41998
-
#40157 -
#40156 Bolygókat hiányolom róla... :D -
#40155 Tetszik az ötlet. Nem én csináltam.
-
#40154 Nem is akármilyen :P
Majd cisnálok vidit -
#40153 Voltam már vele CM-en. Néha hétköznapokon is használom városi közelkedésre. Ugy megnéznek hogy elsőbségem van mindenhol :) -
#40152 amúgy jó lett és baró lehet olyan magasról nézni a tömeget :) -
#40151 Jogos. Ha látom, messziről elkerülöm :)))))) -
#40150 kiiváncsi leszek tömegben mész e majd vele :D és akkor hirtelen megáll a tömeg, és választhatsz, hogy a jobb vagy bal oldaladon lévőre ugorsz e rá D: -
#40149 Kurva jó cucc de csak akkor ha felszállsz rá egy fa mellet, fent megiszol négy sört és addig hajtod amíg van benned szufla, a végén így is úgyis zakozól de legalább a sörtől nem érzed. :) -
#40148 felrakom lábam pedálra és felélük.
Lefele meg, megállitom bicajt átemelem lábam és hopp :) -
JackMeadow #40147 erreől hogy szálsz fel meg le?
-
#40146 Critical mass-ra készült :) -
#40145 qva nagyot lehet vele esni. kb arra jó :D -
#40144 off
vagány...
sosem értettem ez mire jó!
elárulod? -
#40143 off
most festettem le :P
link -
#40142 Érdekesek azok a hangyacsápok :) -
#40141 -
#40140 -
#40139 ...
-
#40138 -
#40137 Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna. A vízadagolós cég keres grafikust a weblap és nyomdai munkák elkészítéséhez. -
#40136 Bocs, de mi köze a vízadagolónak a grafikai és nyomdai munkához? Szerintem alapból külön honlap kell a témának, különben ember nem vesz komolyan akárhogy csillogsz. -
Ronin666 #40135 Oh, köszönöm, vannak még elírások. :)
Egyik kollégám a hetekben ezeket keresi, átadom neki... -
#40134 Építőleg szántam, hogy ezt javítsátok. ^^ -
#40133 "Termékmenedzser és ügyélkapcsolat" ej-ej :D ez a karrier menüpont alatt. -
Ronin666 #40132 Kedves fórumozók.
Keresnénk grafikusokat folyamatos munkalehetőséggel. Egyelőre inkább csak bedolgozás szinten, később akár teljes munkaidőre is. Ami a feladat lenne:
-Weblap design tervezés (programozási ismeretek nem szükségesek, Flash ismeret előny)
-Katalógus és egyéb kiadvány tervezés (nyomdai PDF elkészítése)
-Utómunka, fotó kompozitálás (fényképezési ismeretek előnyt jelentenek)
-Hirdetések és bannerek tervezése
-3D-s ismeretek professzionális szinten előnyt jelentenek (3DsMax, Vray, Realflow, egyebek)
Jelenleg is van grafikusunk, viszont elszaporodtak a feladatok és nem bírunk velük. Ráadásul előreláthatólag még több lesz.
A munkához hatalmas kreativitás szükséges, illetve a már megteremtett arculati elemekhez igazodás.
Rólunk bővebben: www.q-c.hu
Fizetés: Megegyezés szerint
Munkavégzés helye: Akár távmunka is lehet, de előny, ha közelben vagy, például a fotózások miatt, amelyeket a saját stúdiónkban csinálunk Gödöllőn.
Kérném azoknak a jelentkezését, akiket érdekelhet egy ilyesfajta munkalehetőség. Előrejelzésként mondanám, hogy a munkákkal kapcsolatos elvárások igen magasak, így csak a maximalisták jelentkezését kérjük. :)
Ide kérném a jelentkezéseket: [email protected]
tárgy rovatba: Pályázat grafikai tervezés és marketing munkakörre
Referenciamunkák csatolását is kérnénk.
Ennyit szerettem volna, köszönöm!
-
#40131 A valóságban nagyobb a választék. Nagyon régen jártam a boltjában, akkor olyan 10 eFt körül volt a legolcsóbb, amit én megnéztem. De minden függ az anyagtól is. -
#40130 Vannak köztük szépek. Milyen árkategória? -
#40129 Szerintem se. Szerintem nekem ezeket. :) -
#40128 Elviselhető. Én pár ezer Ft-ra saccoltam:) -
#40127 + Link hozzá -
#40126 Ez a hozzá való betét ~6-800 ft persze itthon nem lehet még kapni :
-
#40125 régebben volt egy parker tollam, amiben volt fekete/piros/ceruza, abban volt ilyen rövid betét, ebayen lehetett venni hozzá olcsón, sztem az passzol ebbe is -
#40124 ahogy elnézem a tollhegyben semmi speckó, a nyomásérzékelő a hegy után lehet...
így simán fogsz egy fém betétet és méretrevágod :D
biztos lesz hozzá "nem wacom" hegy is olcsóba... -
#40123 Én is arra vagyok kíváncsi, hogy egy betétnek kb. mennyi lesz az élettartama... Mert tuti jó cucc. Eddig szabadkézzel megrajzoltam valamit, scan, aztán tablet-el finis. Most ez kicsit leegyszerűsödik. -
#40122 Szerintem nem is Neked szánják :) -
#40121 Ezt már én is kinéztem, már csak arra vagyok kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni a tollba a betét. Remélem nem úgy lesz, mint a nyomtatóknál, amibe a festék drágább, mint maga a nyomtató. -
#40120 +2 -
#40119 ízlés kérdése -
#40118 Megnéztem a képt. Ha annyit fizetnének, amennyi a mintaár, hajlandó lennék felpróbálni a három közül bármelyiket. De utcára ki, vagy bárhova emberek közé ilyennel soha.