41998
-
JackMeadow #32069 mér nem fér össze nem értem??? Pyro feltöltötte a netre akor lehet mutogatni neme? Joban tudnank beszélegetni hpgyha látnám h mi az ami szerinted követendő ilyen téren -
#32068 Sötét, darkos, szürkületes, naplementés képre kell nap? Amúgy a reflektor nem fér össze a szabadtéri dologgal. Lóg le az égből a kép tetején. Pyro munkája rohadt jó, gondolom ennyiből nem tudod elképzelni, hogy pontosan hogyan is van, de sajna nem mutathatom meg, nem az enyém, illetve máshol még lehet fel lesz használva. Tippnek ment, ha ad ihletet akkor csináld, ugyan olyan ne legyen. Bár gondolom nem is akartad.
Mindent összevetve csak annyit akartam mondani, hogy Te szoktál keresni logikát a képekben, de egy ilyet még én is összhoztam volna, csak be vannak vágva az elemek. Nem látok benne fantáziát, kreativitást. -
#32067 Lehet... :) Ha lesz kedvem akkor még javítok rajta és akkor majd azt fogom írni ;) -
#32066 szerintem nem lesz az rossz , mondjuk a szinekkel kellene varialgatni, mert nincs harmonia. es a dj logot talan kisebbre. aztan a szoveg ami meg rakerul megadja a teljes hatast. -
JackMeadow #32065 Nem logikusav van felépitve a dolog, dirket nem egy térábrázolás, egy fesztivál jellemőit próbáltam besűriteni egybe. Viz, hid, kikötő neked mitőé szabadság? Mondjuk ebol it csak a kikotő képe valósul meg. Egy szabadtéri rendezvány neked mért nem boronálható ösze a szabadság szabadtérrel? Woodstock? Vagy félre értettelek, kis konfúzio volt a közepéna mondandódnak. A fű valóban ismétlődik, most vettem észre énis csak h mondtad, nem én cisnáltam :P a DJ a nap akart lenni, azért sirta az emberke legyen rajta nap, hát ez jött ki.
Pyro munkájára kiváncis lenék -
#32064 azt kellett volna névnek adni hogy " GTA - RICE CITY " -
#32063 A feje nem lett a legjobb, de már nem volt kedvem vele szarakodni :)
-
JackMeadow #32062 nincs ben ehoszu ékezet... nyilván nem gondoltam h igy hagyom -
#32061 ez a brush effekt : ) 5px-es brusal átrajzolva kicsit foltosabb lesz, nem lesz olyan fényképszerű, aztán erre jön egy cutout effekt-es arc, de az csak olyan 10-15%osan, összemergelve, és a fehér részek sokszorosan kihangsúlyozva, így nyerve túlzott képregényes jelleget.
igazándiból játszani kell vele aztán jólesz :D -
#32060 Ha a feje fekete akkor a kezének se ártana... xD -
#32059 nemtudtam az arcot kidolgozni rendesen :(
-
#32058 Aztamindenit. Először azt hittem, hogy megint valami új srác próbálkozik képeket berakni délutáni unaloműzés képpen, aztán figyeltem csak fel,hogy ez a Mi nagy kritikusunk, Jack. -
#32057 ... és a fű még mindig gagyi és nem illik oda, főleg ilyen színnel. -
#32056 Meg mondjuk az alakok fedhetnék egymást, lehetne két sort csinálni, és a háttérben álló alakok színe halványabb, sötétebb lenne, térhatást adna neki. -
#32055 Elég nagy szégyen... :D -
#32054 Szóval.... ritkán szólok én hozzá, nem is vagyok egy nagyon hozzáértő, de ez most nagyon nem jön össze nekem... mármint képileg. A képen nagy szabadság van ábrázolva, víz, híd, kikötő, felette a hatalmas ég, de a kép tetejére reflektorok, lámpák kerülnek. Így ennyiből, minden infó nélkül azt mondanám hogy egy nagy szabadtéri rendezvény, ahol max a színpadon vannak lámpák, rohadtul nem illik bele ebbe a nagy "szabáság, szabadtér" világba. Az a hülye DJ-s ikon meg elég gagyi és nem is tudom minek kell oda. Nem tetszik a fű és az emberek színe, elhelyezése, logikája. Kicsit még azt is sugalja mintha ismétlődne ugyan az a minta, lehetne nagyobb különbség köztük. De ebben sem látok logikát, hogy a placc alá kerülnek az emberek. Pyro csinált egyszer egy hasonlót, csak az igényes volt. Nála volt egy széles keret az ablak (html oldal volt) körül, lekerekített sarkokkal, és ezek az alakok a kép tetejére kerültek bele a keretbe. Felül ki volt nekik sajátítva egy kis terület, ott úgymond szélesebb volt a keret. Nem tudom el tudjátok-e képzelni, de ez is sokkal jobban nézne ki, mehete arra a placcra a cím is. -
#32053 azon kívül, hogy a kikötőt hosszú Ő-vel kell írni, írjak mást is? -
#32052 hatalmas, de akkor már lehetne vile city is :D
de grat vrsdm, zsír lett (attól még, hogy nem posztolok már, még figyelek) :D -
JackMeadow #32051 http://kepfeltolto.hu/i/?238547 -
JackMeadow #32050 -
#32049 ez most komoly?:D -
JackMeadow #32048 nem, megrendelő is nem rég monta :P nekem bejött :D -
#32047 Külön kérték, hogy ilyen ronda ződet használj?:D
Tegyél felül reflektort bal oldalra is. Talán jobb oldalról még szedhetsz is le egyet. -
JackMeadow #32046 [IMG][/IMG]
felratra vmi ötlet? -
#32045 ez melyik effekt, posterize? -
#32044 lolmár, kurvanagy :)) -
#32043 Mit szívsz? Adj nekem is belőle:D -
#32042 javított gyurcsány arc. -
#32041 és folytatom :)
-
#32040 akkor kezdem.
-
#32039 De ez az alap. -
#32038 http://wallpapers.latestscreens.com/makeThumb.php?dir=1600x1200&game=grandtheftauto4&file=grandttheftautoiv-07.jpg -
#32037 most akkor nem ez a kép az alap:? -
#32036 :D hehe:D -
#32035 ?? -
#32034 oks :D -
#32033 INNEN AZ ÖTLET!
mi lenne ha ezt a gta plakátot buherálnánk?
jó arc + jó szöveg = sok nevetés?! hm? :)
-
#32032 háccsólámpa. hátsó lökhárító kész.
-
#32031 -
#32030 Bocs, az előbbi-természetesen-Neked ment.