41998

photoshop-banner.jpg
  • ScarY MAN
    web 2.0

vegyíted a múltat és a jelent, plusz adsz hozzá kis kreativitást és máris nem majmolod teljesen a trendet . merni kell újat álmodni :D

de ez most a meghatározó irány
  • xelag
    Elfelejtitek, hogy a régi divat mindig visszajön. A másik pedig az, hogy oké, hogy a megrendelő körbe néz, hogy kinek milyen oldala van, de ismételten azt mondom erre, hogy miért kéne más oldalait utánozni a stílusban? Én abból indulok ki, hogy mindenki egyedit akar és kell is, vagy esetleg a dedóba vagyunk? Ha neked ilyen van, akkor nekem is olyan legyen...bocs
  • passatgt
    "hogy nem 2000-et írunk"

*hogy nem 1995-öt írunk
  • MANOWAR
    Xelag tényleg jó a kinézete csak egy pici probléma van, hogy nem 2000-et írunk hanem 11 évvel később vagyunk. Mások az elvárások a trend színek, formák stb. Nem fogadod el, hogy ez van az nem a megrendelő baja hanem a tied. Szerinted honnan jön az elképzelése a megrendelőnek - biztos körbe néz a netten főleg a leendő konkurenciáknál vagy akár ha simán nettezik élből más dizájnokkal találkozik amitől más kép alakul ki benne. Szerintem azért itt vagyunk egy páran akik túl vannak jó pár oldalon és nem egyszer rácsesztünk hiába volt benne több napos esetleg hetes meló (csak a kinézet). Követni kell a trendet / még jobbat egyedit kitalálni. Néha jó ha teljesen szabad kezet kap az ember, néha viszont átok. Ha körbe nézel szinte mindegyik ilyen oldal letisztult, egy szép színnel hozzá illő betű színnel és stílussal a tetején egy fasza headerrel, a többiről már a termék képének kell hogy gondoskodjon és persze a kötelező márka szimbólumok és logók. Van azért még egy dolog az ár, vannak akik 20eft adnak érte vannak akik 200-at, biztos nem fogok 1-2 hetet foglalkozni 20eft-sal a többi mellett.
  • xelag
    Igazad van, csak hogy a csávó nem tudta, hogy mit akart.
    Elrendezésben volt elképzelése és ,hogy a keresőnek legyen 2 helye, ennyi. Ja és hogy szereti az ilyen formabontó formákat. Ezért csináltam ilyenre, csak ez mégsem tetszett neki.
    Majd sajátnak felhasználom, ennyi az egész.. aki hülye az hülye. A másik pedig, hogy semmibe nem tart azt mondania a megrendelőnek, hogy pl a gomb részeket cseréljem le vagy a színeket és a formákat. Aki nem képes beszélni az ........
    Aki azt tudja mondani valamire, hogy nem tetszik , akkor azt is tudja megmondani, hogy miért nem! Ezután lehetőség nyílik a változtatásra.
    A normális kommunikáció eléggé hiányzik az emberekből azt hiszem.
  • RaZoK
    ha el akarod adni akkor ne azzal foglalkozz, hogy neked mi teccik ;)
  • xelag
    Szerintem meg nem kéne töröltetni,legalább van miből tanulnotok, mégpedig azt, hogy így kell kinéznie egy modern fiatalos weboldalnak. ;)
  • xelag
    Szerintem meg jó lett. Egyedi és senki másnak nem lenne ilyen. A színek pedig a legkevesebb..... akármikor át lehet állítani másra.
    Nem akartam sablon oldalt kreálni, inkább belevittem a kreativitásom.
    Azt hiszem túlságosan is a leegyszerűsített formát követi itt mindenki.
    Egy dologban tuti ötöst érdemelne az oldal szerintem, kitűnne az összes többi közül...és még pokémonok is elférnének rajta.
  • MANOWAR
    A kutyafáját micsoda makrókat lehet itt találni...
  • VRSDM
    de ha a parfüm helyett a pokémonosokat akarnánk megfogni, oda illene :)
    /degonosz
  • passatgt
    inkább töröltesd ezt a hozzászólást:)

nem jók a színek, feleslegesen forgatva van minden, minden össze vissza, majdnem fehér hátteren fehér szöveg, gagyi rajta minden, bocs:)

http://www.diptyqueparis.com/

Itt egy példa, kb így kéne kinéznie, remélem látod a különbséget. Próbáld meg először ezt lemásolni, nyomtasd ki akár és az alapján csináld meg ps-ben ugyanígy. Ha az sikerült, akkor foglalkozz ezzel szerintem.
  • Spészgószt
    ez nem simán fos ez libafos...én inkább valami lila fekete témába vágnék...az exluzívabb külsőt ad....szerintem!
  • xelag
    Egy online parfümboltnak csináltam egy weboldaldesign sablont, szerintetek milyen? A csávónak nem tetszett.Szerintetek is fos?

http://www.kephost.com/download.php?file=31hzylcrtzpdzgoziykr.jpg
  • RaZoK
  • VRSDM

és egy kis dark knight rises - diy pószti

• VRSDM

még mindig textúrák :)
  • Jim Morrison
  • SMGBAS
    Az a betű tetejét is le lehetne egy fejjel lefelé állóra

#39936 fordítva olvasva is komoly
  • pyrohun #39939
    :)))))))))))))))
  • madi 9k
    És ha az első képen a W betűt cserélnéd le gyémántra? (mint a 3. képen az A betűnél)
  • MANOWAR
    Alaplap melegeknek :D
  • SMGBAS
  • RIZLA
    1.
  • Jim Morrison
    3.+ 4. betu szinatmenet tetszik, de az a ezekben nem.
  • passatgt

ötlet, vélemény?
  • ppk
    koszi szepen ;-)
  • MANOWAR
    evolution
  • Spészgószt
    pont úgy ahogy ide is beírtad!
    amúgy ezt még vektorizálni is lehetne illustratorban és akkor a végtelenig nagyíthatod.
    Annyira nem bonyolult a kép...
  • ppk
    hali, ilyen alap evolutionos kepre hogy lehet rakeresni? polohoz köllene

mert en ezt kinagyítom, es pixeles lesz

• SMGBAS
    B*ssza meg, nekem nem esett le, hogy sírköves

Amúgy flash gémhez készült menünek vázlatként
  • JackMeadow
    üdvözöl a halál:) or wut?
  • SMGBAS
    Kattra nem csinál semmit :D

fűvel már nem volt kedvem tökölni
  • SMGBAS
  • Bexter
    nem, nincns rajta bolygó :D
  • VRSDM
    tecsinátod?
  • Bexter
    jó ez a banner maradjon :D
  • LaliK
    Meg akkor már egy új bannert valaki aki ráér?
    Kb. 2 éve ez van, ha nem több :D
  • VRSDM
    jó ötlet!
    /bár a sajátjaimat nincs időm eleget nézni, de nembaj :D
  • JackMeadow
    nincs kedvetek öszehozni a bannerbe egy listát a hasznos kis oldalarkól: deobálná pl mindenki h milyen texturás oldalakat, stockokat, inspirativ cuccokat ismer
  • VRSDM
    itt van még több...

mivel nincsenek átmenetek igy szerintem alienskin blow up-al simán akkorára nagyítod amekkorára szeretnéd, persze minőségromlás nélkül.

továbbá a google search by image eléggé sokat tud segíteni, ha van nagyobb kép, ő tuti megtalálja ;)