41998

photoshop-banner.jpg
  • Panzeradler #40237
    Sziasztok! Nem tudom hogy lehet-e itt ilyet kérni de azért megpróbálom max törlitek, szóval adott ez akép és lenne a kérésem, hogy megoldható-e egy barbie baba rá PSelésse úgy mintha átkarolná. Előre is köszönöm, remélem nem okozok ezzel senkinek nagy gondot.:)
  • Spészgószt
    egy normális monitoron tudsz profilt váltani
    a munkakörnyezettől függően kalibrálod cmyk-ra is meg rgb-re, meg amire még akarod a külön profilokat, elmentegeted , LUT-Manager és váltogathatod szoftveresen.
  • xelag
    Az nagyon jó, ezer köszönet neked :)
  • passatgt
    ja, olyat nem, de ide lehet feltölteni zenét eladásra
    http://audiojungle.net/
  • Jim Morrison
    szerintem olyanra gondolt mint ez http://99designs.com, csak zenésben.
  • passatgt
    mihez hasonló?
  • xelag
    Hasonló oldalakat tudtok zenére vonatkozólag? PL elektronikus zenére.
  • Bexter
    Köszi a helpet srácok :D
  • papi08
    Köszi szépen :) :D
  • NessieGraf
    A nyomtatás mindig sötétebb, mint amit a képernyőn látsz szerintem. A cmykre kalibrált monitor engem is érdekel. :D
  • VRSDM
    és te mire kalibrálod? rgb-re vagy cmyk-ra?
    vagy minden szinprofil váltásnál újra? :D
  • pxxl
    milyen világosabb sötétebb? o.O kalibráld a monitort.
  • cenobite
    Ahhh... korán van még.

Mycroburst
  • cenobite
    www.mycroburst.com

Az előzőt elszúrtam, sorry...
  • cenobite
    www.mycroburst.com
  • VRSDM
    /amit mondok nem szent!!! :D

szóval én ugy tudom hogy nem világosabb / sötétebb lesz. hanem csak bizonyos szin tartomány "csúszik el" ...

hülyevagyok?!
  • papi08
    Köszönöm szépen :)
  • RaZoK
    fölösleges a 99designs a legmegbízhatóbb / legnépszerűbb a többit nem ajánlom, de azért válaszolok a kérdésre:

designcrowd.com

designcontest.com

astada.com

ezt a hármat ismerem, nameg a 99designs
  • papi08
    Anno volt itt szó róla, róla, ezért veszem a bátorságot itt megkérdezni:
    Tudnátok még ilyen oldalakat mondani, mint a http://99designs.com?(Ahol pályázatok vannak logo/webdesign/prospektus elkészítésére)
    Köszönöm! :)
  • zsolesz92
    asszem világosabbnak :D
  • Bexter
    Prosit cisnálok cymk-ban melozom, a fotoknak sötéteknek vagy világosabbaknak kell látnom ahhozhogy normális legyen nyomtatás után? :D
  • NessieGraf
    Internet szolgáltató irodájában ülök és elméletileg szerverekre felügyelek ilyenkor. :) A vacsora jó lett és kösz a kérdéseteket a cicák is jól vannak, bár a kölykök még mindig gazdát keresnek.
  • xelag
    Vagy csak gúnyolódik és lehet, hogy csak 1/1 es nete van amivel 40 mega azért már időbe telik :D
  • MANOWAR
    ilyen arányok üzleti csomagokban szoktak lenni :)
  • pyrohun #40213
    Úgy érted Mbit :)

Csak 100? Az manapság nem is olyan sok, bár a felfelé 100 az nem rossz :)
  • xelag
    Ez így van, sajnos van helyette plasztikai sebész :D Egyre több a transzvesztita is már, de azért ha jó a megfigyelőkéje az embernek, akkor észre veszi. :)
  • NessieGraf
    OFF

Lehetsz Facebookon modell,de az utcán nincs Photoshop barátom ;)(találtam)

ON
  • NessieGraf
    Nincs mit sajnálj. 100/100 MB net előtt ülök egy családias internetszolgáltatónál.
  • xelag
    7zippel van tömörítve, de a winrar is kitudja tömöríteni, letöltöttem én is, de nincs gond vele. Ezek szerint az úr is úgy akarja, hogy te ne lásd azt a képet :D Mindenesetre sajnálom, hogy feleslegesen töltötted le.
  • NessieGraf
    Sikerül letölteni egy hibás tömörített fájlt, amit nem tudok persze kicsomagolni és megnyitni.
  • NessieGraf
    Sajna in.com is csak max 20MB fájlokat enged feltölteni. Őszintén én a felesleges időt sajnálom. De most jusztis letöltöm és teszek egy próbát másutt.
  • xelag
    A data.hu- helyett felraktam ide a nagy képet:

http://hotfile.com/dl/131096971/a238c85/mandala.7z.html

Aki soknak tartja a 40 megát egy képért az ne töltse le.
  • xelag
    Köszönöm a segítséget :)
  • Spészgószt
    juteszembe! a 32 bites PS az összes memória felét veszi alapul!!!! az nála a 100%
    szóval ha van 3Gb a gépedbe 1,5 fölé soha nem fog menni
    64 bit win 32 bit PS esetén is hasonló a helyzet hiba van 8 Gb a gépben 3 nál többet nem fog használni!, viszont 64 bit win 64 bit PS asszem úgy bármennyit lehet állítani.
    adobehelp.com on le van írva részletesen!
  • Spészgószt
    de 80% fölött megnő a fagyás veszély :D 93% fölött kritikus!
  • Spészgószt
    ctrl+k
    performance
  • xelag
    Hol lehet amúgy beállítani, hogy a ps ne csak 1 gigát használjon a memóriából, hanem pl 2-3 at? Hiába állítom a preferencesbe a mem usage-et 2-3ra, a feladatkezelőben ugyan úgy max 1 gigát használ, csináljon akármilyen feladatot is.
  • xelag
    "Az egészet mi?" :D Most már csak rawba engedi menteni és psb-be sajnos. Elég gáz ez a jpg, támogathatna nagyobb méreteket is, de a tif is csak 4 gigát tud.
  • xelag
    Mit retusáljak rajta? :D
  • Spészgószt
    alap...sőt még szólíd is :D