41998
-
#40037 na ma reggeli hányinger is megvolt :/
szerintem nincs olyan hiba, ami nincs rajta ezen a plakáton :D
-
#40036 egyértelmű, azért hasznának sokan corelt, mert hasznáható nyomdai célokra, és olcsóbb, mint az adobe, quark termékek. -
#40035 valószínűleg olcsóbb nekik megvenni a corelt, mint a pst. -
karajjj #40034 Draw-ra gondoltam és nem egy nyomdával állunk kapcsolatban, mindenki ezt használja... sőt, mostanában pár újság szerkesztőségével is kapcsolatba kerültünk és ők is Corelt használtak egytől egyig...
amikor illustratorban adtam le egyszer egy anyagot, visszaszóltak, hogy nem lehetne inkább corel draw? mert ezt ki sem tudják nyomtatni, meg a vágógép is azzal dolgozik -
#40033 fura de ezt a topikot mindig megnézem. -
#40032 A legegyszerűbb és a legjobb,a ps corel kombó ;) -
#40031 Még több száz dologban jobb a Corel, mint a PS tekintve, hogy a Corel vektoros(ugye a Draw-ról van szó és nem a Painterről?:)) a PS meg raszteres szerkesztő :) Nem igazán értem a kiragadott példát. Plusz vannak ingyenes, vektoros barcode generálók a neten. Én most pl. ezt használom, szóval emiatt sem érdemes Corelt telepíteni. Ettől függetlenül, inkább Illustrator, mint Corel. Bár aki PS-ot használ annak amúgy is kézenfekvő (kéne, hogy legyen). -
#40030 LOL ezt nehéz elképzelni, mivel a corel NEM nyomdai program, pláne nem törelő program. nagyon sok nyomdába be sem engedik a corelt, mert egy mocskos fos bughalmaz még mindig! 2 jó dolog van a corelban. 1. faszán tud ívre írni (ps-nek gyengéje sztem - én nem szeretem), 2. vonalkód gyártás. ennyire jó a corel. -
JackMeadow #40029 13 múltam jó! :D -
#40028 -
#40027 Pedig két év alatt egy csomó új játékot csináltak :P -
JackMeadow #40026 még jó hogy nem tudja megharapni :) hát a gonosz sajnos itt sem győz, a logót meg a saját kezemmel modelleztem :) flashjatekal meg 10 eves korom ota nem jaccotam :) de mivel nem egy túl kreatív címer (a szerző találta ki) feltételezem 30000 változata létezik -
#40025 faxom kellett nekem beírni a googleba...azonnal odaragadtam buzi falsh gamékra :D -
#40024 armor games
ugyan így néz ki, vagyis nézett ki régebben, azóta új logója lett
nekem is az ugrott be rögtön... -
#40023 nem is, valami online flash játékkészítő.. amikor betölt a játzék a két kard összecsap, vagy valami ilyesmi... Lehet ám hogy nem is hasonlít rá, de az rémlik -
#40022 Ha az a tigris ilyen pózban ugrik és meg akarja harapni a pacit, akkor nagyot fog sz...ni, mert előtte le fog esni, látszik rajta :D
Amugy jó.. Azért ha könyvborító, akkor tök jó lenne ha a fekete földre menne a tartalom ismertetése, vagy egy részlet mondjuk a könyvből..
A logó annyira ismerős valami szerepjátékból de meg nem mondom hogy honnan. vagy valami online böngészős vagy nemtudom :S -
karajjj #40021 mi a bajotok vele? eddig bármilyen nyomdával kerültem kapcsolatba, mindegyik Corelt használt és lehetőleg abban is kérték az anyagot -
#40020 Azért nem Corelt használ, mert azt nem erre találták ki. -
#40019 Jó az , ha olajfestékezni akarsz :D Szerintem király tud lenni. -
#40018 corelt omfg -
JackMeadow #40017 mér jobb a corel?
bythe way nektek is eltűnt? -
karajjj #40016 egész jó, de miért nem corelt használsz ilyenre? -
#40015 a bórító tetszik, de sztem kicsit sötét, és színtelen, de valszeg nem véletlenül :)
a gépmesterek meg már csak ilyenek xD -
#40014 Gerince nem tetszik. Ha meg lesz hajtva akkor a borítónak az az éle ami a gerincnél van el fog ütni a másik háromtól -
JackMeadow #40013 a borítóba kössé bele na a gépmester tehecccségébe
-
#40012 ha majd csuklasz, gondolj arra, hogy a nyomdában a gépmester épp anyádba küld el :D ennyi feketével tuti le fog húzódni a festék :P de hát majd megoldja :D -
JackMeadow #40011 hop a hátulha full szar :) kurva nagy szopás a cmyk mintha egy masik programot hasznáálnék, hát semmi nem ugyanolyan eredmény hoz
azt vagjatok pl h a levels még szürkébe viszi a vilagosab arnyalatokat ménem feketébe? -
JackMeadow #40010 egy készülő konyvborcsi hit me!
-
#40009 -
#40008 gondoltam hogy a szó nem megy :D de azért szűkítheted is : szőlő
egyszerű
ez biztos tetszeni fog -
#40007 ahh swirl :D ezt a szót kerestem :D thx -
#40006 nincs :) -
#40005 nincs valakinek olyan brush, (vagy illustratoros izé), amiben szőlőlevél, inda, kacs ilyenek vannak? :) -
#40004 vagy még sem :D -
JackMeadow #40003 mez most jutot szembe:)
-"A megrendelő szava szent"
- Akkor kurva nagy mázlim van hogy pogány vagyok? -
#40002 40.000. szep -
#40001 Azért még magyarok vagyunk, nem? :) -
#40000 tuesday textures
[center] -
#39999 :D kemény, de azért egy pontot rakhattak volna közé, hogy az ember ne érezze átverve magát, amikor nekiáll besegíteni a projectbe. -
#39998 Igen, az is :)
Ezzel gyakorta találkozhatsz az fb oldalon :)