41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    jelenleg az utolsó hónapom élem ami munkától mentes, a továbbiakban meg majd meglátom :D eddig se volt pénz sose, aztán mindig lett... nem fogom keresztbe letolni a rozmárf@szt a torkomon pár forintért :) ha valaki fizet?! na az más ;)
  • zsoleesz
    mit értessz az alatt h görbékké alakítom őket? Nem mindennel vagyok még tisztában az Illustratorral kapcs, sőt :)
  • MANOWAR
    több megoldás is van:
    - kijelölöd a betűket csúccsal, majd a kijelölést átalakítod görbéké majd a betűknél zárod alul a görbéket (ne felejtsd el az O betű közepét is kijelölni), a felesleges pontokat törlöd....
    - kimaszkolod kijelölöd és külön rétegen elmented, majd ott görbévé alakítod...
    pen tool-nál ctrl nyomvatartása mellett katt a görbére és látni fogod a szerkesztő pontokat az alakításhoz.
  • xelag
    Bővebben ?! :D
  • xelag
    A pen toollal bele kell, hogy tudjál nyúlni,! (biztos van beállítása , hogy új réteget hozzon létre, vagy a kiválasztott rétegen működjön, a photoshopban is így van.

• VRSDM
    hát én csak témázgatok meg minden :D
  • zsoleesz
    Egy kis off, szeretném a segítségeteket kérni!

Illustatorrol lenne szó:

A képen (http://noob.hu/2011/07/07/aaaaa_0.JPG) látható egy O és egy L betü, valamint alulról egy csúcs ami belenyúlik a két betübe.

Szeretném a csúcsot elválasztani a betüktől, tehát hogy az egy külön path legyen, de nem találom rá a megfelelő eszközt. próbáltam pen tool-lal, de az egy új path-t hoz létre, nem tudok belenyúlni a már meglévőbe. Nem tudom mennyire érthető a problémám, jelezzétek ha nem tiszta. a Lényege az lenne, hogy pl a "Live paint bucket" külön kezelje a betüt és a csúcsot, külön tudjam színezni...

Már sokszor találkoztam ezzel a problémával, nemtudok mit kezdeni vele :S

zsolesz92 vagyok
  • xelag
    " Régen annyira imádtam hogy akár napokon át voltam képes egerészni egy-egy munkán, vele kelni és feküdni...
    Mára ez elmúlt, vagy csak nem fizetnek érte eleget! " :DD

VRSDM hol dolgozol?
    Az a nagy gond, hogy mindent határidőre kérnek és csak siettetik az embert. Viszont ez meglátszik a munkán is. Az ember nem tud úgy napokat eltölteni egy munkán, mint annó ?! Tud, csak a megrendelő türelmetlen!(tisztelet a kivételnek) Ahelyett, hogy várna és minőségi munkát kapna a kezébe.
    Jaaaah, hogy nem tudja értékelni a minőségi munkát?! bocs..... akkor miért is fizetne érte..
    Ezzel csak azt mondom, hogy ne legyetek tömeggyártók. Ha van elég ötletetek, akkor biztos van aki megvenné a türelemmel végigcsinált, mindent beleadott munkáitokat is.
    Igen-igen jó az IKEA, olcsó is meg minden, de azért az ember annyira nem becsüli, mintha egy kézzel és szeretettel készült dolgot venne jóval drágábban.
    Én hiányolom az ilyen verseny contesteket.....
  • pxxl
  • Bexter
    off
    Ma lesz meg új számítógépem :D
    Régim 6 éves 1gb rammal :D szütyögés volt a ps :(
  • LaliK

Csak mert a lájk már nemmenő :D
  • VRSDM
    fagyizós logó

többi . . .
  • pxxl
  • LaliK
    Én már kikcapcsoltam erre látom már valaki hozzá is igazította a logóját :D
    Így fail :D
  • ScarY MAN
    +1
  • pxxl
    ez a divat
  • SMGBAS
    Elám :D
  • JackMeadow
    há meg ez a facebok csak koppintás is :) elkurvul má az sg is
  • Ability
    Online|Offline indikátor.
  • LaliK
    Akkor nem csak nekem látszik :D
    Azt hittem a Chromeba csúszott el valami
  • SMGBAS
    Mi ez a színes genyó a logók előtt?
  • VRSDM
    közösségi site, amin lehet kommunkálni.
    /és nem összefosni a netet. la' faceb...fos
  • Bexter
    fészbuukkloon
  • JackMeadow
    milyazagoogleplusz?
  • Bexter
    off
    google+ meghivoja van valakinek? :P
  • VRSDM

how it is made...
  • Bexter
    köszi infot
  • RaZoK
  • passatgt
    graphicriver.net pl, de ennek saját oldala lesz:)
  • Bexter
    hol lehet ilyesmit elpasszolni?
  • SMGBAS
    Ha lenne időm akkor szívesen csinálnék valamit, de most olyanokkal foglalkozom amikből a későbbiekben esetleg meg is tudnék élni
  • Bexter
    Egyszer piktogrammoknak én is nekiálltam, most látva munkád kedvet kaptam folytatni :)
  • VRSDM
  • passatgt
    alakul, már 112 van:)

• Bexter
    Ezt én is megfigyeltem magamon meg többieken is,hogy ez a ps generácio itt igen elanyagiasodott :) Nembaj hiszen felnöttünk papíron :P
  • VRSDM
    pont tegnap beszéltem erről, onnan jutott eszembe is.
    és igen konklúzió?!

" Régen annyira imádtam hogy akár napokon át voltam képes egerészni egy-egy munkán, vele kelni és feküdni...
    Mára ez elmúlt, vagy csak nem fizetnek érte eleget! " :DD
  • LaliK
    SZEMETEK!
  • Bexter
  • pxxl
  • LaliK
    Annyira tudtam hogy valaki beszól erre valamit :D