PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
mondok egyszerûbbet felveszed a kis segged és felhívod a szolgáltatót! Elmondom mi a kínod és megoldja ....az a dolga!
miért innen találgassunk! ennyi energiával már nekik is írhattál volna emailt és rég beregelték volna laptopod mac címét és lenne neted!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

MANOWAR
akkor szerez egy háló kártyát és egy crosslinkes kábelt. Kártyát a gépbe kábel meg a laptop és a gép közzé engedélyezd hogy másik gép is használhassa a netet.

zsolesz92
Mivel csak pár órára kéne, router kilõve... de ha a saját gépemre dugom meg rögtön kapcsolódik -..-

Már elegem van...

Ha esetleg valakinek van ötlet megoszthatja nyugodtan, fontos lenne. köszi

SMGBAS
Vagy keresni egy netpókot ami majd szövi a világhálót 😄

na ez szar volt..
altgr+j az mé hosszú í?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

MANOWAR
no meg ott a hálókártyád mac címe amit reggel a szolgáltató és csak azt engedi fel, ez is lehet baj lásd nem olyan rég a upc.Router lenne a megoldás....

SMGBAS
Mostanában sokszor újra kellett raknom az op-t és sokat szarakodtam mire lett netem. Modem cd-jét beraktam, de semmi nem volt rajta csak manual. Aztán feltettem az alaplaphoz kapott cuccokat és utána már oké volt minden, mást nem is kellett beállítanom.
(felh.név/jelszó nem kellett)

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

zsolesz92
Sárcok szükségem lenne egy kis segítségre, nem igazán tudom melyik topikban feltenni a kérdést ugyhogy OFF 😊

Vidanetnél van internet elõfizetésem, amit errõl tudni kell az az, h nincs felh.név meg jelszó ahhoz h csatlakozz, hanem amikor megrendeled kijön a szerelõ bácsi és beállítja faszán..
Ezzel annyi a problémám, hogy jött hozzám egy laptop, amivel az istenért se tudok netre csatlakozni.
Modemet bedugom laptopba, modem érzékeli laptop nem.
Ha hálózatot létrehozok, akkor felh nevet jelszót kér, ha nem adom meg akkor sem csatlakozik.
Egyszerüen ötletem sincs...
Tudnátok segíteni? Routerem nincs, szóval csakis közvetlenül tudom bedugni a modemet.

SMGBAS
Na csak egy egyszerû, mert nagyon nem csináltok semmit 😄

MANOWAR
<#wilting><#nyes>

kifli
pedig ahogy a mondás is tartja: naponta egy pajszerolás, az asszonyt távol tartja 😄
MANOWAR
Végre viccesen veszed fel 😄 Jó válasz! OMG naponta egy pajszerolás pfff <#vomit><#zavart2>

SMGBAS
Oda amúgy is naponta kell járni, nem? 😮

MANOWAR
Akkor menj el egy urológushoz és a vizsgálat végére kiderül, hogy akarsz-e vissza menni vagy nem.<#eplus2><#idiota><#kuss>

SMGBAS
Nekem is elõször a zokni tûnt fel, aztán has, ujjak, comb, mell és a többi 😄

:-D

pxxl
sokkal inkább kagylóba 😄

All hail the double x!

pxxl
mondom arrafelé 😄 a melle nem érdekes, az minden ilyen képen változik 😄 az az elsõ amire minden egészséges féri ember elõször fókuszál 😄

All hail the double x!

A kagylót is észrevettem, mégse verem kagylóra. :-))

SMGBAS
Nekem a melle

ki mire... 😄

pxxl
nekem az ujjai tûntek fel arrafelé 😄

am elég szar fotó, mert be van égve az ablaknál 😄

All hail the double x!

Hogy lesoppolta róla a zoknit. :-)

LaliK
DV
Ez volt az amit kerestem, igaz regelni nem lehet mert nem jön aktiváló ímél de írtam az adminnak 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

VRSDM
min nevetünk? magunkon? 😉

u dont have to listen anybody else but me

SMGBAS
😄

Spészgószt
nah a goblinról meg persze pixelrõl eszembe jutott egy nagyonrégi nagy kedvenc...<#buck>
Goblin Vs Pixel - the clone

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

SMGBAS
Hol?
Kapjuk el! Kikaparom a szemét és megtépem a haját

pxxl

All hail the double x!

SMGBAS
Gondoltam rá, hogy strasszokkal kirakom, de sajnos a barátnõmcsiéknél hagytam a neszeszeremben

MANOWAR
tessék hímezni az az igazi kihívás vagy goblint nyomni rá 😄

SMGBAS
Saját vasalásnál figyelni kell, hogy mennyi ideig vasalod, mert az meg elb*ssza a színeket

kazincbarcika, pepecopy.hu
LaliK
Nem ez, de ezt is beraktam könyvjelzõkhöz, köszi 😄
Ha jól emlékszem, volt X a linkben és nem GFXjunk 😄

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

pxxl

All hail the double x!

pxxl
[ ] ? 😄 ahhoz meg kell az AltGr + F/G <#idiota>

All hail the double x!

LaliK
Valaki nem emlékszik annak a külföldi fórumnak a nevére ahol fórum sigeket csináltak? Voltak versenyek, lehetett nevezni meg mittudomén 😄
Voltak tutorialok is.
Valószínûleg ez a legnagyobb/legismertebb
Google-t használok, de ezt pont nem találtam meg 😄

Spészgószt
Alt + [ or ] a fel le lépegetés
Alt + , or . a felsõ vagy alsó layer

a pólóra meg én inkább magam vasalok! egyszer csináltattam nyomdásat egy lan partira és az elejére tették a nyomatot én meg vasaltam a hátulját...a nyomdás szar a 2-3 mosásnál már szar volt a 10nél meg szinte lekopott... amit én vasaltam az meg a mai napig a 100 mosás után is szinte ugyan olyan 😄
egy másikra nemrég csináltattam olyat aminek háttere is volt, ilyen nagy kemény baszás lett a pólón és ha felveszem atléta nélkül akkor alárohad a mellem mert kurvára nem szellõzik azon a részen!

SMGBAS
Van billkombó rétegváltáshoz? (le/fel)

#39460 Hol (város), mennyié'?

hát én csak helyit tudok modani, itt a póló anyagától függõen 3 féle technikával is tudják egész jutányosan
SMGBAS
Régebben csináltattam már Fujiban, de csak háttérrel tudták és a minõsége se volt valami fényes...

keress valami maszek zugnyomdát, ott lehet a legjobb árat elérni
SMGBAS
Rendelt valaki már polomania-ról?
Esetleg máshonnan?
Ha igen akkor hol/mennyiért etc 😄

MANOWAR
ha teljesen újak és valóban nem található sehol 1-1,5 eft/db (3D kinézetû) 😊

SMGBAS
xD

Jim Morrison
punjabi-geci 😄DDDD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spészgószt
jah kérj 50et aztán meg egy freelancer oldalon valami punjabi-gecivel csináltasd meg 50$-ért <#idiota><#eplus2>

passatgt
50e

SMGBAS
Újakat kéne csinálnom, valami hasonló cucchoz mint az msn vagy a yahoo
egyebet nem tudok elmondani 😄

Jim Morrison
hulyeseget felre teve: vadiujakat, vagy azokat amiket mar itt bemutattal? nem tudom mennyiert lehetne, de szerintem kinezetfuggo.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
2puszit

SMGBAS
Mennyit kérjek 40-50 szmájliért? 😄