41998

photoshop-banner.jpg
  • JackMeadow
    pyro ad meg a telszámod ROTFLOL
  • Icey87
    Egyszer volt egy olyan felszólítás, hogy ami nem a képekre vonatkozik hozzászólás törölve lesz, erre most csak Jack-ről szól az egész már egy ideje...
    Ha most valaki benéz a topicba akkor egyből megy is tovább.
    Beszéljétek meg privátba vagy telefonon de NE itt.szerintem.
  • Bexter
    "A vélemény olyan mint a seggluk, mindenkinek van és senki se kíváncsi a másikéra"
    Ezek után, csak azoknak a kritikáját fogadd el amelyikét akard. A többi segglukra ne legyél kíváncsi :)
  • SMGBAS
    "Látom megtalálja a zsák a foltját" Na és az aláírásod?... :D
  • pyrohun #30972
    nem azt mondtam, hogy hasra esek tőlük. annyit mondtam, hogy számomra ők letettek valamit az asztalra. Te is letettél, de hozzájuk képest szerintem MÉG nem annyit. Ehhez képest ők tudnak kultúráltan véleményt írni, Te nem.

Nem a látásmódoddal van baj, nem is a kirtikáiddal. A stílusoddal. Olyan pökhendi, vagy nem is tudom hogyan nevezzem. Olyan félvállról kb. - bocs a kifejezésért - obab*szol egy mondatot és ennyi. :)

És az ember a tizedik ilyen után szvsz ideges lesz. És szerintem keveset alkotsz. Tessék több képet nyomni! Vagy időhiány?

Meg azt nem vágom, hogy ha a Te képedről valaki leírja, hogy esetleg mi a hiba benne, azt sosem fogadod el (pl. multkori ominózus árnyákolás-téma). Pedig többen is írtuk, hogy a fény bejutna a szemüregbe szerintünk. Mindegy.

Most normálisan leírtam, mi a "gondom".
    Persze erre megint lehet úgy reagálni, hogy ha nem tetszik ne nézzem / ne olvassam, stb. Csak annak meg mi értelme? Egyre több ember megy el innen, vagyis egyre több embernek megy el a kedve az egésztől.
  • JackMeadow
    sourcesourcesource

pyro nincs most erejem vitatkozni. azé nem privatolom magam ner aszem nem binyókról beszélgetek... v mégis? te h veszed észre? az említett 3astól te téleg hasraesel?
  • pyrohun #30970
    Oké, én sem akartam Neekd esni. Nálam is el tud pattani a húr, és mostanában amúgy is sok a stressz és sajnos Jack stílusára ugrok - de ez az én szociális problémám. :)
  • NessieGraf
    Off és bocs érte

Én hozzád tartom méltatlannak azt a stílust, ahogy írtál. Ez magánvélemény. Tőle meg megszoktam. Ráadásul v.ö. Ambrosia régen és most. Ezen felül a másképp látás valóban mást mutat a képből. Mindezek mellé: neked fogalmad nincs, hogy milyen rutinom van benne, hogy pl. az ő stílusában mondottakat is értelmezzem. (Csecsemőgondozástól felnőttoktatáson át a rendszergazda, majd megrendelőkkel folyamatos kapcsolatban lévő vállalkozó. És akkor a családról, kutyákról, macskákról és befogadott hajléktalanról szót se ejtettem.)

On
  • Icey87
    Mikor leszek bent a 3képesek között?
  • pyrohun #30967
    Ja bocs, majd elfelejtettem: Nem tudom mi kellett ahhoz, hogy ez a Jack Meadow istenítő kultusz kialakuljon. Pláne miután már egy (vagy több?) nickjét ezért a stílusért bannolták.
    Egy biztos: Jack közel sem tett le tizedannyit sem az asztalra photoshop tekintetében, mint mondjuk VRSDM, Icey, Theone, stb. (folytathatnám a sort még pár névvel).
    És érdekes módon az említett nevek tudnak normális stílusban akár még negatív véleményt is írni, Jackkel ellentétben, aki folyamatosan csak vérig sérti és megpróbálja lealázni mindenkinek a munkáját és hülye animált gifekkel szétszpemeli a topicot. Közben pedig szakmailag kb. 2 havonta mutat egy közepes munkát. Húha, most ettől essünk hasra? Kritizálni ilyen stílusban bárki tudna, de ahhoz csak egy adag primitívség kell.
    A hozzáértők kritikáját egyébként szívesen fogadom, de egy kontár bele-khmm-szólásait és kötekedéseit (ő maga is elismerte), azt rühellem. Az meg, hogy Te szívesen veszed a folyamatos csesztetést, csak Téged minősít.
  • pyrohun #30966
    Látom megtalálja a zsák a foltját :) Kedves Nessie, talán olvasgass vissza, hogy mi az oka annak, hogy ebben a stílusban írtam... Biztos vagy olyan értelmes ember, hogy rá fogsz jönni.
  • NessieGraf
    Ja és bocs, majd elfelejtettem! Sajátos színlátása miatt olyan dolgokat is meglát a képeken, amit mi nem, de fontos. Viszont szerencsére ugyanez akadályozta őt abban, hogy kizárólag tutorialokból tanulja meg a PS-t.
  • NessieGraf
    Nekem spec hiányozna, ha nem szólná le azt a kevés képemet, amit ide beteszek. Mert nem kedves, de többnyire elég sok igazság van abban, amit mondd.

Viszont még rossz napjain is udvariasabb, mint a jelenlegi hozzászólásod.
  • pyrohun #30963
    [apro]És te miért nem privátolod magad innen a .....ba? -.-
  • Icey87
    ja
  • sztyui2
    Ha a "szebbik fajta(stúdióvakus) kiégésről" van szó, már ha lehet ilyet mondani, akkor nekem is tetszenek. Mint például itt a combjánál.Azonban a bordájánál már túl nagy a fehér felület, elvesznek a részletek, élvezhetetlenné teszi azt a részét a képnek.
  • Icey87
    hát nekem tetszenek, de ha eszedbe jut mi kellene oda szólj!Igérem megcsinálom
    A kiégés ott volt, bár lehet, hogy kissé erőteljesebbé tettem, de nekem sok képen tetszenek is a kiégések!
  • sztyui2
    hát én a gömbök meg a tipikus háttérben lévő "icey vonalak" helyett valami mást tennék be. Tudom hogy kellenek oda valami design elemek, mert amúgy túl üres lenne, de úgy érzem nem azok kellenek oda. A gömbök nagyon műnek hatnak, és nem is illik a jó színvilágba.
    A kép színvilága pedig nagyon jó. Nemtom, hogy erről te tehetsz-e, vagy a fotós, aki az alapképet csinálta, de tetszik.
    Más bajom nagyon nincs a képpel azon kívül, hogy a csaj(nekünk) jobb oldali bordája ki van égve mint állat. Mondjuk erről is a fotós tehet, nem te(remélem).
  • cenobite
    Igen, ez az! :) Köszi!
  • Icey87
    dizájn elemek :D
  • DöflingR
    Mik azok a gömbök? ha a térben vannak akkor legyen már árnyékuk is :)
  • Icey87
    Végre bekerlök én is a 3 képesek közé
    Esetleg valamin változtatni?
    amúgy a kép címe: Jessica
  • JackMeadow
    azzal suvasztok
  • theone91
    SUV-val darálsz, mi? :D
  • JackMeadow
    ezt mi a rákért nem privátoljátok? senkit nem érdekelnek a biciklieitek
  • VRSDM
    SRATA-S BICOS OFF:
    na Srata...
    ezt mo. legjobb montisa (es persze a legjobb cimboram 1utcara innen :) (igen felvagok (|) (najo legjobb nincs montiba meg sehol. de kb. mindenkit elvert már versenyen itthon aki montizik es ismert) szoval...

-annyi hogy kitöltse a maradék hézagot
    icey (egy masik montis ismeros) -szerk- annó pvc csőből hézagolta ki

segítettem? :D

• LSL
    Én lementettem
  • cenobite
    Hmmm. visszalapoztam, de nem találom, lehet máshol volt. Mindegy otthonról majd belinkelem a listát.
  • cenobite
    Ide tölthetsz olyat is ami nem vektoros, csak jó minőségű legyen. Amúgy szerintem a Shutterstock a legjobb, de sokan töltenek pl. a
    www.dreamstime.com-ra, vagy www.fotolia.com-ra. Otthon van egy listám, bár azt hiszem Nessie linkelte nemrég ebben a topocban, ahol egy halom stock oldal címe fel van tüntetve.
  • ktomi22
    ezen az oldalon kívül még hol lehet pénzért kínálatra bocsátani a grafikákat (főként nem vektorosra gondolok)...
  • cenobite
    Stock illusztráció. Végülis kedvtelés, ami pénzt is hoz. :) Ide jön a többihez.
  • NessieGraf
    Kedvtelés, vagy megrendelés?
  • NessieGraf
    Ctrl-A és align vízszintesen és függőlegesen a közepére. Ha nem oda szeretnéd: jelöld ki hova, oda fogja tenni.
  • cenobite
    Köszi!
  • PunkZoli
    hi!

lenne egy lami kérdésem!
    Van egy obijektumom, amit ki tudok jelölni, és kicsinyíteni akarom a kép pontos közepén! A lényeg itt azon van, hogy szeretném a kép mértani közepére tenni! Hogyan tudom ezt elérni? (nehogymár csak négyzetráccsal:P)
  • pyrohun #30941
    jók!
  • cenobite
    Mostanában vektorokat rajzolok, úgyhogy azért vagyok személy szerint inaktív... [védekezik]

Ilyesmiket:

Azért sem akarom ide berakni, mert PS egyáltalán nincs benne, Corel-el vannak készítve.
    További jó alkotást mindenkinek!

• SrAta
    köszi csakmert nem akarok azért 4 rugót kiadni egy Single átalakítóért, csak jólenne tudni, hogy egyáltalán ki lehet e hézagolni annyit, meg, hogy hol lehet hézagolót rendelni
  • JackMeadow
    újseprű jól sepert, viszaállt a régi kerékvágás
  • Icey87
    pörög a topic :D