41998

photoshop-banner.jpg
  • JackMeadow
    á nem adhatok ki neveket :) mondj rola valamit :P
  • ChuckyHUN
    bal2 nek mi a neve? mert szvsz unokatesóm:DDD
  • Kicsikiraly
    az a pici dagadt szemüveges a fényképező másik oldalán?
  • JackMeadow
  • theone91
  • JackMeadow
    találd meg jacket a képen
  • sztyui2
    Bazze mi van itt reggel óta
  • VRSDM
    aha...
  • nonicks
    HOMORÚ FEJŰ LÖVEDÉK plusz egy jó pisztoly és tuti nem marad feje :D csak darabok :D
  • Androméda4777
    Képzeljétek el a következőt:ezt az úgy látom dominánsan kantopikot női egyedek szállják meg és egy kép apropóján, úgy, hogy a képhez PS szempontból nincs sok köze, vége-hossza nincs értekeznének a szempillaspirálozásról, vgy a menstruációs betétek nedvszívóképességéről.
  • Tyler1
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • JackMeadow
    nekem se sok, de ismerek olyat aki már látott, ÉLŐBEN!
  • passatgt
    arról itt nincs nagy tapasztalat:D
  • JackMeadow
    bezséjunk inakbb a pinárol :)
  • Tyler1
    hát azért marokfegyverekben azok sem robbanak akkorát. de nem is ilyen célra gyártják őket!
  • Androméda4777
    Ekkora érdeklődés megérdemelne egy új:"fejlövés" topikot
  • VRSDM
    hm akkor itt meg senki nem hallott robbano lovedekrol.
    ha valaki nem hiszi hogy le lehet robbantani egy fejet az kerdezzen ra cifu-nal...
  • Tyler1
    marok fegyverekkel nem lehet leszedni egy emberi fejet! ahhoz kell egy akkora kaliberű töltény mint a tenyered, meg egy katonai "gépágyú"! olyannal meg nem rohangálnak az emberek, főleg nem kis szaros gyerekek :D
  • Androméda4777
    Már azt hittem hirtelen, hogy valahogy melléütöttem és valami halottkémtopikba tévedtem, de aztán láttam, hogy szerencsére nem, ez csak PS Munkák
  • Rettenthető
    Az általam kreált képet nem gondoltam véresen komolyan, ez csak amolyan (kicsit morbid) poén.
    A pépesített agyvelő nem tudom milyen színű foltot hagy a füvön, de ez részletkérdés is, mert igazából nem volt cél a fotórealisztikus ábrázolásmód.
    A fegyverbuzuláshoz:
    Se ez a fegyver, se a gyengébb .50 AE-s Desert Eagle (mert bármennyire is szét van hájpolva, messze nem a legnagyobb teljesítményű lőszerrel készülő maroklőfegyver a DE) nem művel ilyet, de még egy .50 BMG-s mesterlövészpuska sem (csak mert olyannak a végeredményét már láttam, igaz, csak képen).
  • rooney8
    :D:D
  • VRSDM
    szerk1.
    a totális nullára értem az " így " -et. apró cafatok stb. mindig marad a nyakon stb. de ez off. a lényeg hogy nem csak kisbemeneti meg öklömnyi távozó lyuk létezik.
  • VRSDM
    a lényeg. van olyan maroklőfegyver ami így leviszi a fejet.
    amúgymeg kúrvára mindegy jelen pillanatban :) ez csak egy ábra. nem pedig hiteles illusztráció.
    és ábrának bizony jó :)
  • Bexter
    Részemről lezárva. -.-
  • nonicks
    off:én meg már azt hittem nyomozó vagy valami rendőrségi körben dolgozó...
    hát Magyarországon nem hiszem hogy láthattál ilyen fejlövést (Desert Eagle + Homorú fejű lövedék)
  • Bexter
    Jelenleg munkanélküli vagyok, de amire DöflingR gondol az a mentőzés. Anno mentőápoló voltam. Szóval hidd el nem a levegőbe beszélek.
  • nonicks
    mit dolgozol?
  • DöflingR
    Hidd el Bexrernek, ne akardd megtudni mit dolgozik a srác:D
  • Bexter
    Nézd nem egy helyszínelős képet láttam, hasonló tűzerejű fegyverből leadott fejlövésről. Bemeneti kis luk, kimeneti nagy luk. Képet nem fogok linkelni mert bannolnak fórumról :D de rotten témában keresgélj neten.
  • nonicks
    egy ilyen fegyver plusz egy HOMORÚ töltény tuti hogy leszakítaná a fejét!
  • Bexter
    Nézd fpgadd el a tényt hogy amit a filmekben meg játékokban látsz nem igaz. Ezzel ha fejbe lövöd magad akármilyen szögből a bemeneti seb egy kis lyuk lesz a kimeneti meg fél öklömnyi.
  • nonicks
    ezzel simán leviszi a fejét:
  • DöflingR
    #32583 :P
  • Bexter
    Szerintem tanulmányozzatok igazi képeket a témáról, mert ez így kicsit túlzás :D Ma kap egy lukat de nem viszi le fejét.
  • nonicks
    lehet hogy napokig fejen "állt" :D
  • DöflingR
    Igen, az 5 liter vér néz ki furcsán, bár lehet,hogy csak számomra:D
  • nonicks
    egy magnum levinné így a fejét...
  • Rettenthető
    Tudom.
    Vér: ahogy elgurultak az alkatrészek, csíkot húztak, de mentségemre legyen mondva, még nem láttam fűben elterült embert, miután ott heverészve fejbe lőtte magát (állcsúcs és ádámcsutka között) egy .44-s AMP-vel. (Mielőtt linkelne valaki, nem is akarok.)

Vagy arra a kifolyt ~5 liter vérre gondolsz?
  • DöflingR
    Amúgy tetszik a pólón a vérfolt, meg a kezén és a fegyveren. A fűn a vér kicsit érdekes..
  • DöflingR
    Ez sem okoz ilyen fejsérülést:D De egy RPG simán:D