41998
-
#30214 xD Az tényleg nem lett jó, szal ki is veheted Ab azt meg a Lego PS-t is, mert az se tetszik már úgy h lehetne még csiszolni rajta (: -
#30213 Nekem nem tetszett a pöttyös banner, és igazából az ki sem emelte az új alkotásokat. Itt legalább random pakolja be, csak majd időkorlát közé kellene szorítani. Ott tényleg az ment, hogy kiválasztottál egyet utána azon maradt és nem is foglalkozott vele senki. Sokan azt sem tudták, hogy lehet választani. Lehet nem mindenkinek tetszik ez, de szerintem jó koncepció, hogy mindenki bannerja kikerül.
A szöveg színén lehet módosítani, de direkt ki akartam emelni, szerintem azért nem undorító, de legalább figyelemfelkeltő... -
JackMeadow #30212 ma pl 4eccere lárom a szar mobilos banert, szétveri aművészélelkemet -
JackMeadow #30211 egyetértek undorito a szine, baner pöty is jólenne mer van egy két jószar baner -
#30210 Szerintem az a bannerválasztós pötty visszakerülhetne (:
Ja és szvsz nagyon durca a piros szín a contestes linknek :D -
#30209 + ha lesz rá időm, akkor megcsinálom a bannert, hogy minden nap random választ egy képet és utána egész nap azt az egyet fogja mindig betenni. Tehát ugyan az lenne mint most, csak nem minden oldalletöltésnél változik, hanem naponta. -
#30208 Ha nem szúrtam el semmit, akkor ma éjféltől mindenkinek tiszta lap, nullázódik a statisztika, új toplista készül majd. -
#30207 Kész, én is terveztem hasonlót. :] -
#30206 jó ötlet a contest a fejlécben -
#30205 Ez bizony igazi, csak hosszú záridővel készült.
itt van néhány ilyen kép -
JackMeadow #30204 rövid téma leirassal sourceval, meg linkel a kisrasrol -
JackMeadow #30203 ABILITY! Esetleg lehetne csinálni a banner alá egy aktuális contest részleget, mer ha esetleg vki nem teker visza pár oldalt azt se tudja h mi történik! -
JackMeadow #30202 Munkára! -
#30201 Ezt még Péntben se nagy cucc megcsinálni... (: -
#30200 Jó szorsz -
#30199 Nincs már kedvem :) -
JackMeadow #30198 de jól megszoptam :)
SOURCE:
Trükkös ez az sxc -
JackMeadow #30197 Régóta akartam már ilyesmi képet készíteni: Egy nyitot könyvből kijön mindenfél e vices dolog, csóvák virágok meg ilyesmi színes varázslatos dolgok, az akartam a képből kihozni h mennyire jó dolog olvasni, és h világokat lehet teremteni az írással melyek megelevenednek az olvasó előtt. Sokáig nem találtam hozá képet aztán most váleltenül sxc bújása közben kezembe il szemembe akadt ez a "gyöngyszem!
Aki kíván csatlakozhat hozzám egy contest kísétetében tehát:
Új Contest!
Téma: Félfamentes varázsvilág
(bővebben: Felcsapván egy könyvet világok elevenednek meg előttünk és olyan helyekre utazhatunk ahova eddig még gondolni sem mertünk. Elevenítsd most meg kedvenc világodat! Hozd elő legretegettebb félelmeidet! Utazz az álmaid világába!
Döbentsd meg és képrpzass el!
Sose feled: Quality is a MUST!
/Nyersfodításban: "A minőség egy kell!" / )
Source:
Jó munkát!
Aki kicseréli ezt a szörnyű pofát kap egy +-!
-
#30196 Hali!
Tudnátok nekem segíteni? Nem nagyon értek a photoshophoz...
Megtudná csinálni valaki ezt a képet ugy hogy folytatódjon a kék háttér és a csíkozás, vagyis ne fehéredjen el.. remélen igen..
itt kép ...
kép!
remélem tud valaki segíteni.. és nem okoz problémát.. -
JackMeadow #30195 javitsd :) -
#30194 napsütésest mindenkinek! :)
Azért tűntetted el, hogy ha nem akarom, ne olvassam el? :)) vártam a véleményed, úgyhogy elolvastam.
Jól érzed, kezdő PSező vagyok, és tényleg kényszert éreztem, hogy valamit még odategyek (ami akkor még tetszett is :D) A színek sem jók, már nekem sem tetszik :)) Dehát mindegy, nem lett jó...ez van :)
Majd legközelebb...:) -
JackMeadow #30193 nagyon hjosszu záridővel még igaz is lehet -
#30192 Ugye nem csak szerintem nem igazi ennél a víz? -
JackMeadow #30191 nincs sajnos igazad.
Hayni:#30127 Jó a meglátásod a képre vonatkozóan
Judit: #30135 Lol nem olvastam végig a topikot, az idáig is a házból sugázott? :)
Sztyú: #30169 már egy hete gondolkodom rajt de nincs ihletem, teljes az alkotói válság
kraawz: #30177 Kommerszháborót nyerted, szinek mélyésge itt s teccik -
JackMeadow #30190 Szubjektív vélemény következik, elolvasása semelyik korosztálynak nem ajánlott! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amennyire szépek a apatak szinei, amit töéletesen belevarázsoltál a tájba szinte észrevehetetlen, annyira csúnyák szürkék és unalmasak lette a ház és az alapkép szinei. Bár lehet hogy ez cska azért van mert én a szépen letisztult kontrasztos képeket szeretem, amiben jó élénkek a szinek, és meg van a legmélyebb szürke és a fehér is. Bár lehet h szürkülethez ez tényleg így jó ahogy van, de akkor át klne mennie a patakra is. Vagy legalábbis a növényekre körülötte mert a kép alján a növényeket elfelejtettd estébe burkolni. A ház fényei valhogy nekem nem stimelnek, nagyon egybe vannak, meg mintha a vágás sem lenne tökély van egy nagyon kis sötét sztem oda nem illő kerete afnyek. Sztem egy cosmót dobott volna rajta ha sugéroz ki beléle a fény, mirmint az ablkokon ilyen kis robanás szerűen, ha érted mire gondolkodok. A
A tündér a legneccesebb része a dolognak, nagyon olyan hatást kelt mint amikor a kezdp PSes nem érzi teljesnek a képét és muszály beleraknia vlamit. Ha csak a kkörvönalai látszódnak valaminek akkor kéne h a keze is látszódjon meg ilyenek, mármint a keze körvönalaa, ez igy nem igazán egyértelmű h mi történik. A fény ami övezi az is valahogy mintha inkáb csak egy homály lenne, vagy nem tom h megfoglamazni, mintha ilyen köd vené körül. Meg lehetne talán próbálni vmi áttűnés állytani rá. Valamint feldobná a képet meg talán a ragyogást is jobbá tené hogy ha a tündér területén mármint a körvönalakon belül nem lenee sugárzás, csak sima sötét szinek, és akor tényleg a tündér világitana
-
#30189 "Meg amúgy is nem illik egymáshoz a 2 kép :/"
:D -
#30188 asszem azzal a plastic filterrel lehet megcsinálni ha jól emlékszem...az olyan mintha vizes lenne.. -
#30187 valaki itt csdinált egy olyan képet anno h állt egy csaj és esett az eső
és a csaj vizes lett
na ezt hogykellene??
vagyis hogyycsinálta, hogy vizes legyen a csaj?
Kössz
SrAta -
#30186 jóa....de kicsit furi -
#30185 -
#30184 Kivettem. -
#30183 hihi :D azt az oldalt nem én linkeltem meg nem én kértem a tutort valamit megint elnéztél :O -
#30182 Olyat lehet kérni, hogy kivegyenek egy képet az archívumból? Mert nem vagyok büszke arra a csajos képemre amelyiknek tiszta vörös a feje :$ :D -
#30181 Én is csináltam egyet (gyorsba hogy én is rakjak már be képet, ne csak a szám járjon :) )
-
#30180 A ruha is olyan izés lett... Direkt? :D -
#30179 A csaj kezénél rossz a vágás. Meg amúgy is nem illik egymáshoz a 2 kép :/ -
#30178 Ha nem lenne szósz akkor most azt látnám benne h egy zsákon gugol (:
-
#30177 Azért rakok sourceokat, mert úgy látom, ide alkotás kellene. A saját kis színezgetésem nekem tetszik, sokan meg lenéznek érte. Itt a mai 2. képem akkor. Vélemény?
source1
source2 -
#30176 Jó, ilyen alapon felmegyek da-ra és leszedem a legnézettebb képet és baszakodok kicsit a levels-el.. És máris az én munkám? Nem. Mert én nem úgy látom,hogy ha valaki napokat dolgozik egy képpel és én buzerálok kicsit a szinekkel akkor arra a képre már azt mondhatom,hogy én csináltam :) -
#30175 tévwedsz azon elbaszta a színeket szal csinállt rajt vmit:D
vagyis csak a fényerőket meg a kontrasztokat:D
curves+levels....