41998
-
#41037 Köszönöm a kritikákat, a szöveg így jött ki, és igen, tudom hogy gyakran ismétlődnek :) :D -
#41036 Nem túl elegáns, hogy csak simán maszkolva van a szöveg egy térképpel, mert le vannak vágva a betűk. Én megpróbálnám úgy kitölteni, hogy ne "sérüljön" a szöveg. Persze amúgy tényleg sok ilyen van már, de jól néznek ki, az is biztos :) -
#41035 A The World In Words kép jutott erről eszembe. :)
De jópár hasonló van végülis. -
ktomi22 #41034 tul ismetlodo marmint a szoveg. es tul egymasra csusznak. amugy maga az otlet f.sza -
#41033 Egy háttér próóba tőlem..:) :D
Szerintetek? :D -
#41032 Itt is csak őgy nevezik hogy politikai plakát... -
#41031 A pop-art kicsit tágabb fogalom, ő szerintem csak ezekre a kék-piros-bézs színű képekre gondolt :) -
#41030 Pop artként keress rá. De lehet hogy tévedek. -
#41029 Ezt konkrétan Obama "Hope" néven kell keresni, egyedi design, asszem a kampány része volt. A többi ebben a stílusban készült ismertebb kép épp ennek mintájára készült. -
immposible #41028 sziasztok,hogy hívják,mi a neve az ilyen típusú képeknek? -
#41027 bár nem ps de nagyon komoly :) -
#41026 nincs baj azzal a szemüveggel.... :) -
#41025 igaz, én azt nem olvastam, azt hittem a fehér az előadó, a vékonyabb a cím :) -
#41024 köszi arcok :)
válszok:
#41016: fun projekt révén kicsit elengedtem magam, de örülök, hogy ilyen alaposan átnézted, elsőre nem szembetűnő
#41022: szerintem is állat nagy cink, de állítólag ez a menő mellesleg
#41023: kiírtam, hogy rádió :) RÁÁÁÁDIIIÓÓÓ
-
#41023 hogy érdemlegeset is szóljak, nincs a lejátszón tovább gomb, ha 1 szám megy csak akkor nem szóltam :)
(és remélem nem a barátnőd :D:D ) -
#41022 zsír :)
picit én is
OFFolnék:
Amelyik csaj felvesz ilyen szemüveget, egy az egybe szívlapáttal kéne tarkón b***ni... Annyira hitvány dolog.. és ez a divat. mi van velünk emberek?
ON :) -
#41021 kép is, meg nem is :)
tudom OFF, de hátha unja már valaki a Lorem Ipsumot...
[img=http://static.splashnology.com/articles/30_Alternatives_to_Lorem_Ipsum/main.jpg] -
#41020 Vááh, megvan :D
ON: -
#41019 Köszi :D
Most annak a tesztjével küzdök, de ismét beütött a "német szak - angol kérdések" téma..:DD -
#41018 photodune.net-el érdemes most foglalkozni, tuti hogy be fog indulni később és aki az elején van az sztem előnyben lesz, bár még sosem árultam képeket:D -
#41017 Srááácok, egy igen picit offolnék megint..:D :)
melyik a legmegbízhatóbb stockphoto oldal eladásra? Esetleg melyiket használjátok? Köszi! :)
ON: -
#41016 Tetszik, a dropdown menünél furcsa picit, hogy bal oldalt csatlakozik felfele, jobb oldalt nem. -
#41015 -
#41014 -
#41013 én őket ajánlom, és tudsz ajánlatot kérni online -
#41012 De van, csak a sarkán :d -
#41011 Ami kínai mer' csak két csíkos :D -
#41010 ezzz király(amúgy a nem színest csak poénnak szántam/ -
#41009 Nincs márkajel a cipőjén :( -
#41008 Szóljátok le -
#41007 "Kész. ezen kötekedjetek."
Ezt úgy írod mintha szerinted nem lenne benne kivetnivaló. Így hogy várod el,hogy ne szólják le? -
#41006 NIncs creeper :P -
#41005 Kész. ezen kötekedjetek! (első ilyen jellegű művem)
-
#41004 Nyáron megint kezdem bolygó buzizást :D -
#41003 40 hozzászólással ez alatt Bexter bolygó kifejtése:
Lewyty több egyforma képet csinál, mint amikor Bexter bolygóbuzi volt és csinált róla jópár képet :) -
JackMeadow #41002 Az volt a feladat hogy valamilyen négyes egységet dolgozzunk fel videoban. Ugy mint észak dél kelet nyugat, tavasz nyár ősz tél, mi a 4 ízt választottuk és a 4 alap személyiség típussal párosítottuk, enélkül mondjuk mávészkedésnek tűnhet, de a címe meg a feliratok azér enged következtetni, de nem akaorm magyarázni a bizonyítványom
-
#41001 fürdőszoba csempe? :DDDDD
-
#41000 A Ge/usztust nem értem. Ez nekem már túl bigott, nonszensz "művészkedés". De hát ettől olvadoznak a BKF-en meg a MOMÉ-n. -
JackMeadow #40999 Majd el csöppenek :D mozgóképes pályára álltam... Kukk ha érdekel -
#40998 2. sor nem tetszik:)
olyat megnéznék, hogy csak színes kockák vannak, fekete nélkül