41998

photoshop-banner.jpg
  • pxxl
    unatkozós új logo tervekk :D képen asszem muszáj lesz négyzetek nélkül használni sztem :)

felső sor 3. fav :D

• passatgt
    ie-ben nem megy csak png-s favicon
  • SMGBAS
    IE 6, FF 3.6, csak Chromeból van a legújabb
  • passatgt
    újabb böngészőkben már megy a png is
  • theone91
    Inkább: Okosakat próbált mondani és nem értett hozzá. Nem tudom, hogy azóta hogy áll. :D
  • SMGBAS
    Köszi
  • LSL
    Megcsinálod png-ben és feltöltöd ide, az oldal meg csinál belőle ico-t.
  • SMGBAS
    Favicont lehet olyan átlátszóan menteni mint egy png-t, vagy csak gif-es átlátszósággal?
    Ha lehet, akko' hogy?
  • Spészgószt
    Köszönöm!
    Rákérdezek!
  • pxxl
    persze, okosakat mond, meg érti is a dolgát, csak néha a stílusa nyers :D
  • SMGBAS
    Azért Jack sem olyan kemény és ha az ember végiggondolja amit ír (persze ha van benne némi kritika is a szívatáson kívül) akkor tanulhat belőle :D
  • pxxl
    annak örülj hogy JackMeadow nincs itt egy ideje :DDD neki van egy stílusa ha véleményt mond :D ezek eddig csak haveri csipkelődések voltak :D
  • LeWyTy
    Nem ez kölcsönös idegesítés... tudom hogy csak leszóljátok, de már csak azért is linkelgetek.
  • pxxl
    mi velük szoktunk nyomatni 1-200 példányos plakátokat, oklevleket stb. névjegyet is csináltattunk már asszem, de kérdezd meg :) olcsók is, jók is :)

link
  • Bexter
    Sejtettem h ez a bazi sok hsz ami este keletkezet lewy műve :D
  • theone91
    Csupán azért linkeled a képeid, hogy csakis pozitívakat írjanak róla?
  • LeWyTy
    Ezt most csak azért csináltam hogy nyugodtan tudj aludni. (NAGYON NEM VÉGLEGES) és én is megyek jó8
  • SMGBAS
    Én csak eleget tettem a kérésednek :D
  • LeWyTy
    Direkt csinálod?
  • SMGBAS
    Hát nem látok talajt a lába alatt, tehát repül vagy lebeg. Esetleg az űrben van, de akkor a fehér szín miatt biztosan télen.
    De remélem nem így van, mert ilyen ruhában sz*rrá fagyna :/
  • LeWyTy
    milyen repülés?!
  • SMGBAS
    A repülés is? :/
  • LeWyTy
    az meg csak ideiglenes
  • SMGBAS
    Azért a szeme sem az igazi :/
  • LeWyTy
    A haja a cipője meg a kezei sem olyan vastagok mint a ruhája
    De ha már kötözködni akartok mér nem az anatómiába köttök bele? (túl hosszú a keze+ a nyaka)
  • SMGBAS
    Vastagabb a vonal a ruháján mint az arcán :/
  • LeWyTy
    De sok bajod van arra ma már nincs energiám, majd holnap kiszínezem... a rajz a lényeg.
  • nan76
    nem színes :/
  • LeWyTy
    Akkor most gondoltam nem csak képeket vágok össze, inkább kipróbáltam valami újat. Első próbálkozásom. Ebbe kössetek bele!
  • Spészgószt
    Köszi!
    de...
    Lehetőleg, mint azt kértem is, budapesten kellene.
  • passatgt
    vistaprint.com-ot szoktam használni, kétoldalas színes saját designnal 250db postával együtt kb 40 euró
  • Bexter
    Ezt fejtsd ki bővebben :D
  • Spészgószt
    tud valaki pesten/budán olcsó névjegykártya nyomdát??? 2oldalas fekete alapon piros fehér...ahogy az avataromban (vagy logo vagy miaz)is
    2-300db
  • Dynamic
    Hát "kicsit" sötét és kaotikus. A színek túlságosan direktek, ez nem baj, de sokszor belemész a rikító, szélső értékekbe, amelyek szerintem már kevésbé kellemesek. A cutout filter meg már önmagában is elég csúnya(szvsz ilustratorral újrarajzolva és kiegyengetve sokkal szebb hatást lehet elérni, de az meló), nem hiszem, hogy így kéne alkalmazni. Plusz a bokeh effekt... azt sem kell feltétlenül minden munkába beépíteni, csak mert önmagában jól néz ki. Illetve a többi munkánál is sokszor az a benyomásom, mint amikor valaki felfedezi egy új filter, effektet, stílust stb. és azt miden áron beakarja építeni a munkájába, még akkor is ha az nem illik oda. Közhely, de sokszor a kevesebb több...
  • Spészgószt
    a fénykörökről van szó szerintem, mint "bolygó"...minden képen rajta vannak, kicsit egysíkú...
  • LeWyTy
    Nemértem
    Ez az 1 képem van min bolygó van, de az sem igazán látszik.
  • SMGBAS
    Tudom, hogy én cseszem el, korábban szenvedtem is vele eleget...
  • Malakai
    Alt+shift windowsos cucc, valószinüleg csak PS-ben nyomod le véletlenül csak azt a kettőt néha (arra figyel ha alt+shift+vmi mást nyomsz).
  • zsolesz92
    ennyi egyféle képet még Bexter sem csinált a bolygókkal... :)

engem nem zavar csak.... unalmas számomra
  • SMGBAS
    Köszi, megjegyzem

#40957 Csak Ps-ben szokott váltani