41998

photoshop-banner.jpg
  • passatgt
    szerintem nem ps akar lenni, hanem SamDesign, azaz sd
  • sztyui2
    Nekem tetszik, bár tényleg inkább az SP-t lehet kiolvasni belőle, de ilyen ez a typography. Szerintem nagyon jó lett. Meg biztos volt vele sok munka,de a lényeg, hogy jól néz ki, szóval nálam nyerő
  • sztyui2
    Létezik layer duplikálás is, vagy pattern is.
    A földet is könnyebb úgy megcsinálni.A kérdőjeles doboz is csak egyszer kell megcsinálni, utána elrakhatod bárhova.Az ellenségeket is csak egyszer kell megcsinálni, aztán duplázgatod, és rakosgatod. A csöveket is meg lehet csinálni így, csak ha magasabbra akarod, akkor kijelölöd azt a részt, és teszel még rá. Sima másolás/beillesztés.
    Máriót meg a többit se nehezebb, főleg úgy, hogy nem a nullából kell építkezni, mert már megvan az alap, amit lehet másolni.
  • kraawz
    Ability, az utolsó képem ( festett raszta hajú csaj ) vedd ki légyszíves.
  • SrAta
    na nemhiszem el h ezt kipixelezted
    csak a nevedet írtad rá igaz?:D
  • SMGBAS
    Tudom h nem nagy cucc, de múltkor láttam itt ilyen pixeles cuccokat és ez meg valahogy rámjött... (sehova ne Ab :D )
    :D
  • VRSDM
    elhiszem hogy teknikás (bár 3d-be annyira nem) viszont nekem nem jön át. valamiért nem tetszik. nemtudom. :/
  • nonicks
    mi az hogy sp? nem ps?:D
  • DöflingR
    Megint elment az egész délutánom, kontesztre nem is maradt időm.. Mindenki a teljes méretbe nézze!

TELJES MÉRET!

• VRSDM
    atomlogó!!!
  • Bala10
  • JackMeadow
    a szürklére nehetebb rátenni:)
  • SMGBAS
    Szerintem a lángokat fordítva kellene mert ugye a nagyobb több fényt ad és a baloldala majdnem teljesen sötét
  • JackMeadow
  • Ability
    Az a baj az egésszel, hogy nem tetszik nekem az iframe-es megoldás, muszáj kisajátítani egy nagy területet, amibe biztos bele fog férni. Én is meg tudnám csinálni PHP-vel az egészet, még egyszerűbb is lenne, mint JS-sel, de problémás, csak ezt mások nem látják át. Még ha a váltakozó banner nem is jön be valakinek azt megértem, de mi a baj azzal, hogy mindig az aktuális van betéve?
  • passatgt
    az egész oldal háttere ez a zöld lesz, ezen belül lesz fehér dobozokban a tartalom
  • passatgt
    v2

• NessieGraf
    Szerintem a fejlécbe az alsó zöld terület egyáltalán nem kéne. Csak a helyet foglalja. Befejeződhetne a füvek, levelek, virágok alatt kb. 2mm-rel. Kicsit határozottabb zöld kéne bele. Ehhez lehetne az oldal kerete, vagy maga az oldal zöld, mint a fű.

Ebben az esetben a tábla és a menüpontok lehetnek nagyobbak. Figyelemfelkeltőbb.
  • passatgt
    a közelebbi, de megnéznék egyet anélkül:)
  • DöflingR
    A közelebbi láng nélkül sztem jobb lenne.
  • JackMeadow
    melyik láng? a szeme v a közelebbi? Közelebi azért h ne vonzon sok hangsulyt. Nagyban nézed?
  • passatgt
    láng túl életlen a macskához képest
  • JackMeadow
  • SMGBAS
    A tábla lehetne egy kicsit ferde + a gomboknak kis átmenet + dombok
  • theone91
    Csinálnék én, de semmi ötletem sincs. Tényleg vissza kéne hozni a választható bannereket.
  • tugyiti
    Abi ez én igényemet is kielégithetnéd ha betennéd a brannerem :DDDdAS_A:dA_S [ez de szar volt bots xdddd]
  • Judit
    Ability, ne vedd már el Sztyui ihletét. Cseréld ki inkább mondjuuuk...theone új, kék bannerére.
  • DöflingR
    A banneres dolgot támogatom. Bőven elég volt az a 10 banner amit lehetett választani. Legalább azok ízlésesek is voltak.
  • Bexter
    túl egyenes esetleg lehetne domb meg fenntre felhő
  • passatgt
    más:

Oldal fejléc, csak nem áll össze
    Ötlet?

• passatgt
    mondjuk neked nem lenne nagy feladad megírni a scriptet:), de ha gondolod átküldöm és akkor berakhatod saját tárhelyre, vagy ahol a mostani banner cuccai vannak
  • Ability
    PassatGT-vel értekezzetek akkor. :P
  • SMGBAS
    Ha az a célod h mindenki ki tudj elégíteni akkor visszakerül a pötty és lesz benne egy olyan opció h random. Így mindenki válogathat magának, és ez a kéthetes (v még kialakul h mennyi) is benne lenne. Mindenki azt választja ki amelyik a neki megfelelő.
  • JackMeadow
    minnyá joban néz igy ki
  • Ability
    Az direkt buzirózsaszín, nem is hasonlít. :)

Egyébként meg nem tudom mindenki igényét kielégíteni, tekintve hogy mindenki mást akar. Szeritnem nem szar ötlet a váltakozó banner, ugyanakkor nem szar ötlet a kétheti közösen megszavazott banner sem. Nekem jobban bejön, mint az előd, de ha azt akarjátok vissza, akkor tőlem mehet, de vegyétek rá PassatGT-t hogy akkor figyeljen is rá. :P
  • sztyui2
    Nem az a lényeg, hogy kié érkezett legutoljára. Nekem meg pont judit bannere veszi el az ihletemet:D
    Miért kell lemondanunk a jobbnál jobb bexter-féle és TheOne-féle bannerekről?
    Mellesleg nálad a logódban lévő feliratnak is jó vérvörös színe van, mert nálunk kurvára rózsaszín
  • Ability
    Nálam jó vérvörös színe van, egyáltalán nem rózsaszín. :P De akkor majd kicserélem.

Banner dolgot támogatom, akkor kéthetente lesz csere, ha több is érkezik, akkor a közösség által legjobbnak titulált változat fog kikerülni. Tényleg egyébként, ez is egyfajta dicsőség, jó ötlet. Szerintem akkor kezdjük Judit képével, mivel az érkezett legutoljára...
  • passatgt
  • Ability
    ... az igazán nagy probléma az volt az előzővel, hogy PassatGT nehézkesen frissített, sokszor be sem került semmi, vagy pedig 5. kérésre csak.
  • JackMeadow
    Hát ez a rozsaszin sztem nem túl jó akor inkab legyen sötétkék! Fehér alapon nagybtűvel vastagon elég figyelemfelkeltő. Aki tudja mit keressen megtalálja.

Mér nem marad a baneral akor inkab a régi remdszer, 2 hetete volt csere, v 2 hetente éehetne egy kiseb palyazat banerra és akor leglabb van egy kis dicsőség érzet is. Én régen pölö tökre örültem neki amikor nyomo ideig az én banerem volt kint. De most ez az élmény elveszik mert minden pillantban más a banner. V legyen legaláb télleg vm opció. H a 2 heti "nyertes" baner legyen kint. Vagy folyton váltakozós, v választós :)