41998

photoshop-banner.jpg
  • DöflingR
    Én spec Ezért kérem a source-ot a képedről!:p
  • kraawz
    ha a rendes gép közelébe kerülök majd meglesz. Most laptopról nyomom, a másik gép megfőtt. Valami 40 megás CS4 Hancook verzióm van most és tökéletesen működik.
  • SrAta
    A 2.ról sourceot(forrást kérnék)!!!
  • kraawz
    Nem túl szép, de nem is ez a lényeg.

source
  • SMGBAS
  • sztyui2
    Hát azt észre se vettem, mert az annyira gagyi, hogy meg se éri, hogy benne legyen a tutorialban. Azt tényleg két kattintá megcsinálni. Látva az előtte-utána-t, csak egy kis plusz kontraszt van a szemén és kész.
    De mivel neked tökmind1 mit magyarázok, ezért nem is tépem a szám tovább.
    Főleg, mert mostmár tudom, hogy csak a képfeltölttőt reklámoztad:D
    Nem akarok további flémbe keveredni, ezért itt le is zártam a "rondacsaj" témát, nehogy Ability-nek sok munkája legyen a hsz-el törölgetésével.
    Mellesleg tényleg kéne valami contest, az legalább jól felpörgetné a topicot.
    Jack? Nincs valami ötleted?:D
  • nonicks
    hát nem éppen lett olyan :D mert a másik képen a szempillája is át volt alakítva
  • theone91
    Rengeteg helyen elszórta már.
  • theone91
    Csak a képfeltöltőt reklámozza.
  • sztyui2
    meg a rikító piros karika se nagyon illik a jobb alsó sarokba(zagarlogo), de ha zagarnak ilyen ízlése van, akkor legalább a logójába ne szóljunk már bele:D
    Szerintem inkább örülnünk kéne, hogy nincs rajta papír superman
  • sztyui2
    Naszóval először is ments le a képet:D
    Aztán nyitsd meg Photoshopban, és crop-old, hogy csak a jobb oldali(retusálatlan kép legyen, mert így olyan, mintha az alapképen dolgoznánk:D)
    szóval crop, és enter
    Ezután duplikáld a background layert, jobb gomb duplicat layer, vagy crtl+J:
    szóval duplikálunk
    Ezután a felső rétegre toljunk egy Filter/Noise/median-t. Képtől függő, hogy mekkora mértékkel, most nyomjuk 6-os radius-al.
    szóval median
    Ezután mivel nem akarjuk, hogy a csúnya direktbe kapott vaku így megcsillanjon az arcán, mint az eredeti képen,hanem azt a hatást akarjuk elérni, mintha derítették volna a vaku fényét, ezért ezt a kis fehér foltot eltűntetjük onnan az arcáról smudge tool-lal úgy, hogy a körülötte lévő szín teljesen "feleméssze a fehér foltot. Nálam a smudge tool mérete 13px, és kb 4-5 apró mozdulattal el is lehet tüntetni azt a csúnya fehér foltot.
    Szóval most valahogy így nézünk ki.
    Ezután az add layer mask gombra kattintva adjunk hozzá a felső layerünkhöz egy maszkot.
    szóval ezzel a gombbal hozzáadunk egy maszkot
    Ezután Image/apply image-re kattintunk, semmit nem állítgatunk, csak nyomjunk OK-t.
    szóval apply image ezekkel a beállításokkal(semmit nem változtattunk az alapbeállításokon)
    Ezután, mivel látjuk, hogy még maradt néhány patanása, fogjuk a brush-unkat, és fehér színnel elkezdünk ott ecsetelni, míg el nem tűnnek. Szóval radírozzuk a maszkot, ezért láthatóvá válik az eredetileg hozzáadott Median filter.
    szóval ezeken a területeken brush-oljunk
    Gyakorlatilag kész is vagyunk. Aki még nem érzi elég lágynak az arcot, még megduplázhatja a felső layert, letörölheti a maszkot, nyomhat az újonnan létrehozott layerre egy kis Filter/blur/gaussian blurt, 2,1-es értékkel, aztán létrehozhat rajta egy maszkot, és maszkolhat ott, ahol még nem érzi elég lágynak az arcot, így további lágytást érhetünk el, de nem kell túlzásba vinni.
    Én kb ezt az eredményt értem el:kép
    Ha a hajat és a nyakláncot is élesen akarjuk hagyni, ahogy az eredeti linkelt(retusált) képen van, akkor fehér brush-al "leradírozhatjuk" a maszkot a median-os layerről a hajnál, meg ahol akarjuk még akarjuk.
    Most utólag nézve én már egy kicsit túlásba is estem a lágyítással, de ugyebár a layereknél még lehet áltlátszóságot is állítgatni meg minden, mindenki a saját ízlése szerint. Én nem sokat szarakodtam vele, mert az ízlésem és a csaj köszönőviszonyban sincs egymással
  • SMGBAS
    szvsz nagyon nem illik a zöld szöveg a piros háttérhez (logo)
  • zagar
  • Bexter
    Jo étvágyat ( remélemugynotmegykiaholbement :P)
  • Bexter
    Akkor takarodj egy sztriptíz klubba :D
  • sztyui2
    1 perc alatt kész van. Mingyár tolok is róla egy saját tutorialt, csak kajálok:D
    Egyébként kéne már valami Contest...
  • zagar
    Magamat akarom megajándékozni
  • Bexter
    Annyira nemvészes ám ilyet összehozni. Csak szöszmötölős nem nehéz
  • theone91
    Saját magadnak? Szülinapra? Ilyenkor nem a szülinapost szokták ajándékozni?
  • zagar
    Milyen képet kellene csinálni a szülinapom alkalmából vasárnapra?
  • DöflingR
    Szórszot má!
  • LSL
    XD
  • haki92
    zengjenek ódákat LSL nevéről :D köszi
  • LSL
    google 1. találat :)
  • haki92
    hol található az a tutorial ahol úgy lehet egy képet megcsinálni ps-el minha olyan lenne mintha makett lenne???? vhol láttam a szidní-i operával.... HELP PLS
  • DöflingR
    Szerintem Ő arra a fekete hullámos cuccra gondolt,hogy el van csúszva
  • sztyui2
    Jó lett!
  • cenobite
    Szép!
  • Bexter
    Bal oldali ki szart leszedtem nemtetszett igy utolag, kb a végleges ez.
  • nan76
    bal oldalon az arcnál picit el van csúszva,amúgy faxa
  • Bexter
    [center]
  • öregharcsa
    hűű..most mit mondjak..elég zorall lett...tetszik :)))
  • pyrohun #30141
  • cenobite
    Mai napra jó éjszakát:

Szószok:

+néhány textúra.

Hellobello!
  • rooney8
    Ugyaneztakartamírni :) És sztem is jó ;)
  • Judit
    ok, köszi :)
  • öregharcsa
    annyit még hozzátennék hogy max a bokrokig vinném a fényeket..az reális lenne..
  • öregharcsa
    khm...ha szabad megjegyeznem az ablakból kijövő fény nem így viselkedik..nem sávban világít csak ha kifejezetten egy spot vagy más típusú lámpa pont ezt akarja elérni..

egyébként tetszik a kép, de levenném a helyedben ezt a fény mizériát nagyban ront a képen...
  • Judit
    köszönöm a véleményeket :)
    kontrasztos, függönyös és angyal ugyan ott maradt, de nem látszik :))
    tess :)
  • haki92
    nem kell köszi :) csak egy kis unaloműzés...tudom tudom ne akkor vegyem elő a ps-t ha unatkozok hanem ha ihlet van...de így jött ki