PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
😄 csak egy kis UI-t kene csinalni, csak szar vagyok ps ben :/ tutorialokat meg meg tudom csinalni, de am semmi 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
<#guluszem1><#wilting>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

SMGBAS
Perverz...

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

akinek van ma folos 12perce egy ujjgyakorlatra az kerem privatban jelentkezzen 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pxxl
de a többiek nem biztos 😄

All hail the double x!

SMGBAS
Én azt tudom

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

pxxl
te meg ne üssé ki jó 😄

#39439: ez az a kép amit kiemeltél 😄

All hail the double x!

MANOWAR
ne haragudj de neked meg mi közöd hozzá? <#nyes><#nemtudom><#gunyos1><#eplus2>

SMGBAS
Most mi ez a linkelgetés? 😄

Spészgószt
bazze akkor tehetted volna spoilerbe a megoldást...így már csak 90% a játékélmény...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

MANOWAR
de csak ez az egy pálya van hozzá <#idiota>

Spészgószt
"Megjelent végre a Portal3, ins-ta-lá-lom..."

MANOWAR
Portal 3 😄

MANOWAR
😄

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

SMGBAS
Ha kikaparnád két oldalról a töviseket akkor még csudálatosabb lenne 😄

off 😄

pxxl
<#hehe>

All hail the double x!

Jim Morrison
a logod igy maris jobb 😄

SMGBAS
asszem akkor marad a 3...

#39426 na az jó lett 😄

pxxl
1 percbe 😄 magamnak csináltam poénból 😄

byP - by Pixxel <#banplz>

All hail the double x!

MANOWAR
És mennyibe kerül ez a tömör gyönyör?<#nezze><#eplus2><#nyes>

pxxl
vonalas logó mert ez a divat <#idiota><#eplus2>

by pixxel

All hail the double x!

RaZoK

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

pxxl
van pár fasza fjúcsörje, kb ennyi.

All hail the double x!

MANOWAR
Akkor elnézést, de attól még <#vomit><#wilting> <#nyes>

Félreérted 😊 Én nem a websiteról beszéltem, azt csak azért linkeltem be, h hogy kell pontosan írni a kutató állomás nevét. 😊

SMGBAS
Miben másabb a cs5?

MANOWAR
Nem tudom mirõl beszéltek, de a forráskódját nézve katasztrofális ahhoz képest hogy egy neves egyetem mellék honlapja.(és a php-t ugye nem is látni)
Még akkor is jobban járt volna ha egy template-et lehúz és átszabja.
Vagy ez valami puszira meló volt valami 10-12 éves kölöktõl?

ha a díjazott se veszi észre, akkor semmi gáz... <#nevetes1>

pxxl
<#guluszem1> még jó h nem én tördeltem xD
meg am is látta a megrendelõ is 2x 😊 ez van 😄

All hail the double x!

"Kecseméti Kutató Állomás" -- KECSEMÉTI ???

SMGBAS
Hát szerintem ratyi, de nem akarom leszólni 😄

zsolesz92
Lehet gondom abból ha PS cs2-t és illustrator cs5-öt használok? összeakadhatnak, ha fájlt akarok átvinni, vagy valami?

VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

Spészgószt
<#wow1><#buck>

NessieGraf
Hümm...

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

passatgt
hát nekem inkább az jön le, hogy a K betû függõleges vonala a nézõtér elsõ sora mondjuk a - a lépcsõ, a két ferde vonal pedig a színpad íve(általában ívlt szokott lenni sztem😄), a két pont meg a színészek, és felülrõl értelemszerûen😊

ezt érdemes elolvasni ha már minimal logókról vitázutnk katonalogo

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

MANOWAR
Pont azt írta "majd rendelünk" azt is 😄 TK-ra.omg

Csak a sör. :-)

pxxl
majd rendelünk <#nevetes1>

All hail the double x!

MANOWAR
semmi baj akkor fröccsözzünk xD a sorrend maradhat. Te behûtöd a borokat én meg a szikvizeket, mire a sor végére érünk megfogod kedvelni a bort azt garantálom 😄 pizzás van a környéken ugye?😄

pxxl
nem vagyok oda a borért, de itt van a hátam mögött 12 palack, plusz becsomagolva jópár karton 😄 am már mindegyikbõl kaptam többször is 😊

All hail the double x!

MANOWAR
xD jóvan na! Legalább kóstolót küldtek? 😊

Spészgószt
mé nem rajzoltál neki...<#buck>

pxxl
ilyen gyárilag 😄

All hail the double x!

MANOWAR
A csávókám jobb felkarja a nyomdában maradt?<#eplus2><#idiota>

pxxl
most hozták meg a nyomdából. A3 ~350g matt mûnyomón.
van belõle 113 féle (különbözõ borászatok/borok)

All hail the double x!

MANOWAR
jaja valami hasonlót.xD

Igen ecsettel csináltam, azért írtam hogy fel akarom javítani, ezt még kezdõ ps-es koromban csináltam, ma már jobban megy van még pár ilyen régi kép amit fel kéne újítanom.Majd nekiesek valamikor.Nem szívtam mellre amit írtál de érdekes téma, meg amúgy is ha szétnézel ilyen fórumokon vagy oldalon az emberek javarészt tényleg ilyeneket használnak.Talán azért mert az ember szívesen néz egy szép nõt mint mást.
Esetleg oda kell biggyeszteni hogy By Sanya200😄