41998
-
nem tetszik hogy ilyen vöröses a bőrszín, viszont a repedések meg nagyon bejönnek. -
#30895 Ez kimaradt:
szósz1
szósz2
szósz3 -
#30894 Egy kis terminátor :)
-
JackMeadow #30893 szája szép let többit sztornózd, de ez oms sokal roszablet szerintem, mintha öreg lenne -
#30892 katt -
#30891 Nah lényeges változtatásokat eszközöltem! +2 óra
-
JackMeadow #30890 epikus, teccik nagyon, öltöny sourcet is kérhetnék, nagyban? Nagyon jól megcsináltad fémesre azt a koponyát.
Sztyuihkám: látszik h a kisújját kopiztad, a heledyben keresnék rá egy másikat, mer hamar elárulja magát a kép. Oda a codálatosszága .Amugy bejön tök jó hangulata van,amit k lehetne talan probalni h körben vanak az ujak igy van az ivben egy törés, bár lehet haz ad neki vmi kis pluszt, meg ugy is megnézném h csak a kézfej van. Tégla háttérel meg pinkfolyd the wall -
#30889 off:
weblaposoknak stock gyűjtőoldal
/off -
#30888 -
#30887 faja -
#30886 Ma sajnos nagyon fehér volt az ég, ami miatt minden képnél kiégett volna, ezért inkább háttérnek használtam. Állvány fel, 10mp-es időzítő, és jópár óra PS. Sajnos a fekete fehér nem lett olyan szép, mintha Raw-ban fotóztam volna, de sajnos a gépem nem tud raw-ot.
Szigorúan csak a végleges kép után nézzétek:Eredeti nyers kép, ahogy a gépből kijött, csak lekicsinyítettem.
Módosított:
-
#30885 ja, kéne rá egy kis AA:D -
#30884 kivágási hiba...kicsit látni a pixeleket...és itt-ott fehér részeket
am tetszetős -
#30883 sourcekatt -
#30882 Szerintem a gallért hozzáigazíthatnád a nyakához. (: -
#30881 TELJES MÉRET!
-
#30880 Ha rakok be egy képet, nincs kedvetek rá csinálni változatokat? Csak mert találtam egy olyat, amire elég jókat lehetne :P
erre gondoltam -
#30879 Te ennyire hülye vagy, vagy csak megjátszod? -
#30878 Akkor marad így: fészpalm... :D -
JackMeadow #30877 baszki nem pyrorol beszélünk? -
#30876 Jó, oké elsők közt volt. Most tanulja. -
JackMeadow #30875 első? te miről beszélsz? -
#30874 Tudod, az a baj, hogy neki is az első volt. -
JackMeadow #30873 bad job... GROTHESQUE töbiek elmondták miért, szörnyen giccsesnek találom, az út is nagyoon rosszul néz ki. Színvilág is nagyon erőltetett. Aza bolygó hátul hááát -
#30872 Vízesésen nagyon látszik, hogy oda lett vágva. A tó az egész jó (kivéve amit sam is mondott). És végül nekem nem tetszik a bolygós része sem (nagyon elüt a kép többi részétől).
+ még egy kis szőrszálhasogatás :) A képen a hegynek balról van árnyéka mégis szemből kapja a fényt (de ha a szószt nem látod, akkor úgy nem nagyon tűnik fel az árnyék... ;) ) -
#30871 A vízesésen látszik,hogy a semmiből esik le. A tavacska elég érdekesen helyezkedik el ugyanis még beljebb is folyhatna a víz, és látszik az előző képről is egy pici amiről levágtad. A bolygós része gondolom nem a te munkád, csak odavágtad. (javíts ki ha tévedek) -
#30870 good job....R3SP3CT : ) -
#30869 És ezt 1 hsz-be is lehetett volna úgy,hogy áttöltöd másik képmegosztóra,hogy olyanok is lássák akik nincsenek regelve sxc-n :D -
#30868 :o -
#30867 -
#30866 [img]http://www.sxc.hu/browse.phtml?f=download&id=1143780[img] -
#30865 Jah szórsz:
-
#30864 Vélemény?
-
#30863 Ez a kép "inkatív" :D -
JackMeadow #30862 lol azt hozza fel? az első tabletes rajzom jüforámn -
#30861 Direkt zajos, hol pixeles annyira hogy téged zavar?:D -
#30860 Volt kalóz, énis emlékszem rá.
Tablettel csináltad. -
#30859 nem is mondtam hgoy kétszínű. Alapból mondtam, hogy a kék szín is maradhat a szemben.
A pixelek tényleg nagyon látszanak, és szerintem tényleg nem kéne a szürke. -
#30858 Hoppá be lettem véve a bandába? :) Megtisztelő az a 2. sor köszi :P
DöflingR: (thumbs up) A kék szem nagyon ül. House rulez! -
#30857 megszólalt mr. vektormánia.
vektoros nem azt jelenti hogy kétszínű :)