PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MANOWAR
Nem is ûrhajó hanem valami kijelzõ modulok vannak ott vagy mik LoL.

MANOWAR
Nem kell mellre szívni csak a véleményét írta le 😊, de azért az tényleg elgondolkodtató, hogy (aki nem ismeri annak is) egy csajszi kiteszi mindenét és közben meg Sanya a neve..?!..., de le van tojva a csajszi szépen megvan csinálva ahhoz képest hogy CG.
Az alábbi képeden a vonalakat ha jól látom ecsettel húztad (nem egyformák, recés, túl lóg stb)próbáld meg vektorosan: Pentool/Line tool -al, esetleg valami másik színnel kékkel/pirossal ne rikítson. A fekete háttér is szvsz kevés, a jobb oldali kis kép az a napos pl mehetne háttérnek az ûrhajót pont takarnák a kis képek középen. 😊

Tök jó ha legközelebb faszis képeket linkelek akkor is ez lesz?
Itt egy régebbi képem de majd feljavítom ha lesz rá idõm.

annyit tennék hozzá, hogy a corel az elterjedtebb a nyomdákban, ezért ajánlott inkább azzal dolgozni, mert sokszor elõfordul, hogy amit illustratorban faszányosan megcsinál az ember, a corel baszik normálisan kezelni
pxxl
meg a hátrányai, elõnyei. meg kell szokni 😊

All hail the double x!

VRSDM
nem ps-tõl tér el, elvégre adobe - adobe...

a "baj" ott kezõdik amikor pixel alapú szemmel esel neki egy vektoros dolognak. na abból sülnek ki jó dolgok.

nem nehéz a vektorosdi sem, nem nehezebb mint ez. más. annak is megvannak a maga szabályai és szépségei 😊

u dont have to listen anybody else but me

zsolesz92
Elképzelhetõ hogy megismerkedek az illustratorral akkor...
Az a baj h semmi kedvem ujat tanulni.. Nagyon eltér a PS-tõl? teljesen más?

A héten 'megveszem' aztán majd játszok vele.

kifli
ide nem gáspár lacit akarták tenni? 😄
III dOMINO III
Én, amióta hivatalos pályázatokra tervezek , mindent vektorosan rakok össze, persze vannak részletek amiket elõször photoshop-ban dolgozok meg (pl.a ház a kék fõvel).
Talán úgy a legegyszerûbb megmagyarázni hogy a pixeles kidolgozásnál az általad megadott rezolúció korlátolja be az anyag nagyíthatóságát, a vektorosnál pedig akkorára nagyíthassák amekkorára csak akarják ,úgy hogy az élesség nem romlik semmit.
Nálam az illustrátor vált be.A nagy ellenfél a CorelDraw...Nemtom , szerintem az Illustrator-ban sokkal több a lehetõség és teljesen kompatibilis a Ps-el ami nekem nagyon fontos.Amikor corel-t használtam sokszor rosszul mentette a fájlokat,fõleg az átmeneteket nem tudta rendesen menteni.<#smile>

tmp
Contest

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

zsolesz92
Komolyan mondom, hogyha nem lenne ilyen zsúfolt a képed, lehet megnyerted volna 😄

Ilyen téren amatõr vagyok, de a tiedre valamiért fáj ránézni...

Az a valami az, hogy túlzsúfolt a kép, beleolvad a kék háttérbe a lényeg, míg a nyertes képen megvan a kontraszt.

A megrendelõ ránéz, és sokkal jobban esik neki a 2. képre nézni, mint az elsõre, nem tudom érted e amit mondok 😊

Amugy tiszteletem, sztem jók lettek 😊
Ha hülyeséget irtam, akkor meg lehet b...gatni 😛

--------------
Viszont lenne egy kérdésem is. Meg szoktátok csinálni vektografikusan is a képet, amit készítetek? Már csak azért mert olvastam, hogy van akinek abban (is) kell(het).
Ha kell, akkor miben a legérdemesebb ezt megtanulni? Soha nem csináltam vekografikus képet, legalább is nem tudok róla 😊
Illustratorral kéne kezdeni? Fontos ez egyáltalán? Köszi..

III dOMINO III
No , gondolom szegény sanya erre biztos nem számított , közöl néhány mesztelen csajos képet, erre lebuzizák<#buck>.

Az elmult hetekben volt 2 majdnem megnyert pályázatom, mindkétszer 4-4 csillagot kaptam (5 cs-os nem volt), és mind kétszer benne voltam a top 2-ben olyan 40-70 pályázóból.
Szóval, én ennek nagyon megörültem , és végre úgyéreztem mégis csak lehet ebbõl a dizájnos baszakodásomból valami, DE majd ti most jól megmondjátok , hogy : <#mf2>

Az undorító lógó adott volt:

A Gyõzõ

----------------------------------------------------------------------

Flyer

Winner

VRSDM

Hát erre mit mondjak,az avatarok 80%-án pucér nõ van.Miért legyek én a kivétel?😄
Van másféle avatarom is nem csak pucér csajos, csak megtetszett az alapkép és azért raktam be.Akkor arra mit mondasz hogy nõi karakterrel tolom a mass effectet?Hogy ferde hajlamaim vannak?Inkább nézek egy jó nõt a monitoron mint egy randa faszit.

SMGBAS
😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Spészgószt
<#buck>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

SMGBAS
<#idiota>

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

zsolesz92
és a Witcher..

VRSDM
ha élõbe te se látnál mezítelen nõi testöt, neked is ilyen lenne ^^
(aki nem inge)

Spészgószt
amúgy tetszik jók a képek...szép a munka...csak az értelmét kerestem...
pucér csaj tõrrel és alul: SANYA <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
sose értettem az emberek minek csinálnak magukról pucércsajos avatart!? <#conf> az vagány? vagy ilyen lányos-fiú e vagy?

MANOWAR
Nem rosszak csak mind nagyon zajos, vegyél le belõle és jó lesz.

JP Forever
Nem rossz, de azért még finomíthatnád, olyan DOS-os. 😄

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

A minap készítettem ezeket az avatarokat,saját munka benne a keret.A többi mint pl a fej a jobb alsó sarokban,a felül lévõ tigris fej és a képek azokat úgy használtam fel.Kivágtam, finomítottam rajta, színátmenettel, kontraszttal...stb.

Bexter
man bear pig? 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

MANOWAR
A számból vetted ki a szót de a mamuszt a lábán te sem vetted észre... xD
Ettõl függetlenül nem rossz, biztos el lehet vele pöcsölni órákon át még így is hogy nincs értelme a képnek, freedom feeling lett volna gondolom csak hát ki a tököm menekülne a sötétbe a fénybõl Darth Vader nagyúr?😄

Spészgószt
mert az a félig medve félig disznó ember kisebbik tehenének kölyke, akit felcsinált egy sirály az északi sarkon, amikor kiállt tavaly

Bexter
Alsó madáron mért van szarv? 😄

Spészgószt
õsrobbanás a befagyott tengeren vízalatti bubarékok sirály satobbi <#idiota>

pxxl
forró volt a helyzet...

All hail the double x!

MANOWAR
Madaras õsrobbanás powwa 😊 a karikákat nem vágom xD

III dOMINO III
Olyan régen pixeleztem:

RaZoK
<#eljen>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Köszönöm! 😊
RIZLA
valószínûleg a máj 6 az 06 élesben, nehogy ezen bukjon be a projekt 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

SMGBAS
Kicsit leszedsz a telítettségbõl + recésebbre a szélét és kész van nagyjából.

RaZoK
ja de az elméleti kérdés válasza, igen át lehet...

NessieGraf
Az nem mintha. Pont pecsét, meg aláírás részlet játszik be.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

pxxl
a 20-al nincs gond, ott van a 2011 elején, a 6-os már problémásabb. 😊

All hail the double x!

MANOWAR
lehet igazad van csak azért gondoltam arra mert a kép baloldalán mintha egy pecsét/bélyegzõ szélét látná az ember. 😊

VRSDM
amúgy heti tipo mánia erre tovább

VRSDM
az egy dolog hogy manipulálod, de nem fogod tudni úgy kinyomtatni ahogy szeretnéd.

ha erre voltál kiváncsi 😄

RaZoK
pont az, hogy nem tucc rola

bármihez kelhet, lehet csak elméleti kérdés

MANOWAR
Mindent meglehet oldani 😊 de okirat hamisításban nem jó ám részt venni 😊 fõleg hogy nem is tudunk róla.... xD

Ezt át lehetne írni szerintetek úgy hogy hihetõ legyen? máj. 6 meg ápr. 20 kéne, csak azt a kopott textúrát nem tudom hogy kéne megcsinálni.
MANOWAR
maximálisan szar 😄

SMGBAS
ez igen...

papi08
Nem szánom sehová...Nekem maximum olyan megrendelések jönnek bannerekre, amit ismerõsök kérnek..olyanból is van 2, ha valakit érdekel, feltölthetem..😄

13 éve itt. Szép idő.

nem ps de ugyis pangunk

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Bexter
Hát attól függ mire meg hova szánod. Így olyan semmilyen, nekem kevés 😄