41998

photoshop-banner.jpg
  • Rettenthető
    Azért nem sikerült elég hatékonyra a képen a végeredmény, mert nem megfelelő kaliberű fegyverrel próbálkoztál:

• SMGBAS
    + ez, de ez annyira se nagy dolog mint az előbbiek
  • SMGBAS
    Pár cucc. PS-nak PS de inkább ilyen rajzfélék. Mostanában olyamik jönnek amiknek nincsenek tiszta vonalaik, nemtudom miért de megtetszett.
  • Androméda4777
    Valami(k) nem stimmmel(nek), összefestékezett, megégett hódarabnak(?!) tűnik nekem első látásra, tálán az árnyékokkal kellene még foglalkozni.
  • Androméda4777
    Köszi a mulatságot
  • JackMeadow
    ha nem irod alá ki se találom h te irtad :P
  • passatgt
    ennyire nem vagyunk még pro-k
  • VRSDM
    hát. lasso tool. (L) ha megvagy vele akkor meg kiöntöd festékesbödönnel (G)
  • kakaduk
    hallo, tudna valaki segiteni hogy csinalhatok egy üres kepbe jelet,es hogy rajzolhatok,ill. szerkeszthetek egy negyzetet

köszi imre kakdu
  • nan76
    nyugodtan
  • Bexter
    sztem ne inkább majd fent pontozd belátásod szerint :)
  • JackMeadow
    elég gyenge, részletezzem?
  • VRSDM
    csak nekem néz ki ez úgy, mintha a papír közepe égett volna ki, és a pereme maradt volna meg? :D
  • nan76
    ccccc...:)
  • xido
    Jaja..valami ilyesmire gondoltam,köszönöm szépen:)
  • LSL
    Tessék.
  • xido
    Sziasztok!

Ide kérdezek be,mert itt van a legtöbb gyakorlatias photoshop mágus..
    létezik-e olyan eszköz-plugin a ps-hez,amivel a history ecset használatakor a "radírozás" szélei olyanok lesznek,mintha égett vagy tépett anyag/papír hatású lesz..
  • DöflingR
    ASD_:AS_D:ASD_
  • JackMeadow
    mivan kibasztad zsizskot? :)

nem csipi az emos legényeket:)
  • VRSDM
    nővéred?
    képet vagy meg se történt...
  • JackMeadow
    gyáhá de félelmetes arcot vágnak? Te csináltad anno a drogos kurvákat is? :)

#32555 jóvan jóvan de hat kicsit olyan semilyen

#32558 a nőcérem szokot csi-t nézni, hogy abban téleg milyen szánalmas okfejtések vannak, néh leborulok a székemről.

• SrAta
    ügyes!
  • Tempest
    Csak kipróbáltam
    valamit.
  • SrAta
    hehe:D
  • VRSDM
    ha magát lőtte volna le a srác. akkor kéne hogy legyen a lövedék bementi helyénél feketés korom : ) de nincs szóval tényleg messziről lőtték le, majd tettetni akarták hogy igen. öngyilkosság.
    de én túl sok csi-t láttam már ehhez :D
  • DöflingR
  • Androméda4777
    Ha a megfelelő paradigmában nézitek, akkor majdnem tökéletes alkotás, ez egy ironikus kép egy szenvelgő alakról , aki így képzeli a "halálával" frászt hozni a barátnőjére v a mamira, nekem tetszik
  • rooney8
    Kicsit gusztustalankodtam :)

• LSL
    Én a halálhörgést hiányolom a képről
  • rooney8
    Látom nagy sikert aratott a nyakon lövés :D

Na igen, puha szélű radírral csináltam. Az agyvelős dologhoz pedig: ahhoz kevés vagyok :D
  • JackMeadow
    Egy homloklövés az arcon patetikusan végigcsorgó agyvelővel sztem hatásosabb lenne :)
  • JackMeadow
    Uraim egyértelmű diagnózis hogy ezt az embert valaki a halála utánlőtte nyakon azért nem vérzik és csak a kezébe erőltette a pisztolyt. Styuikt lácik h utólag tetted a kézbe, homályosak az ujjak, nem olyan sötétek rajta sztem a feketék. A vér meg lehetne elbaszotul erősen piros és ako jo kis Sincity
  • SiteDisagner
    nyakon??D:DD:DDD hejj mik vannak..
  • rooney8
    Csak pisztoly + vér... Én szebb vagyok :P :D
  • rooney8
    Hát a csávó a képen :) Amúgy nem tudom mért a nyakra tettem :S

A vérzést meg akartam csinálni, de nagyon nem sikerült :) Mondom akkor inkább hagyom csak a "sebet" :) De hogyha valaki nyakon lövi magát nem hal meg egyből :) Még szenved egy kicsit, összeesik és meghal. A többi az jogos :)

Még lehetne az is a magyarázat, hogy valaki lelőtte, felitatta a vért és a kezébe tette a pisztolyt, hogy úgy tűnjön mintha öngyilkosság lett volna :)
  • SMGBAS
    Te is vagy, vagy csak PS? Met nekem unatkoztamból anniy jön le, hogy raktál egy pisztolyt a kezébe + a vér a nyakon.
  • berlinboy6329
    Hm...Hááá' izé....Nem láttam még nyakon lőtt embert,deeee...Öhhh..Huuh,hogy mondjam...Passatnak igaza van..Ki lövi magát nyakon?:D

Amugy meg,ha mindenféleképp nyakon akarod lőni magad,hát..Nem vérezne az kicsit jobban?Ütőerek,meg minden ott van,igaz nem középen,de folyjon a VÉÉÉR!Aztán,aki meghal az nem csukja be a szemét,meg a szája se olyan szorosan zárt..A pisztolyt meg ne fogjad,mert nincs már idegműködésed..(és talán még vérfröccsenést is tehetsz mindenhova, kis hatásnövelés).Meg izé,próbáld elengedni magad és óvatosan ess össze,h hogy esik össze vki,ha leöli magát..Nem basztatni akarlak,nem tom mennyire hangzott úgy,csak tippek.
  • passatgt
    jó, de ki lövi magát nyakon?:D
  • rooney8
    unatkoztam :S

• VRSDM