41998
-
#40997 unatkozós új logo tervekk :D képen asszem muszáj lesz négyzetek nélkül használni sztem :)
felső sor 3. fav :D
-
#40996 ie-ben nem megy csak png-s favicon -
#40995 IE 6, FF 3.6, csak Chromeból van a legújabb -
#40994 újabb böngészőkben már megy a png is -
#40993 Inkább: Okosakat próbált mondani és nem értett hozzá. Nem tudom, hogy azóta hogy áll. :D -
#40992 Köszi -
#40991 Megcsinálod png-ben és feltöltöd ide, az oldal meg csinál belőle ico-t. -
#40990 Favicont lehet olyan átlátszóan menteni mint egy png-t, vagy csak gif-es átlátszósággal?
Ha lehet, akko' hogy? -
#40989 Köszönöm!
Rákérdezek! -
#40988 persze, okosakat mond, meg érti is a dolgát, csak néha a stílusa nyers :D -
#40987 Azért Jack sem olyan kemény és ha az ember végiggondolja amit ír (persze ha van benne némi kritika is a szívatáson kívül) akkor tanulhat belőle :D -
#40986 annak örülj hogy JackMeadow nincs itt egy ideje :DDD neki van egy stílusa ha véleményt mond :D ezek eddig csak haveri csipkelődések voltak :D -
#40985 Nem ez kölcsönös idegesítés... tudom hogy csak leszóljátok, de már csak azért is linkelgetek. -
#40984 mi velük szoktunk nyomatni 1-200 példányos plakátokat, oklevleket stb. névjegyet is csináltattunk már asszem, de kérdezd meg :) olcsók is, jók is :)
link -
#40983 Sejtettem h ez a bazi sok hsz ami este keletkezet lewy műve :D -
#40982 Csupán azért linkeled a képeid, hogy csakis pozitívakat írjanak róla? -
#40981 Ezt most csak azért csináltam hogy nyugodtan tudj aludni. (NAGYON NEM VÉGLEGES) és én is megyek jó8
-
#40980 Én csak eleget tettem a kérésednek :D -
#40979 Direkt csinálod? -
#40978 Hát nem látok talajt a lába alatt, tehát repül vagy lebeg. Esetleg az űrben van, de akkor a fehér szín miatt biztosan télen.
De remélem nem így van, mert ilyen ruhában sz*rrá fagyna :/ -
#40977 milyen repülés?! -
#40976 A repülés is? :/ -
#40975 az meg csak ideiglenes -
#40974 Azért a szeme sem az igazi :/ -
#40973 A haja a cipője meg a kezei sem olyan vastagok mint a ruhája
De ha már kötözködni akartok mér nem az anatómiába köttök bele? (túl hosszú a keze+ a nyaka) -
#40972 Vastagabb a vonal a ruháján mint az arcán :/ -
#40971 De sok bajod van arra ma már nincs energiám, majd holnap kiszínezem... a rajz a lényeg. -
#40970 nem színes :/ -
#40969 Akkor most gondoltam nem csak képeket vágok össze, inkább kipróbáltam valami újat. Első próbálkozásom. Ebbe kössetek bele!
-
#40968 Köszi!
de...
Lehetőleg, mint azt kértem is, budapesten kellene. -
#40967 vistaprint.com-ot szoktam használni, kétoldalas színes saját designnal 250db postával együtt kb 40 euró -
#40966 Ezt fejtsd ki bővebben :D -
#40965 tud valaki pesten/budán olcsó névjegykártya nyomdát??? 2oldalas fekete alapon piros fehér...ahogy az avataromban (vagy logo vagy miaz)is
2-300db -
#40964 Hát "kicsit" sötét és kaotikus. A színek túlságosan direktek, ez nem baj, de sokszor belemész a rikító, szélső értékekbe, amelyek szerintem már kevésbé kellemesek. A cutout filter meg már önmagában is elég csúnya(szvsz ilustratorral újrarajzolva és kiegyengetve sokkal szebb hatást lehet elérni, de az meló), nem hiszem, hogy így kéne alkalmazni. Plusz a bokeh effekt... azt sem kell feltétlenül minden munkába beépíteni, csak mert önmagában jól néz ki. Illetve a többi munkánál is sokszor az a benyomásom, mint amikor valaki felfedezi egy új filter, effektet, stílust stb. és azt miden áron beakarja építeni a munkájába, még akkor is ha az nem illik oda. Közhely, de sokszor a kevesebb több... -
#40963 a fénykörökről van szó szerintem, mint "bolygó"...minden képen rajta vannak, kicsit egysíkú...
-
#40962 Nemértem
Ez az 1 képem van min bolygó van, de az sem igazán látszik. -
#40961 Tudom, hogy én cseszem el, korábban szenvedtem is vele eleget... -
#40960 Alt+shift windowsos cucc, valószinüleg csak PS-ben nyomod le véletlenül csak azt a kettőt néha (arra figyel ha alt+shift+vmi mást nyomsz). -
#40959 ennyi egyféle képet még Bexter sem csinált a bolygókkal... :)
engem nem zavar csak.... unalmas számomra -
#40958 Köszi, megjegyzem
#40957 Csak Ps-ben szokott váltani