41998

photoshop-banner.jpg
  • SMGBAS
    A vége nem nagyon mint az eleje?
  • haki92
    én sem hagyatam abba ám a pixel art-ot :)
  • LSL
    Persze :) csak nem akartam félkészen megmutatni. De erőt veszek magamon, aztán 7végén megpróbálom befejezni.
  • zolo
    Majd láthatjuk a kész művet? :)
  • LSL
    Igen, meg a háztól jobbra lévő sövény is ferde, és még jó pár szabálytalanságot csináltam a növényzetben.
  • passatgt
    az ajtótól balra lévő gaz vége ferde, pedig függőlegesnek kéne lennie:)
  • theone91
    :D:D:D

Szuper...:) A kéményt elfelejtettem...
  • LSL
    December közepén kezdem, és januárig csináltam. azóta nem volt hozzá türelmem. De nemrég befejeztem a kocsit, már csak pár apróság hiányzik, hogy végre teljes legyen a kép, csak a fősuli sok időt elvisz...
  • DöflingR
    De legalább szépen meg is csinálja és nem trehány képeket csinál
  • SMGBAS
    Qrvasok szabadidőd van xD
  • KILLER2
    Ennyire unatkozol? :)
    Grat, szép munka!
  • DöflingR
    Rettentően szuper munka, elismerésem!
  • LSL
    Jah, hogy ez ilyen evolution-revolution szójáték akart lenni, akkor viszont vhogy vissza kéne csempészni oda az R-t

Theone:nem rossz, nem rossz
    Itt a válaszom rá
  • Chryst64
    nekem tetszett a tukrozodes, bar kicsit balra van csuszva. en visszabb vennem az atlatszosagot es kesz. Az piros A betu bal szarat a feherek moge tennem.
  • KILLER2
    Jó lett szerintem is
  • DöflingR
    Szép :)
  • KILLER2
    Nem is az a szándékom.
  • theone91
    A rajzolást ne tablettel kezd...
  • theone91
    LSL után én is nekiláttam a pixel artnak... :D

A Griffin ház...

U.I.: Elfelejtettem az áttetsző hátteret... :|
  • DöflingR
    SÜN!
  • SMGBAS
    Pont mai és pont az undórító pirossal és a kör direkt pont nem kerek (:
  • KILLER2
    Az imént meghozta a futár a Wacom Bamboo-mat, szóval lehet most megpróbálok megtanulni rajzolni egy kicsit :)
  • JackMeadow
    JAV
  • JackMeadow
    magyarázom a bizonyitványom, nem tudtam hogy oldaj meg h ott is legyen az r meg ne is hogy evolúció is legyen benne meg forradalom is, a piros meg direkt az rgb jó kis náci hangulatot hoz nekem ez a 3 szin együt :P inkab csak nácit mint jót :P
  • DöflingR
    Nyilvánvaló. Csak az R alatt van tükör.
  • sztyui2
    Fasza, de a V teteje meg van törve, az R betű szerintem se jó(ez a tükröződös átlátszós cucc, nem illik bele ebbe a style-ba), de a többi jó lett. Simán olvasható, és minden rendben a betűkkel, de mégis össze vannak zavarva(designolva), ezért különleges.
    Ami az én ízlésemnek abszolút ellentmond, az a piros szín. Nagyon élénk, és nagyon ronda. Kicsit gondosabban is választhattad volna a palettáról a piros színt, nem csak annyi, hogy böksz egyet a sarokba, és kijön az alap(iszonyú ronda) piros szín. Egyébként minden faja.

btw:Most én is mutogassam a logókat, amiket mostanában csináltam?Lehet berakom, legalább lesz kép.
  • Bexter
    Meg ha az R tüköződik többi mért nem? :D
  • DöflingR
    Egyébként direkt gépelsz el minden második szót?
  • JackMeadow
    tükröződi akard de ezekszerint nem türözödik
  • DöflingR
    Kicsit megtört a V-nek a teteje.
  • Bexter
    A fekvő R el gondjaim vannak.
  • JackMeadow
  • Chryst64
    igazinak igazi, csak nincs a kovezet sikjan, es ugye a parhuzamos vonalak igy nem talalkoznak a vegtelenben..
  • DöflingR
    Nem az igazi a felirat :S

theone: ok.
  • theone91
    Holnap újrapakolom a rendszert, úgy a hogy van... Utána már remélhetőleg tudok lenni... :\... ON.
  • acsati

szerintetek a felirat olyan mintha oda lenne festve? vagy hogy lehetne olyan hatásúra csinálni mintha festve lenne?
  • LSL
    Hát türelem az kell. És tablettel nem jó, mert a nyomásérzékenység miatt halványabbak lennének a pixelek. De bejön a stílus, mert olyan mint egy terepasztal. DA-n találtam egy ilyet és baromi nagy segítség, ha ez a background layer. A végleges kép meg olyan 1200*800 körül lesz, és már 90% kész, csak az elmúlt 3 hónapban egyszerűen nem volt kedvem csinálni... Köszönöm a pozitív kommenteket :)
  • DöflingR
    off: gyere már msn:D
  • theone91
    Égérrel egyszerűbb, de pixel-ről pixel-re kell művelni, ezért hosszadalmas... Jó szimmetria-érzék kell még hozzá, hogy tényleg izometrikus legyen a dolog.
  • theone91
    Whááá... Nagyon jó! :D

Sam: Family Guy és (minőségi) Pixel-art, naná hogy karaj... :D