41998

photoshop-banner.jpg
  • Midas
    es akkor mi van?
  • SMGBAS
    Sok az ugyanolyan alak rajta
  • Midas
    egy kis abstract egy legszurobol keszult

• nan76
    6. a legjobb szvsz
  • Bexter
    Elöszőr levédeted.
    Utána tied jogilag és utána tudsz kereskedni vele. Googliban keress rá van pár oldal ami fontok adás vételével foglalkozik.
    De ha jol tudom csak a teljes fontkészletett veszik meg ami nem csak az angol karaktereket tartalmazza hanem a spéciket is, lásd times new roman

Ha tévedtem volna javítsatok ki
  • JackMeadow
    sokat segitettél, várjál... mégsem
  • SrAta
    ha találsz rá valakit aki megveszi és befizetsz különböző jogdíjakat, meg ilyen baromságk tuti vannak..
    akkor sztem igen
  • Judit
    2. sor elsője vagy utoló sor elsője tetszik a legjobban :)
  • JackMeadow
    a fontokat hogy lehet kereskedelmi forgalomba hozni? vagy ez hogy mukodik? azokat nem ugyanolyan szerzoi jog védi mint a képeket? Teszemazt csinalok egy logot ami egy elég egyedi fontbol áll azt forgalomba hozhatnám vagy ez min mulik?:
  • passatgt
    köszi véleményeket, amúgy nekem utolsó előtti jön be:)
  • hungary27
    jobb legalsó ha az "O" ban nem lenne színes az a háztető, simán csak fekete de mind jó
  • öregharcsa
    első sor 2. kép...az a bejövős..v a 2/1..majdnem mind1 melyik..kicsi a különbség a két kép között..

a 3/1-re először azt hittem hogy a h betű helyén egy trombita van..nem is értettem mit keres ott :))) aztán egy falikaros lámpának néztem mire rájöttem hogy az egy KULCS...huh...mégsem vagyok annyira vak:))

elnézést a kritikáért, de gondoltam leírom mit látok így elsőre..
  • VRSDM
    szerk1.
    bocsi . nekem 2. sor 2. :D
  • VRSDM
    szintén!
  • Bexter

Első sor 2. ami nekem bejön.
  • passatgt
  • JackMeadow
    ez már szimpatikusabb, póbáld ki sztem ugy is hogy a szem bogár teljesen fekete legfeljebb kicsike fények vannak rajta, mert ettől a nagy fénytől sztem kicsit olyan hályogos lesz. Meg még kipróbálhatnád azt is h milyen a szemfehérje fehéren :)
  • Bexter
    erre még gyúrj.
    A szemen kívül is kéne módosítgatni.
  • ZeroRisk94
  • VRSDM
    tényleg van ;)
  • qtab986
    Nem az enyém csak arra vagyok kíváncsi ez PS? Vagy tényleg van ilyen ház?
  • passatgt
    akkor v2
  • JackMeadow
    de szar lokó! :)
  • Ability
    Csak azért mondom, hogy túl egyszerű, mert tudom, hogy amúgy ennél sokkal kreatívabb dolgokat hozol össze általában. Zeneportálos oldal például. Mikor is lesz kész? :P
  • VRSDM
    alul az elérhetőségek és jogok totál nem olvashatóak...
  • passatgt
    Vélemény?
    A logó tudom, hogy szar, de az adott, és az Archívumba ne rakjátok be pls:)
  • JackMeadow
    sztuyi ezt már ezerszer leirtad, mosmá töbször ne mer mindig öszeszörül a szivem
  • SMGBAS
    Tőlem mostanában azért nincsenek képek mert ha PS-pozok akkor inkább csak rajzféleségeket és azokat meg ide nem teszem be.
  • sztyui2
    A régi idők miatt, amíg egy kis reménysugár is van, zárva nem lesz:D
    A képek már más téma. Meg egyébként is.
    10napra elmentem, és kb 2-3 oldalt kellett csak visszaolvasnom, annak fele értelmetlen "beszélgetés".
    Régen egy hétvégén nem nézett az ember a topicra és már 5 odlalt kellett visszaolvasni, és nem a sok flém miatt.
    Ha csak esténként néztünk rá a topicra, akkor voltak ilyen 2 oldalas visszaolvasások. Most meg már enyhén haldoklik a topic.
    Erre újabb bizonyíték, hogy kb 21 óra alatt jött most 4 hsz. Mondjuk pozitívum, hogy ebből 2 legalább kép, abból pedig egy vélemény az egyik képre. Szal lehet, hogy mégis van remény, csak kicsit nyögvenyelősen?:D
  • haki92
    hnapután én is húzok 1 hétre :D rem sok képpet kell megnéznem mire visszajövök és nem lesz zárva a topik :D
  • DöflingR
    Én tuti nem venném fel :) Nagyon rossz az elrendezése is a mintáknak szerintem.
  • SrAta

Sztetek milyen?
    Ti felvennétek?
  • sztyui2
    Na hazaértem a nyaralásból.Sajnos volt néhány nap, amikor esett az eső, de nem unatkoztam, mert eljött velem a PS, és össze is dobtam egy képet.
    Csak hogy megtörjem már egy képpel ezt a sok csevegést:D
  • Rettenthető
    Jah. Mint ez is:

George W. B(r)ush
  • Midas
    koszi :)
  • haki92
    engem kurvárademegfogott
  • Midas
    csak hogy milyen hasznosak a brushok

• ktomi22
    pl Gradient Mesh-t alkalmazvan vectors marad a színátmenet, akkor szerintem lehet csinalni effektet is vectorosan..pls aki ért hozzá..olvasson vissz és írjon,.
  • ktomi22
    en ugy tudtam hogy illusztratorban vectors is lehet valahogyan
  • SrAta
    figyelj az effekt az pl egy outer glow egy baromi részletes színátmenet sok árnyalattal az illustrator is meg a ps is csak tovább rajzolja a képet és nem vektorgrafikusan, ha jól tudom az effekt sohasem lesz vektoros