41998

photoshop-banner.jpg
  • MANOWAR
    OMG most jöttem rá az nem nyelv nyújtogatós smile hanem a Párduc Project rövidítése :PP
  • papi08
    A rendező komoly ember, de egy csoport kiépítésénél muszáj megteremteni a jó kedvet, nem kell folytonos komolyság :)
  • MANOWAR
    Vidámság de főleg a próbálkozást mutatja, mint amikor annyira próbálkozol valamit a lehető legpontosabban megcsinálni, hogy megfeledkezel magadról és kinyújtod a nyelved oldalra.
    (Sokszor szól rám az asszony, hogy kint a nyelvem csak innen gondolom :))
  • xelag
    Ne haragudj, de egy dologban sántít a dolog nekem,(hiába tartom érdekesnek) mégpedig a nyelvnyújtogatós smiley-nál
  • MANOWAR
    <Off>
    A kutyafáját nagyon inspirálóra sikeredett az invitálás
    A teaser 1 első 40mp képei, hangja és Todd McFarlane (spawn) miatt kb 4x-5x meg kellett néznem. A hangról nem tudom miért de nekem Klaus Badelt ugrott be. Mindenképpen követem a dolgokat.
    </Off>
  • papi08
    Sziasztok!
    Nem szeretném hogy ez a hozzászólásom reklámszagú legyen, bár sokak szerint biztosan abba a kategóriába fog tartozni.
    Itt elég sok grafikus, és az ehhez kapcsolódó szakmákban dolgozó személy fordul meg, ezért is szeretném/szeretnénk az itt jelenlevők segítségét kérni ahhoz, hogy elkészíthessük Magyarország első szuperhős websorozatját, a Párduc Projektet, mely 3 évadból állna, és vetítéskor egy film trilógiát alkotna. A projekt alapelve a felajánlásokon alapul, így mindenki ingyen adja tudása legjavát a projekt fejlődéséhez, és elkészüléséhez. Egyes csatajelenetek csaknem 2000 statiszta munkáját igényelnék, szóval nem egy kis dologról beszélünk. Szponzoraink közé lép hamarosan a T-Mobile is, így az is látszik, hogy sok embert érdekel a dolog. Arra kérném az itt jelenlevő webszerkesztőket, segítsenek létrehozni a Projekt weblapját, szimplán felajánlásból. Konkrét honlaptervvel rendelkezünk a projektet illetően, s az ország minden pontjáról akad jelentkező a segítségre.
    Alább linkelném a konkrét grafikai munkákat egy videóban összegezve:

A projekt szervezése egyenlőre még csak a facebookon történik rendes honlap hiányában. Ha felkeltette az érdeklődésetek, látogassatok el FB Oldalunkra: http://www.facebook.com/pprojekt

Ha ezt a hozzászólást reklámnak minősíti a nagyérdemű, akkor nyugodtan törölje a házigazda. Köszönöm türelmetek, és köszönöm annak aki hajlandó pusztán jóindulatból segíteni egy ilyen nagyszabású sorozat elkészülését. Köszönöm. :)
  • SMGBAS
    4:3 powa
  • MANOWAR
    Még mindig rohadt sokan használnak 1024x768-at (most ne menjünk bele hogy simán lehetne akár jóval nagyobb felbontás mellet nagyobb ikon, betű stb méretet állítani az OS-kben, böngészőkben)ez 1280 széles, mondjuk alá "felhúzod" a programodat és adatbázist ha kell a többi hozzá illő képpel (ha nem csak színt váltasz eseményekre stb) majd elkezded optimalizálni (bár tény hogy így sem nagy a méret png-be fél mega az egész) és szépen szétesik az egész a kódodat utána igazítani sem leányálom nem csak a különböző böngészők (moz-, webkit, CSS-ek) miatt hanem pl sprite-olások, méret stb miatt.
  • xelag
    ....ps ben még nem csináltam weboldal designt úgy értettem, de mit magyarázkodok én... új téma, lapozzunk
  • karajjj
    ezt te írtad: "A weboldalt még nem csináltam(azt a részét most kezdtem volna..."
  • xelag
    Félre értesz, a programozási részt nem nekem kellett volna csak a designt.
    Arra lehetett volna türelme, hogy a végkifejlet design létrehozásában részt vesz(kapcsolattartással), elvégre neki vannak igényei, én honnan szüljem ki , hogy neki mi az ideális kinézet?
  • karajjj
    ajajajaj :D te azt gondoltad, hogy ő meg fogja várni, amíg te megtanulsz programozni?
  • madi 9k
    Akkor hajrá! Megrendelő nélkül is kezdj el programozni, mert nem lesz az olyan egyszerű (nem mondom nem is nehéz, de igényes munkához... <<közhely helye>>)!
  • xelag
    A weboldalt még nem csináltam(azt a részét most kezdtem volna, ha türelmesebb lett volna a megrendelő )...ez érződhet rajta. Ps az meg egy dolog, hogy tudom használni.
    Sajnos a türelem mára már sok emberből kipusztult és így "a türelem rózsát terem" című bölcsességet is úgy tapossák porrá, ahogyan csak lehet. Pedig mondtam a fickónak, hogy még nem csináltam ilyet, de arra gondoltam, ha értek a pshez, akkor meg tudom csinálni azt, amit kér. Nem így lett.
  • karajjj
    az látszik rajta. hogy ért a photoshophoz, meg az is, hogy a webes dolgokhoz nem
  • Bexter
    Nekem olyan érzésem van nézve a képet, mintha most kezdenéd... De tudom hogy nem.
  • xelag
    Legalább nem tudod besorolni semmilyen kategóriába és stílusba sem (a negatív jelzőkön kívül) és programozni pedig mindent lehet, bár én nem tudok.(még)
    Úgy vannak megoldva a layerek, hogy ugyan úgy kéne elhelyezni őket, mint egy egyszerűbb oldalnál, mi a nehéz ebbe? Az,hogy nem téglalapokból áll és nem közvetlenül egymás mellett van minden? (Elsőnek olyat csináltam, de az meg túl retro volt neki..) Nem véletlenül vannak a különböző formátumok. Nem jpg-ben gondoltam az oldal egészét, hanem olyan formátumban, ami az üres részeket is érzékelteti.
    JA és nem bántasz meg egyáltalán, csak rosszul esik a negativitás.

MANOWAR: Erőltetni semmit sem fogok rátok. A lényeg, hogy én tudom hogy jó és király lehet még egy kis munkával.(de már nem foglalkozom vele, mert a hóhér faszán lévő eperdzsemnek sem kell rajtam kívül, én nekem meg nincs online boltom.(még)

DöflingR: Ez a letisztult és áttekinthetősdi divat szöveg amit mindenhol hallok, már az agyamon jön ki. (kinek mi az áttekinthető nem így van?! De!) Valaki szereti a kalandokat, valaki nem. Valaki szeret keresni, valaki nem! JAh, hogy már lusta mindenki, akkor megértem, hogy miért az egyszerűség a menő.

Számomra ez az oldal design nem jelent semmit sem, mivel nem kellett a csávónak. Viszont elfelejti azt, hogy ez még nagyon nem volt kész, úgyhogy még a lelkemet sem adtam bele. Szóval simán lehetett volna még
    ebből : http://images.killermovies.com/s/starwarsepisodeiii/gallery/starwars3_02.jpg

ez is: http://yankeerev.files.wordpress.com/2011/02/darthvader1.jpg

De késő bánat..
  • RaZoK
    nem akarlak megbántani de az esztétikumod nulla és ezt egyébként programozni se lehet ...
  • MANOWAR
    Pozitív dolog, hogy nem erőltetted a "mennyire jó" hozzá állást azt hittem az lesz belőle. :)
  • Jim Morrison
    te zártad be?
  • DöflingR
    Volt már olyan webárúház, amit pár másodperc után zártam is be, mert nem volt áttekinthető és letisztult. Érdemes megfontolni :)
  • xelag
    Bocs, nem voltam gépnél azért nem linkeltem újra nektek.
    Ízlések és pofonok, kár ezen vitázni. Az egész azon múlik, hogy ki mennyire képes eladni akár még a sz.rt is! Mert ugyebár lehetséges már ez is.
    Indok kell jó sok és kitartás.
    Amúgy meg, ha megnézitek úgy raktam be ide a linket, hogy már lefosoztam... Hogy mi lett az eredménye? A következő 10 hozzászólás mind lefosozta. Némi önálló gondolatotok is lehetne, bár az igazat megvallva egyre inkább belátom, hogy parfümboltnak ez nem lenne ok, de pl egy játékáruháznak már inkább, más színekkel és betűtípusokkal.
    Legközelebb majd úgy linkelek, hogy szerintetek is király?!
  • RaZoK
    hát ez télleg borzasztó
  • hungary27
    megváltoztál
  • MANOWAR
    hmm hogy lett meg?
  • SMGBAS
    Nem olyan vészes ez
  • madi 9k
    Más színek és vonalak meg elrendezés és egész jó az! :D
  • Jim Morrison
    egyedi, az tény.
  • passatgt
    http://cl.ly/1T2t0K0u0j2Z1e261c32
  • DöflingR
    Én is látni akarom! Közkívánatra! :D De ha szerinte jó lett, plusz még írja is, hogy nem fogja töröltetni... akkor ? :D
  • MANOWAR
    cache-ből sem tudtam vissza hozni
  • VRSDM
    szépen beszéljünk egymással! :)
  • Spészgószt
    nem meri!
  • RaZoK
  • JackMeadow
    na tölcsed visza hagy nézzem meg
  • SMGBAS
    Engem is érdekelne
  • passatgt
    nem akarod látni
  • RaZoK
    "a csávó nem tudta, hogy mit akart."

most legyen dezsávum? nem lesz mert minden alkalommal ez történik ...

többnyire 10 soros leírásokat kapok (a strukturára vonatkozolag) ebben a szakmában az a pláne, hogy elvárják, hogy az ujjadbol szobd ki milyen legyen, a veséjében kell, hogy érezzen teged!

***egyébként halottt a link és nem láttam, feltöltenéd mégegyszer? ****
  • karajjj
    nekem be se hozza
  • MANOWAR
    :)