PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl függetlenül hasznos volt
Ha szükséges, vegyél fel új pontokat(add anchor point tool), és így jelölgesd ki az eltávolítandó pontokat.
Másik megoldás, hogy új rétegen egyszerûen átrajzolod az alatta lévõ mintát, szintén pen toollal. Egyszerû a minta, max. 5-10 perces munka
u dont have to listen anybody else but me
- kijelölöd a betûket csúccsal, majd a kijelölést átalakítod görbéké majd a betûknél zárod alul a görbéket (ne felejtsd el az O betû közepét is kijelölni), a felesleges pontokat törlöd....
- kimaszkolod kijelölöd és külön rétegen elmented, majd ott görbévé alakítod...
pen tool-nál ctrl nyomvatartása mellett katt a görbére és látni fogod a szerkesztõ pontokat az alakításhoz.
Illustatorrol lenne szó:
A képen (http://noob.hu/2011/07/07/aaaaa_0.JPG) látható egy O és egy L betü, valamint alulról egy csúcs ami belenyúlik a két betübe.
Szeretném a csúcsot elválasztani a betüktõl, tehát hogy az egy külön path legyen, de nem találom rá a megfelelõ eszközt. próbáltam pen tool-lal, de az egy új path-t hoz létre, nem tudok belenyúlni a már meglévõbe. Nem tudom mennyire érthetõ a problémám, jelezzétek ha nem tiszta. a Lényege az lenne, hogy pl a "Live paint bucket" külön kezelje a betüt és a csúcsot, külön tudjam színezni...
Már sokszor találkoztam ezzel a problémával, nemtudok mit kezdeni vele :S
zsolesz92 vagyok
Mára ez elmúlt, vagy csak nem fizetnek érte eleget! " 😄D
VRSDM hol dolgozol?
Az a nagy gond, hogy mindent határidõre kérnek és csak siettetik az embert. Viszont ez meglátszik a munkán is. Az ember nem tud úgy napokat eltölteni egy munkán, mint annó ?! Tud, csak a megrendelõ türelmetlen!(tisztelet a kivételnek) Ahelyett, hogy várna és minõségi munkát kapna a kezébe.
Jaaaah, hogy nem tudja értékelni a minõségi munkát?! bocs..... akkor miért is fizetne érte..
Ezzel csak azt mondom, hogy ne legyetek tömeggyártók. Ha van elég ötletetek, akkor biztos van aki megvenné a türelemmel végigcsinált, mindent beleadott munkáitokat is.
Igen-igen jó az IKEA, olcsó is meg minden, de azért az ember annyira nem becsüli, mintha egy kézzel és szeretettel készült dolgot venne jóval drágábban.
Én hiányolom az ilyen verseny contesteket.....
Ma lesz meg új számítógépem 😄
Régim 6 éves 1gb rammal 😄 szütyögés volt a ps 😞
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Csak mert a lájk már nemmenõ 😄
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Így fail 😄
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Azt hittem a Chromeba csúszott el valami
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
/és nem összefosni a netet. la' faceb...fos
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
és igen konklúzió?!
" Régen annyira imádtam hogy akár napokon át voltam képes egerészni egy-egy munkán, vele kelni és feküdni...
Mára ez elmúlt, vagy csak nem fizetnek érte eleget! " 😄D