41998
-
#30012 Amúgy azt megkértem még itt valakit, hogy szedje ki belőle :) Megvan az is... :D -
JackMeadow #30011 sza ezt rjazolta: -
JackMeadow #30010 Na szóval én fotózással kezdtem aztán egy honlapon megismertem egy nagy művészt. Akinek hatására elkezdtem PS-elgetni, adot 1db photosop órát is. Sajnos nem találok képet tőle, azt irja a honlapján h új életet kezdett, elég beteg volt. Elképesztő, és undorító dolgokat volt
képes alkotni.
Azon a bizonyos órán amit tartott nekem előttem rajzolta meg ezt:
kb 3 perc alat csak egérrel
megpróbáltam utánnozni:
Majd az ő egyik képének leírása alapján készült ez természetesen köze nincs ahoz aminek lennie kéne
nekifutottam még kétszer:
a masodikra elkélesztően büszke voltam -
#30009 Jajjjjjj! :DD -
#30008 hirtelen a tokios csaj/srác jutott rola eszembe :D -
#30007 Az időpont 2002, a hölgy az akkori barátnőm. Ez volt az első manip-om.
-
#30006 2008. január. nyertem vele egy pendrive-t
-
#30005 Első valami
Első bolygó
Asszem első komplet weblap
Ez fingom sincs micsoda :D
Egy valami
2. contestképem asszem itt sg-n.
És a legalja az első sg képem :D
u.i.: bemehet szavazásba is mind :) legaláb pyro átveszi helyem :d sztem ő képei jobbak mint enyimek :D
-
#30004 Legjobbak a getty logok! :D -
#30003 3ezret?? :D:D -
#30002 Első Ps képem (08.12.20.) amit egy haver kérésére csináltam és kaptam érte 3! db ezrest xD
-
#30001 Vagy estleg nonicks? :) -
#30000 Igazából nem szeretném. Tetszik amit csinálsz, népszerű is, lehet, hogy páran beszóltak, de sokkal többen támogatnak. Majd le fognak csillapodni a kedélyek... -
#29999 Igaz ez emberen mutatja be, de ugyan így használhatod máson is ;)
itt van -
#29998 ty, hogy kivetted abi! -
#29997 A ház a legkirályabb, most jöttem el előtte tíz perce.Talán Te is pécsi vagy? -
#29996 Nekem ez az első :D
Még fifahungary-n volt egy borító verseny.
-
#29995 egy weboldal terv, szintén 2003 vége.
-
#29994 [center]
CONTEST!
Fogod magad és megkeresed első képeidet!
Hogy lásd mindneki lentről jön :)
Source nincs :)
Várom az alkotásokat. -
#29993 hát ez a repedésesdi nem nagyon jött össze(valaki tudna adni tutort vagy valaki eltudná magyarázni hogyan is kezdjek hozzá az élethű repedés készítséhez?) -
#29992 Egyáltalán nem élethű a repedés. Nem tetszik -
#29991 nagyban, mert így a vonalakat elcseszi. -
#29990 ugyan nem első, de 2003-ból való. Akkori radiomax webrádiónkhoz akartam valami plakátot, vagy nem tudom :)))asd:ASD
-
hihi :D -
JackMeadow #29988 támogatom, zuzuk be az első képeinket! Searchelek -
#29987 Dede pyro, Ability le fogja, mert megkértem rá :)
Azért örülök, hogy még a szavazás előtt betettem azt a 2 képemet. Összesen 4-et láttatok már. Biztos voltam benne, hogy meg fogom most kapni, a szavazás miatt kerültek fel. Szerencsére nem kellett csalódnom, így lett :) -
#29986 itt? ne viccelj.
Abi, szedd ki minden képemet, ty! -
#29985 -
#29984 "lelövi a ház tetejét egy vadászgép"
Sokkal jobb ötlet lett volna. És ezt most komolyan mondom. -
#29983 hú, ha még meglennének..
de keresek pár nagyon gyengust kb. az elejéről én is. -
#29982 Előkeresm még első képeimet amiket cisnáltam ps en és megmutatom én hol kezdtem :D Remélem más is megteszi :P -
#29981 csináld meg úgy is.
minél többet gyakorolj, azokkal meg ne foglalkozz, akik leszaroznak, mit gondolnak, hogy valaki azonnal majd hasonlót alkot, mint ők? -
#29980 Köszönöm. A Superman azért van ott, egyedül ezt mertem berakni amiért nem ugatnak le... Eredetileg azt akartam, hogy lelövi a ház tetejét egy vadászgép. -
#29979 jajj, ők nem irigyek ám :))))
amúgy azt sem értem, hogy zagart miért alázzák porig. mindenki elkezdte valahogy (még dzsekk is :).. -
#29978 na akkor írok párat.
ZAGAR - én már nem szólok semmit, minőségben egyértelműen javulsz! az ötletek részét nem bírálom, nemtudom miért van ott szupermen és miért ilyen nagy, meg minden, hagyjuk is :) ha neked így tetszik. de a lényeg hogy már fejlődsz!
a többi lázongóhoz meg úgy általánosan szólnék...
[center]hogy ba*!+%'"-tok meg azt a ki#&@+!%-ott irígységeteket... -
#29977 Eddig kb. 3 épkézláb házigazdit sikerült többek között neked elüldöznöd innen. Érdemes visszaolvasni, hogy milyen volt a hangulat itt a topic nyitásakor... -
JackMeadow #29976 olvasá visza ha nem emléxel. -
JackMeadow #29975 Törd fel az SG szervereit h öszehozunk egy rendes szvazást. E
Lásd be egy épkézláb házigazdi megtenntenné ezt hüséges fórumozoi jokedve érdekében!!! -
#29974 Mond már meg mért voltam a seggébe Nagy JMW Mester! Mert verem a nyálam theone-ra? Igen és? Te mindenkire -.- -
#29973 Nem igazán lehet. A felhasználói adatok az SG szerverén tárolódnak, ott nem kutakodhatok, egyszerűen nem nyerhetem ki sehogy a munkamenetből az adatokat. Viszont alternatíva létezne, de jobb nem arra venni az irányt.