41998
-
#31908 A vége nem nagyon mint az eleje?
-
#31907 én sem hagyatam abba ám a pixel art-ot :)
-
#31906 Persze :) csak nem akartam félkészen megmutatni. De erőt veszek magamon, aztán 7végén megpróbálom befejezni. -
#31905 Majd láthatjuk a kész művet? :) -
#31904 Igen, meg a háztól jobbra lévő sövény is ferde, és még jó pár szabálytalanságot csináltam a növényzetben. -
#31903 az ajtótól balra lévő gaz vége ferde, pedig függőlegesnek kéne lennie:) -
#31902 :D:D:D
Szuper...:) A kéményt elfelejtettem... -
#31901 December közepén kezdem, és januárig csináltam. azóta nem volt hozzá türelmem. De nemrég befejeztem a kocsit, már csak pár apróság hiányzik, hogy végre teljes legyen a kép, csak a fősuli sok időt elvisz... -
#31900 De legalább szépen meg is csinálja és nem trehány képeket csinál -
#31899 Qrvasok szabadidőd van xD -
#31898 Ennyire unatkozol? :)
Grat, szép munka! -
#31897 Rettentően szuper munka, elismerésem! -
#31896 Jah, hogy ez ilyen evolution-revolution szójáték akart lenni, akkor viszont vhogy vissza kéne csempészni oda az R-t
Theone:nem rossz, nem rossz
Itt a válaszom rá
-
#31895 nekem tetszett a tukrozodes, bar kicsit balra van csuszva. en visszabb vennem az atlatszosagot es kesz. Az piros A betu bal szarat a feherek moge tennem. -
#31894 Jó lett szerintem is -
#31893 Szép :) -
#31892 Nem is az a szándékom. -
#31891 A rajzolást ne tablettel kezd... -
#31890 LSL után én is nekiláttam a pixel artnak... :D
A Griffin ház...
U.I.: Elfelejtettem az áttetsző hátteret... :| -
#31889 SÜN! -
#31888 Pont mai és pont az undórító pirossal és a kör direkt pont nem kerek (: -
#31887 Az imént meghozta a futár a Wacom Bamboo-mat, szóval lehet most megpróbálok megtanulni rajzolni egy kicsit :) -
JackMeadow #31886 JAV -
JackMeadow #31885 magyarázom a bizonyitványom, nem tudtam hogy oldaj meg h ott is legyen az r meg ne is hogy evolúció is legyen benne meg forradalom is, a piros meg direkt az rgb jó kis náci hangulatot hoz nekem ez a 3 szin együt :P inkab csak nácit mint jót :P -
#31884 Nyilvánvaló. Csak az R alatt van tükör. -
#31883 Fasza, de a V teteje meg van törve, az R betű szerintem se jó(ez a tükröződös átlátszós cucc, nem illik bele ebbe a style-ba), de a többi jó lett. Simán olvasható, és minden rendben a betűkkel, de mégis össze vannak zavarva(designolva), ezért különleges.
Ami az én ízlésemnek abszolút ellentmond, az a piros szín. Nagyon élénk, és nagyon ronda. Kicsit gondosabban is választhattad volna a palettáról a piros színt, nem csak annyi, hogy böksz egyet a sarokba, és kijön az alap(iszonyú ronda) piros szín. Egyébként minden faja.
btw:Most én is mutogassam a logókat, amiket mostanában csináltam?Lehet berakom, legalább lesz kép. -
#31882 Meg ha az R tüköződik többi mért nem? :D -
#31881 Egyébként direkt gépelsz el minden második szót? -
JackMeadow #31880 tükröződi akard de ezekszerint nem türözödik -
#31879 Kicsit megtört a V-nek a teteje. -
#31878 A fekvő R el gondjaim vannak. -
JackMeadow #31877 -
#31876 igazinak igazi, csak nincs a kovezet sikjan, es ugye a parhuzamos vonalak igy nem talalkoznak a vegtelenben.. -
#31875 Nem az igazi a felirat :S
theone: ok. -
#31874 Holnap újrapakolom a rendszert, úgy a hogy van... Utána már remélhetőleg tudok lenni... :\... ON. -
szerintetek a felirat olyan mintha oda lenne festve? vagy hogy lehetne olyan hatásúra csinálni mintha festve lenne? -
#31872 Hát türelem az kell. És tablettel nem jó, mert a nyomásérzékenység miatt halványabbak lennének a pixelek. De bejön a stílus, mert olyan mint egy terepasztal. DA-n találtam egy ilyet és baromi nagy segítség, ha ez a background layer. A végleges kép meg olyan 1200*800 körül lesz, és már 90% kész, csak az elmúlt 3 hónapban egyszerűen nem volt kedvem csinálni... Köszönöm a pozitív kommenteket :) -
#31871 off: gyere már msn:D -
#31870 Égérrel egyszerűbb, de pixel-ről pixel-re kell művelni, ezért hosszadalmas... Jó szimmetria-érzék kell még hozzá, hogy tényleg izometrikus legyen a dolog. -
#31869 Whááá... Nagyon jó! :D
Sam: Family Guy és (minőségi) Pixel-art, naná hogy karaj... :D