41998
-
JackMeadow #29930 még véletlenül se bizd el magad, elég gyengére sikeredett az akép -
#29929 Köszi mindenkinek! -
JackMeadow #29928 nevetséges...
[nem, nem irigy] -
#29927 örülök hogy tetszik :)
nem igazán érdekel a szavazósdi...inkább, hogy mi a véleményetek róla. úgyhogy inkább írjatok és kevesebbet pontozzatok :) -
#29926 Előző contest eredményhirdetés:
Első helyzetett: berlinboy6329
Második helyzetett: Judit
Harmadik helyezett: nan76
Jutalmuk: egyedi rangjelzés az üzenet fejlécben -
#29925 nem rossz, de kicsit túl világosak a színek. pla jobb felső sarok kimondottan zavar. -
#29924 -
#29923 Nekem nagyon tetszik! Végre a toplistára is fel fogsz kerülni, mert összejött a 3 kép, ráadásul jelen állás szerint legalább második leszel. :) -
#29922 szép estét! :)
lányos banner? :)
-
#29921 -
#29920 -
#29919 Nekem erről az Űrodüsszeia jut eszembe a végén a fekete dominoval :D mekkora film volt -
űrhajót akartam elöször belőle csak nem találtam hozzá alapot :S -
#29917 Félreértesz, felbontásban jük a source-ok, de valami olyanból elég jót tudnék alkotni, ami esetleg távolabbról van fotózva, amelyen az egész látszik. De szerintem megpróbálom ezzel is. Legalább van kihívás :) -
#29916 nekemezugrott be:)
(kéretik nem berakni a szavazásra,csak úgy csniáltam.Köszönöm) -
#29915 nekem eddig a te képeid tetszettek összességében a legjobban,de ez a "chillout room"-os képed nemigazán...nem értek a photoshophoz ezért csak az ízlésemben bízhatok maikor rányomok a csillagokra. -
#29914 #29908: Akkor űrhajóra vele :D
#29910: Ha találsz az épületről jobb sourc-ot használd azt ezek a sajátjaim
-
#29913 Engem a kommenthiány zavar :( meg hogy reális képet nem lehet kapni... -
#29912 Igazából én leszarom, hogy hányadik vagyok, meg ilyenek. Azt is elfogadom, hogy valakinek nem tetszik valami, nincs olyan, ami minden embernek tetszene. De mondjuk nullát adni...? Na mindegy :) Majd csinálok jobbat :)
-
Shadow_THH #29911 nekem bejönnek próbáld ki ezt még:
-ne sima alapszíneket használj, keverj magadnak ha más nincs
-vegyél lejjebb az alphából, nyujtogasd véletlenszerűen a részeket, meg rakj bele szemetet, akkor olyan lesz mintha füst lenne az oroszlán
-
#29910 Engem az ötlet megfogott valamennyire, de a source-ok nem. Bááár... :) -
#29909 Sztem ez egyre jobban arra sarkal h ne tegyönk be képet szavazásra, pl oroszlánosomat is ugy lepontozták... -
#29908 Egy űrhajón tudnám elképzelni. Ami a Nap felé tart-.- -
#29907 én kaptam ihltet :D bár hozzátok képest kezdő vagyok :D (majd csinálgatok valamit) -
JackMeadow #29906 nem fogtál meg -
#29905 Mit szólnátok egy contesthez?
Ugyebár Pécs 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa lesz de mégis itt található Európa legnygyobb lakatlan épülete!
Ti mit csinálnátok vele hogy alakítanátok át esetleg hogy rombolnátok le a lényeg az hogy történjen vele valami!
adok hozzá 3 saját source-ot:
source 1
source 2
source 3 -
#29904 ok, de volt több nulla is, meg 1-2, inkább azok érdekelnének. :) -
#29903 én 5öt adtam rá mert nekemn emteccik túl minimal de hiba nincs ben simán csak nemjön be bocsika
-
#29902 Aki a "chillout room"-os képemet ennyire lepontozta, az elmondhatná, hogy szerinte mi a hiba benne, vagy miért adott ennyit. Érdekelne :) -
#29901 szeretünk bex:D -
#29900 ez a wind sztem rontott rajta -
#29899 Egy kis alakítás után: kép
De még így se az igazi! -
#29898 A széleket megcsinálhatnád vonalkásra mintha tényleg a tollal lett volna és itt-ott kiszedhetnél a képből mintha még nem lenne kész (: -
#29897 hihi :D ez nem a "rajzok" nevű topikba akart menni?:D -
#29896 Sziasztok. Ezt ma csináltam:
source
Vélemény? -
#29895 szósz lemaradt. -
#29894 Help kéne. -
#29893 Az alap képet is én csináltam. katt ide és nézd meg!
(csak informállak hogy tud hol a határ) -
#29892 Ha szerzek vhonnan egy qrv.szép fényképet, és rakok rá egy Auto Color módosítót, akkor már az én képemnek fog számítani?
[csak érdeklődik, h hol a határ] -
#29891 Köszi szépen! ;)