41998

photoshop-banner.jpg
  • sztyui2
    Most komolyan, én ismerek szép(tényleg szép) csajt is, aki nem "mű" és nem is kurvás, és szerencsésnek érezhetem magam?
    Nem igaz, hogy a ti városotokban(vagy iskolátokban vagy bárhol nincs ilyen).
    Attól, hogy szép, még nem kurva!
    Sőt, még akkor se kurva, ha segghülye:D
    Más kérdés, hogy ez most elég nagy divat lekurvázni minden lányt, aki teszemazt rózsaszínben van.
  • Tempest
    Pontosan nem értem mit akartál írni,nekem tetszenek a csajok akiket rajzoltam.Nem hinném hogy annyira rondák vagy kurvásak lennének ,de akkor elárulom nekem pl. a "mű" csajok nem tetszenek.Nincs ezzel gond nem vagyunk egyformák.
  • Judit
    #33036: Jó lett, nagyon tetszik.
    #33039: VRSDM, gyönyörűen rajzolsz és tök jó nézni, ahogy készült :)
    #33049: Te is nagyon jól rajzolsz, és bár én biztos más szemmel nézem, sztem ez a csaj nem ronda :D
  • theone91
    Kicst "más" vagy?
  • JackMeadow
    látod... megy ez
  • nan76
    áhhá így már értem..ennyi lett volna mester köszönöm

Nem mintha nagyon mégrintene JackMeadow de én a tiszteletem jeléűl szólítalak úgy ahogy szólítalak..annyira tisztelem a mesterurat
  • JackMeadow
    állitásom arra vonatkozott, h geci ronda a nő, tipikus kurva, de mint már azt hajdanán beszéltünk az alkotó ezzel tisztában van, szándékosan műveli, nem egy ilyen képét láttuk már itt tőle, teknikaialg semmi bajom vele szeretnék igy tudni festeni, mondjuk a ez a szinvilág hozzám nem áll nagyon közel, de ez télleg csak izlés kérdése.

Nem mintha nagyon mégrintene nan76 de sztem a magad érdekében, hanyagoljada a különféle becézgetését a személyemnek mert többet elmond rólad mint róla, és nem festesz magadról túl pozitiv képet...
  • nan76
    na mester ezt a véleményed fejtsd ki légyszi.Mert szerintem semmi baj ezzel a képpel...gondolj bele mennyi idő egy ilyet elkészítewni...tényleg nem szekálás csak mindig ti mondjátok hogy írjanak véleményt ne csak azt,hogy ez sz*r vagy jó...tehát szenszej mi a gond a képpel?
  • Midas
    Nem ertem de ezeknel a kepeknel sosem celom hogy olyan legyen mint a valosagban ez fantazia. Ha csak azt akarnam akkor kimegyek az utcara es csinalok par fotot....
  • sztyui2
    Az egyik lába nem le van szakadva, hanem kutya:D
    Egyébként nem személyeskedésből, de tényleg elég csúnyácska a csaj.

VRSDM:Brtál!
  • SrAta
    őőő az egyik lába levan szakadva,vagy miért olyan?
    Kül jólett csak a szája...
    nálam 10/7
  • JackMeadow
    respect, az arca bazdmeg az forórealisztikus elég rendesen, csak aszaja arulj ael hamar

Midas: Túl sűrűk sztem a csillagok, és fura h nem koncentrikusak a körök a bolygó körü, biztos hogy igy egyik bolygó gyűrűje sem néz ki, mer fut egy kör és eccercsak végertér a semmiben nem köröz tovább, h aérted miről vakerálok:)
  • JackMeadow
    ezeka nők bakker, szerencse h ma még nem ettem
  • Tempest
    Kép 199
  • nan76
    -bejövős!Grat
  • SMGBAS
    A szeme g*cire tetszik de a szája már nemannyira. Amúgy f*sza, grat.
    #33030 Túúl lusta vagyok és túúl messze lakik ahoz, hogy elszaladgáljak odáig...

...na de majd busszal (:
  • Midas
    jo lett nagyon
  • VRSDM
    tudom sajnos már énis rájöttem. de kiiírtam most mellé a linkjét ... épp erre hivatkozva :/ elrontottam a vágást a végén. de lustvagyok már újrarenderelni 30percen át :D
  • VRSDM
    dakota fanning alapján csináltam (világok harca)
    őhe
  • Ability
    Emelem kalapom, csak a videó végén ott hagyhattad volna üresjártban a képet egy kicsit, mert rögtön jön az overlay és mondjuk aki előtt nincs ott képként is az alkotás az nem sokat lát a kész munkából.
  • Ability
    Sokkal jobb, vagyis hozzám közelebb áll.
  • SrAta
    emlékezetből rajzolod, vagy kép alapján???
    Am rohattjó
    Kül sztem egy kicsit eltájolttad a szemeit
    nem sokkal csak egy kicsit
  • DöflingR
  • VRSDM
    [center]
  • Midas
  • VRSDM
  • Midas
    egy ujabb z uros kep

• JackMeadow
    khm mintha a nevemet halotam vona? Mé szimetrikus a teteje az alja meg nem?
  • DöflingR
    OK ;)
  • VRSDM
    már rendereli a kövi speedpaintemet. kb. 1óra és fenntvan tube- on : )
  • DöflingR
    Ha pl erre gondolsz, akkor én csináltam.
  • DöflingR
    Minek rakod be a képeidet ha így reagálsz a kritikára?
  • Midas
    Rendben smg szaladj es mond el jacknek is.
    Nem srata most csinaltam ilyesmit eloszor, de szerintem jo kis technika raadasul en a kesz alakzatokat nem is torzitottam tovabb amit lehetne es meg erdekesebb dolgokat adna vissza.
  • SrAta
    a technocsulát is te csináltad??
  • öregharcsa
    jónak néz ki de csak Mac-re van ...sajnos..
  • Bexter
    ismeritek?
  • DöflingR
    Inkább a teknocsula :)
  • SMGBAS
    Amiatt nem tetszik.
  • Midas
    blur van rajta direkt elesen nekem nem tetszett anyira, zajosag szerintem a felette levo retegek miatt lehet.
  • KILLER2
    Nekem tetszik, csak ezek a minták, kicsit mintha homályosak és zajosak lennének, ez gondolom az alapanyag hibája.