41998
-
#29890 nekem tetszik :)szerintem szép munka :) -
#29889 [center] -
Zsottybobo #29888 Vigyázz! Felszarvaz a csajod! :) -
#29887 Figyelmetekbe ajánlom. -
#29886 Csajom & én a szokásos körülmények között :D -
#29885 Kb. a banda 90%-ánál régebb óta vagyok itt, és tudom, hogy anno más által készített képeket tüntetett fel másik helyen sajátjának. Arra is emlékszek, hogy közösen adtatok neki még egy esélyt. Döntéstek el, hogy szívesen látott fórumozó, vagy sem...
Nessie: a Te történetedet is ismerem a privát üzikkel és tanácsokkal. Én csak azt mondom, hogy nincs értelme szarrá fikázni. Ha nem tudjátok elviselni, akkor küldjétek el. Találtok más szórakozási módot is, mint folyton cikizni. Persze utóbbi nem neked szól, mert Te sosem tetted. Értem én, hogy nem jó képeket csinál, azt is értem, hogy nem fogadja meg a tanácsokat, de ilyenkor hasznos, hogy szépen nem foglalkoztok vele. Kár, hogy erre kevés ember képes, mindenki belemegy a fléme, oltogatásba ahelyett, hogy egyszerűen kizárná a másikat. -
#29884 Majd belejösz. -
#29883 Azt hiszem, nem vetted észre, hogy ebben a témában mindannyian a maximális türelem, tolerancia és emberség erényét gyakoroljuk. Mindannak ellenére, hogy az átgondolatlan, gyatra kivitelű képeire nem mondjuk azt: Hű de ügyi vagy!
Tudod, szép dolog a kitartás, de nem mindegy, hogy az istállóból kifelé, vagy oda befelé lapátolom a trágyát kitartóan.
És tudod a van, aki neki segít témában: ő azt tartja segítségnek, ha kiguglizod helyette a megfelelő tutort. Azt véletlenül se, ha azt mondod: a PS alapok környékén kéne először körülnézni. -
#29882 Ok. Mondjuk én is csak most karácsonyra kaptam (kunyiztam)drága egyetlen anyámtól és még igencsak gyerekcipős vagyok az eszközök + lehetőségek terén. Ráadásul magyarul van és a tutorok 90%-ában még véletlenül se magyarul vannak az opciók leírva. Kétszer annyi időbe telik így megtanulni h mi hol és mire, de azért haladgatok vele. -
#29881 A banner amit csináltam eltűnt a listából. Vagyis sem a képeknél,sem a nevem mellett nem találom.. -
#29880 Jó hagyjuk, valszeg nem voltál még itt akkor. ^^, -
#29879 Erre való az archívum, ott fent is vannak összegyűjtve egy helyen. Amúgy próbáljatok meg túllépni Zagaron. _Lehet, hogy kezdő, lehet, hogy nem fogadja meg a tanácsokat, de azért próbáljatok emberségesek maradni, nem muszáj minden képre reagálni. :] -
#29878 Húú most nem tudom h mik voltak már, de valami váras meg napágyasra emlékezek -
#29877 Ő "Már a feleséges képeit láttam"... Ez alatt mit értessz?:D Mert szerintem nem egy dologra gondolunk. Hogy egy kicsit utaljak is rá: Több pm-et kapok,hogy valami apróságot csináljak meg photoshop-ban, és nagyon nem esne jól hogyha azt látnám máshol,hogy sajátjaként tünteti fel azt amit én csináltam neki. Tiszta sor, mért kommol mindenki így a munkáira? -
#29876 figyi irtunk már neki annyi mident, nem fogadja meg, innentől kezdve mehet amerre akar...
Írtuk h ne tegye bele a csajt, ne torzítsa a képet, legyen mondanivalója, hanyagolja az mebereket a képről, mert nehéz jól rátenni...
Seggét ne nyaljuk ki?
Nem tom mit erőlködik itt, amikor szvsz semmi fejlődés a képeiben.
a pénz akkora mint maga a papírszupermen, aki a földről jön az űrbe egy kínainagyfalon keresztül.
Semmi gond -.- -
#29875 Már a feleséges képeit láttam, szal értem én de akkor is lehetnétek egy kicsit barátságosabbak is vele. Most ebből "Ügyes vagy, ízlésed/szépérzéked van neked?" mit tanul? Jó én se vagyok az a nagy PS-os de azért nekem se esne jól az ilyesféle reakció... -
#29874 Egy a lényeg a kitartásom és az akaratom megvan. Van azért egy-két ember aki segít. -
#29873 * "gyerek" -
#29872 Nemtudom te mióta vagy jelen a topicban, de mindenki okkal oltja. ^^, -
#29871 Kevés pénz lesz, nem lesz sok ruha vásárlás, illetve superman se ingyen dolgozik ezáltal nem tudja megmenteni a kínai nagyfalat a terroristáktol :) Egyszerű, azthiszem :) -
#29870 Szegény gyerek. Most leszóljátok ahelyett h megmondanátok min alakítson. Gondolom nem évezredek óta PS-ozik mint egyesek (: Tanácsot & ne oltást... -
#29869 Köszi. A kritikából tanul az ember. Na holnap csinálok valami igazán jót éjjel megálmodom. -
#29868 am....gazdasági válásághoz mi köze a csajodnak meg a kínai nagy falnak illetve superman-nek??????? -
#29867 egyszer belenéznék a fejedbe hogy te milyen világot képzelsz el :) -
#29866 xD -
#29865 Ügyes vagy, ízlésed/szépérzéked van neked? -
#29864 Vágási hiba megint nincs sok (ami jót jelent:D). A fények is kezdenek alakulni. Amúgy meg nem jó :$ :D -
#29863 Alakítottam rajta
-
#29862 vélemény?
VICC -
#29861 Még annyi, hogy muszáj mindig ilyen kicsibe csinálni? :D -
#29860 a fal tőlünk távoleső vége nem fal hanem lebegő út a feleséged elüt a képből mert homályos az alapkép különben vágási hiba nincs sok.... -
#29859 Vélemény senki? -
#29858 oké, jöhet negatív kritika is :) -
#29857 Nekem nem teccik :/ -
#29856 Ez a random képkidobálás elég fura.. Megnéztem vagy 150 képet, valamelyik képet kidobta 5-6x, van, amit meg egyszer láttam max.. -
#29855 én igen -
#29854 ez-e -
#29853 Ez micsoda amúgy? -
#29852 kb 2 hete linkeltem be előszőr a plugint senki nem kapott rá :) -
#29851 ha nemírogatod tele kis demo feliratokkal akkor fasza
[tuggyaámhogynemtevoltálhanemaliszensznélküliprogi]