PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MANOWAR
Hozza a retro stilust :)

VRSDM orulok, hogy ilyen optimistan latod a dolgokat (+1 :)) bar nem sokat segit a valosagon, gondolj a Liszt feliratra zongora bill.-bol ugye kopintas volt, vagy a MNB logoja (talan 45 MFt volt), MTV- 103 millió 684 ezer 60 forintba került a közmédia arculatának megújítása.Tesseeeeek? lol elotte "csak" 30MFt :). Spészgószt ratapintott "lehet" a lenyegre -pl. orszaghaz honlap valami ismerossel csinaltattak meg es elso nap osszezuhant az egesz site a francba, az osszegrol ne is beszeljunk. Kivancsian varom kilesz a No.1. :)

pxxl
Retro 2 :D csak mert unatkoztam :P

All hail the double x!

VRSDM
/elnézést a csipás szemmel írt helyesírási hibákért

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
Nézzetek körben, nemzetközi szinten mennyit fizetnek egy logóért, arculatért stb.

Az hogy a lófasz forintunkhoz képest soknak tûnik ez a 800k az szomorú.
Globális szinten ennyibe kerül egy minõségi logó, másrészt ez inspiráció is egyben, hogy ne szard ki a logót, hanem igenis tedd oda magad.

Aki meg úgy áll hozzá, hogy úgyse nyeri meg, nem is fogja. :DD
Magatoktól veszitek el a lehetõséget a kellemes 800.000HUF fizetéskiegészítéstõl. :D

Én megadom a lehetõséget magamnak. Heló.
Pesszimistán sosem juttok elõre, fel a fejjel és nyomjátok meg az ipart!!!

Spészgószt
elve gyanús amikor irreális összegek mozognak különbözõ néven (mint díj...stb..."nyílt pályázat", "verseny"...ezek a fogalmak szinte ismeretlenekké váltak...ha valami érdemlegeset akarsz fordulj külföld felé!
Hacsak nincs (megfelelõ)párttag a családban... mert ugye nem mind1 melyik végén állsz a hímtagnak...<#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
"úgyis elnyeri valami rokon" -ra módosítanám...elvégre mutyiországon élünk ! <#szomoru1>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

MANOWAR
Vajon mi a szent sz@r kerul ebbe ennyibe?(netto:586k ft) Legyen az barmilyen grafikus egy logoert (jo ok nem egy sima logorol van szo) 200 k-nal tobbet nem adnak erte meg ha en vagyok az allam akkor sem. Oh mar megvan a nyertes az mas.<#idiota> Erre meg rajon a levedes. Erdekes: 4 szint hasznalhatsz + fekete ez okes is altalaban ez a trend de ebbol 3 szin ugye a piros feher zold.<#ravasz1>
LeWyty: baromsag ez a:"Úgy is rácsap valami profi." a jo isten tudja hanyszor pont hogy nem "profi"-ktol szarmaztak/nak az ujdonsagok. Nincs megszabva hogy szakkepzet iranyu vegzetseged legyen.Legyen on bizalmad, nez utana reszletesen ami erdekel es gyakorolj.

LeWyTy
Erre van egyáltalán esély?
Úgy is rácsap valami profi.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Spészgószt
kb így fog kinézni... (..)

Bexter
Ebbõl

Ez:

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Bexter
Ha magyarosan akarunk segíteni, akkor küld el nekem az elkészült képeket majd én eladom és küldöm a pénzt :)

Dynamic
Azt hiszem, valami "többszörözés".
akkomi?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Dynamic
Már rég nem... kb. CS4 óta.
rooney8
:DDDDD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nembaj segítünk:
multiply = szendvicspozitív

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Spészgószt
...az gáz...idegen nyelv nélkül, itt magyar mocsárban pusztulat van... :(

LeWyTy
sok éves vagyok és épp pár szót értek angolul bocs.
(azzal nem állok neki oldalakat megfejtegetni)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Spészgószt
ne már...hány éves vagy te? kb egy 5éves is tudna stockot árulni...
keresel egy jó oldalt, ahol forgalom is van, regisztrálsz föltöltöd, vársz... ennyi
a top oldalakat kerüld, mert oda amúgy sem engednek be, olyanok a feltételek.
istockphoto stb...
de engem ha valami érdekel utána olvasok mit hogyan, szerintem 1000+1 leírás van hogy kell és hol árulni...

LeWyTy
És van köztetek valaki aki csinál ilyesmit?(mármint eladást)

zsolesz92
LeWyTy
Errõl eddig nem is tudtam mi ez, hol?

Bexter
Fizetõs stock képeket árulo oldalra felrakod és vársz és pénz kereshetsz ilyenekkel.

LeWyTy
Hol ér pénzt? hogy ér pénzt? mivan?

gazgoblin

Ébresztõ:

Photoshop Friday - SG topik

Fel kéne éleszteni ezt a topikot szvsz, mert ihlet nélkül nehezebben veszem rá magam a photoshop megnyitására!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

LeWyTy
Paint tool SAI val.. és vonalanként egérrel.. azért nem pontos a geometria. Nem is volt célom hogy az legyen, de a kép sincs így kész.

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

amugy meg nem illustrator forum ugyh takharhodhjálkifelé

Dynamic
Azt még megértem, hogy a komplexebb geometriai elemek nem szabályosak (bár mindegyik könnyen szerkeszthetõ, és Illustratorban az egyszerûbb 3D-s elemeket is pofonegyszerûen létre lehet hozni), de hogy az ellipszisek és a téglalapok, miért nem ellipszis és téglalap alakúak, amikor minden programban vannak ilyen eszközök, az rejtély. Fotó trace-eléssel mókoltad össze vagy rajzpaddal?
vektorba? mivel? milyen programmal?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

VRSDM
és tényleg sokat érnek a vektor rajzok.
sajnos ez néhány helyen szabadkézi mint mértani pontos.
de így is pénzt ér!

tényleg tetszik

papi08
Azért én enyhe iróniát vélek felfedezni Jack szavaiban...:D

13 éve itt. Szép idő.

VRSDM
most mondták hogy király tetszik, keress vele pénzt.

erre megsértõdsz. :D menj már el orvoshoz ha már leléptél.

LeWyTy
.azkivanveletek-fav

kurva jo stockra vele es milliardos vagy

LeWyTy
Jó azt elbasztam na bocsi<#ravasz1>

zsolesz92
vektorban is van crop tool legjobb tudomásom szerint.

LeWyTy
Nem tom hova tenni de vektorban csináltam xD

gazgoblin
Hát a kárikittyom megoldást részletezhetné még kicsit! :D

VRSDM
jól leírtad a semmit? :D

cenobite
Szerintem a színezés és egyéb dolgok miatt elvesztette természetes mivoltát (nyilván mivel c/bw). Értem ez alatt azt, hogy olyan mintha a Fiat500 oda lenne "fotosoppolva".

A koncepció jó, de a finom apró részleteken áll vagy bukik egy retus. (Véleményem: kib.szott erõs a kis Fiat, kiugrik a képbõl)
De ez nem vészes, pár mozdulattal és PS "ingyom-bingyommal" a tájkép részévé tehetõ.
Hajrá-Hajrá!!!

gamertag: kenobita

Egy régi képemet újra néztem, és úgy tetszett gondoltam feldobom ide :D
gazgoblin
Köszi! Majd javítok rajta még amikor a kispolszkit soppolom bele! ;D

Spészgószt
középen (a gyerekek meg az oszlop helyén) NAGYON gáz a klónozás!!!
vagy nagyobb ecsetmérettel csináld vagy vágj ki egy nagy darabot mellõle külön réteg és tedd rá...de így túl sok az ismétlõdés nagyon kiveri a szemet olyan csúnya!

Bexter
Kapsz 20 ft-ot ha lecseréled kispolszkira :D

gazgoblin
itt a vége...ha valaki fizet akkor foglalkozom még vele ;D

LeWyTy
Meg középen nagyon látszik a javítás széle.

gazgoblin
Köszi az észrevételeket!