41998
-
JackMeadow #32942 Köszi:) Done! -
#32941 Így van, ahogy PDC mondja, arra gondoltam. Nem tudtam visszamenni az oldalra a fórumról...:) -
PDC #32940 A Fórumod fejlécénél esetleg? :) -
JackMeadow #32939 Judit milyen főlodalra vezető linkről beszélsz?? -
JackMeadow #32938 :) fanyar a humorom :P ZeroRiska megsértődtél rajta? Vagy mér tüntél el? Én kiváncsi lennék még a képeidre. De tényleg. Tök kevés muffos fotósópól. Gyakorolj sokat, fedezte fel a Ps-t, csinalgass tutorialokat és meglátod sokaf fox fejlődni. Én bizom benned.
De ahhoz hogy itt jó értékelést kapj ahhoz az eggyetlen út az hogy az emlőidet is kivirítod a képeiden -
#32937 "Az a pár megjegyzés pl. a lány orrával kapcsolatban meg szerintem nem nagy bűn..."
Valóban nem nagy bűn, de atom bunkóság azt írni, hogy "Egy csinyos leány vagy te csak egy geci nagy orron".. -
JackMeadow #32936 eddig... -
#32935 A Path-ológiához:
VRSDM:
Én nem így emlékszem (most meg is nézem):
Lehet én cseszek el valamit, de:
Akármilyen útvonalat húzok "Freeform Pen Tool-ban" (a "Magnetic" aktív), akkor az "Esc" lenyomására megszünteti az eddig húzott vonalat.
Ha a "Magnetic" nem aktív, akkor viszont bárhol abbahagyható a path vonal rajzolása (FPT esetén), nem kell "Esc"-t nyomni. Ha mégis megteszed, akkor az aktív path layer (nem biztos, hogy ez a neve) inaktív lesz az "Esc" lenyomását követően. Olyan, mintha az is kárba veszne, de nem mert a Paths fülön megtalálható.
A "Pen Tool"-nál az van, amit te írsz.
SMGBAS
Ha két (Anchor) pont közötti szakaszt akarsz megszüntetni a "Path" útvonalon, és a meglévő pontok egyike sem feláldozható, akkor valamelyik "Path" kezelő eszközzel jobb gomb az eltüntetni kívánt szakaszon, "Add Anchor Point", majd az így létrehozott pont (elvileg az lesz az aktív, de ha nem, akkor ki kell jelölni) és a billentyűzetről a "Delete" gomb lenyomásával törölhető.
A "Delete Anchor Point" (jobb gombbal előcsalható opció) azért nem jó, mert az csak a felesleges pontot távolítja el, a hozzá tartozó Path vonalakat nem.
Lezárni meg úgy tudod, hogy a két kívánt végpontot valamely Path rajzoló alkalmazással összekötöd (kis -o- alak a kurzor indexében meg fog jelenni, ha a végpont fölé viszed az egered, a lezárásnál pedig kis kör jelenik majd meg). -
Midas #32934 Itt nem a lany orrarol van szohabar azt sem tudom mirol beszelsz hanem ertelmetlen dolgokba kot bele miert ezt a szint hasznalod mert ezt az ecsetet mert nem azt miert van reggel es mert nem este.
Raadasul mind ezt alpari stilusban adja elo es hala az istenek azt a topikot eddig elkerulte. -
#32933 senki nem nagyobb itt a másiknál. itt mindenki egy kis szaros. engem is beleértve természetesen : )
szóval ne bíráskodjunk már egymás felett hogy kinek milyen hsz-hez van joga. majd ha valami ab-nek nem tetszik akkor szól pár modinak. vagy törli. ennyi.
ha valakinek nem tetszik valami görgessen tovább és fogja be a száját. mindenki jobban jár -
#32932 Beszolt a felbontásod miatt,hogy ilyet használsz 2048x1536 helyett A_SD:A:DAS_D: -
#32931 De nemhiszem el, hogy nem veszitek észre, hogy ha ti nem kötekedtek addig ő se. Az a pár megjegyzés pl. a lány orrával kapcsolatban meg szerintem nem nagy bűn...
#32928 ?? -
Midas #32930 Ez relative nagy hiba volt smg mivel eddig ott ertelmes hozza szolasok voltak, ha meg olyanak akarom megmutatni a rajzaim mint jack keresek egy vak embert tolle kozel hasznos commenteket kapok. -
#32929 *768* -
#32928 1024×767-as felbontás FTW! :D -
#32927 Thx.
-
#32926 A zöld ami nem kéne és a piros ahol le kéne zárni ha le lehet valahogy (sima pen tool) -
#32925 esc-et kell nyomni, egy darabot, és akkor az adott vonal megszakad, azátn húzhatod is az újat... -
#32924 Tippelem, hogy a "Freeform Pen Tool"-nál jelentkezik a probléma, amikor aktív a "Magnetic" kapcsoló.
Ha ez a kérdés, akkor ha azt akarod, hogy ne kösse össze a kezdőponttal a végpontot, akkor csak nyomj egy "Enter"-t.
Viszont itt számolni kell azzal, hogy az utoljára letett pont és a kurzor közötti szakaszt is megrajzolja még.
Ha nem ez a kérdés, akkor meg nem értem, de majd megválaszolja valaki. -
aqa #32923 Uhh, olvasom egy hete amiket írkáltok, de megkell mondjam ez a legjobb topik az sg-n.:D Tök jókat lehet röhögni!:D:D
(félreértés ne essék, nem KIröhögésröl van szó) -
ktomi22 #32922 erre én is kivancsi vagyok :P.. -
#32921 Hülye volt a példa. Szal, hogy van az első görbe cucc aminek a két vége nem ér össze. Elkezdem körberajzolni pencillel aztán ahol véga a vonalnak ott valahogy megszakítani és folytatni a körberajzolást a másodikon ill. 3.-on anélkül, hogy az első alak után vonalazni kelljen a cuccost. -
#32920 nemértem:) -
#32919 Valahogy meg lehet szakítani a pencil tool-t? Tehát van egy képem és azt egyszerre átrajzolni vele. pl. ezt egyszerre átrajzolni úgy, hogy a külön alakzatoknál megszakítani valahogy -
#32918 dee 1et találtam de sztem az nem pixelhiba azt te tetted véletlen oda:D -
#32917 akárhol is nézem nálam korrekt és egy fehér pixelt nem látok
szal ott lesz as gond... -
JackMeadow #32916 -
#32915 Kellett neked... -.- -
#32914 Go át ide. -
JackMeadow #32913 midas ha má ez: "i love my wacom, i love photoshop, i love corel painter" az alairasod akkor mutas mar lecci egy két munkádat kiváncsi lennék rájuk -
JackMeadow #32912 Nincs ötletetek h Ez! mitől lesz ilyen pixelhibás? gondolok ez alatt a fehér pixelekre. MEr az eredeti kép nem ilyen az biztos, de ha PS ben váltogatom pl a méretét akor áthelyeződnek a kis pxlek, relativ felbasz -
#32911 Köszi ^^ amúgy a leírásod alapján, amit a másik topikba írtál szerencsére sikerült nekem is, csak bénaságom alapjául ide írtam először xD Na mindegy -
#32910 tessék, itt van... -
#32909 :DDD -
#32908 Öhh, köszi, de ez az imageshack "logója", és nem a polcom xD Vagy nálad nem jön be a kép? Feltettem ide is. Előre is köszi a fáradozást. -
#32907 Bazz xD -
#32906 -
JackMeadow #32905 Semmi akadálya :) -
#32904 Sorry, rossz helyre írtam. Törölhetitek, átteszem a másik topikba. -
#32903 Hali! Megkérhetek egy photoshop-gurut, hogy csináljon nekem egy tiled (azaz mozaik) képet ebből? Már napok óta guglizok, hogy hogy kell megcsinálni... Ha valaki elmondja, az is jó... Szóval egy 1280x3100 méretű kép kéne, úgy, hogy a fentebb linkelt kép ismétlődjön benne folyamatosan... Előre is köszönöm a segítséget!