41998
-
#30335 te! valamit csináltál abból ami Jack leírt?????????????????? -
#30334 Tessék, de nem jó.
-
JackMeadow #30333 azé linkeld -
#30332 Na elkészültem, de nem lett jó. -
JackMeadow #30331 az h ha lopsz akko lopkodjá már normális képeket elgalább :P -
#30330 mit szólnátok ha aztmondanám hogy eddigi összes képemet lopkodtam :) és valójában zagar az alregem? -
#30329 Bááá, ez odabasz:D
Zagar mai képei ütnek mindent minőség terén:D
Aszongya alkalmazta is a képen:DD -
JackMeadow #30328 akkor a többi legyen annyival jobb -
#30327 De a cseppet nem tudom megcsinálni. -
JackMeadow #30326 még ma látni akarom kapsz fél órát -
JackMeadow #30325 Az átméretezésre kapsz egy 5öst, legalább ma tanultál valamit... -
#30324 Rendben. -
JackMeadow #30323 A következőket csináld meg ha valami értelmeset is akarsz ma alkotni:
1 - Az outer glow-t vagy nem tudommi, ami kivilágositja a száj körül az almát azt fergeteggel tüntessed el mert kiugrik miatta a száj a képből és véletlenül sem olyan mintha hozzá tartozna
2 - A száj kivágását muszálllyos ellágyítani mert nagyon elüt a képtől, esetleg egy kis selec->feather opcióval vagy nagyon smooth, és jo nagy méretű brusshal beletörölgetni hogy finoman jojjon ki az almából,
3 - A szájnak nem ártana közel állnia az alma árnyalatához nem ilyen nagyon rikitonak lennie. A Kék szineket midnewkép huzd le a fogrol meg a csillanásról. A megfelelő szín érdekébe játhatsz esetleg az átünésekkel, de csak finoman.
4- Az almán megjeleno világos foltoknak, mármint amik a száj alat vannak a szájr ais kellenének főként a bal felső sarokban, azért hogy élethűbb legyen.
5. valamint tehetnél cseppeket a szájra, az almáról levágva, vagy egy másik képről beollozva....... -
#30322 Rendben. Ezt már úgy csináltam közben nyomtam a shiftet.
-
#30321 -
JackMeadow #30320 "széppróbálkozás", ne légy naív -
JackMeadow #30319 zagar nem is mondtad h KLIPPEKET is illusztrálsz v mi. A lényeg h eltéveszthetetlen a látványvilág, főleg amikor a hal beszél :) -
#30318 jótanács: ha shift lenyomva tartása mellett méretezel át valamit akkor megtartja az arányos méretét.
+ levels-el is játssz el, és akkor nem ütnek el ennyire az elemek a képtől. -
#30317 Azt h nincs ott delfin meg Nessie farka xD -
JackMeadow #30316 énkérek bocsánatot
ez jár: -
#30315 Hülye vagy. Megfogadta: Nem a feleségét biggyesztette oda. -
JackMeadow #30314 te annyira szereted a leányodat (tippeli) h betennéd egy elbaszott kanyonba h a csontjain egy jóllakot té-reksz finghassa ki a hajcsomóit? Ezen magasztos halállal kívánod őt majdan a fellegekbe juttatni?
Milyen tanácsot fogatál meg? EZT: 0 -
#30313 Most csak Judit bannere van bent? Nálam nem vált. -
Miért van olyan érzésem h megismerhettük Kiszagart? :D -
#30310 Moért kell szétnyújtani az elemeket?... -
#30309 -
#30308 Nem látod? :D Gozdilla vs T-rex :D -
#30307 -
#30306 mit alkalmaztál? -
#30305 Rendben megfogadom a tanácsodat. Ennél a képnél már alkalmaztam is.
-
#30304 de ő tette rá együtt kerestü a sourceot
-
JackMeadow #30303 sztem nem ő tette rá azt a nőt -
#30302 Ha ebből lehagynád a delfint, ami tóban nem lakik, vagy a kígyót (bár lehet az a névadóm farka), ami tengerben nem lakik (egyidejűleg kisebbre vennéd a delfin fejét, mert a tér arányaihoz úgy passzol; és a felső széleknél kis feather mellett törölnéd a képkivágás élét), vagy egyáltalán lehagynád az állatokat, egész jó kép lenne.
Maga a tó hangulatos, és asszonykád tükröződése is egészen jól sikerült. Az ő arányait tökéletesen eltaláltad. -
#30301 Na ez tök jó! Az előző nem jött be annyira, kicsit egyhangú volt. -
JackMeadow #30300 virágos joban tecet -
#30299 ty! És ugyan ezt akartam írni a Balaton-os képedre:D -
#30298 eddig ez a legjobb -
#30297 v3, többet már nem csinálok:D
-
#30296 Kis 3d-s bohóckodás illustratorban:D (Direkt ff)
Teljes méret!
-
#30295 Nem tudtok mutatni egy tutorialt amivel 3D-s szöveget tudok kreálni ?