41998
-
karajjj #40717 ahajó XD -
#40716 Csak ha tudok valami egyedit csinálni. :) egyelőre nincs időm PS-re, pedig izgatja a fantáziám :( -
#40715 Nyugodtan mutasd. Anno a vonalasnál is minenki tolta sajátját :D -
#40714 Ááá, hát ennek ma én is nekiállok, nagyon tetszik :D
De nektek nem mutatom meg, mert már sok lesz :P -
#40713 Akkor csinálok még pár változatot csak stockra :D
Kösz a biztatást. -
#40712 Csak tetszett ez a logó... és unatkoztam.
-
JackMeadow #40711 dehoynemhasznos, turjad fel stockfotora -
JackMeadow #40710 gradienttel en kicsit finomabban bánnék, de cuki -
#40709 szép lett. -
Ezzel be is fejeztem ezt a témát.
Egész kellemes kis időtöltés volt, szép de nem hasznos :) -
#40707 Te Lew, ez az epic arts kicsit erős nem? :) -
#40706 Unatkozom
-
#40705 Egyébként ezt hallgatja valaki?
-
-
#40703 Én is meg tudom csinálni. Nem azért dicsértem, mert hogy nem...bocs, hogy buboréknak neveztem a látszólag buboréknak kinéző alakokat, de most már tudom, hogy bokeh..... -
#40702 Nem buborék, hanem bokeh effekt. Millió tutorial van a témában. -
#40701 Ilyet én is tudok -
#40700 Főleg, hogy a HD korszakában vagyunk :D -
#40699 El tudnám képzelni mondjuk 20000 x akárhányszoros pixel méretben úgy, hogy amikor a buborékokra ránagyítasz, akkor az összetevői is látszódnának, vagy valami minták benne halványan.
Az ilyen jó ötletet mindenképp szuperb minőségben csináld meg. -
#40698 Nagyon tetszik -
-
#40696 Egyébként erre az autóra nem is kell felirat XD -
#40695 Aku @ Samurai Jack ^^ -
#40694 Erre fele kacsintottam ma
-
#40693 erre a színre a fehér, fekete, neonzöld, -kék, -narancs, ezüst, vagy ezek fekete vagy fehér körvanallal esetleg.
foszforeszkáló, vagy UV érzékeny matricával mekkora lenne o.O :DD -
karajjj #40692 van fehér autónk, amire magenta feliratot raktunk, de volt már ezüstünk világoskékkel is és tényleg jól néztek ki, de erre a bronzra valahogy semmi nem akar passzolni :D -
#40691 Egyébként az arany ezüst az, ami tényleg megy rá, de a rikító színek elég jól mennek manapság, azért gondoltam, hogy egy kis "formabontásként" rikítson. -
karajjj #40690 thx, nem én döntök -
#40689 barnára arany...gg
rakjál inkább lilát akkor tuti a buli :D barna-lila páros a legjobb hányinger keltő kombó :D -
karajjj #40688 csillogó arany, vagy ezüst fólia lesz, köszi a segítséget -
#40687 Rikító zöld, vagy világos kék.... -
#40686 Esetleg világosbarna + arany perem? -
karajjj #40685 ojjé, ezaz :D
ezüstre én is gondoltam, de köszönöm a többit, kipróbálom -
#40684 fekete fehér körvonallal :) vagy esetleg arany szin vagy ezüst -
karajjj #40683 ötletnek kellene valami, hogy legyen miből választani, csak én kifogytam -
#40682 tehát semmi ízlése nincs, szóval tökmindegy milyen színnel csinálod, végén úgy is ő fogja megmondani milyen legyen -
karajjj #40681 kilőve, főnökömnek nem tetszik fehérrel, valami más ötlet kellene -
#40680 fehér?:D -
karajjj #40679 szerintetek egy ilyen bronz barna színű autón milyen szín állna jól a feliratoknak?
-
#40678 Ááá elmondjak mindent?
A törzse a cuccnak rossz felé sötétedik,ott sötét,ahol a Hold van,amott kellene..De mivel a Hold felülről süt,ezért még azt se mondhatom,h a fej mögötti,azaz a jobb felső sarka körül legyen sötét,így marad az,h a teste belsejét vedd kicsit sötétre.Meg a jobb felső sarkot ne annyira világosra,mint a bal felsőt mert mégis az ellenkező irányba lejt,mint amerre a hold fénye megy.A fej meg árnyékot vet a törzse elejére.Nagyon erőset..Már ha az árnyék..Pozicionáld újra.A fény lentről éri,meg fentről is.Lentről erősebb,szal fefele kellene álljon.
Aztán még lightwrapet tegyél rá.Ahol fény világítja meg,erősségtől függően fogjál egy puha "fény" színű ecsetet,ebben az esetben fehér v vmilyen szürke,döntsd el nem tom...és jelöld ki a lépegetőt,h máshova ne fess és pár milliméter vastagságban fesd köre a szélét,ahol éri a fény..Opacityt vedd le rendesen,és ahol erősebb a fény otttöbbször rámész.