41998
-
#40077 az a leglényegtelenebb, attól függ hol és hogyan mérik, szóval eléggé hazudnak, a 1000:1 az teljesen reális
ez a dell amúgy jó, de ezt is nézd meg:
http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/hp/zr22w-p41830728/ -
#40076 teljesen jó!
grafikához stb 8 ms pont jó (a kép nem mozog)
e-ips panel jó
a kontraszt meg azért annyi, mert NEM DINAMIKUS!
a mai divatos monitorokon a DINAMIKUS kontrasztot adják meg és azért vannak akkora számok...gyakorlatilag "parasztvakítás" a monitor számolja NEM VALÓS kontraszt!!!!
az enyémnek is 1000:1 a kontraszt! DE EZ VALÓS!
Jah és a HDMI felejtős...szar... DisplayPort jobb!!!! Ha már grafikáról van szó!
HDMI szintén parasztvakítás...dvd-t összekötni a TV-vel jó!
nálam PL ekkora a különbség:
HDMI: 16.77 millio a 68 billioból
DisplayPort: 1.07 billió a 68 billióból
csak kell hozzá egy DP-s VGA :) (ATI kártyákon általában van) -
#40075 nem nagyon értek a monitorokhoz, de a kontraszt nem kicsi? legalábbis nem átlag felhasználáshoz. -
JackMeadow #40074 őt néztem ki sztetek? jó óccsó és még ips is moncsi
szerintetek?
-
#40073 Ha van rajta hdmi csatlakozás akkor biztos :D:D -
JackMeadow #40072 laptop hdmi csatlakoját rákötöm a monitora az ugy muxik? -
JackMeadow #40071 de akkora a valasztek h beszaras
-
JackMeadow #40070 grafikára és 3d modellezésre animaciora kellene -
#40069 ez azért van mert nem tudok tanácsot adni, de benem áll a szám :D -
#40068 Nekem van egy régi fekete-narancs monitorom, 100-ért viheted :D -
#40067 Én samsungot vagy lg-t ajánlok, szerintem ezek jók és viszonylag jó árban is vannak. Jó válaszidejű legyen szép képpel és felbontással ez a lényeg. Azért érdemes utánuk olvasni, hogy ki mit ír az adott monitorról.Milyen bemenetek kimenetek vannak rajta stb (attól függ mire kell!Ezt neked kell tudni) Hidd el, amelyikkel sokan megvannak elégedve, az tényleg jó! Nézd meg pl az Ipon oldalán, milyenek vannak. -
JackMeadow #40066 :)
-
#40065 De érted... tanácsot kérsz 70 ezer környékén és mit kapsz? Rakj hozzá még 190et..... -
#40064 persze lehet jót ;) nekem 38 ezres monitorom van és ez is megfelel, de ha már beruházok akkor beruházok :D -
#40063 Számomra egyértelmű:
Dell 2209WA -
#40062 NEM AZ ÁRA A LÉNYEGES!!!!
hanem hogy mire akarod használni!
Te csak a reklámok és a boltok parasztvakítását látod!
2ms, meg LED, meg TV/monitor....te csak ezeket ismered, hogy ezért drága egy monitor...ja a full HD-t meg a 24 colt-t kihagytam LOL, namost a grafikai monitoroknál PONT EZEK MIATT a LEGGAGGYIBBAK azok a monitorok.
1: Alapvetően grafikai célra LED monitor kilőve...ha fontosak a színek!
2: TN paneles monitor kampó...játékra való meg irodába word, exel
3: PVA panel már jó, de az IPS még jobb
a 2. pont alapból 100 fölé viszi az árat! 3 meg 200 fölé :D
kb ennyi a körkép!
Ajánlom EZT ez írást. elég jól össze van benne foglalva a lényeg. Kicsit régi, azóta már vannak újabb monitorok. Ha jól emlékszem az LG is bepróbálkozott valami olcsóbb IPS paneles monitorral nem olyan régen.
A DELL-ek olcsóbbak még, de annyival gyengébbek is színek terén.
-
#40061 Az én régi samsungom ami 1280at tud csak volt kb 8 éve 160, akkor az 100 fölött van és elég jó még mindig. -
#40060 Nem tudom hol jártok már nem azért, de 70ből már lehet elég jót monitort venni, annyi sem kell hozzá. Persze akinek telik 200 ezresre egyértelműen azt veszi és azt mondja, hogy az a jó nem? De szerintem a többség nem ilyen! -
#40059 Kicsit tegyél még mellé és 190ért van egy használt EIZO-m :D -
#40058 *** jo nekem is szar van de egy jó monitor 100 fölött van és ezt szerintem bármelyik nagyfejű megmondja ;) -
#40057 70 ezerér semmit :D -
JackMeadow #40056 Van egy kb 70 ezres keretem monitorvásárlásra. Ti mit ajánlanátok? Vagy mit érdemes figyelmi a paramétereknél? hm? -
#40055 Elég gáz egy nyomdától. Bár volt olyan hely, ahova bedolgozónak jelentkeztem. Adtam a főnöknek egy saját készítésű névjegyet, ami telibe színes mintájú háttérrel készült. És a túloldalára is kinyomtam a mintát. Megkérdezte, hol lehet ilyen papírt kapni. Sajnos kérdezés közben rám nézett, majd közölte: túl képzett munkaerőt nem vesz fel. :D -
karajjj #40054 adtam már le illustratorban készült anyagot pdf-ben, visszaszóltak, hogy meg se tudják nyitni normálisan, corelben nem tudnám? -
#40053 És még kékek is. :D :D :D -
#40052 Ennyire futotta nálatok a választék. Felénk változatosabb fájlkínálatot is képesek fogadni. -
#40051 ezt én sem értem, az igényes nyomdák pdf-et kérnek lehetőleg illustratorban vagy indesignben készült anyagot. -
#40050 szar környéken élsz. :'D -
karajjj #40049 nálam a harmadik a nyerő -
#40048 -
karajjj #40047 én kérek elnézést, hogy a környék összes helyével kapcsolatban állunk :D -
#40046 a legkeményebb az egészben, az aláhúzott hivatkozások. -
#40045 Legalább nem kell véleményeznem külön. -
#40044 Arról nem mi tehetünk, hogy te akármilyen nyomdákkal dolgozol. -
#40043 A rövidítések is elég jók :D
kedd, szer, csüt, péntek, szomb, -
#40042 ;) Engem nem zavar az ilyesmi. Én szerintem a művészet nem egy olyan dolog, ami szabályokra kell, hogy épüljön, értem ez alá ugyan úgy a ps-t és minden egyéb alkotást is. -
#40041 Pár betűtípus elfért volna még :D -
#40040 Nem a legszebb, de hát valakinek biztos ez így is megfelelt :) Én ettől függetlenül hibát nem látok rajta.Ugyebár kinek mi a hiba. Érthető, olvasható és azért áttekinthető is , mi kell még? -
#40039 de, sajnos egyre többet :D -
#40038 Még nem láttál wordel készült plakátot? :D