41998

photoshop-banner.jpg
  • Icey87
    ohh köszönöm!
    szólok a készítőnek!
  • pyrohun #30815
    "Táblázatoszlop esetén a pontot és a pixelt 1=1 arányban, míg betűnél 1=2 arányban kezelik a netes rendszerek."

ezt kifejtenéd bővebben?
  • NessieGraf
    A megjelenítő sáv Mozillával, Operával és még sorolhatnám, azért keskeny, mert keskenyre van méretezve. IE esetében jónak látszik, de ha megnézel bármilyen oldalt FireFox alól és ugyanott IE motorral, kiderül: Az IE nem követi a netes szabványokat, sőt a mértékegységeket se. IE alatt más méretű a pixel, a betűméret (a pontban, pixelben megadott méret nem) és a sorközök.

Ezért olyan mértékegységeket kell használni, amit minden böngésző azonosan, vagy megközelítőleg azonosan értelmez. Ezért nem használható táblázatoszlopok esetében a %-os érték, csak a pontosan megadott méretek. Nekem a pixelben megadottak nem torzulnak.

Egy érdekesség: Táblázatoszlop esetén a pontot és a pixelt 1=1 arányban, míg betűnél 1=2 arányban kezelik a netes rendszerek. (Hogy tördesné el az úr a wysiwyg szerkesztőt kitaláló kicsikezét naponta hatszor!) Remélem megéljük egyszer, hogy legalább egyformán.
  • Icey87
    az oldalamon tök jól néz ki ez a valentinos kép ne mozillával nézd, mert valamiért keskeny a "megjelenítő sáv"
  • tugyiti
    :D jogsid van ? merre közlekedsz?
  • autoszimulator
    van köztetek színtévesztő? mert én az vagyok, és a képen, bal oldalt csak zöld foltokat látok a nevek helyén, van, ahol az sem :)
  • zagar
    Na a hétvégén én is csinálok egy bannert úgy se melózom akkor.
  • JackMeadow
    hát lassan végre csak sikerül mjad begögetnem a szekeret, és egyeduralomra török a hamvaitokon :)
  • rooney8
    Holnap csinálok egy übermegakirálybrutált :D Addig kéretik nem berakni archívumba
  • zsolesz92

Szép volt Jack, még 1 önként jelentkező a távozókhoz :)
    Ha így folytatod, eléred a célodat és te lehetsz a házigazda itt, csak sajna senki nem marad a topikban :D

• Icey87
    :D akkor én vagyok vak!
    De csak simán "icey" .
  • sztyui2
    ezen:D
  • Icey87
    melyiken?
  • rooney8
    Rád is úgy emléxem, hogy írtam :D

#30800: Kajak ott van... Jézusom, asszem megyek aludni :D
  • LSL
    na ezért nem jók ezek a neves képek. Amúgy én most meg is érdemlem :D nem tettem be ide semmit már jó ideje... Nem gondoltam, hogy eddig elszenvedek egyetlen pixelart képpel :S
  • rooney8
    Ezt nem értem... Csomó név eltűnt a képről, vagy nem tudom mi lett vele. Úgy emléxek téged is írtalak :D
    (amúgy ez nem banner, eleve a méret se stimmel :P)
  • Bexter
    első sorban vagy :) lentebbi képen
  • haki92
    engem csak most...asszem :(
  • LSL
    Nem olyan rossz ez mint itt többen hangoztatják
  • rooney8
    Archívumba 2. helyen volt és naggyából sorrendbe írtam :D
  • Icey87
    Engem mindig kihagynak a Bannerekről :(
  • rooney8
    Mondom, csak archívumba meg az 1. oldalon néztem a neveket. Ők meg már rég óta nem alkottak (lehet rosszul tudja)

#30788: Sztem csak optikai csalódás... mert sztem ugyanakkora :D Az a piros paca nem vér akart lenni, hanem piros tinta :)

Úgy látom befuccsolt a képem:D
  • Icey87
    A tanácsokat köszönöm, de csak az építő jellegűeket!
    Ez a kép az én képem és az elhelyezésről én döntenék,ha nem haragszol!
    Egyébként köszönöm, de most tényleg!
  • JackMeadow
    mayer csináta Eztet! ezél kiérdelmelte a 2. sort .P
  • rooney8
    Téged véletlen kitöröltelek, vagy valami hiba folytán lekerültél róla (emléxik, hogy fölírta) :)
    Na mind1, csak ez jó ötletnek tűnt :) (mármint ez a szereplők cuccos)

#30786: Archívumba 2. helyen volt és először onnan írtam ki utána meg kerestem még itt az oldalon is :D
  • RAZOR27
    nem tetszik... a régi papíron meg nem fakul a tinta?
  • JackMeadow
    j aés léci rjatok ma AmbrosiA nak na :)
  • haki92
    kösz xD
  • JackMeadow
    a bal sem az igazi :)

Neked nem tünt fel h a 2 oldal nem ugyanakkora? v csak optikai csalódok? Ceruza vonalzó vér koncepcilyót nem értem. NAgyon erősek sztem a szinek, meg nem haragudj de ez a piros felirat masszivan undorító

Peace :)
  • Bexter
    ki a mayer? gazgoblin shiwo lemaradt
  • JackMeadow
    lol nekem is ez volt az első kérdés ami eszembe jutott
  • cenobite
    Szerintem az ilyen "neves" PS munkák képeket hanyagolni kellene. Nem azért mert nem vagyok rajta , hanem mert vannak akik utólag jöttek. Esetleg csak 1-2 képpel vannak jelen, de azok jók, stb...
  • rooney8
    Ööö... Archívumból meg az oldalról néztem a neveket :) Remélem sikerült az összeset...
  • sztyui2
    ki az a mayer?
  • sztyui2
    Hát látom nagyon megy itt, hogy kinek mi tetszik, nem nagyon akarok beleszólni, csak annyit mondok, hogy zagar elég kevés képet látott életében.
    Naszóval akor Icey képéhez:Esztétikailag viszonylag jó, bár én egy kicsit eltoltam volna jobbra a szívet, ugyebár annak a szabálynak megfelelően, hogy amerre néz, vagy amerre repül vagy nemtommit csinál, arra több hely legyen hagyva a képen.
    A felirat design-olás jó, általában ezeket jól megcsinálod de nem biztos, hogy van helye a képen. Esetleg különálló képekként typographyként jók ezek a betűk meg nevek, de nem biztos, hogy ennél a képnél szerencsés. A happy valentin daynek szerintem nem két pixelre kéne lennie a kép szélétől, kicsit azt is eltolnám jobbra. Mellesleg el kéne dönteni, hogy angol vagy magyar a dzöveg, mert angolul happy valentine's day lenne, így ahogy most van nagyon magyar angol. Nagyon nem szerencsés.
    Az égen nemtom miért van az az "elfújja a szél" blur. Most hirtelen nem vágom melyik, talán motion blur. Szerintem az se kéne rá.
    A szív ahol fénylik nagyon zajos, valószínű mert vagy minőségtelen képről lett áthozva, vagy nagyon ráerősítettél a piros színére. A piros alapvetően jól sikerült, de az a fény nagyon zajos lett rajta, és így látszik hogy a minőségi alapon van egy minőségtelen kép.
    A szív bal oldalán van egy 1px-nyi piros csík, az se kéne oda.
    És amit már VRSDM is írt, a foszlás nagyon pixeles. Az ilyeneken blur nem nagyon segít. Kicsibe még tűrhető, de nagyban rondának hat.
    Most biztos sokan le fognak osztani, hogy nincs igazam, mert a kép "istenkirálycsászár", de szvsz erősen túloznak ezek a hsz-ek miszerint 12-est kéne rá adni, vagy hogy legjobb kép, ami ezen a fórumon volt.
    Ezt az osztást igyekeztem elkerülni egy viszonylag kimerítő kritikával, amit direkt segítő szándékkal írtam. Remélem sikerült.
  • rooney8
    Jobb oldal nem az igazi :|

szósz
  • Icey87
    Köszönöm, mindenkinek!
    A Blurt majd a következő képemen nem felejtem el, de most marad :D
  • JackMeadow
    sztem nem kell neki azt magyarázni elég okos fiú ahhoz...
  • Bala10
    tudod mit?! nem is kell jobbat alkotnod, csak mutasd meg hogyan legyen jobb. no? amiket leírtál te hogyan csinálnád meg jobbra? máris tanulunk tőled valamit akkor nem csak a szád jár.
  • SrAta
    kár hogy aby nem tervezte bele az ilyen eseteknél a 10 feletti pontszámot ezt 10es skálán nem tom értékelni minimum 12-t adnék rá de sajna csak 10et fogok tudni adni pedig jobb mint akármelyik kép ami itt volt
    abszolut favorit
    nice job