41998

photoshop-banner.jpg
  • SMGBAS
    xD Az tényleg nem lett jó, szal ki is veheted Ab azt meg a Lego PS-t is, mert az se tetszik már úgy h lehetne még csiszolni rajta (:
  • Ability
    Nekem nem tetszett a pöttyös banner, és igazából az ki sem emelte az új alkotásokat. Itt legalább random pakolja be, csak majd időkorlát közé kellene szorítani. Ott tényleg az ment, hogy kiválasztottál egyet utána azon maradt és nem is foglalkozott vele senki. Sokan azt sem tudták, hogy lehet választani. Lehet nem mindenkinek tetszik ez, de szerintem jó koncepció, hogy mindenki bannerja kikerül.

A szöveg színén lehet módosítani, de direkt ki akartam emelni, szerintem azért nem undorító, de legalább figyelemfelkeltő...
  • JackMeadow
    ma pl 4eccere lárom a szar mobilos banert, szétveri aművészélelkemet
  • JackMeadow
    egyetértek undorito a szine, baner pöty is jólenne mer van egy két jószar baner
  • SMGBAS
    Szerintem az a bannerválasztós pötty visszakerülhetne (:
    Ja és szvsz nagyon durca a piros szín a contestes linknek :D
  • Ability
    + ha lesz rá időm, akkor megcsinálom a bannert, hogy minden nap random választ egy képet és utána egész nap azt az egyet fogja mindig betenni. Tehát ugyan az lenne mint most, csak nem minden oldalletöltésnél változik, hanem naponta.
  • Ability
    Ha nem szúrtam el semmit, akkor ma éjféltől mindenkinek tiszta lap, nullázódik a statisztika, új toplista készül majd.
  • Ability
    Kész, én is terveztem hasonlót. :]
  • LSL
    jó ötlet a contest a fejlécben
  • sztyui2
    Ez bizony igazi, csak hosszú záridővel készült.
    itt van néhány ilyen kép
  • JackMeadow
    rövid téma leirassal sourceval, meg linkel a kisrasrol
  • JackMeadow
    ABILITY! Esetleg lehetne csinálni a banner alá egy aktuális contest részleget, mer ha esetleg vki nem teker visza pár oldalt azt se tudja h mi történik!
  • JackMeadow
    Munkára!
  • SMGBAS
    Ezt még Péntben se nagy cucc megcsinálni... (:
  • DöflingR
    Jó szorsz
  • Judit
    Nincs már kedvem :)
  • JackMeadow
    de jól megszoptam :)

SOURCE:

Trükkös ez az sxc
  • JackMeadow
    Régóta akartam már ilyesmi képet készíteni: Egy nyitot könyvből kijön mindenfél e vices dolog, csóvák virágok meg ilyesmi színes varázslatos dolgok, az akartam a képből kihozni h mennyire jó dolog olvasni, és h világokat lehet teremteni az írással melyek megelevenednek az olvasó előtt. Sokáig nem találtam hozá képet aztán most váleltenül sxc bújása közben kezembe il szemembe akadt ez a "gyöngyszem!
    Aki kíván csatlakozhat hozzám egy contest kísétetében tehát:

Új Contest!

Téma: Félfamentes varázsvilág
    (bővebben: Felcsapván egy könyvet világok elevenednek meg előttünk és olyan helyekre utazhatunk ahova eddig még gondolni sem mertünk. Elevenítsd most meg kedvenc világodat! Hozd elő legretegettebb félelmeidet! Utazz az álmaid világába!

Döbentsd meg és képrpzass el!

Sose feled: Quality is a MUST!

/Nyersfodításban: "A minőség egy kell!" / )

Source:

Jó munkát!

Aki kicseréli ezt a szörnyű pofát kap egy +-!

• Lekvarostaska
    Hali!
    Tudnátok nekem segíteni? Nem nagyon értek a photoshophoz...
    Megtudná csinálni valaki ezt a képet ugy hogy folytatódjon a kék háttér és a csíkozás, vagyis ne fehéredjen el.. remélen igen..
    itt kép ...
    kép!
    remélem tud valaki segíteni.. és nem okoz problémát..
  • JackMeadow
    javitsd :)
  • Judit
    napsütésest mindenkinek! :)

Azért tűntetted el, hogy ha nem akarom, ne olvassam el? :)) vártam a véleményed, úgyhogy elolvastam.
    Jól érzed, kezdő PSező vagyok, és tényleg kényszert éreztem, hogy valamit még odategyek (ami akkor még tetszett is :D) A színek sem jók, már nekem sem tetszik :)) Dehát mindegy, nem lett jó...ez van :)
    Majd legközelebb...:)
  • JackMeadow
    nagyon hjosszu záridővel még igaz is lehet
  • SMGBAS
    Ugye nem csak szerintem nem igazi ennél a víz?
  • JackMeadow
    nincs sajnos igazad.

Hayni:#30127 Jó a meglátásod a képre vonatkozóan

Judit: #30135 Lol nem olvastam végig a topikot, az idáig is a házból sugázott? :)

Sztyú: #30169 már egy hete gondolkodom rajt de nincs ihletem, teljes az alkotói válság

kraawz: #30177 Kommerszháborót nyerted, szinek mélyésge itt s teccik
  • JackMeadow
    Szubjektív vélemény következik, elolvasása semelyik korosztálynak nem ajánlott!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amennyire szépek a apatak szinei, amit töéletesen belevarázsoltál a tájba szinte észrevehetetlen, annyira csúnyák szürkék és unalmasak lette a ház és az alapkép szinei. Bár lehet hogy ez cska azért van mert én a szépen letisztult kontrasztos képeket szeretem, amiben jó élénkek a szinek, és meg van a legmélyebb szürke és a fehér is. Bár lehet h szürkülethez ez tényleg így jó ahogy van, de akkor át klne mennie a patakra is. Vagy legalábbis a növényekre körülötte mert a kép alján a növényeket elfelejtettd estébe burkolni. A ház fényei valhogy nekem nem stimelnek, nagyon egybe vannak, meg mintha a vágás sem lenne tökély van egy nagyon kis sötét sztem oda nem illő kerete afnyek. Sztem egy cosmót dobott volna rajta ha sugéroz ki beléle a fény, mirmint az ablkokon ilyen kis robanás szerűen, ha érted mire gondolkodok. A

A tündér a legneccesebb része a dolognak, nagyon olyan hatást kelt mint amikor a kezdp PSes nem érzi teljesnek a képét és muszály beleraknia vlamit. Ha csak a kkörvönalai látszódnak valaminek akkor kéne h a keze is látszódjon meg ilyenek, mármint a keze körvönalaa, ez igy nem igazán egyértelmű h mi történik. A fény ami övezi az is valahogy mintha inkáb csak egy homály lenne, vagy nem tom h megfoglamazni, mintha ilyen köd vené körül. Meg lehetne talán próbálni vmi áttűnés állytani rá. Valamint feldobná a képet meg talán a ragyogást is jobbá tené hogy ha a tündér területén mármint a körvönalakon belül nem lenee sugárzás, csak sima sötét szinek, és akor tényleg a tündér világitana

• kraawz
    "Meg amúgy is nem illik egymáshoz a 2 kép :/"

:D
  • öregharcsa
    asszem azzal a plastic filterrel lehet megcsinálni ha jól emlékszem...az olyan mintha vizes lenne..
  • SrAta
    valaki itt csdinált egy olyan képet anno h állt egy csaj és esett az eső
    és a csaj vizes lett
    na ezt hogykellene??
    vagyis hogyycsinálta, hogy vizes legyen a csaj?
    Kössz
    SrAta
  • haki92
    jóa....de kicsit furi
  • rooney8
  • Ability
    Kivettem.
  • nonicks
    hihi :D azt az oldalt nem én linkeltem meg nem én kértem a tutort valamit megint elnéztél :O
  • rooney8
    Olyat lehet kérni, hogy kivegyenek egy képet az archívumból? Mert nem vagyok büszke arra a csajos képemre amelyiknek tiszta vörös a feje :$ :D
  • rooney8
    Én is csináltam egyet (gyorsba hogy én is rakjak már be képet, ne csak a szám járjon :) )

• rooney8
    A ruha is olyan izés lett... Direkt? :D
  • rooney8
    A csaj kezénél rossz a vágás. Meg amúgy is nem illik egymáshoz a 2 kép :/
  • SMGBAS
    Ha nem lenne szósz akkor most azt látnám benne h egy zsákon gugol (:
  • kraawz
    Azért rakok sourceokat, mert úgy látom, ide alkotás kellene. A saját kis színezgetésem nekem tetszik, sokan meg lenéznek érte. Itt a mai 2. képem akkor. Vélemény?

source1
    source2
  • DöflingR
    Jó, ilyen alapon felmegyek da-ra és leszedem a legnézettebb képet és baszakodok kicsit a levels-el.. És máris az én munkám? Nem. Mert én nem úgy látom,hogy ha valaki napokat dolgozik egy képpel és én buzerálok kicsit a szinekkel akkor arra a képre már azt mondhatom,hogy én csináltam :)
  • SrAta
    tévwedsz azon elbaszta a színeket szal csinállt rajt vmit:D
    vagyis csak a fényerőket meg a kontrasztokat:D
    curves+levels....