41998

photoshop-banner.jpg
  • ktomi22
    most már végképp nem értem ha effektet rakok rá ILLUSTRATORBAN, akkor is pixeles lesz maga az effekt ... a pl kocka nem, de az efffektje az pixeles lesz... ahogy pshotoshopban is... pls aki ért hozzá , az segítsen hogy lehet akár illusztratorban vagy ps ben effeketeket rakni valamire vectorosan
  • SrAta
    mivel az effekt rasterizálja alapból a layert émn így tudom, ezét nem
  • ktomi22
    mert probalom, és a effekt nem lesz vektoros....
    de hatha van valami beallitas (ha mar kezeli a vctort lehet az arnyekot is vectorossa tudja tenni)
  • JackMeadow
    mért nem probalod ki?
  • ktomi22
    talaltam a kerdesemre valaszt itt, de még annyira kivancsi lennék, a hozzáértőktől, hogy ha a vectoros rétegre valami effektet rakok, akkor az is vectoros lesz?
  • theone91
    Hajvasaló. Minden valamirevaló parti kelléke... :D
  • ktomi22
    hy..
    kérdem én lehet vektorozni ps be? pen toolal maskban lehet, de pl ha shutterstockon azt íy ps el elfogadják? vagy most nemertem..mert elmentem pdf be es latom ogy vector..de hát akk is csak psd.. ha meg elmentem esp be, akkor illustratoron csak egy reteg van 1 hatalmas kepel.. szal nem bontható szét...
  • nan76
  • DöflingR
    aha
  • Ability
    Srácok. Nem nagyon tudtam figyelni az elmúlt időszakban, mert hát nekem is van elég bajom, de tényleg átmentünk egyfajta csevegő topikba? :/
  • DöflingR
  • rooney8
  • JackMeadow
    még a kukid se szörcsödik... ne alkoholizájá má ilyen hamarjába mer megdöglesz :P legalbb aleksza :P is részeg volt?
  • Jagumo
    Sátoroztunk nem fürödtem + részeg is voltam :D Meg nemvolt hajvasaló :( :DDD
  • theone91
  • JackMeadow
    méltányolom h bírod az osztást :P

#32964 jagumo ez utan nem értem mi a faszt keres itt a képed...
  • SrAta
    te úgy nézel ki rajt, mint egy három hetes vizihulla, akit most találtak meg, de még nem indult teljesen oszlásnak.
    A csaj jó rajt:D
  • VRSDM
    nekem tetszik amúgy.
    nem az én stílusom de ha ránézek szép és ennyi.
  • Jagumo
    megvan... :D Nem kell Jack ide... :D Mondjuk ha csillagos eget lehoznám az se tetszene neki, nem hogy ez a kép :O :D

De csak kérdeztem, akkor ezt nem-nek veszem :/ :D Nem mintha annyi munka lett volna vele, de ez van...

Am. nem PS-ezek sokat mostanság azért csinálok néha komolyabb képeket is, de nem rakom be ide mert 10/8 le van fikázva, nekem tetszik meg a barátaimnak is a többi innentől kezdve nem érdekel :) Senki nem kérdezte de azért elmondtam :)
  • VRSDM
    addig jó neked : )
  • Jagumo
    nem vágom mit akarsz ezzel mondani :S :D
  • theone91
    Jack! Tied a pálya!

-.-
  • Jagumo
    Effektre lennék kíváncsi, hogy milyen lett? :)

Kép :)
  • SrAta
    megszólalt a néma lányka:P
  • ZeroRisk94
    Távol áll tőlem a sértődés =D a hozzászólásokra egyszerűen nem tudtam mit reagálni :)
    kössz a bíztatást
  • Pistike 007
    Azt csináltam, hogy egy nagy felbontású óralapot megnyitottam, rátettem egy új rétegként a fehér körre, megváltoztatam az átlátszóságát és átrajzoltam...:) Köszönöm a segítséget!:)
  • Pistike 007
    peace
  • yokel
    vmi ilyesmi kellene?

Persze meglehet csinálni (ezt spec illuba csináltam, mert gyorsabb abba), de Ps-be is meglehet

1. Megcsinálod az első vonalat (12 óránál)
    2. Majd ezt transformmal úgy forgatod el 30 fokba, h a középpontját (kis célkereszt) leviszed a kör középpontjába, h ahhoz viszonyítva forgassa el 30 fokba
    3. az elforgatott vonalat utána leduplikálod és azt is elforgatod a kör középpontjából 30 fokkal
    4. és ezt még eljátszod 10x!

Ennyi...
  • passatgt
    meg elég csak egy negyedet megcsinálni, többit csak tükrözni kell

de a legegyszerűbb ha csinálsz egy 12-es szabályos sokszöget, és a sarkainál lesznek az órák pontjai:)
  • passatgt
    van vonalzó, a színkijelölős cuccra jobbklikk, és ott van

utána a kör közepétől már tudsz húzni vonalakat, és felül írja hogy hány fokos szöget zár be
  • SrAta
    jah ha itt nem tudnak válaszolni akkor próbáld meg a banner alatti felirat végén az ide linket:
    " Ezt a topikot a már elkészült alkotásoknak szánjuk. Ha a program használatával kapcsoltos kérdésed van, akkor látogass el ide. "
  • SrAta
    Hát ezt a program, ha jóltudom nem igazán tudja.
    12 egyenló részt akarsz igaz?
    ugyebár ez egy 12 szög ergo kiszámolod a kör kerületét eloszod 12vel majd azt a távolságot felméregeted a körvonalra.
    Tehát előveszed a vonalzó eszközt, ilyen van csak nemtom hol és akkor szépen elkezdessz méregetni.
    Sry de jobb 5letem nincs
  • Pistike 007
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem, jó lenne, ha tudnátok segíteni!
    Egy óralapot kéne csinálnom. egy 22x22-es transparent lapon rajzoltam egy 21x21 kört, az lenne a lap. középpontot egy pöttyel jelöltem.
    Na de...:D
    Hogyan tudom pontosan megcsinálni a kör oldalán a vonalkákat? 12 darabot kellenne úgye. Nem tudom, lehet-e olyat hogy 30 fokonként húzni valamit vagy valami hasonlót?
    Légyszi segítsetek!
    Köszi!
  • theone91

"De ahhoz hogy itt jó értékelést kapj ahhoz az eggyetlen út az hogy az emlőidet is kivirítod a képeiden"

Nerd-ülsz elfele... Nem gondolál még arra, hogy néha kimozdulj és barátkozz, te webjerk?
  • Androméda4777
    Szintén köszi szépen a választ.
  • VRSDM
    a 32754-es cicák nem saját
    ő LONGCAT keressetek rá...
    a barátnőmös kép meg egy sima szépia, meg egy sötétítős levels.
  • Androméda4777
    Szintén köszi a választ és szintén ettől függetlenül nagyon el vannak találva a macskák.Úgy látszik, ha macskászol, pusziszkodik veled a múzsa.Én a helyedben (ilyesmit már múltkor is írtam) keresnék vagy 500 macskakatyvasz, macskagyógyszer és egyéb macskaminden gyártó és forgalmazó céget, (kisebb falatként állatorvosi rendelőket) és zaklatnám őket. Egy nagy cég milliókat fizet egy logóért, de azért egy kisebb összeg se kutya.Bátraké a szerencse! Mit veszíthetsz, ingyen van az email.
    A barátnőd nemcsak szép, bájos is és ha így néz rád, akkor szeret is.Nagyon el van találva a szín, ez duplex kép?
  • Androméda4777
    Először is köszi a választ.(Ettől függetlenül)szerintem jó ötlet a régiesített fotó és a virító gatyák kettőse, ha nem is ér fel jelentőségben azzal, mikor távoli ősünk feltalálta a langyos vizet.
  • SMGBAS
    Jó'vanna, hosszú volt a tegnapom...

#32937 Nekem tetszett. (amúgy meg ő kért véleményt a képről még ha nem is így értette)

• SrAta
    bazeee mer pencilt mondtál az nálam a ceruza azé nem értettem mi a bajod:D
    Kül énse tom:D