41998
-
#31868 Jó lett. Van türelmed, nem mondom. Én egyszer kezdtem bele egy ilyenbe, de kb 2 perc után abba is hagytam :)
Pedig egyszer akarok majd csinálni én is ilyet/ilyeneket, mert tetszik a dolog. -
Nehéz egy ilyet megcsinálni? És egérrel, vagy tablet-al csináltad? :) -
#31866 Zsír, Theone-nak tetszeni fog..:) -
#31865 uhh a költözés szar dolog, főleg, h utána még hónapokig dobozokból él az ember :D
Csak, egy kis részlet. Már ezer éve be kellett volna fejeznem, de még mindig szarakodok vele. Family guy. Az egész utca készül, már hónapok óta
-
#31864 Én most kóros időhiányban szenvedek (költözés folyamatban), ezért nem is rakok képeket. De nem is fikázok! :D -
#31863 Nem az a baj, hogy ki megy el, és ki nem jön ide képeket rakni. Az a baj, hogy akik itt vannak nem postolnak mást csak rinyálást (tisztelet a kivételnek). Most vagy mindenki olyan lusta, mint én, és meg se nyitják a PS-t, vagy csak nem hajlandók berakni ide a képeiket. Mindegy is, melyik, amíg így marad nem lesz változás. -
JackMeadow #31862 tényleg? -
#31861 aztis elhatároztad hogy lelépsz már innen, mégse jött össze az sem. -
JackMeadow #31860 annyiszor elhatárittam már h "jógyerek" leszek, tényleg de hat nem meghy -
#31859 Én menü tégla lapot nagyítanám picit és nekem a kék háttér nem tetszik :P
Meg a body részbe a két részt egy függőleges vonallal választanám el.
Footer jobb sarkába betenném piciben a logot és majd textes formában a kulcsszavakat alá/mellé :) -
#31858 miert furcsa? nem szilikonos? -
#31857 Köszi ,örülök hogy tetszik. -
#31856 Nagyon bejövős! :O
De a melle egy kicsit furcsa. -
Androméda4777 #31855 Úgy látszik a Múzsának volt ideje ebben a rohanó világban is egy puszit dobni a homlokodra.A visszafogott színek, a lágy kidolgozás, a modell kissé nemtörődöm arckifejezése és testtartása tökéletesen illik a "befejezetlenség"-hez ( a hölgy mintegy ez iránt is közömbös) A szerkesztésnyomok is nyílván szándékosak Az egész finoman ironikus és izgalmasan billeg a "kép" és a "valóság" között.Egy szó, mint száz, minden stimmel. Javíts ki, ha tévesen értelmezem.
-
#31854 Éljen május másodika is!
Leány gyöngy fülbevaló nélkül igen így marad nem fogom befejezni,és sajnos nincs középen a kör. -
#31853 Napsütésest mindenkinek! :)
Hm...de szép idő volt, amikor a sminkelős contestre napi soksok kép készült :)) Amúgy nem hinném, hogy Jacket (vagy csak és kizárólag Őt) kellene hibáztatni az újak eltávozása, esetleg nemjövete miatt. Szerintem sokan elgondolkozhatnátok azon amit itt közösen alkottok, bár biztos meg is teszitek, csak magába senki nem keres hibát. Sokkal egyszerűbb Jackre fogni...
#31828 Nekem nagyon tetszik a 3 sapis fiatal képe, szerintem jó lett :)) -
Midas #31852 Altalaban ha valaki elkezd alkotni azt tamogatni kellene, megha nem is sikerult tul jol amit keszitett azt kulturalt formaban eloadni neki.
Nem ugy hogy kuka, mivel ha nem tudsz kritikat megfogalmazni akkor gozod sincs mi a rossz az adott kepben szoval hasonlo minoseget gyartasz. En sem posztolok mar ide kepet mivel egyes kommentek a kultura also hatarat suroltak szoval folosleges, a torold ki nem eppen epito jellegu kritika teljesen egyet ertek one-al es a tobbiekkel.
Es mert jack rutinbol mar kozep rettenetes kepeket tud kesziteni nem ad neki folmentest. -
#31851 anynira nem lett jó, de megszakítom flémet:) -
#31850 -
#31849 flém? hol?..megcsapott az illata -
#31848 ablock a flémtől :P -
JackMeadow #31847 amblock a fikázástó fog elmeni kurva mindegy h ki irja azt -
#31846 Igen, Neked teljesen igazad lenne, DE nincs. Mivel:
1. - már nem jön ide senki, sőt, szinte mindenki elment. S ez kinek a stílusának köszönhető? Jack-ének.
2. - ha valaki idejön, az nem Jack képének a fikázásától fog menekülni, hanem Jack más képeinek a fikázásaitól... -
JackMeadow #31845 téleg műanyag :P és reggelre már télleg száni a pattanás is, -
#31844 Nagy ívben leszarja, hogy mit mond neki bárki, is. Továbbá tévedsz, ha azt hiszed, hogy értékelni fogja ezt a kommentedet. -
#31843 ha ezt a képet nem Jack csinálta vna akk is ugyanígy fogalmaztatok vna? egyáltalán rossznak nyilvánítottátok vna ha nem ő az alkotó? ennyire előítéletesek vagytok h akármilyen jó képet csinál majd a közeljövőbe akkor az akk is szar ha belül tudjátok h a legjobb.....? ezért lett SZ.A.R a topik....meg persze Jack is hibás tudom jól....én csak erről a pár kommentről alkottam véleményt...mert aki új ide bejön és elolvassa jack képétől a kommenteket az sírva fut el. -
Androméda4777 #31842 Az az ugráló "o" betü szerintem sem illik a, feltételezem, misztikusnak szánt hangulathoz.( Talán ha széttörne?Ha már mozgást akarsz.)Az egész nem élég dramatikus, nagyobb kontrasztok kellenének, mert így nem fémhatást kelt, hanem inkább olyan, mintha egy kínai műanyagjáték lekopóban lévő bevonata -
#31841 Majd fordítok a kommenteidre figyelmet, amint megtanultál írni... -
JackMeadow #31840 Nem igaz má most mér kle igy fogalmazni én mindig mindekivle tisztességesen beszéletem, soha nem fikáztam te meg it leratyizod amunkámat maiben anyi sok időm van amugyki vagy te amugyis mutasá jobbat
Jösző e te is setítnek? -
#31839 Jobb klikk -> delette -
#31838 Eléggé ratyi lett. Nem túl egyneletes, az WoW "o"-jának visszapattanása röhejes lett. Még, jó hogy ingyen munka volt, mert sajnálnám azt aki fizetne érte... :\ -
JackMeadow #31837 ezer év nem PS eltem most is csak kérésre sikeredet :P -
#31836 A setétre és nem a sötétre xD -
JackMeadow #31835 sztyú átállta setét oldarra -
#31834 köszi az választ :) am. az utolsó kép direkt ilyen kékes, valahogy a selective color-al próbáltam meg variálni, de megvan normális színekben is, de nekem így jobban teteszik -
Androméda4777 #31833 A színek jók a felső képen,legalul kissé kékes lett a haj.Szerintem jobb lenne, ha az eredeti retusálatlan réteget talán 20%-os átlátszósággal a tetejére tennéd, így egy kicsit müanyagszerűek lettek és a két alsó képen a kontrasztok is túl nagyok, persze ebben a pixelkiller jpg tömörítés is ludas lehet.A kék ruhás lány szemfehérje túl világos. -
#31832 Ha az volt a cél, hogy mindenkit próbababává tegyél, akkor az sikerült. De emo-s próbababa nem létezik, mert nem lehet vele eladni a ruhát, mert egyszerűen undorító
Az uccsó meg csak akkor jó, ha iwiw-en le akarja járatni magát a két illető -
#31831 nekem tetszik -
#31830 tisztában vagyok vele hogy nem reális :D, de attól függetlenül nem is jó? :) -
#31829 túlzottan látható :D