41998
-
#32662 köszönöm mídó mester(meghatottságtól zokog) -
#32661 nem szeretem a narancssárgát :( eszembe sem jut, hogy bármi narancs legyen...1X lett csak olyan egy bolygósom. -
#32660 nekem csak irritálja a szemem mondjuk valami narancssárga jobb lenne (lehet a mai balaton táv úszásától van herótom a "medencealja" kék színtől:)) -
#32659 -
#32658 jaaa, hogy arra gondolsz :)) ízlések és pofonok. nekem tetszik :) -
#32657 hát nemtom judit lehet énvok a színvak de ez ciánkék:) -
#32656 nem szereted a sötétszürkét? :)) -
#32655 ha valami épkézlábabb színbe lenne tetszene:) -
#32654 jaj :))
-
#32653 http://kepfeltoltes.webxclub.com/images/kyftaera257bzap8v99v.jpg -
#32652 szerinted ha elmegy egy ilyen automatricás céghez. az ottani grafikus nem tud egy 100*200px-es képet megrajzolni vektorosan és azt kinyomtatni 10emeletes méretűben? dehogyisnem. én megcsinálom egy pusziért basszus :D -
#32651 Ha ilyen egyszerű lenne..Én is kerestem,lehet nem teljesen tökéletesen irtam be,de nem találtam ezért kellett a videóhoz magamnak csinálni.Meg nem tom,a Googles képek hogy néznének már ki 1,5méteresen kinyomtatva?Kitudja milyen pixeles,fisfos lenne...amugy japó haditengerészetes zászló:) 2.vh végéig pedig az egész ország zászlaja. -
#32650 Nyááá nekem volt ilyenem,anno egyik kis muvimhoz csináltam egy ilyen zászlót....De már nem találom ugyhogy sztem letöröltem... :S
mondjuk semeddig se tart megcsinálni,bár én sokat szarakodtam vele :)
Ha vki ad paramétereket,h ha ilyen méretekben kell nyomtatni,milyen felbontás,minőség....beállitással kell csinálni,akkor megcsinálom semeddig se tart. -
#32649 tessék. ennyi szerintem nulla angollal is megy...
majd klikk a képek fülre ;) -
rriicchhiiee #32648 [IMG][/IMG]
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!!!
A kocsim tetejére a képen látható grafikát szeretnék nyomtattatni!
Azt szeretném kérni ha valaki megtudná ezt nekem Photoshop-ba rajzolni azt nagyon megköszönném! A kocsim teteje: 150x110 cm
E-mail: [email protected]
Előre is köszönöm a segítséget!!!! -
#32647 Ezek az újfajta integrált VGA-k sok esetben erősebbek, mint a páréves márkásabb középkategória. Jónak kell lennie a képnek, valamilyen beállítástól függ. Tegyél fel eredeti Intel driver-t, nézz rá a felbontásra. Ezekkel az újabb kártyákkal játszani is gond nélkül lehet, egyáltalán nincs már olyan, mint a régi időkben, hogy kb. semmire sem alkalmas. -
#32646 megfelelő a felbontás? mert max azt tudom elképzelni arra amit leírtál.
hogy életlen és torz a kép... : / -
JackMeadow #32645 én is tök laikus vagyok, és lehet h hülyeséget beszélek de sztem a video kartya a mozgóképmegjelenítésbe szol bele meg ilyen 3D-s szarokba, a sima alokep nem csak monitortol függ? felbontást nem tudod nayobra állítani?, nagyon ócska gépeken néztem mar szépen fotót -
Androméda4777 #32644 A segítségeteket kérem:új alaplap lett a gépembe ezzel az integrált videokártyával"Intel(R) 82945G Express Chipset Family", én úgy látom rondább a kép, vhogy elnagyoltabb, nem tudom már a régivel összevetni, szerintetek ez minimálosan megfelel PS munkákra?Vagy mi felelne meg csóró üzemmódban? Nem óriásplakátra v ilyesmi, csak webes dolgokra? Én a hardverhez kuka vagyok, kb azt tudom, hogy a virágot szabad öntözni, ezt meg nem. Eredetileg is vm integrált volt benne, és nem is ismert márka, ez egy 4 éves egyszerű áruházi pc, anno 74 000 Ft volt, mégis szebb képre emlékszem.
Előre is köszönöm.
Ui:Tudom, ez inkább a másik topikba való kérés és írtam oda is, de így remélem növelni a válaszadás esélyét, mert gyorsan van szükségem az infora -
JackMeadow #32643 eltartott egy ideig amig le eset h mért raktad be :) (Y) -
JackMeadow #32642 montír? nan 76 olyan jó szemedvan má azon is észreveszed h utómunka ami nem... -
Androméda4777 #32641 Örömmel látom, hogy a halottkém-team befejezte működését.Vajon konszenzusra jutottak vgy csak tolerálják a másik eltérő véleményét?(Mindegy) -
Androméda4777 #32640 Jobb legszélső (mert kissé kaján és kissé bűnöző jelleg, de mindez vhogy idézőjelben) -
#32639 -
#32638 ott van..látom..messziről ki lehet szúrni -
#32637 Egy megoldást mondhatnál, vagy egyáltalán akkor, hogy miért volt értelme belinkelni a képet:D
Egyébként kész a végleges kép a CMYK-ra, tekintsétek ezt vázlatnak:D
Ennyi volt lerajzolva az eredeti tervben, ezért ennyit csináltam meg:D
Nekem is kicsit üres volt, de holnap tolom a végleges verziót, némi finomítás után.
Épp elég volt ennyi mára. Mire ezeket kiméregettem meg minden, hogy mindegyik ugyanannyira legyen egymástól, és a kép közepétől is, meg minden. És mindez 4200x8167 pixelben:D
Így nem tűnik bonyolultnak, de el lehet játszogatni a kör alakokkal ekkora felbontásnál, hogy minden pontosan a helyén legyen:D -
#32636 Találdd meg a Jacket a képen:
-
#32635 sztem meg a jobb szélső -
#32634 sztem a napszencsós(jobbról a 2.balról a3.....akinek seresüveg van montírozva a kezébe)...szerintem -
#32633 Akartam, de aztán elmaradt. Most, hogy mondtad, megcsináltam, és gagyi. Vagyis pontosabban a cyan meg a magenta egész tűrhetően néz ki(olyan, mintha kicsit 3D-s lenne), de a sárga nagyon gagyi lesz, nem lehet vele semmit se csinálni.
A feketével meg a fehérrel főleg nem lehet csinálni semmit.
Szal inkább maradok a 2D-s vektoros style-nál:D -
#32632 Amúgy a szempillaspirálozásról lehetne is oldalakat írogatni :)) -
#32631 Ha rajta vagy akkor szerintem a kétszínű virágos nadrágos os os os vagyol. -
#32630 végleges mentés elött behalt a pshop, de még sikerült megmentenem :)
-
#32629 a sárga megy nagyon sárga -
#32628 egy minimális átmenetet raknék mindegyik színre -
JackMeadow #32627 nekem nem nagyon jön át cmyk sajnma -
#32626 Ez most ilyen minimalra és egy kicsit gyerekesre sikeredett:P
De gondolom nem a magukat fejbelövős emberek célcsoportja ez a kép. Se színvilágában, se stílusában:D
-
#32625 Fehérbőrű, mosolyog, sör van a kezébe... Lehet, hogy az én unokatesóm is... -.- :D -
JackMeadow #32624 Ő lesz az! -
#32623 Van haja