41998

photoshop-banner.jpg
  • Dénes é
    omg
  • nan76
    van 1-2 isssssszonyat jó!!!!Pl..a spártáspókemberes:)..
  • rooney8
    Az első az jó :D
  • REPS0L
    két kedvenc
    egy
    kettő
  • VRSDM
    ja amúgy régi képeim... lehet szemezgetni, kb. az elmúlt 3évem van benne.
  • VRSDM
    énis emlékszem arra az ufómegszállósra. de én spec. óriáskukacokban gondolkodtam anno.
    /nem kell galériába mert régi kép!

• DöflingR
    admin felület ^^,
  • Hayni
    Ezeket ti hol látjátok ?
  • haki92
    ez az egyik kép ami nagyon megfogott itt a fórumba...engem...azaz nagyon tetszik
  • rooney8
  • Hayni
    Hmm?
  • zsolesz92
    Az 1en van a hangsúly, nem az emberen.
    Ezzel csak arra akartam rábökni, hogy ne 1 ember miatt dobjuk el a szavazást, ha másik 20nak tetszik.
  • JackMeadow
    senki nem kérdezet semmit a képedel kapcsolatban...
  • robos
    Ezt a csigásat én csináltam anno, mi a kérdés vele kapcsolatban?
  • xelag
    amúgy hasonló módon csinálhatsz villámot is.
  • xelag
    fehér csíkegy fekete háttéren csinálsz belőle kb 3-4et és mindegyikre eltérő blurt raksz..egyre angyobbat a végén egyesíted ezt a pár réteget ctrl+u val adsz neki valami színt , ezek után pedi kiválasztod azt a layer beállítést ami szerinted jól nézki.. nem is tudom hogy overlay vagy screennel csináltam e.. érdemes mindet végignézni...

+ a képen lévő blur még szebbé tette egy picit..
  • rooney8
    Úgy is lehet, de van tutorial.hu -n egy tutorial róla :)
  • rooney8
    Hát télleg nem lett a legjobb :) itt van
  • SrAta
    hogyapbe csinálsz fénykardot?
    fehét csik kék inner és outer glow rá?
  • xelag
    Emlékeztek erre a contestre régebbről?

ufó megszállás még annó...

Itt van még 2 régebbi képem is,talán voltak is már itt régebben.
    kés (paint + ps)

+

nem is tudom talán midnenki fénykardal kezdte a jó kis ps-t.
  • berlinboy6329
    Belinkelem én is az első képei.Effekthajhászás volt még akkoriban csak,meg mást nem találtam most hirtelen.Ezekre is azt hittem letöröltem őket.

Kep1
    kep2
    kep3
    bolygo.
  • berlinboy6329
    #29926:Ám,jó az az eredmény?Nem hiszem h lett az olyan jó h 1. legyen szerintem....

#29956:Hát te bizony bekapod a f*szomat...

#30012:Azt meg én gányoltam össze.Nem is emléxek milyen lett csak arra,h egy része nagyon ótvar.
  • REPS0L
    ;)
  • RIZLA
    ehh .. tényleg .... igy már képben vagyok :) de a sityka azonnal bevitt az eröbe :D
  • theone91
    Jap...
  • REPS0L
    és így hány százalék?
  • theone91
    Volt ez a kép. Ez 100%
  • REPS0L
    emlékeim szerint ez biztos nem volt itt, az előtt a teknős előtt egy kamion volt azt hiszem. max hasonló volt, azt tudom hogy azon is volt egy ilyen nácisapka.
  • sztyui2
    ismerős, de nemtom, hogy ki tette be.
  • REPS0L
    nem.
  • JackMeadow
    nekem is ismerős
  • RIZLA
    a nagy hajcibálás közepette lenne egy kérdésem....
    ezt nem innen közülünk követte el valaki anno? mintha láttam volna itt linkelve, még szosz is volt talán mellé
  • JackMeadow
    ítélkezni... sosem itélkeztem felettettek max közlögettem a véleményem.

"ne ítélkezzen már 1 ember felettünk" Itt az emberen van a hangsúly vagy az 1 en?

elesel: nem gondolom h a szavazas sarkalt voln alkootásra bárkit is. Nagyra értékelendő hogy mennyi időt képes elbasztni ability csak azért h jobb legyen a topik, én enyit akor se foglalkoznék veletek ha fizetnének érte. Ám kicsit olyan filingje van mintha egy mocsárból kéne kiuszklani...
  • zsolesz92
    konkrétan belém se, bár nem is irtam semmit arra ahogy oltott mindenkit de azért álljon már meg a menet... Ki ő itt? semmivel sincs rangban felettünk, ne ítélkezzen már 1 ember felettünk
  • haki92
    most erre mit? sztem magáért beszél....egyik legjobban megfogott kép ebben a fórumban nálam...
  • Bexter
    Belém nem kötött :) és sokszor van igazság abban amit mond még ha nyers és bunkón közli azt.
  • haki92
    uccsó itt is visz mindent:D lassan megjön a kedvem alkotni :) am sztemmajd dobok be képeket
  • zsolesz92
    Ebből az egészből csak Jack csinál próblémát, lehordja a győzteseket, meg mindenkit aki ő ellene szól. LoL, álljatok már a lábatokra, ne hagyjátok már hogy elnyomjon. Azért akármiben fogadtam volna hogyha ő az első, egy szót se szól...
    Lehet hogy nem a tietek a legjobb győztesek, de ha nem csaltatok álljatok már ki magatok mellett, ne igazat adjatok neki ,hogy tényleg szar lett...
    Meg mi az hogy elbízzák magukat? Sztem köttessük ki náluk a netet, vagy törjük a photoshopukat, h nehogy elbízzák magukat...
    Vgay ennyi erővel a tanár ne adjon senkinek 5öst mert elbízza magát...
  • haki92
    ez nekem kibaszottul bejön (uccsó kép) tetszik a tetején a kis nagy képek xD
  • SMGBAS
    ? (: