e özük egymáshoz!!! MEg a határ is elég gyatra még... meg a kompzison se teccik nagyon