41998
-
Icey87 #30294 Én kimaradtam :D -
#30293 Kimaradtam:( -
#30292 Előző jobb volt.:) -
#30291 brush.....
itt a sötét hátterű..
sötétebb
van egy még sötétebb is :))) -
#30290 És azok a füst saját vagy brush? -
#30289 Szülinapi kép helyett ezt csináltam.
-
#30288 igen, igazad van..próbálgattam más tónusokban, színekben, de így néz ki aránylag elfogadhatóan...na meg a sátán idézésénél a vörös és a sötétség dominál...legalábbis szerintem...még ami tetszett az amikor "bebukik" a háttér(majdnem tök sötét)..épp hogy látszik mi az ami ott van...lehet majd linkelek abból is 1-et...csak az összehasonlítás kedvéért.. -
#30287 megjöttem :D
contest jó...képek jók...minden oké perpill
én nekem tetszik így a banner.
hirtelen eszembe jutott h nem e kéne egy FAQ-t csinálni????????? -
#30286 Talán a háttérnek nem kéne ennyire vörösnek lenni. -
#30285 hmm..nem lett a legjobb, de tőlem egyelőre csak ez telik...
nagyban:
kép címe - bourn -
#30284 Nem. Adobe Illustrator és Photoshop-al készült. -
dav1d #30283 ez xara 3D? -
#30282 Nem. Szted véletlen írom úgy és úgyhagyom? LoL -
#30281 Tudom, de ez csak egy "vázlat" mert alulra kellenének még a szimbólumok meg itt-ott lehetne rajta alakítgatni. -
#30280 Nem fordítva kellett volna a két szöveget? (:
-
JackMeadow #30279 pixeles -
#30278 Ilyet én is csináltam pár hete,csak máshova. itt -
#30277 Fasza megholtunk :D -
#30276 Te Srata fiam, a bolygós képeden mi az a csík? :D
Dikk má nagyban -
#30275 Ezt még tegnap este elkezdtem, de csak most sikerült befejeznem. Mindenki teljes méretbe nézze mert ami alul van az csak th!
TELJES MÉRET
-
#30274 végülis így második ránézésre annyira tényleg nem vészes -
#30273 "max belenyomom egy újabb tömegsírba" :DDDDD
Látszik,hogy nem valósághűre akartad megcsinálni. Szal nem is hozom fel. Sztem ötletes és szépen kivitelezted. -
#30272 nomeg a házigazdánk is kimaradt :D -
#30271 én kimaradtam, de nem is baj, úgysem tetszik a kép :) -
#30270 Készítettem pár bannert magam is:
Remélem senki nem maradt ki (nehogy sértődés legyen)..., max belenyomom egy újabb tömegsírba:
-
#30269 De azért az aláírás átlátszóságát/kitöltöttségét/színét lehetne állítani, hogy ne virítson fehérben a feketén. Meg szabad nagyobb felbontásúra megcsinálni. A PS nemcsak a 72px/inch felbontást ismeri. A nagyobb felbontás kevésbé pixeles a kicsinyítésnél. És akkor még nem volt szó a smart object rétegről, amibe beteszed az aláírást és úgy méretezed, hogy ne essen szét.
Más áthidaló megoldás, ha csinálsz egy betűtípust, amiben ez a két betű van csak. Akár úgy együtt, ahogy látszik. Ráteszed pl az A betűre. És lám, gyönyörű vektorosban - mint minden más betűt a ps bármilyen méretben és színben odateszi. Sőt ebben az esetben bármilyen progiban használhatod, amiben lehet írni.
Ha jól emlékszem, van aki tud segíteni egy vektoros kép alapú .bmp összehozásában. -
#30268 ennél kisebbe nemtok aláírni:D
ha kicsinyítem meg pixeles lesz:D -
#30267 Kicsit szolidabban is lehetne.. Elég sok embernél látom,hogy kecinagyba oda van írva a neve..És ez elég zavaró sztem -
#30266 Lenne egy kérdésem: Minek van a sarkánál az S.A.? Ha az a célja h tudják h te csináltad akkor fölösleges mert ha valaki el akarja nyúlni akkor csak levág pár px-t a széléből és volt, nincs xD -
#30265 Nagyon fasza
A bolygós kép tetején van egy kis hiba... :) -
#30264 Jóestét!
-
#30263 Faca! Bejön ez a stílus (:
-
#30262 Nekem nem tetszenek az ilyen képek, de ettől függetlenül jó :) -
#30261 a br nem kell az open után csak nem tudom szerkeszteni. :) -
#30260 Kellemes, szép, PS-ben gazdag 7végét kívánok mindenkinek, a legújabb képemmel, melynek címe:
[center][b]Open[br]
-
#30259 "Tökmindegy, hogy mi van odaírva":DDD
Azért nekem kicsit P betűnek néz ki, de mindegy, mondom nálam egy 10-e szavazat a kép:D -
#30258 ASD:ASD:asd:asd: -
#30257 Igen, az akar lenni. :) Nemtom mért hitték azt a többiek,hogy PS akar lenni:D -
#30256 Valahol meg kell pihenni :)
source -
#30255 Hát pedig de. Még kiskoromban muter csinál Mario-s takarót és könnyű volt róla kinézni (: A legnehezebb a cső volt mert ott sokszor kellett váltogatni a színt, de abba se haltam bele. Ja amúgy itt van az alap, először csak logóba akartam de utána lett még enemy 1 meg Luigi és nem bírtam ki h ne dobjak össze belőle egy hátteret.