PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm, tetszik a flyer!

A készítõ elmondása szerint 3ds Max + Ps, ill. "Ket nap keresgeles a neten a megfelelo fenykep utan, aztan egy 3d-s typo, sok textura es sok photoshopos ora, hogy ossealljon szepen egybe."

Ref fotó + font
(Ha vki szeretné esetleg reprodukálni a cuccost)

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

passatgt
#39294, #39295 - elkeseírtõ, a liszteset kerestem én is, mert láttam már valahol, de nem találtam<#zavart2>

cenobite

gamertag: kenobita

cenobite
cenobite
Ez nekem is tetszik, viszont valamelyik nap belefutottam egy tök ugyanilyen koncepcióba (zongorabillentyûkbõl betûk) egy külföldi site-on, szóval lehet hogy aki a Liszt logot tervezte, hogy is mondjam... khmmm... merítette az ihletet. De nem akarok vádaskodni, csak nem lehetett nem észrevenni a különbséget.
Sajnos az oldalt már nem tudom hogy melyik volt...

berlinboy6329
Lol "Birth of a Hero" betûtipus..Mennyit láttam én ezt használva😛

A flyerben meg többnek látszik a belefektetett munka,mint amennyi valójában szerintem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

III dOMINO III
Érdekes látni kibõl, milyen érzéseket váltanak ki ezek az ultraminimalista lógók.

Ha a bankos és a lisztes lógót egy héttel ezelõtt látom, valószínõleg belõlem is olyan érzéseket váltott volna ki mint berlinboy-ból,DE az elmult idõben anyit olvastam a témáról és anyira alámerültem a reklámgrafika számomra egyre táguló világába, hogy kezdem megérteni , és értékelni ezeket a "semmi" lógókat, és a mögöttük álló telyesítményt.

Hisz ha bele gondolunk mekkora dolog 3 vonallal-alakzattal kifejezni azt, amit más csak egy halommal képes(vagy még anyival sem).

Ahogy egyre több és több dologra nyílik rálátásom a szakmából, egyre hülyébnek és hülyébnek érzem magam<#wilting>- nem is olyan egyszerõ ez ,mint ahogy azt eddig hittem <#fejvakaras>-BASSZA MEG...

Sokáig nem értettem ki az az elvetemült állat, aki több százezter esetleg milliókat eltapsol egy lógóra , hisz menyi ideig tart összedobni 6 téglalapot ,netán valami számot egy négyzetbe...NEM, itt az ötletet és a tudást fizetik meg .Amit én le tudtam szûrni az eddig olvasott anyagokból,a minõségi reklámanyagoknak mély pszichológiai gyökerei vannak.

Annyi szabályba futottam belem CSAK eddig, hogy le a kalappal az elõtt aki ezt mind észben tudja tartani és ezek szerint tud alkotni.

Ha már mindenki más tollaival ékeskedik...én is bele futottam egy érdemesebb darabba a dART-on.Flájerhez képest elégé nagy munka lehetett, ja és a lényeg -amint az a feliratokon is látszik egy magyar srác csinálta.

Uí.Csak ez az ocsmány pink irriája a szememet,de amúgy, szerintem nagyon hatásos.

Uuí.A honlapom megint változott,megpróbáltam a feedback-ekbõl kiindulva valami újat kitalálni...nem tom, ha valakinek még van erre is egy kis energiája, de ha nincs azt is megértem , már én is nagyon bele untam.<#falbav>

SMGBAS
😄

link

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

pxxl
elsõre nem esett le amúgy 😄 aztán 1 pillantra rá megvilágosodtam, hogy zongora bill-bõl kirakott liszt 😄

All hail the double x!

tetrisz 😛

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

pxxl
sztem király, úgy ahogy a Liszt plakát is

All hail the double x!

v amatõrök :S

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

anyira amatõrek az érveléseid h leborulok a székemrõl...

berlinboy6329
Minden logo ilyen...nem feltételn jó..Jó logonak az tartom,ami ötletes is,nem csak téglalapok és megpróbál úgy rávezetni vkit önmagára h ne lehessen minden szart beleképzelni,mint itt..

Lehet vki belelátja h grafikon,meg pénz meg húú,és milyen jó

vki,mint pl én meg Spészgószt észre se vettük h egyáltalán betûket ad ki+én hoztam fel példát keréknyomra házakra meg kéményre.Akik ilyennek gondolják/látják,azok szerint meg "miez a fos?".

Az a woman meets literature az jó.Toll is,nõ is.Nem is lehet nagyon mást beleképzelni,a szöveg illik a képhez,nem -CSAK- téglalapok,vannak benne görbe vonalak és még ötletes is.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

passatgt
és pontosan leírtad egy jó logó lényegét, még magyarázni se kell

berlinboy6329
sok mindent rá lehet húzni téglalapokra..Hasonlít még keréknyomhoz is,meg kéményre,meg emeletes házakra.embere válogatja mit képzel oda.Odaképzeli,h mi az és mondja h huu ez de jól ki van találva.Pedig csak téglalapok.sok minden lehe téglalap alakú,elég gyakori forma.mindenbe bele lehet képzelni vmit és akkor az ember azt gondolja,h télleg milyen király.

passatgt
nyilván készült több verzió is, és a megrendelõ ezt választotta ki

de egyébként a téglalapok hasonlítanak az épület homlokzatára is, hasonlít egy grafikonra is, illetve a színe is a pénzhez kapcsolható

van ebben munka, csak elsõ ránézésre, irigyen könnyû fikázni😊

berlinboy6329
Mondtam😛

Spészgószt
bazz ez fel se tûnt eddig...<#ijedt>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

berlinboy6329
Hát ha nem mondod nem látom,lol.Talán ha közelebb lennének egymáshoz,akkor még belelátnám,de igy sehogy nem vettem volna észre.De akkor is.Téglalapok?Nemá:C

Nem igaz,h nincsenek jobb ötleteik.Volt itt még vmikor vmi logós oldal..Ott volt egy pár egész jó.Errõl nem lehet ezt elmondani.

passatgt
abból a 7 egyszerû téglalapból pont kiolvasható az mnb

berlinboy6329
Huu ezt a "logot" de utálom,igazi paint színvonal.És ez vkinek tetszik...(Hisz használják)

Paint is tud szines téglalapokat meg szöveget..Biztos sok kreativitást igényel 7 téglalap rajzolása amibõl kettõ zöld egy meg nagyobb,mint a többi....és milliókat fizettek érte.7 téglalapért!!

passatgt
kicsit hasonlít az mnb logóra😊

passatgt
<#eljen>

VRSDM
ha már dizájnolunk mostanság.
(julien-renault)

u dont have to listen anybody else but me

MANOWAR
ne fenyegetõzzél xD

Jim Morrison
én is tudom állítani, de amikor a ps lesz az aktiv ablak, vagy abból váltok át, akkor mindig meghülyül... komolyan mondom lassan rákeresek guglin<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
nekem még jó hogy tudom az egéren szabályozni....pászoláskor jól is jön a minusz <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jim Morrison
igen.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MANOWAR
cs5?

Jim Morrison
erdekes, nekem az eger erzekenysegem valt mindig...

SMGBAS
Köszi

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

MANOWAR
alt+shift 😄

SMGBAS
Néha átvált a billentyûzetem angolra (csak a ps-ben)
Valahogy vissza lehet állítani ps restart nélkül?

Kovács legény
ha marad akkor, legalább vágd meg a képet.
A weboldallal kapcsolatban szerintem vegyél egy domaint és olyan weboldalat csinálj vagy vegyél ami kimondottan a galériára van kihegyezve.
ennél léptetni sem tudok a képek között,így a harmadik kixelem arrébb görgetek megynyítom kixelem után hagyom a francba.

www.czekoart.hu

MANOWAR
Rajzolgattam xD Ps+tablet.

MANOWAR
Egyetértek veled 😊 barack mehet a francba, no meg a dizájn magyarul is vagy angolul vagy más szó...., hiányolom a modern és praktikus kinézetett.
(fogalmam sincs mit enged meg ez a flash oldal, lehet érdemes körül nézni a meglévõk között)meg ugye ha cache-bõl lesem újra akkor persze gyors de aki elsõre lesi annak várnia kell 😞 , bár kilehet bírni.

zsolesz92
Nekem nem jön be ez a barack szín..
Amelett hogy a flash-t sem szeretem, sõt. De ízlések és pofonok.

Nekem így túl üres az oldal, ránézel, és hiányzik róla az élet :S

Én ezt érzem 😊

Spészgószt
flash oldal...nekem 120Megás netem van és észre se veszem mire megnyílik...DE a bicska is addigra a zsebemben amikor meglátom hogy valami villogó mozgó gecin kell nézelõdnöm...kb 2 mp és nyomom is az x-et!
A fikázódásról meg annyit, hogy nem igaz hogy nem veszed észre mi csak segíteni akarunk neked, hogy a többi esetleg potenciális érdeklõdõt NE riaszd el azonnal...<#bdead>
hidd el itt õszinte véleményt kapsz...a haverod úgyis azt mondja "tök jóóó az oldalad!"

III dOMINO III
Ja, azt is meg akartam kérdezni ki-mit gondol:Az a jobb megoldás ha sok képet-munkát teszek ki , vagy inkább csak a legjobbakkal villogjak?

(Kovács,többnyire kiszúrtad azokat a rajzokat amikket én is a leggyengébbeknek tartok, de a Prince tuti marad,annak ellenére hogy a bal keze kicsit rövidebb.A legapróbb részletekig kidolgoztam ,úgyhogy minden féle képpen ott a helye.

Óh...hát csak elõ került végre Jacky is.Emlékszem még annak idején , amikor ajánlották nekem ezt a topikot, rögtön azzal a tanácsal láttak el hogy ne engedjem hogy Jacky elzavarjon.
Milyen szép az már,ha valakinek ilyen hírneve van, biztos sok energiát fektetett a furkálásba, fikázásba és beszólogatásba, hogy elérjen erre a szintre.Gratulálok.#taps]
Nehogy az szóljs már le a Ps munkáimat aki egy fekete pacát és 3 egymásba olvasztott képet könyvborítónak nevez <--Lásd JackMeadow utolsó a topicban pubikált munkája)

Ha már igy tesztelgetünk sok helyen azt írják hogy a flash oldal hülyeség mert a betöltési idõ alatt könyen elveszítheti az ember az érdeklõdését és hajlamos ellapozni.Nálam és 3 barátomnál is meglehetõsen gyorsan nyílik meg az oldal és eléggé és a lapozás is eléggé dinamikus, persze flashez képest.Nálatok?

III dOMINO III
Cucc.Az elsõ festmény nagyon tetszik,hálás a téma választás.Ezeknek a bogár vagy halott ember perspektívás , erdõs képeknek mindíg van valami különleges hangulata.<#eljen> Ps vagy Painter?
A másodikon ...azon mi van,Falling of Tedi?<#buck>

Aszt a mindenit, kijelenthessük a elsõ webdizájnom csúnyán leszerepelt <#levele><#wilting>.Hogy,hogy sem megint túlpörögtem - Ki gondolta volna,hogy ez lesz?<#vigyor1>

Telyesen átgondoltam és megváltoztattam a koncepciót.
A legutóbb általam készített weboldal kisebb agyvérzéseket okozó hatására való tekintettel,mutatok egy screenshot-ot,hogy mindenki eldönthesse ,beválalja, vagy sem hogy újra megnyissa a linket.

LINK

Kovács legény
inkább a rajzhoz értek ezért csak ahoz szólok,
a gyengébb munkákat vedd ki a portfólióból mert lehúzza a többit, pl a második kép(profilból a cajszi), a perzsi hercege, hátrakötözött kezû hidrogénezett lány és az utcsó elötti kép(csíkos ruhás csajszi)

www.czekoart.hu

passatgt
90%-ban, fõleg ezeknél a "negativ space"-es logóknál így van

cenobite
Azért szerintem többnyire úgy történik, hogy xy cég/személy szeretne logo-t/arculatot (akár teljesen új cégrõl van szó, akár a régi logo ráncfellvarrása/újragondolása) és erre felkéri az alkalmas személyt.

passatgt
amikor kitalálják hozzá a nevet is, eladhatóvá válik a brand, ezért lehet az, hogy léteznek

cenobite
Nem tudom, szerintem nem kitalált brand-ek, legalábbis többségük biztos hogy nem. Próbaképp rákerestem néhányra a neten és van weboldaluk, az oldalon lévõ logo-val. Persze volt olyan is amit nem találtam, de nem is böngésztem órákat, csak párat kattintottam random.

passatgt
mondjuk ezek általában kitalált brand-ek, tehát elõbb kitalálta a designert a szimbólumot, majd keresett hozzá valami nevet😊

ettõl függetlenül fasza

csúnya, ódivatú, mondhatni ódon, a dizájn j vel meg eléggázos sztem, meg a "fotomanip" is elég sufni tuning

Spészgószt
<#eljen>

cenobite
Ez mekkora jó!