41998
-
Midas #33022 es akkor mi van? -
#33021 Sok az ugyanolyan alak rajta -
Midas #33020 egy kis abstract egy legszurobol keszult
-
#33019 6. a legjobb szvsz -
#33018 Elöszőr levédeted.
Utána tied jogilag és utána tudsz kereskedni vele. Googliban keress rá van pár oldal ami fontok adás vételével foglalkozik.
De ha jol tudom csak a teljes fontkészletett veszik meg ami nem csak az angol karaktereket tartalmazza hanem a spéciket is, lásd times new roman
Ha tévedtem volna javítsatok ki -
JackMeadow #33017 sokat segitettél, várjál... mégsem -
#33016 ha találsz rá valakit aki megveszi és befizetsz különböző jogdíjakat, meg ilyen baromságk tuti vannak..
akkor sztem igen -
#33015 2. sor elsője vagy utoló sor elsője tetszik a legjobban :) -
JackMeadow #33014 a fontokat hogy lehet kereskedelmi forgalomba hozni? vagy ez hogy mukodik? azokat nem ugyanolyan szerzoi jog védi mint a képeket? Teszemazt csinalok egy logot ami egy elég egyedi fontbol áll azt forgalomba hozhatnám vagy ez min mulik?: -
#33013 köszi véleményeket, amúgy nekem utolsó előtti jön be:) -
#33012 jobb legalsó ha az "O" ban nem lenne színes az a háztető, simán csak fekete de mind jó -
#33011 első sor 2. kép...az a bejövős..v a 2/1..majdnem mind1 melyik..kicsi a különbség a két kép között..
a 3/1-re először azt hittem hogy a h betű helyén egy trombita van..nem is értettem mit keres ott :))) aztán egy falikaros lámpának néztem mire rájöttem hogy az egy KULCS...huh...mégsem vagyok annyira vak:))
elnézést a kritikáért, de gondoltam leírom mit látok így elsőre.. -
#33010 szerk1.
bocsi . nekem 2. sor 2. :D -
#33009 szintén! -
Első sor 2. ami nekem bejön. -
#33007 -
JackMeadow #33006 ez már szimpatikusabb, póbáld ki sztem ugy is hogy a szem bogár teljesen fekete legfeljebb kicsike fények vannak rajta, mert ettől a nagy fénytől sztem kicsit olyan hályogos lesz. Meg még kipróbálhatnád azt is h milyen a szemfehérje fehéren :) -
#33005 erre még gyúrj.
A szemen kívül is kéne módosítgatni. -
ZeroRisk94 #33004 -
#33003 tényleg van ;) -
#33002 Nem az enyém csak arra vagyok kíváncsi ez PS? Vagy tényleg van ilyen ház? -
#33001 akkor v2 -
JackMeadow #33000 de szar lokó! :) -
#32999 Csak azért mondom, hogy túl egyszerű, mert tudom, hogy amúgy ennél sokkal kreatívabb dolgokat hozol össze általában. Zeneportálos oldal például. Mikor is lesz kész? :P -
#32998 alul az elérhetőségek és jogok totál nem olvashatóak... -
#32997 Vélemény?
A logó tudom, hogy szar, de az adott, és az Archívumba ne rakjátok be pls:)
-
JackMeadow #32996 sztuyi ezt már ezerszer leirtad, mosmá töbször ne mer mindig öszeszörül a szivem -
#32995 Tőlem mostanában azért nincsenek képek mert ha PS-pozok akkor inkább csak rajzféleségeket és azokat meg ide nem teszem be. -
#32994 A régi idők miatt, amíg egy kis reménysugár is van, zárva nem lesz:D
A képek már más téma. Meg egyébként is.
10napra elmentem, és kb 2-3 oldalt kellett csak visszaolvasnom, annak fele értelmetlen "beszélgetés".
Régen egy hétvégén nem nézett az ember a topicra és már 5 odlalt kellett visszaolvasni, és nem a sok flém miatt.
Ha csak esténként néztünk rá a topicra, akkor voltak ilyen 2 oldalas visszaolvasások. Most meg már enyhén haldoklik a topic.
Erre újabb bizonyíték, hogy kb 21 óra alatt jött most 4 hsz. Mondjuk pozitívum, hogy ebből 2 legalább kép, abból pedig egy vélemény az egyik képre. Szal lehet, hogy mégis van remény, csak kicsit nyögvenyelősen?:D -
#32993 hnapután én is húzok 1 hétre :D rem sok képpet kell megnéznem mire visszajövök és nem lesz zárva a topik :D -
#32992 Én tuti nem venném fel :) Nagyon rossz az elrendezése is a mintáknak szerintem. -
Sztetek milyen?
Ti felvennétek? -
#32990 Na hazaértem a nyaralásból.Sajnos volt néhány nap, amikor esett az eső, de nem unatkoztam, mert eljött velem a PS, és össze is dobtam egy képet.
Csak hogy megtörjem már egy képpel ezt a sok csevegést:D
-
#32989 Jah. Mint ez is:
George W. B(r)ush
-
Midas #32988 koszi :) -
#32987 engem kurvárademegfogott -
Midas #32986 csak hogy milyen hasznosak a brushok
-
ktomi22 #32985 pl Gradient Mesh-t alkalmazvan vectors marad a színátmenet, akkor szerintem lehet csinalni effektet is vectorosan..pls aki ért hozzá..olvasson vissz és írjon,. -
ktomi22 #32984 en ugy tudtam hogy illusztratorban vectors is lehet valahogyan -
#32983 figyelj az effekt az pl egy outer glow egy baromi részletes színátmenet sok árnyalattal az illustrator is meg a ps is csak tovább rajzolja a képet és nem vektorgrafikusan, ha jól tudom az effekt sohasem lesz vektoros