PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAN mit csinálni ezen is, felbontás is jó, élessége is!
A fekvõ pozicióért bocs, siettem <#idiota>#idiota>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
NA go!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Az a "ref fotó" amit linkeltetek meg semmi meló rajta!
Már szépen ki van retusálva! Az eredetije 1000% nem így nézett ki!
keressetek valami minõségi NYERS alapanyagot!!! Ne egy már készet!
Ma nem érek rá csak nagyon késõn, de ha hazajövök ránézek mik a lehetõségek...
lightroom eleve fail retus szempontjából 😄 (esküvõfotósok kókányolnak benne, de max szétmossák a képeket...)
portriture-vel csak óvatosan!!! nem rossz dolog, de közel sem tökéletes!
Elnézést nem vagyok fikagép, nem bántásból írom ezeket.
gamertag: kenobita
Remélem lekicsinyíti a képet 😊

De azért kíváncsi vagyok magamra 😊
gamertag: kenobita
mert szarbol is lehet varat epiteni. csak szopsz vele.
mig egy szep kepbol meg szebbet szinten, es hamar lesz szep es elvezted is.
es a kulonbseg technikailag? zero.
/tovabba senki ne gondolja hogy egy profi retus alapja egy szarul bevilagitott kulteri paparazzi foto volt.
/inkabb profin bevilagitottak majd oda vagtak ahova akartak.
na ezen utobbi ket pontban szereplo feltelekkel mar van kedvem dolgozni.
jo alapbol profit letrehozni az reszemrol okes.
szar alapbol normalisat varazsolni. hat abban semmi racio a reszemrol D:
u dont have to listen anybody else but me
Végre hajlandó vagy megvillantani nekünk, mit tud az öreg?<#hehe>#hehe>
Nekem úgy tanították, lányokat nem bántunk, de most csak ki kívánkozik belõlem, remélem nem sértõdsz meg és nem veszed nagyon a szívedre:
Hú, hogy is mondták nekem... Á, megvan: kivan égve a haja és ez bizony hiba.A felirat helye is egy kicsit fura, pl. a falról hiányzik a csík.
Érdekes felvetés, így legalább mki megmutathatná, h õ mit tudna kihozni "a képbõl".
Itt egy jó kis ref fotó, ebbõl lehetne azért még mit kihozni, pl. egy jó kis bõrretus, hajfestés, új make-up, stb...
Aki úgy érzi most megmutathatja, hogy õ, hogy tud retusálni! <#ravasz1>#ravasz1>
De a kép pixelméretén ne változtasson senki, h lehessen majd egymáshoz viszonyítani egyforma méretben!
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Javítva.Kösz az észrevételeket, tényleg sokat dobtak rajta.
ajánlom a portraiture plugin. nagyon brutál milyen szinten végzi a dolgát! 😊
mindenki választ magának egy alanyt, aztán jöhetnek az elõtte - utána képek.
beszélünk a levegõbe 😄
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
plusz megjegyzem nekem az orra túl elmosott és az arca is túl flatt, sima nincs mimika a csücsöritésbõl így olyan lángos képe van amelett hogy kiégett 😉
A szeme egész jó, az arca ki van égve szvsz.
Tetszik, h nem hagytad lilán a felsõjét
Anus Mouthos 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az elsõnél is valami hasonlót akartam, csak rossz technikát választottam.
Az alsó állkapocshoz eléggé erõsen hozzányúltam , tudom hogy ez veszélyes mivel ezáltal megváltozok az arc karaktere, de annyira kocka feje volt.Így talán egy kicsit lágyabb, nõiesebb lett.
az arcát kurvára elmostad...fõleg oldalt extra gáz a fülénél pl.
az élesség és a részletek meg elszálltak <#wilting>#wilting>
nagyon durván rajzolt az alsó!
szemöldöke a és a bõrpórusok teljesen elmostad -csúnya
szeme túl durván kék -csúnya
haja körbe -gáz
pont azt hagytad rajta az arcán amit nem kéne a többit meg elmostad...
Talán most: halljam ... Á nézd sikerülllt.
(A suliban is állandóan hármas lett az összes dolgozatom , magyarból : tartalom 5 , helyesírás 1-2. Ezt valójában szégyellni kellene , de én mindig a domináns jobb agyfélekémre fogtam >> ergo >> ez egy fogyatékosság amit nem illik kicsúfolni , te bunkó - régen ügyvédnek készültem , de utána kiderült hogy azoknak sokat kell írni, viszonylag alacsony hibaszázalékkal)
WTF! <#wow2>#wow2> <#wilting>#wilting>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
FIGYELEM,FIGYELEM!!!
Friss fikázni való érkezett.
Próbáltam megragadni a tipikus kence-fice reklámok hangulatát, ezért lett kék a szeme , vakító a fogsora és ennyire világos a bõre.
Hagy hajam mi mindent basztam el.
Egyébként megpróbáltam használni a görbéket és az expozícióval is baszakodtam(az én szememnek egyenletesnek tûnik a bõr tónusa...)

http://bexter.hu Szép Fényeket!
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Általában 300dpi, ha a nagyon apró részletek is számítanak a nézésnél 600dpi. pl részlet gazdag képeket 600dpi A3 mérettel szoktam (rajzolni/festeni).
Persze vannak itt akiknek jóval nagyobb tapasztalatuk van e-téren, de nekem ez vált be. Ami szerintem még fontos dolog hogy alap beállításon 72dpi-ben dolgozik benne az ember ezt érdemes felhúzni 300-ra (beállításoknál megtalálod: screen resolution), mert nem a végeredményt látod amikor dolgozol vele 72dpi alatt.
Akik reagálnak, azoknak elõre is köszi!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
http://www.madaraszautosiskola.hu
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
A pityegést-zümmögést-klatyogást kiiktattam , a nyelvtani anomáliákon is elkezdtem javítani ... így már csak lesz belõle valami fogyasztható.
A dizájn létezõ magyar szó - kiszótáraztam.
Amúgy meg dizájn az fain szó, nem kell mindent angolul hagyni 😛
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Fotómanip...??? LOL nem fér ki vagy mi, ez igy kaka inkább írd azt "montázs" vagy bármi rövidebb szót...
Még mindíg túlzásba viszed a "dizájnolást"... meg az a kattogó berregõ pörgõ forgó izgõmozgó oldaldizájn...egyre kérlek csak zenét NE tegyél alá <#bdead>#bdead>