41998
-
Dénes é #30093 omg -
#30092 van 1-2 isssssszonyat jó!!!!Pl..a spártáspókemberes:).. -
#30091 Az első az jó :D -
#30090 két kedvenc
egy
kettő -
#30089 ja amúgy régi képeim... lehet szemezgetni, kb. az elmúlt 3évem van benne. -
#30088 énis emlékszem arra az ufómegszállósra. de én spec. óriáskukacokban gondolkodtam anno.
/nem kell galériába mert régi kép!
-
#30087 admin felület ^^, -
#30086 Ezeket ti hol látjátok ? -
#30085 ez az egyik kép ami nagyon megfogott itt a fórumba...engem...azaz nagyon tetszik -
#30084 #30062 -
#30083 Hmm? -
#30082 Az 1en van a hangsúly, nem az emberen.
Ezzel csak arra akartam rábökni, hogy ne 1 ember miatt dobjuk el a szavazást, ha másik 20nak tetszik.
-
JackMeadow #30081 senki nem kérdezet semmit a képedel kapcsolatban... -
#30080 Ezt a csigásat én csináltam anno, mi a kérdés vele kapcsolatban? -
#30079 amúgy hasonló módon csinálhatsz villámot is. -
#30078 fehér csíkegy fekete háttéren csinálsz belőle kb 3-4et és mindegyikre eltérő blurt raksz..egyre angyobbat a végén egyesíted ezt a pár réteget ctrl+u val adsz neki valami színt , ezek után pedi kiválasztod azt a layer beállítést ami szerinted jól nézki.. nem is tudom hogy overlay vagy screennel csináltam e.. érdemes mindet végignézni...
+ a képen lévő blur még szebbé tette egy picit.. -
#30077 Úgy is lehet, de van tutorial.hu -n egy tutorial róla :) -
#30076 Hát télleg nem lett a legjobb :) itt van -
#30075 hogyapbe csinálsz fénykardot?
fehét csik kék inner és outer glow rá? -
#30074 Emlékeztek erre a contestre régebbről?
ufó megszállás még annó...
Itt van még 2 régebbi képem is,talán voltak is már itt régebben.
kés (paint + ps)
+
nem is tudom talán midnenki fénykardal kezdte a jó kis ps-t. -
#30073 Belinkelem én is az első képei.Effekthajhászás volt még akkoriban csak,meg mást nem találtam most hirtelen.Ezekre is azt hittem letöröltem őket.
Kep1
kep2
kep3
bolygo. -
#30072 #29926:Ám,jó az az eredmény?Nem hiszem h lett az olyan jó h 1. legyen szerintem....
#29956:Hát te bizony bekapod a f*szomat...
#30012:Azt meg én gányoltam össze.Nem is emléxek milyen lett csak arra,h egy része nagyon ótvar. -
#30071 ;) -
#30070 ehh .. tényleg .... igy már képben vagyok :) de a sityka azonnal bevitt az eröbe :D -
#30069 Jap... -
#30068 és így hány százalék?
-
#30067 Volt ez a kép. Ez 100% -
#30066 emlékeim szerint ez biztos nem volt itt, az előtt a teknős előtt egy kamion volt azt hiszem. max hasonló volt, azt tudom hogy azon is volt egy ilyen nácisapka. -
#30065 ismerős, de nemtom, hogy ki tette be. -
#30064 nem. -
JackMeadow #30063 nekem is ismerős -
#30062 a nagy hajcibálás közepette lenne egy kérdésem....
ezt nem innen közülünk követte el valaki anno? mintha láttam volna itt linkelve, még szosz is volt talán mellé -
JackMeadow #30061 ítélkezni... sosem itélkeztem felettettek max közlögettem a véleményem.
"ne ítélkezzen már 1 ember felettünk" Itt az emberen van a hangsúly vagy az 1 en?
elesel: nem gondolom h a szavazas sarkalt voln alkootásra bárkit is. Nagyra értékelendő hogy mennyi időt képes elbasztni ability csak azért h jobb legyen a topik, én enyit akor se foglalkoznék veletek ha fizetnének érte. Ám kicsit olyan filingje van mintha egy mocsárból kéne kiuszklani... -
#30060 konkrétan belém se, bár nem is irtam semmit arra ahogy oltott mindenkit de azért álljon már meg a menet... Ki ő itt? semmivel sincs rangban felettünk, ne ítélkezzen már 1 ember felettünk -
#30059 most erre mit? sztem magáért beszél....egyik legjobban megfogott kép ebben a fórumban nálam... -
#30058 Belém nem kötött :) és sokszor van igazság abban amit mond még ha nyers és bunkón közli azt. -
#30057 uccsó itt is visz mindent:D lassan megjön a kedvem alkotni :) am sztemmajd dobok be képeket -
#30056 Ebből az egészből csak Jack csinál próblémát, lehordja a győzteseket, meg mindenkit aki ő ellene szól. LoL, álljatok már a lábatokra, ne hagyjátok már hogy elnyomjon. Azért akármiben fogadtam volna hogyha ő az első, egy szót se szól...
Lehet hogy nem a tietek a legjobb győztesek, de ha nem csaltatok álljatok már ki magatok mellett, ne igazat adjatok neki ,hogy tényleg szar lett...
Meg mi az hogy elbízzák magukat? Sztem köttessük ki náluk a netet, vagy törjük a photoshopukat, h nehogy elbízzák magukat...
Vgay ennyi erővel a tanár ne adjon senkinek 5öst mert elbízza magát... -
#30055 ez nekem kibaszottul bejön (uccsó kép) tetszik a tetején a kis nagy képek xD -
#30054 ? (: