41998
-
#33062 Most komolyan, én ismerek szép(tényleg szép) csajt is, aki nem "mű" és nem is kurvás, és szerencsésnek érezhetem magam?
Nem igaz, hogy a ti városotokban(vagy iskolátokban vagy bárhol nincs ilyen).
Attól, hogy szép, még nem kurva!
Sőt, még akkor se kurva, ha segghülye:D
Más kérdés, hogy ez most elég nagy divat lekurvázni minden lányt, aki teszemazt rózsaszínben van. -
#33061 Pontosan nem értem mit akartál írni,nekem tetszenek a csajok akiket rajzoltam.Nem hinném hogy annyira rondák vagy kurvásak lennének ,de akkor elárulom nekem pl. a "mű" csajok nem tetszenek.Nincs ezzel gond nem vagyunk egyformák. -
#33060 #33036: Jó lett, nagyon tetszik.
#33039: VRSDM, gyönyörűen rajzolsz és tök jó nézni, ahogy készült :)
#33049: Te is nagyon jól rajzolsz, és bár én biztos más szemmel nézem, sztem ez a csaj nem ronda :D -
#33059 Kicst "más" vagy? -
JackMeadow #33058 látod... megy ez -
#33057 áhhá így már értem..ennyi lett volna mester köszönöm
Nem mintha nagyon mégrintene JackMeadow de én a tiszteletem jeléűl szólítalak úgy ahogy szólítalak..annyira tisztelem a mesterurat -
JackMeadow #33056 állitásom arra vonatkozott, h geci ronda a nő, tipikus kurva, de mint már azt hajdanán beszéltünk az alkotó ezzel tisztában van, szándékosan műveli, nem egy ilyen képét láttuk már itt tőle, teknikaialg semmi bajom vele szeretnék igy tudni festeni, mondjuk a ez a szinvilág hozzám nem áll nagyon közel, de ez télleg csak izlés kérdése.
Nem mintha nagyon mégrintene nan76 de sztem a magad érdekében, hanyagoljada a különféle becézgetését a személyemnek mert többet elmond rólad mint róla, és nem festesz magadról túl pozitiv képet... -
#33055 na mester ezt a véleményed fejtsd ki légyszi.Mert szerintem semmi baj ezzel a képpel...gondolj bele mennyi idő egy ilyet elkészítewni...tényleg nem szekálás csak mindig ti mondjátok hogy írjanak véleményt ne csak azt,hogy ez sz*r vagy jó...tehát szenszej mi a gond a képpel? -
Midas #33054 Nem ertem de ezeknel a kepeknel sosem celom hogy olyan legyen mint a valosagban ez fantazia. Ha csak azt akarnam akkor kimegyek az utcara es csinalok par fotot.... -
#33053 Az egyik lába nem le van szakadva, hanem kutya:D
Egyébként nem személyeskedésből, de tényleg elég csúnyácska a csaj.
VRSDM:Brtál! -
#33052 őőő az egyik lába levan szakadva,vagy miért olyan?
Kül jólett csak a szája...
nálam 10/7 -
JackMeadow #33051 respect, az arca bazdmeg az forórealisztikus elég rendesen, csak aszaja arulj ael hamar
Midas: Túl sűrűk sztem a csillagok, és fura h nem koncentrikusak a körök a bolygó körü, biztos hogy igy egyik bolygó gyűrűje sem néz ki, mer fut egy kör és eccercsak végertér a semmiben nem köröz tovább, h aérted miről vakerálok:) -
JackMeadow #33050 ezeka nők bakker, szerencse h ma még nem ettem -
#33049 Kép 199
-
#33048 -bejövős!Grat -
#33047 A szeme g*cire tetszik de a szája már nemannyira. Amúgy f*sza, grat.
#33030 Túúl lusta vagyok és túúl messze lakik ahoz, hogy elszaladgáljak odáig...
...na de majd busszal (: -
Midas #33046 jo lett nagyon -
#33045 tudom sajnos már énis rájöttem. de kiiírtam most mellé a linkjét ... épp erre hivatkozva :/ elrontottam a vágást a végén. de lustvagyok már újrarenderelni 30percen át :D -
#33044 dakota fanning alapján csináltam (világok harca)
őhe -
#33043 Emelem kalapom, csak a videó végén ott hagyhattad volna üresjártban a képet egy kicsit, mert rögtön jön az overlay és mondjuk aki előtt nincs ott képként is az alkotás az nem sokat lát a kész munkából. -
#33042 Sokkal jobb, vagyis hozzám közelebb áll. -
#33041 emlékezetből rajzolod, vagy kép alapján???
Am rohattjó
Kül sztem egy kicsit eltájolttad a szemeit
nem sokkal csak egy kicsit -
#33040 -
#33039 [center]
-
Midas #33038 thanks :) -
#33037 -
Midas #33036 egy ujabb z uros kep
-
JackMeadow #33035 khm mintha a nevemet halotam vona? Mé szimetrikus a teteje az alja meg nem? -
#33034 OK ;) -
#33033 már rendereli a kövi speedpaintemet. kb. 1óra és fenntvan tube- on : ) -
#33032 Ha pl erre gondolsz, akkor én csináltam. -
#33031 Minek rakod be a képeidet ha így reagálsz a kritikára? -
Midas #33030 Rendben smg szaladj es mond el jacknek is.
Nem srata most csinaltam ilyesmit eloszor, de szerintem jo kis technika raadasul en a kesz alakzatokat nem is torzitottam tovabb amit lehetne es meg erdekesebb dolgokat adna vissza. -
#33029 a technocsulát is te csináltad?? -
#33028 jónak néz ki de csak Mac-re van ...sajnos.. -
#33027 ismeritek? -
#33026 Inkább a teknocsula :) -
#33025 Amiatt nem tetszik. -
Midas #33024 blur van rajta direkt elesen nekem nem tetszett anyira, zajosag szerintem a felette levo retegek miatt lehet. -
#33023 Nekem tetszik, csak ezek a minták, kicsit mintha homályosak és zajosak lennének, ez gondolom az alapanyag hibája.