PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A készítõ elmondása szerint 3ds Max + Ps, ill. "Ket nap keresgeles a neten a megfelelo fenykep utan, aztan egy 3d-s typo, sok textura es sok photoshopos ora, hogy ossealljon szepen egybe."
Ref fotó + font
(Ha vki szeretné esetleg reprodukálni a cuccost)
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
gamertag: kenobita
Sajnos az oldalt már nem tudom hogy melyik volt...
A flyerben meg többnek látszik a belefektetett munka,mint amennyi valójában szerintem.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ha a bankos és a lisztes lógót egy héttel ezelõtt látom, valószínõleg belõlem is olyan érzéseket váltott volna ki mint berlinboy-ból,DE az elmult idõben anyit olvastam a témáról és anyira alámerültem a reklámgrafika számomra egyre táguló világába, hogy kezdem megérteni , és értékelni ezeket a "semmi" lógókat, és a mögöttük álló telyesítményt.
Hisz ha bele gondolunk mekkora dolog 3 vonallal-alakzattal kifejezni azt, amit más csak egy halommal képes(vagy még anyival sem).
Ahogy egyre több és több dologra nyílik rálátásom a szakmából, egyre hülyébnek és hülyébnek érzem magam<#wilting>#wilting>- nem is olyan egyszerõ ez ,mint ahogy azt eddig hittem <#fejvakaras>#fejvakaras>-BASSZA MEG...
Sokáig nem értettem ki az az elvetemült állat, aki több százezter esetleg milliókat eltapsol egy lógóra , hisz menyi ideig tart összedobni 6 téglalapot ,netán valami számot egy négyzetbe...NEM, itt az ötletet és a tudást fizetik meg .Amit én le tudtam szûrni az eddig olvasott anyagokból,a minõségi reklámanyagoknak mély pszichológiai gyökerei vannak.
Annyi szabályba futottam belem CSAK eddig, hogy le a kalappal az elõtt aki ezt mind észben tudja tartani és ezek szerint tud alkotni.
Ha már mindenki más tollaival ékeskedik...én is bele futottam egy érdemesebb darabba a dART-on.Flájerhez képest elégé nagy munka lehetett, ja és a lényeg -amint az a feliratokon is látszik egy magyar srác csinálta.
Uí.Csak ez az ocsmány pink irriája a szememet,de amúgy, szerintem nagyon hatásos.
Uuí.A honlapom megint változott,megpróbáltam a feedback-ekbõl kiindulva valami újat kitalálni...nem tom, ha valakinek még van erre is egy kis energiája, de ha nincs azt is megértem , már én is nagyon bele untam.<#falbav>#falbav>
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
All hail the double x!
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Lehet vki belelátja h grafikon,meg pénz meg húú,és milyen jó
vki,mint pl én meg Spészgószt észre se vettük h egyáltalán betûket ad ki+én hoztam fel példát keréknyomra házakra meg kéményre.Akik ilyennek gondolják/látják,azok szerint meg "miez a fos?".
Az a woman meets literature az jó.Toll is,nõ is.Nem is lehet nagyon mást beleképzelni,a szöveg illik a képhez,nem -CSAK- téglalapok,vannak benne görbe vonalak és még ötletes is.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
de egyébként a téglalapok hasonlítanak az épület homlokzatára is, hasonlít egy grafikonra is, illetve a színe is a pénzhez kapcsolható
van ebben munka, csak elsõ ránézésre, irigyen könnyû fikázni😊
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Nem igaz,h nincsenek jobb ötleteik.Volt itt még vmikor vmi logós oldal..Ott volt egy pár egész jó.Errõl nem lehet ezt elmondani.
Paint is tud szines téglalapokat meg szöveget..Biztos sok kreativitást igényel 7 téglalap rajzolása amibõl kettõ zöld egy meg nagyobb,mint a többi....és milliókat fizettek érte.7 téglalapért!!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Valahogy vissza lehet állítani ps restart nélkül?
A weboldallal kapcsolatban szerintem vegyél egy domaint és olyan weboldalat csinálj vagy vegyél ami kimondottan a galériára van kihegyezve.
ennél léptetni sem tudok a képek között,így a harmadik kixelem arrébb görgetek megynyítom kixelem után hagyom a francba.
www.czekoart.hu
(fogalmam sincs mit enged meg ez a flash oldal, lehet érdemes körül nézni a meglévõk között)meg ugye ha cache-bõl lesem újra akkor persze gyors de aki elsõre lesi annak várnia kell 😞 , bár kilehet bírni.
Amelett hogy a flash-t sem szeretem, sõt. De ízlések és pofonok.
Nekem így túl üres az oldal, ránézel, és hiányzik róla az élet :S
Én ezt érzem 😊
A fikázódásról meg annyit, hogy nem igaz hogy nem veszed észre mi csak segíteni akarunk neked, hogy a többi esetleg potenciális érdeklõdõt NE riaszd el azonnal...<#bdead>#bdead>
hidd el itt õszinte véleményt kapsz...a haverod úgyis azt mondja "tök jóóó az oldalad!"
(Kovács,többnyire kiszúrtad azokat a rajzokat amikket én is a leggyengébbeknek tartok, de a Prince tuti marad,annak ellenére hogy a bal keze kicsit rövidebb.A legapróbb részletekig kidolgoztam ,úgyhogy minden féle képpen ott a helye.
Óh...hát csak elõ került végre Jacky is.Emlékszem még annak idején , amikor ajánlották nekem ezt a topikot, rögtön azzal a tanácsal láttak el hogy ne engedjem hogy Jacky elzavarjon.
Milyen szép az már,ha valakinek ilyen hírneve van, biztos sok energiát fektetett a furkálásba, fikázásba és beszólogatásba, hogy elérjen erre a szintre.Gratulálok.#taps]
Nehogy az szóljs már le a Ps munkáimat aki egy fekete pacát és 3 egymásba olvasztott képet könyvborítónak nevez <--Lásd JackMeadow utolsó a topicban pubikált munkája)
Ha már igy tesztelgetünk sok helyen azt írják hogy a flash oldal hülyeség mert a betöltési idõ alatt könyen elveszítheti az ember az érdeklõdését és hajlamos ellapozni.Nálam és 3 barátomnál is meglehetõsen gyorsan nyílik meg az oldal és eléggé és a lapozás is eléggé dinamikus, persze flashez képest.Nálatok?
A másodikon ...azon mi van,Falling of Tedi?<#buck>#buck>
Aszt a mindenit, kijelenthessük a elsõ webdizájnom csúnyán leszerepelt <#levele>#levele><#wilting>#wilting>.Hogy,hogy sem megint túlpörögtem - Ki gondolta volna,hogy ez lesz?<#vigyor1>#vigyor1>
Telyesen átgondoltam és megváltoztattam a koncepciót.
A legutóbb általam készített weboldal kisebb agyvérzéseket okozó hatására való tekintettel,mutatok egy screenshot-ot,hogy mindenki eldönthesse ,beválalja, vagy sem hogy újra megnyissa a linket.
LINK
a gyengébb munkákat vedd ki a portfólióból mert lehúzza a többit, pl a második kép(profilból a cajszi), a perzsi hercege, hátrakötözött kezû hidrogénezett lány és az utcsó elötti kép(csíkos ruhás csajszi)
www.czekoart.hu
ettõl függetlenül fasza