41998
-
Androméda4777 #31948 Nem a dezodort hiányolom, hanem szerintem vékonyabb körvonal szerencsésebb lenne a mondott területen, mert ez a mostani indokolatlanul magára hívja a figyelmet -
#31947 Sokaknak nem jön be, de sokaknak tetszik. Szerencsére elég sok kategória van a grafikán belül. Valaki a darkot, valaki a bolygózást, valaki a képregényszerű rajzokat, valaki a vektoros rajzokat, valaki a fotógrafikát, valaki meg a techocsulát szereti.
Szerintem is jól néz ki. Bár én is azt nézem, hogy eléggé véletlenszerűnek tűnik a csula. Szóval nemtom mi volt benne a 6 óra. Na majd kirpbóálom ezt a C4D progit, hogy saját C4D-t is használjak, és akkor majd megtudom, hogy kb mennyi idő alatt van kész egy ilyen.
DöflingR: Azért nem volt ennyire egyértelmű a progi neve. Lásd mostanában már többezer képszerkesztő van, és valaki esküszi a Paint shop pro-ra, miközben azt se tudja mi az, hogy Photoshop. Ezért kérdeztem, ezt a C4D-s cuccot is, hogy milyen progival érdemes csinálni. Gondolom erre se csak egy program létezik. Akár lehetett volna valami bonyolult neve is, mondjuk hogy "színes technocsula maker3D", vagy valami ilyesmi:D -
#31946 Nekem tetszik. Igaz kicsit (nagyon) érdekes és teljesen kimeríti az absztrakt szót plána, hogy egy levelet ábrázol. De azt leszámítva, hogy egy "technocsula" még jó (: -
JackMeadow #31945 nekem ez még mindig egy random csula, valahogy nem tudok benne semit se értékelni, olyan mintha széteset volna játékban egy modell v nem is tudom, viszont a háttér kva jó lett -
#31944 a korvonal direkt van ott, vagy egy kicsinyites maradvanya? -
#31943 "A C4D-t te csinálod a képhez? Ha igen, akkor milyen progival, és mennyire bonyolult megcsinálni egyet?"
Igen én csináltam rajta mindent, még a Pattern-t és a THC rajzot is(bár ezen a kérdésen meg is sértődhetnék) Progi neve C4D, azt hittem egyértelmű :) Ez a kép kb 6 óra alatt készült el PS-el együtt. -
#31942 jaja vágom de nem ismerem fel :D -
#31941 Nekem inkább a C4D tűnik fel. Neke is van egy rakat, használtam is régebben sokszor, de azokat nem én csináltam, hanem azokból válogattam, amik vannak a gépemen. Még régebben töltöttem őket valahonnan. Viszont azt meg szeretném kérdezni tőled, hogy a C4D-t te csinálod a képhez? Ha igen, akkor milyen progival, és mennyire bonyolult megcsinálni egyet? -
#31940 beátát rárakhattad volna még -
#31939 De vágod mi az nem?:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!THC = Tetrahydrocannabinol = Marihuana hatóanyaga -
#31938 nem :D -
#31937 tul mélyen volt :D -
#31936 Valakinek azért feltűnt/leesett a THC a képen?:P -
#31935 Artist's Comments :) -
#31934 mivel? :) -
#31933 abstract marihuana Nagyban! Fúh, hát azt hittem sose leszek kész vele :) -
#31932 mármint mire gondolsz?? :) -
Androméda4777 #31931 Határozottan igen -
Androméda4777 #31930 A szó eleji "R" ilyetén kétségessé tétele igazi jó ötlet, a tükröződésről már mások bölcsen szóltak előttem -
#31929 aham -
#31928 igy jobb a felirat szöge? -
Androméda4777 #31927 Szép, talán csak a bal hónaljában kellene kicsit finomítani szerintem. -
Androméda4777 #31926 Ha hiszitek, ha nem, nekem XIX. századi fájlom is van, csak most hirtelen nem tudom hol, meg különben sem lenne bizonyíték,ha feltöltöm, lsd a topik címét -
#31925 én Ps-ben. Egyszerűbb rétegeken megoldani, plusz magic wand kijelölésre tökéletes :) -
#31924 am ti a pixel artot paintbe v ps-ban csináljátok? : ) -
#31923 kis délutáni szórakozás :D sztem kéne rá vmi felirat, de nem volt ötletem
-
#31922 Passz, nekem az egyik partícióm volt ilyen,hogy akármit beleraktam átírta a létrehozást 1965-re:D -
#31921 Nem másolni akartam és nemis másoltam ű. MSN-en akartam küldeni egy képet de a nevét meg kellett volna változtatni mert mind1 és véletlenül a tul.-ra kattintottam helyette. De mind1 hagyjuk inkább (: -
#31920 nekem volt olyan hogy létrehozva: 1987.november(valami ötlet?:D) -
#31919 De most komolyan nem értem mi probléma van abban, hogy másolsz egy fájlt és a létrehozási időpontja megváltozik. Ez így logikus.. -
#31918 Azért, hogy bele tudj kötni -.- -
#31917 ÉS ez most mért akkora nagy dolog? Bárki megcsinálja 2 kattintással..-.- -
#31916 Ezseszar xD -
#31915 Pedig az. Tegnap amikor láttam, hogy H se biztos benne nem bírtam magammal és megnéztem. -
#31914 Nekem épp úgy tűnik, hogy nem párhuzamos a kaztta két-két oldala. -
#31913 dehogy nagyobb, csak éppen a pixel artnál ugye a vonalak párhuzamosak (nincs 3d-s hatás), a szemed meg emiatt így látja. -
#31912 klasszak -
#31911 elképzelhető...:D
#31910...biztos sokan lemodellezték már...de én nem hagyhattam ki nagy dohányos lévén :) -
-
#31909 *nagyobb
Olyan mintha meg lenne csavarodva de mégse