PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alábbi képeden a vonalakat ha jól látom ecsettel húztad (nem egyformák, recés, túl lóg stb)próbáld meg vektorosan: Pentool/Line tool -al, esetleg valami másik színnel kékkel/pirossal ne rikítson. A fekete háttér is szvsz kevés, a jobb oldali kis kép az a napos pl mehetne háttérnek az ûrhajót pont takarnák a kis képek középen. 😊
Itt egy régebbi képem de majd feljavítom ha lesz rá idõm.

a "baj" ott kezõdik amikor pixel alapú szemmel esel neki egy vektoros dolognak. na abból sülnek ki jó dolgok.
nem nehéz a vektorosdi sem, nem nehezebb mint ez. más. annak is megvannak a maga szabályai és szépségei 😊
u dont have to listen anybody else but me
Az a baj h semmi kedvem ujat tanulni.. Nagyon eltér a PS-tõl? teljesen más?
A héten 'megveszem' aztán majd játszok vele.
Talán úgy a legegyszerûbb megmagyarázni hogy a pixeles kidolgozásnál az általad megadott rezolúció korlátolja be az anyag nagyíthatóságát, a vektorosnál pedig akkorára nagyíthassák amekkorára csak akarják ,úgy hogy az élesség nem romlik semmit.
Nálam az illustrátor vált be.A nagy ellenfél a CorelDraw...Nemtom , szerintem az Illustrator-ban sokkal több a lehetõség és teljesen kompatibilis a Ps-el ami nekem nagyon fontos.Amikor corel-t használtam sokszor rosszul mentette a fájlokat,fõleg az átmeneteket nem tudta rendesen menteni.<#smile>#smile>
Ilyen téren amatõr vagyok, de a tiedre valamiért fáj ránézni...
Az a valami az, hogy túlzsúfolt a kép, beleolvad a kék háttérbe a lényeg, míg a nyertes képen megvan a kontraszt.
A megrendelõ ránéz, és sokkal jobban esik neki a 2. képre nézni, mint az elsõre, nem tudom érted e amit mondok 😊
Amugy tiszteletem, sztem jók lettek 😊
Ha hülyeséget irtam, akkor meg lehet b...gatni 😛
--------------
Viszont lenne egy kérdésem is. Meg szoktátok csinálni vektografikusan is a képet, amit készítetek? Már csak azért mert olvastam, hogy van akinek abban (is) kell(het).
Ha kell, akkor miben a legérdemesebb ezt megtanulni? Soha nem csináltam vekografikus képet, legalább is nem tudok róla 😊
Illustratorral kéne kezdeni? Fontos ez egyáltalán? Köszi..
Az elmult hetekben volt 2 majdnem megnyert pályázatom, mindkétszer 4-4 csillagot kaptam (5 cs-os nem volt), és mind kétszer benne voltam a top 2-ben olyan 40-70 pályázóból.
Szóval, én ennek nagyon megörültem , és végre úgyéreztem mégis csak lehet ebbõl a dizájnos baszakodásomból valami, DE majd ti most jól megmondjátok , hogy : <#mf2>#mf2>
Az undorító lógó adott volt:
A Gyõzõ
----------------------------------------------------------------------
Flyer
Winner
Van másféle avatarom is nem csak pucér csajos, csak megtetszett az alapkép és azért raktam be.Akkor arra mit mondasz hogy nõi karakterrel tolom a mass effectet?Hogy ferde hajlamaim vannak?Inkább nézek egy jó nõt a monitoron mint egy randa faszit.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
(aki nem inge)
pucér csaj tõrrel és alul: SANYA <#idiota>#idiota>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Ettõl függetlenül nem rossz, biztos el lehet vele pöcsölni órákon át még így is hogy nincs értelme a képnek, freedom feeling lett volna gondolom csak hát ki a tököm menekülne a sötétbe a fénybõl Darth Vader nagyúr?😄
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
ha erre voltál kiváncsi 😄
bármihez kelhet, lehet csak elméleti kérdés
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Ezt át lehetne írni szerintetek úgy hogy hihetõ legyen? máj. 6 meg ápr. 20 kéne, csak azt a kopott textúrát nem tudom hogy kéne megcsinálni.
13 éve itt. Szép idő.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)