PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
Igaz hogy nem csaj, de pont ez a 2es pálya benne!
VAN mit csinálni ezen is, felbontás is jó, élessége is!
A fekvõ pozicióért bocs, siettem <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
mondok jobbat itt van EZ
NA go!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
VRSDM - teljes mértékben egyet értek!

Az a "ref fotó" amit linkeltetek meg semmi meló rajta!
Már szépen ki van retusálva! Az eredetije 1000% nem így nézett ki!
keressetek valami minõségi NYERS alapanyagot!!! Ne egy már készet!
Ma nem érek rá csak nagyon késõn, de ha hazajövök ránézek mik a lehetõségek...

lightroom eleve fail retus szempontjából 😄 (esküvõfotósok kókányolnak benne, de max szétmossák a képeket...)
portriture-vel csak óvatosan!!! nem rossz dolog, de közel sem tökéletes!

cenobite
Õ meg kicsit zombiszerû lett. 😊

Elnézést nem vagyok fikagép, nem bántásból írom ezeket.

gamertag: kenobita

cenobite
Nekem ez már túl homály kategória.

zsolesz92
Gyorsan összepöttyintve, rengeteg hibával, de sokat nem akartam nyalni vele.

Remélem lekicsinyíti a képet 😊

cenobite
Jó alap. Meló után lehet nekiugrok, bár nem vagyok nagy "retusõr".
De azért kíváncsi vagyok magamra 😊

VRSDM
megmondjam miert nincs kedvem egy kepet csinalni? vagy ezeket a kepeket?

mert szarbol is lehet varat epiteni. csak szopsz vele.
mig egy szep kepbol meg szebbet szinten, es hamar lesz szep es elvezted is.

es a kulonbseg technikailag? zero.

/tovabba senki ne gondolja hogy egy profi retus alapja egy szarul bevilagitott kulteri paparazzi foto volt.
/inkabb profin bevilagitottak majd oda vagtak ahova akartak.

na ezen utobbi ket pontban szereplo feltelekkel mar van kedvem dolgozni.
jo alapbol profit letrehozni az reszemrol okes.
szar alapbol normalisat varazsolni. hat abban semmi racio a reszemrol D:

u dont have to listen anybody else but me

III dOMINO III
Szóval ez aszt jelenti hogy te is csinálsz egy változatot?
Végre hajlandó vagy megvillantani nekünk, mit tud az öreg?<#hehe>

Nekem úgy tanították, lányokat nem bántunk, de most csak ki kívánkozik belõlem, remélem nem sértõdsz meg és nem veszed nagyon a szívedre:

Hú, hogy is mondták nekem... Á, megvan: kivan égve a haja és ez bizony hiba.A felirat helye is egy kicsit fura, pl. a falról hiányzik a csík.

Jobbat mondok , mindenki ugyanazt a képet retusálja meg

Érdekes felvetés, így legalább mki megmutathatná, h õ mit tudna kihozni "a képbõl".

Itt egy jó kis ref fotó, ebbõl lehetne azért még mit kihozni, pl. egy jó kis bõrretus, hajfestés, új make-up, stb...

Aki úgy érzi most megmutathatja, hogy õ, hogy tud retusálni! <#ravasz1>
De a kép pixelméretén ne változtasson senki, h lehessen majd egymáshoz viszonyítani egyforma méretben!

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

SMGBAS
Jóú lett 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Hayni
Egy fokkal jobb lett 😄 Több változástól már nem is õ lenne.
III dOMINO III
Nekem okés, ha más is beszáll.

Hayni
III dOMINO III
Jobbat mondok , mindenki ugyanazt a képet retusálja meg, de valószínûleg ebbõl sem lesz semmi...

Javítva.Kösz az észrevételeket, tényleg sokat dobtak rajta.

VRSDM
/használ valaki közületek osxen lightroom-ot?
ajánlom a portraiture plugin. nagyon brutál milyen szinten végzi a dolgát! 😊

VRSDM
nem lenne kedvetek egy retus parádéhoz?
mindenki választ magának egy alanyt, aztán jöhetnek az elõtte - utána képek.

beszélünk a levegõbe 😄

mindekttõ olyan mintha cg lenne

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Spészgószt
csatlakozom az elõttem szólóhoz! nyakára kell a gödör csak a vizszintes csíkokat szedd le!
plusz megjegyzem nekem az orra túl elmosott és az arca is túl flatt, sima nincs mimika a csücsöritésbõl így olyan lángos képe van amelett hogy kiégett 😉

zsolesz92
A haja jó lett, a nyakát varázsold vissza 😊
A szeme egész jó, az arca ki van égve szvsz.
Tetszik, h nem hagytad lilán a felsõjét

Anus Mouthos 😊

III dOMINO III
Csak ennyi ?<#wilting>

Jim Morrison
ami pozitivum, hogy kisebbre vetted az ajkait 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

III dOMINO III
Ok , tekincsük az elõzõt viccnek és most fókuszáljunk erre.

Az elsõnél is valami hasonlót akartam, csak rossz technikát választottam.

Az alsó állkapocshoz eléggé erõsen hozzányúltam , tudom hogy ez veszélyes mivel ezáltal megváltozok az arc karaktere, de annyira kocka feje volt.Így talán egy kicsit lágyabb, nõiesebb lett.

Spészgószt
jáááj minél tovább nézem anál több hiba...<#wow2>
az arcát kurvára elmostad...fõleg oldalt extra gáz a fülénél pl.
az élesség és a részletek meg elszálltak <#wilting>

Spészgószt
LOL <#banplz>
nagyon durván rajzolt az alsó!
szemöldöke a és a bõrpórusok teljesen elmostad -csúnya
szeme túl durván kék -csúnya
haja körbe -gáz
pont azt hagytad rajta az arcán amit nem kéne a többit meg elmostad...

III dOMINO III
Igen , köszönöm ehet hogy valllami baj van az L bientyõvelll.
Talán most: halljam ... Á nézd sikerülllt.

(A suliban is állandóan hármas lett az összes dolgozatom , magyarból : tartalom 5 , helyesírás 1-2. Ezt valójában szégyellni kellene , de én mindig a domináns jobb agyfélekémre fogtam >> ergo >> ez egy fogyatékosság amit nem illik kicsúfolni , te bunkó - régen ügyvédnek készültem , de utána kiderült hogy azoknak sokat kell írni, viszonylag alacsony hibaszázalékkal)

MANOWAR
fordítva: haj hagyma 😄

yokel
Hagy hajam

WTF! <#wow2> <#wilting>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

hungary27
második mintha rajzolták volna valami programmal.
passatgt
nem egy szépségkirálynõ, de felsõ képen jobban néz ki😊

III dOMINO III

FIGYELEM,FIGYELEM!!!

Friss fikázni való érkezett.

Próbáltam megragadni a tipikus kence-fice reklámok hangulatát, ezért lett kék a szeme , vakító a fogsora és ennyire világos a bõre.

Hagy hajam mi mindent basztam el.

Egyébként megpróbáltam használni a görbéket és az expozícióval is baszakodtam(az én szememnek egyenletesnek tûnik a bõr tónusa...)

pxxl
Oops! Google Chrome could not find www.xn--tef-9lab.hu

All hail the double x!

MANOWAR
Ne akarj mindent tudni, elégedj meg ennyivel! xD

Bexter
Jovanna komás voltam, szoval az ilyen wix-es oldalaktol kiráz a hideg 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

SMGBAS
http://www.étéef.hu

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

pxxl
ok és? 😄

All hail the double x!

Bexter
http://www.wix.com/

SMGBAS
Kb egy éve mindent 300 dpi-ben csinálok (kivéve olyat ami webre megy, pl gombok etc), mert nem egyszer volt már olyan, hogy amirõl nem gondoltam volna, hogy ki lesz nyomtatva, a késõbbiekben mégis ki lett (:

MANOWAR
Szabad kezes (tabletes) digi rajz vagy retus,stb.?
Általában 300dpi, ha a nagyon apró részletek is számítanak a nézésnél 600dpi. pl részlet gazdag képeket 600dpi A3 mérettel szoktam (rajzolni/festeni).
Persze vannak itt akiknek jóval nagyobb tapasztalatuk van e-téren, de nekem ez vált be. Ami szerintem még fontos dolog hogy alap beállításon 72dpi-ben dolgozik benne az ember ezt érdemes felhúzni 300-ra (beállításoknál megtalálod: screen resolution), mert nem a végeredményt látod amikor dolgozol vele 72dpi alatt.

Rettenthető
Nekem csak annyi kérdésem lenne hirtelen a mesterekhez, hogy amennyiben olyan képet alkottok PS-ben, ami garantáltan nem kerül kinyomtatásra, akkor Ti azt mekkora dpi-vel készítitek? Saját célú, nem üzleti felhasználású képre gondolok, amit natúr, kizárólagosan az alkotási vágyaitok kiélésére rajzoltok.

Akik reagálnak, azoknak elõre is köszi!

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

madi 9k
Én meg megtanulhatnám elolvasni az elõzõ kommenteket! 😄

http://www.madaraszautosiskola.hu

madi 9k
Nem bántásként, de a "Rólam" címû részben két fontos helyesírási dolog: no -> nos, evvel -> ezzel és egy helyen a 'hogy' elé vesszõ, valamint lemaradt a mondat végi írásjel (meg talán egy 'mint' elõtt is de az nem biztos). 😛 Kezd alakulni, de nekem szúrja a szemem a háttér. A kis képek mintha belevesznének.

http://www.madaraszautosiskola.hu

a rólam menüpontban ved kisebre a betûtipust, ha nem tudodsz enél többet irni magadraol akor vedd kisebbre a keretét, de ez igy sufni szerintem, "grafikus dizájn" inkább "grafikai tervezést" írnék. a háttérben az a textúra nem illik az oldal stílusához, ehez a csuszkálós dinamikus cucchoz, a rajzaidbõl meg sztem vedd ki a gyengébbeketet, mer lehúzzák a többi melódat, nagyából enyi jutott eszembe elsõ blikkre

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

III dOMINO III
Csak lesz itt egy-két pozitív vélemény is.
A pityegést-zümmögést-klatyogást kiiktattam , a nyelvtani anomáliákon is elkezdtem javítani ... így már csak lesz belõle valami fogyasztható.
A dizájn létezõ magyar szó - kiszótáraztam.

SMGBAS
A "rólam" részt olvasd át és javítsd, mert szerintem evvel még vannak gondok.
Amúgy meg dizájn az fain szó, nem kell mindent angolul hagyni 😛

Jim Morrison
+1

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hangot tenni a legnagyobb lámulás sztem egy weboldalra fõleg ilyen kurvára frusztráló kattogást, két kattintás után takarodtam az oldaladról

Bexter
Mit kell nézni rajta?

Spészgószt
Dizájn??? inkább írd angolul nem kell mindent magyarra...
Fotómanip...??? LOL nem fér ki vagy mi, ez igy kaka inkább írd azt "montázs" vagy bármi rövidebb szót...
Még mindíg túlzásba viszed a "dizájnolást"... meg az a kattogó berregõ pörgõ forgó izgõmozgó oldaldizájn...egyre kérlek csak zenét NE tegyél alá <#bdead>