41998

photoshop-banner.jpg
  • nonicks

no comment:D (fogalmam sincs repedések akartak lenni hát nem sikerült XD)
  • Ability
    El lett írva a link, amit Te láttál az a globál toplista. Most már javítottam, és a tovább linkre kattintva a havi statot hozza be. Amúgy igen, azért voltatok ott csak ketten, mert nektek van legalább 10 kép betéve.
  • SMGBAS
    A pirosok nekem nem nagyon tetszenek (virágok)
  • LSL
    Nem értem ezt a nagy felháborodást. Itt sírt a szája mindenkinek, hogy így leült a topik, úgy nem jönnek a képek, csak a flame megy. Jön valaki, aki saját ötleteivel úgy felpörgeti a dolgot, ahogy jó ideje nem. Erre csak nyavalygás megy... Nem lehet olyan dolgot csinálni, ami mindenkinek egyaránt megfelel. Nem is kell. Tudom én is voltam párszor vezető szerepben olyan dolgokban, ami több embert érintett. De demokrácia van, lehet ötleteket adni, mit hogyan. Viszont "úgyahogyvanszar kukábavele" hozzáállás nem segít. Ability dolgozott vele, bevállalta, hogy pakolgatja a képeket archívumba (ami már ezer éve fel lett vetve, csak senki nem vette a fáradságot), meg Folyamatosan módosítgatja a rendszert, mégsem köszöni meg senki, hogy itt szúrja el az idejét.
    Mert, hogy majd jönnek az 5 perces képek, meg versenyt csinálnak belőle. ÉS? Bexter SW-s képén is látszik hogy valahol el kell indulni, és végül 1. helyre került. Reális, nem reális, azért itt sokan elismerik, hogy általában olyan képeket csinál, ami a többségnek tetszik. Majd az 5 percesek is rájönnek, ha több időt szán rá, jobb képeket kaphat. Zagar is fejlődik. Mostanában nem torzít. és ha végre leszokik szupermanről, meg hogy mindenhova bevágja a felesége valamelyik képét, majd talán jó képek jönnek tőle is.
    Én úgy látom elindult a dolog valamilyen pozitív irányba, mert nem is emlékszem mikor volt itt utoljára 100-200 körüli hsz naponta. Leszámítva a süllyesztős flamet :D

Másik, hogy akinek ennyire nem tetszik, miért nem görget egyszerűen tovább? Annyira zavarja, hogy nincs kint a neve, egy olyan értékelésen, ami "nem reális"?

Akinek még mindig baja van az egésszel, mondja el Ő mit tenne. Tessék. Contest, képzeld bele magad a házigazda szerepébe, és írd le hogyan vezetnéd a topikot!
    Kíváncsi lennék a fő ellenzők ötleteire. Mert csak azt lehet kritizálni, ha valaki csinál valamit. Külön érdekelne JMW hogy oldaná meg a mostani helyzetet.

Ja még mielőtt nekem esik valaki, aki nem inge ne vegye magára.
  • DöflingR
    ?
  • SrAta
    én és pyro azé lettünk érmesek mert csak nekünk volt meg a megfelelő képmennyiség?:)::):)))
  • SrAta
    Ügyi vagy hajni:P
  • Bexter
    Első 3 legjobb kép támogatva meg lentiek is, igy már jobban tetszik :)
  • Ability
    Továbbá: szabályok. Nem mindenki van megelégedve. Legyetek kreatívak és találjatok ki helyzette jobbat. Most pl. a toplista az átlag népszerűség szerint megy. Lehetne olyat csinálni, hogy a legjobb x kép átlagát veszi. Vagy magát a legjobb kép értékét. Globál toplistában meg lehetne csinálni, hogy egy felhasználótól egy hónapon belül csak a legjobb 3 kép számítson bele és a hónapok közös átlagát veszi. Ilyen limitálásokkal ki lehet szűrni azt, hogy egy gyengébb kép ne húzza le valaki statját, csökkene a statisztika jelentősége, nem félnétek betenni a gyors munkákat is. Bár erre már van opció, hogy ne számítson bele, de jobb lenne, ha nem mennénk el ilyen irányban, és tényleg csak ritkán használnánk ezeket.
  • Ability
    Változások: heti toplista eltörölve, a topikban is, és az archív oldalon is a legkisebb időintervallum az egy havi adatokból készült toplista. A képek toplistájánál marad a heti részleg is, és még mindig nem hetente bontja a listát, hanem az utóbbi 7 nap munkáit veszi számításba függetlenül attól, hogy a hét melyik napján készült a kép. Ezzel ellentétben a havi statisztika már hónapokra van bontva, midnen hónap elején ürül a lista, és már csak azok a képek számítanak bele, amit abban a hónapban alkottak. Miért jó ez? Lehet havi versenyt rendezni -- ha van rá igény -- ami nem dinamikus, pontos időpontok közé vannak szorítva a 'nevezési' feltételek. Illetve nem csak a nevezés, eddig olyan volt a toplista, hogy egyesével hullokkal ki a képek amikor túllépték az időhatárt, de NEM egyszerre. Ez most már nincs így, új hónap, mindenkinek tiszta lap. Mivel az egy hónap eléggé tág és hosszú, ezért remélem Sztyui is értékeli a dolgot, hogy most már van idő kiforrott alkotásokat betenni. És ha már itt tartunk: mostantól van opció arra, hogy bizonyos képeket ne lehessen értékelni, és ne kerüljön be a toplistára, ergó aki meg szeretné mutatni a gyors munkáját, és azt is szeretné, hogy eltároljuk, de nem tartja annyira jónak, hogy értékelni lehessen, vagy belekerüljön a toplista számításába, akkor jelezze nekem, és a képe ugyan úgy meg fog jelenni fent hogy mások megnézhessék, DE kivül esik minden számításon, és sehol sem jelenik meg a kép népszerűsége. Továbbá: globál toplistából kiesik az OUT OF RAGE részleg, illetve oda már csak legalább 10 képpel lehet bekerülni.

Várom a véleményeket, hogy jók-e a változtatások, illetve mi az, amivel mégjobbá lehet tenni a dolgot. Sztyui tényleg részletesen leírta, hogy mi a baj vele, próbáltam elmenni olyan irányba, hogy ezen is segítsek ...
  • Ability
    Nincs ebben semmi taktika, a világ nem fekete-fehér, nem lehet mindenre igen-nem választ adni. Nem értek egyet, egyrészt jelentősen többen vannak, akiknek teljesen megfelel így is. +6 ember akinek tetszene a dolog, csak pár dolgon válatoztatni kellene -- így ezzel már megvan az abszolút többség--, illetve még mindig itt van 10 ember, akinek ugyan maga a szavazás nem tetszik, de valami értéket mégiscsak lát az egészben.
  • öregharcsa
    köszönöm...

a tutor-ban volt a kép is..tehát nem az én érdemem hogy ilyen képet sikerült szereznem....de valami hasonlót kerestem volna akkor is..mivel elég komoly arc kell hozzá hogy hatásos legyen a kép amit csinálok belőle...ez egy mosolygós képen nem üt olyat mint egy eleve depis képen..és a kiscsaj ahogy nézem nem túl vidám....

tetszik a tied is..bár én a száját kissé sötétebre raktam volna mivel kissé hullácska vagy a közeli állapotban lévő emberkéről beszélünk..
    :)))
    azok meg nem túl életvidámak...:))
    de mondom ezt én csináltam volna..még az a szerencse hogy nem látjuk egyformán a világot..így elég változatos...

további jó alkotást kívánok mindenkinek...

üdv

-Harcsa-

• JackMeadow
    megjegyzem: a szavazas jelen állása szerint több embernek van problémája a dologgal mint amennyiek teljesen megfelel. Csak ne kva taktikusan (lássuk meg tényleg agyafurt volt) megosztottad az ellenzékedet és 3csopira öszli szét a szavazata... 20<5+9+8=22
  • pyrohun #30040
    most elnézve a tied (öregharcsa) sokkal jobb. Jobb a source-kép kiválasztása is.
  • pyrohun #30039
    nagyon jó lett, ilyet csináltam régen én is! :)

• REPS0L
    zsírkirály, 10 pontos nálam.
    legalább mostmár nem csak én csinálok ilyen horrorisztikusabb dolgokat:D
  • NessieGraf

Nekem ez volt az első, pont erre a célra
  • öregharcsa
    ezt elfelejtettem ..

forrás
  • öregharcsa
    sziasztok...nem vagyok valami nagy művész, de néha én is próbálkozom 1-2 dologgal...

jelenleg egy tutorial alapján azt kissé felturbózva készítem ezt a képet...még nincs teljesen kész, de valami ilyesmi lesz...(vagy nem)

kicsit horroros képecske
  • nan76
    Rendben értem én..csak az a sz@r,hogy van itt egy ember aki nem tud veszíteni és ha más "nyeri+ helyette az akárhányadik helyet akkor ő fel van háborodva.....ez böki a csőröm..na mindegy hamarosan mindenki őrülhet ,eltűnök egy kis időre,és akkor az olyan emberek is mint JM-fényezhetik az egójukat újra..ennyi...én soha senkit nem akartam megbántani,soha nem azért csináltam képeket hogy én legyek a legjobb...tudom,hogy sokat kell még tanulnom PS ügyben,sőt azt is tudom,hogy van egy-két ember aki szemében egy kalap kaksi amit én csinálok......csak az a sz@r,hogy valaki elér valamit az a másik szemében F*s,sz*r,gagyi,csak azért mert nem ő lett a bajnok!Mindegy..szeretem a PS-ot és ha nem is osztom meg soha többé másokkal amiket csinálok,én akkor is csinálni fogom!Mert jóóóóóó dolog a kreativitás!!
  • nan76
    nem az első de nem sokkal utána készűlt
    asszem talán ez az első
    vagy ez..nem tudom pontosan
  • Ability
    Figyelj, elhiszem, hogy téged is zavar, de szükség lenne arra, hogy egyikőtök se folytassa. Pont erről beszéltem, hogy ennek a topiknak nem az a lényege, hogy hibát keress a másikban. Kell a kritika, de szem előtt kell tartani, hogy az ittlevők többsége "szórakozás" céljából soppol.

... és ha már írok: látom a szavazás eredményét. Kicsit sajnálom, hogy akinek tetszik a dolog az nem igazán ad neki hangot, és többnyire csak azt lehet hallani, hogy vegyük ki, de legalább ilyen formában meg lett erősítve, hogy a többségnek tetszik. Majd idővel ez csak jobb lesz, eltűnik majd mindenkiben a bizonyítási vágy. Amúgy lesznek holnap változások. A toplista nem heti lesz, hanem nagyobb időintervallum, hogy akik kevesebbet vannak gép előtt is tudjanak alkotni legalább 3 képet amivel bekerülhetnek. Illetve lesz egy opció, hogy ha jelzitek, akkor a feltöltött képet nem lehet majd értékelni, és nem kerül be a toplistára sem.
  • Rettenthető
    Paintbrush-s rajz
    Fa, már PS-ben (tudom nem látszik)
    Első fotómanipuláció PS-sel
    Első kézirajz PS-sel (egérrel)
    Első itt publikált képem...
  • Hayni
    EBBŐL.

• cenobite
    A villamosos mindent visz! :))))
  • rooney8
    Mindenki star warsal kezdte? :D
  • zsolesz92
    *tutor-bolygó :D
  • zsolesz92
    még a legelejéről, nem tutor alapján készült képeim :D

Star wars
    star wars 2
    totr-belygó+villamos:D
  • VRSDM
    nem az első képek de ittvan néhány kép. jórégről. kb. mikor elkezdtem írni ebbe a témába akkorról.

4eve
    4eve
    4eve
    4eve
    volt baratom, egy lavina elott
    első és utolsó versenyemre nevezve
    régi multiclan logo
    gertrudis bohóckodás
  • sztyui2
    Jah, és hozzátenném, hogy ennél a képnél alul a hangjegyek egyenként vannak megcsinálva a custom shape tool hangjegy alakzatával:D
    Nem kis időt igényelt az akkori tudással:D
  • sztyui2
    első(még paint-ben, éppen töltődött a PS, és már nem tudtam magamban tartani az alkotási kényszert:D)Gondolhatjátok, milyen durva ezt paint-ben összehozni:D

második(már PS-ben)

két nappal utána(második PS)
  • VRSDM
    de... egy sötét utca. macsakaköves. egy laza ívű kanyarral végig. rendes szemszögből fotózva...

előkerítem hnap a dvd-t amire a régi dokumentumain vannak elmentve. azon remélem rajtalesz.
  • LSL
    csak 30 000

rosszabbul PS-ezünk topikba készült. Ez talán a legjobb többi hála az akkori crtmnek teli van vágási hibával a sötét részeken.

Rendőrautó, bár azt még Paint Shopban javítottam fel.
    Ennél régebbiek már nincsenek meg, pedig volt egy olyan fotó, amit (bár nem profin) de mintha a tarkómba nyírtam volna a nickem :)
  • JackMeadow
    nem vágod mi volt az első conti alapképe?
  • JackMeadow
    A legelső contestet megismételhetnénk, csak kár h uncsi lenne

ITT! van amugy
  • VRSDM
    am. aki oltogatta mostanság ZAGAR-t, az nézze meg hogy bexter milyen jópofákat csinálgat mostanság... és nézze meg az első pár képét.

vizísís birodalmi lépegetőt? már csak bobafett hiányzik... nakb. szupermen a kínainagyfalon szintű...

az én első ps képem egy mercedes volt amit ezüstről átszíneztem sárgára :P (talán valami dvd-n megvan még)

az első sima képem meg egy paint rajz, ahol egy repülő egy város felett repült. én levágtam a szárnyait, és összetoltam ilyen nagyonrövid szárnyúra. és mivel eg yváros a magasból eléggé monoton képet ad. könnyű volt az üres (ahol szárny volt) részre visszarakni a városból ilyen clone módon...

amúgy ez ... kb. 2000körül volt. 11éves voltam :P

• REPS0L
    jó lesz az 30.000nek is :D
  • Bexter
    Grat a 300.000 hsz hez :D
    YOU WIN :D

köv contest téme? :P
  • JackMeadow
    nagy hadakozás közben észre sem vettük azt a kibaszott nagy 30000 azaz harminc-ezres téket. Amikor én idewjöttem alig volt párezer hsz
  • SMGBAS
    Jaja. Nekem meg érte és azt mondta h neki is mert nem talál sehol értelmes borítót xD