41998
-
#31016 Hát igen :S Csak az a baj, hogy 2 napi keresgélés után ezt az egy használható képet sikerült összegyűjteni :/ -
#31015 Eléggé zajos és minőségtelen a háttér, és ehhez képest nagyon éles a szöveg. Nagyon kiugrik belőle, és így még a hülye is észreveszi, hogy minőségtelen az alapkép. -
#31014 Na csak sikerült összehozni valamit :D
-
#31013 Bocs a bénázásért! -
#31012 -
#31011 Itt a link. Valamiért nem látszik... -
#31010 Én még anno a Silent Hill mozifilmhez csináltam ilyan fanmade posztert.
Ezen kívül volt még egy másik is, ami kicsit horrorisztikusabb volt, de azt nem találom. :( -
#31009 Én spec szeretem a terminátort és ötletem is van... Csak source nincs :/ :D -
JackMeadow #31008 Az baj h ez egy kurva szubjektiv dolog, én pl utálom terminátort, nemis tudtam h egyáltalán új film lesz v vmi, most nem fogok neki plakátot csinálni
(ideje sincsen) -
#31007 Hát én annyi filmet nézek, és annyi jót láttam már, hogy nem tudnék dönteni.Lehet holnap majd összeütök valamit.
Addig is itt egy régebbi ide kapcsolódó képem. Sajnos arányai és minősége miatt poszternek nem való. -
#31006 Alig? xD Látszik milyen sokan kedvelik ezt a filmet. Szerintem több kép jönne (vagy legalább egy) ha pl. az lenne a contest, hogy "készíts posztert a kedvenc filmedhez" -
#31005 Mindenesetre nagyon faszák lettek. Ezzel szemben még alig érkezett valami contestre. -
#31004 Az első kettő (a 2009-es és a 2018-as) csak teaser poszterek voltak... Vagyis nem a készítés menetét kívánták velük bemutatni, annál inkább a pusztulást... :D -
JackMeadow #31003 lol -
#31002 azt hiszem az alap kép csak egy kicsit módosított. valahol láttam egy negyedik képet is, ami az eredeti műholdfelvétel. -
#31001 az alap képen is így vannak az utak?:O vagymár az is ps? -
#31000 Na végre hazaértem. A hétvégén alkotok valamit már 2 hete nem ps-tem. -
#30999 lol, csak most esett le, hogy egy arcot ábrázol:) -
#30998 Na kerestem vagy egy évig, de végül megtaláltam, mer tudtam hogy láttam már valahol.
Naszóval ezeket érdemes megnézni, hogy hogyan kszítették:
egy
kettő
és végül egy videó -
JackMeadow #30997 nem ki smunka lehetett -
#30996 Szerintem is. Nekem is az tetszik a legjobban.
SMG:nagy ötlet:D -
#30995 (: -
JackMeadow #30994 az első az kegyetlenül odabasz -
#30993 Sztem annyira nem rossz. Megvan a hangulata. Ha most ehhez bárki hozzányúlna, csak elbaszná.
Contesthez hozzá kell tenni, aki nem tudná, hogy az új terminatorhoz semmi köze schwarzeneggernek.
T4 poszterek(nemtom mennyire hivatalosak):
ez tuti hivatalos
még egy
és még egy -
JackMeadow #30992 nem kle minden 2 nak PS csak annak aki csinálja plakátot. "Ps-e" az meg sehogy nem jön össze photoshop-e?
Termnator buzievagy? Mérvéded enyire ezt a kulát? -
#30991 Nemnagyon emlékezek már a filmre de nem minden a maszkmester műve benne. A plakát meg a Svájcinéger egy fekete háttérrel lefényképezve és rárakva a szöveg. Nem mondam, hogy effekteznék, de mai szemmel ez elég ratyi. -
#30990 szakadozó bőr, nem 3d, nem ps, nem retusálás, hanem festék gumi stb.
A plakáttal semmi gond nincs, teljesen illik a filmhez.
Esetleg beraktál volna mögé pár effectet mi? -
#30989 Nem azért, de ha a filmben meg tudták csinálni a szakadozó bőrt akkor egy plakátot is össze tudtak volna dobni... -
#30988 Terminator 1 - 1984
Terminator 2 - 1991
Photoshop 1.0 - 1990 (mac v.)
Ezután nem csodálkozom h olyanok a plakátok amienek :) -
#30987 itt van nagyba ha érdekel valakit.
http://kep.ivpicture.hu/54110.N.jpg -
Zselé szerűség, most csináltam. -
#30985 NIncs vele semmi gond...
Amúgy egy nagyon jó film és a korát is nézhetnéd.
Amikor ez a plakát megvolt, te még szerintem a recskázással töltötted az idődet. Az meg egy másik dolog hogy nem volt minden 2. embernek egy PS-e. -
JackMeadow #30984 ez aztán plakát ajavából, és kb a többi is ilyen, jól kitettek magukért a készítők az már biztos -
#30983 -
bras #30982 jók a képek! (meg a shutterstock-osok is) -
Bala10 #30981 :D
-
#30980 (:
-
#30979 -
#30978 [center][nagy]Komolyítsunk egy picit :)
CONTEST!
Feladat: Készíts posztert!
Téma: Terminator Salvation
Régebbi plakátok: link
Kedvcsináló YT zenék: link1link2 link3 -