41998
-
JackMeadow #30856 jetiii -
JackMeadow #30855 khalóz? mi hol mutika! -
#30854 Szerintem így még jobban is néz ki :) Mármint, hogy van egy harmadik szín is (szürke) -
#30853 *aztán a szakállánál fele szürke, fele fehér(<---barnát akartam írni fehér helyett) -
#30852 kicsibe jól néz ki. Szerintem a csíkok nem kellenek rá.Samdesign felirat se kell rá. Nagyban már előjönnek olyan hibák, hogy nem vektoros, és nagoyn látszanak a pixelek, és mondjuk a hajánál van ami szürke, aztán az arcánál barna, aztán a szakállánál fele szürke, fele fehér. Minden legyen barna. Kivéve a szeme. Az maradhat kéken.
Samdesign felirat helyett meg egy house logo-t jobban el tudnék képzelni. Természetesen ugyanolyan barnában, amilyen az arca. -
#30851 -
#30850 szép munka! -
#30849 Nagyba nézze mindenki! (923x1311)
-
#30848 hellosztok, itt az öregharvos, sry hogy nem csináltam képeket de cégekkel voltam elfoglalva... :) hm ejha szép képek vannak :) sziasztok :) -
#30847 Már szerintem is :) -
Bala10 #30846 önkritika? szerintem te is raktál be olyan képet régebben amit ma már nem tennél be. mindenki elkezdi valahol. :) -
#30845 Szerintem jól van ott a nevem :D -
Bala10 #30844 most is jó lehetne a hangulat, ha pl jack visszavenne a mérhetetlen nagy arcából és undorító stílusából. meg nem felejtenék el párna, hogy ők is itt kezdték. -
#30843 mert nincs senkinek önkritikája? :) -
Bala10 #30842 akkor remélem látod, hogy úgy nem sok értelme lenne. :)
-
#30841 Nekem igazábol tök mind1,hogy mi lesz, mert ez a topic már régen nem az ami volt 1-2 hónapja.. Lehet,hogy kevesebb kép (sőt) érkezett, de jobb volt a hangulat az biztos! -
#30840 persze h nem, majd mindenki maga -
Bala10 #30839 te leszel aki eldönti a szintet? -
#30838 És télleg... Most már beugrott -
#30837 személyek besorolása nem személyeskedés hanem tudás alapján -
#30836 #30516 -
#30835 ez amit felvetettél épp a személyeskedésre alapszik. a személyek besorolásában, és bizony negatív irányba (is) ... -
#30834 Kösz. Igen van rajta egy kis blur...
#30833: Van már ilyen? :O Én nem emléxek ilyenre :| -
#30833 Nekem meg egy olyan érzésem van mintha lenne már egy ilyen banner :D de ez is tetszik. -
#30832 Tetszik(Y)
(Egy apró megjegyzésem van, olyan érzésem van mintha a szöveg nem lenne teljesen éles)
-
#30831 Köszi, javítottam... -
#30830 csak felvetettem, ebből felesleges akármilyen következtetést levonnod főleg személyeskedni, mert itt ebből vannak a gondok. -
#30829 Már nem azért de a te múltkori kalózos vagy milyen, félkész képeden hangosan röhögtem... -
#30828 Ability, Vinyus nevét véletlenül elírtad az archívumba. -
#30827 Bár nem sok közöm van hozzá...előre is bocs :)
Átnevezhetnétek csucsiszupi PS munkákra a topicot, akkor nem mernénk berakni, mi kezdők egy képet sem :) De akár maradhatnátok csak néhányan (akik haladók vagytok)...esetleg nem jöhetne be bárki, csak akik előtte Neked megmutatták mit alkottak. Ha Neked tetszik, betehetik a képeiket :) -
#30826 Hogynepersze, így is megy a klikkesedés, szakítsuk a topikot is kétfele. .. -
#30825 Inkább kicsit lebutítottam :D
(Mehet banerba is ha van rá igény :) )
-
#30824 Támogatom! -
#30823 szóval te gáznak tartod hogy gyengébb képeket is nézz?
vagy úgy érzed hogy hátráltatnak téged a fejlődésbe?
esetleg kiváltságosabbnak gondolnád magad hogy a haladó legyél?
így is úgyis megnéznéd mindkettőt akkormeg nem mindegy? ha meg csak a haladót olvasnád azután az meg erős személyiségbeli gondokra utal.
van valami hobbid? gondolom hogyne lenne, és ott is elküldöd azt aki kezdő? még ha évekkel később is kezdő lesz? akkor jógyerekvagy -
#30822 abból megint felháborodás lenne...meg te hogy döntenéd el hogy ki melyik részbe tartozik hm? -
#30821 nem contestre gondolok hanem egészre. -
#30820 ezzel várjunk, ha sikerül amit elterveztem, akkor meg lesz oldva kicsit komolyabban ez a contest dolog... -
#30819 A lentebbi kép elgondolkoztatott és arra jutottam lehet igény lenne nyitni egy ps munkák amatőr és egy haladó részt. -
ricsimaster #30818
Source: Hold -
#30817 Ha szjúperment lehagyod róla, akkor nálam már 10 csillag. :)