41998

photoshop-banner.jpg
  • xelag
    Javítottam az előző kardot, amiket mondtál megcsináltam. azthiszem...

http://kephost.com/images/636_Xkatana.jpg
  • LSL
    Énis. Csak formatnak hívom megszokásból :) Amúgy ugyan az, legalábbis a gyorsformázásnál. A winyó partíciós táblájában a a fájlok pozícióit feltölti 0-kal. Az adat ugyan még rajta van, de nem tudja az oprendszer hol. Szóval ha valamit végleg el akartok tüntetni akkor az elektromágnes a jó megoldás nem a format :D

VRSDM: Mondjuk most kivételesen már szeptember óta lusta voltam megcsinálni. De már érzem, hogy kéne. Ha nem ez akkor nem tudom mi lehet. Ha vmi bajom van géppel és nincs más megoldásom rá akkor inkább így oldom meg :)

off vége...
  • JackMeadow
    mér van az az értelmetlen betűhalmaz a hattori szélén?
  • xelag
    Támogatnán, készítsen midnenki psben egy olyan tárgyat amit saját maga talál ki, source és midnenféle plugin nélkül.
    Alap ps filterekkel stb.
  • VRSDM
    most karácsonykor volt winreinstall. előtte meg 3éven át volt ugyan az a rendszer, a gépem rendben van, nem vagyok trehány, csak az fut aminek futnia kell . ergó ez kzárva :)
  • Bexter
    én particio törlést szoktam csinálni :P
  • LSL
    teli van szeméttel a winfosod agya. Gondolom jó régen raktad újra, be vannak lassulva a programok, és sokáig bootol. kezdésnél egy rakat program indul ami lefoglalja a memóriát, és nem tud rendesen képet frissíteni a rendszer. Illetve fel sem tűnik neki, h még nem ért véget a frissítés. Csak egy ötlet, de én 1 év+ windowsoknál láttam hasonló panaszokat. Format c mindig segít, csak ugye macerás...
  • VRSDM
    reinstall sem gyanús, vga-m meg 1éve ugyan az. (3550) és eddig semmivel nem volt ilyen gondja, ps-el se, driver ugyan az mint eddig. szóval tényleg csak állt a gépem mikor meggajdult :P

alap hogy ilyenkor ami friss rajta azok kavarhattak be, de nincs semmi :)
  • haki92
    v csak legyen annyi a contest h készíts tárgyat source nélkül....szal csak ps....semmien plug-in semmi....csak ps
  • xelag
    Lehetne az új contest régi samurai fegyver készítés :P Én már nem számítok bele...Ilyen jellegű úgysem volt még.
  • passatgt
    videókari?
  • Bexter
    Részemről pasz sose találkoztam ilyennel, nem is hallotam ilyenről :(
    De eléggé reinstall gyanus.
  • VRSDM
    erről beszélek

• VRSDM
    csak nekem Thumbnail méretűek a bannerek? :D

ja. am van arra ötletetek mitől lett a ps-em egyik napról a másikra olyan, hogy zajt hagy maga után? pl. kitörlök valamit , és mégis ottmarad, nagyítom majd újra vissza normál méretre akkor eltűnik.

nagyítgatom és maradnak képelemek, aztán eltűnnek stb. szóval tudjátok :P

• sztyui2
    Ezt mondtam én is, csak törölték a hsz-em vagy nemtom mi volt.
    Mindenütt ezt a szart reklámozza.
  • Kicsikiraly
    ne vedd komolyan. csak reklámozik. mindenhol a topik témájába illően próbálta beszúrni, de egyértelmű a reklám, anno ezt az embergépes szart is reklámozta pont itt is.
  • NessieGraf
    Az alapvető probléma a méretezés. Vagy vedd kisebbre, vagy próbáld megoldani a rugalmas méretváltást.

Én naponta figyelem a google analitics infókat. Ott azt is megtudhatod, milyen böngészővel és milyen képfelbontással nézik az adott oldalt többnyire. A Google és más beépített honlapmotorral dolgozó cég nem véletlenül optimalizál még mindig 800-ra (lásd SG).

Ha sikerül megoldani a dinamikus méretváltást, akkor is érdemes arra gondolni: maga a kép elférjen 800 ponton (pixelen - 1/1 a netes váltás ellentétben a valós értékekkel), a többit háttérszín töltse ki.

Ezen túl nekem a téma és a stílus rendben.
  • SMGBAS
    Háhá. Ez a szó nem jutott eszembe... xD Vagy 5 percen keresztül gondolkodtam rajta, de látszik, hogy most keltem fel...
    Na szal: mivel elég régi fegyver így a markolaton ez meglátszik. Adhatnál neki egy kis textiles textúrát, akkor a széleit egy kicsit meggörbíthetnéd/szakíthatnád, ide-oda egy kis piszokféleség + valami cseppeket mintha rácsöppent volna valami eső/vér. Meg a cubának adnék egy kis fémes hatás. (:
  • cenobite
    Jóbrutál!
  • xelag
    Köszönöm , megfogadom,viszont kérném a tanácsodat hogy mit kéne a markolaton még javítani.
  • SMGBAS
    Ugye nem ezzel akarsz harakirit elkövetni a gumicukros képed után? :D A nyelén még dolgozhatnál, de nekem bejön (:
  • rooney8
    Egyébként teccik... Bár a szöveg az kicsit fura nekem :)
  • xelag
    Tessék a "dzsuva,takonypete után egy kicsit más világ...

http://kephost.com/images/837_hanzokatana.jpg

Az egész ps, elidőztem vele egy darabig.
  • öregharcsa
    kösz..igaz..ezt el is felejtettem :D
    majd ha lesz időm keskenyítem..addig így marad
  • rooney8
    Csinálok én ennél jobbat is[písz]
  • JackMeadow
    emmá jobféle, kicsit ved keskenyebre h filmplakátos arányok legyenek
  • öregharcsa
    Terminator 4.

hmm..nem sok jó kép van még hozzá a neten sajnos..
    ez lett belőle...ennyit bírtam ma hozzátenni ehhez...lehet majd még 1x nekifutok csak más megközelítéssel...

[/URL]nagyban

van benne egy T3-as kép is, de az alig látszik az elkészített képen..szóval nem lényeges de belinkeltem...

source 1
    source 2
    source 3
    [URL=http://i40.tinypic.com/2m3ry2p.jpg]source 4
  • Bala10
    az agyad... helye
  • xelag

• sztyui2
    "...nem olyan könnyű..."

Attól, hogy nehéz megcsinálni, még lehet ronda. És ez fordítva is igaz. Attól, hogy könnyű megcsinálni valamit, még lehet szép. Nem attől lesz jó egy kép, hogy nehéz volt megcsinálni.
    Alapból aki nem ért hozzá, az nem látja a különbséget a "nehézmegcsinálni" és a "könnyűmegcsinálni" között. Teljesen máshogy néz a képre, és ha ránéz a te képedre, nem éppen a szépséget látja.
  • xelag
    Ha az a célod hogy engem idegesíts akkor a válaszom az hogy: én sem tudom mi ez (hiába csináltam én) de nekem tetszik.
    Próbálj hasonlót csinálni, nem olyan könnyű ám.
    Lehet ez akár gumicukor is XD pete is, tojás is amit akarsz.
  • supreme
    És ha már itt voltam el ne felejtsem berakni én is az egyik munkámat :)

Ebből:
    Alap kép

Lett ez:
    végeredmény
  • supreme
    Sziasztok!

Nem reklám céljából írok, hanem csak 1 kérdés. Szükségem lenne pár tehetséges emberre egy oldalon a photoshop részleg vezetésére. Lehetne versenyeket indítani és szívesen látnánk a munkátokat, mert ahogy látom van itt nem kevés szép munka :) Ha valakit érdekel a dolog keressen meg, akár msnen akár itt írjon ma este folyamán még visszanézek.

supreme_elit@hotmail[pont]com
  • pyrohun #31023
    Nem tudom, de számomra undorító. :)
  • Ams
    unfinished háttér.

mi kerüljön a feketeség helyére?
  • JackMeadow
    ezt: vki magyarázza már meg mi. Szines léghólyagok? Békapete v mi a rákez?
  • JackMeadow
    mr. szivi
  • VRSDM
    köszönjük mrs. bunkókánk.
  • rooney8
    Nem. Magára a háttérre :D Monnyuk a többi se volt 2 perc.
    Ja és nehogy azt hidd hogy suliból hazajöttem, leültem a gép elé és este 10ig kerestem. Mittomén amikor volt egy kis időm akkor azt keresgéltem.
  • JackMeadow
    2 napod ment erre rá? Részvét