41998
-
JackMeadow #33262 Ez is kegyed? Nagyon kiégett az arca. Túl éles a kalap, nagyon homályos a polaroid vége. -
#33261 F*sza, de nekem ezzel a háttérrel annyira nem jön be. Talán túl hamar lett elsötétítve a háttér vagy csak túl kevés az átmenet a feketéig. Azt biszont észrevettem, hogy neked nagyon bejönnek ezek a csíkos hátterek mert az tcs-s képeknél általában ilyet hasznűlsz. (:
#33255 3. tetszik, a másik 3 viszont nagyonnem.
#33257 Erre meg nagyon nem tudok mit mondani max, hogy a kalap alá tennék egy kis árnyékot a fényképre -
#33260 Magát a "technocsula" sózt védette le jack:D -
#33259 4. nagyon megfogott a többi meg e'megy
Tom h a technocsulát szerzői jogok védik de mégis poén lenne tudni h hogyke ilyet csinálni nem?:) -
#33258 nekem bejövősek..bár én nem vagyok fényképkészítőguru és ps-t is kell még tanulatnom de az 1.és 0 4. kép az tettszik nagyon!Úgyhogy grat hozzá! -
ZeroRisk94 #33257 -
JackMeadow #33256 TECHNOCSULAAA! Srata ez le van védve már :P
Notram nem fogtál meg, de ez az én hibám -
Notram #33255 Hali!
Hogy tetszenek nektek az alábbi képek? (saját fotók, photoshoppolva)
kép1
kép2
kép3
kép4 -
#33254 -
#33253 Pedíg féltem,hogy a háttér nem fog passzolni. :) -
#33252 Teccős cucc, főleg ezzel a háttérel. -
#33251 A három különböző sárga nem is tünt fel:D Viszont a dobozt direkt nyujtottam el. Ha megnézed ezen a linken, akkor az alap modellem normális volt. De biztosan láttál már rengeteg olyan reklámot is amiben hasonlóképen volt beállítva a kamera. Pl domestos reklám asszem :DD -
#33250 Gondolom nem annyira egyszerű egy ilyet megcsinálni. Nem hiszem hogy lehetne hatékony tutorialt írni hozzá. Sztem ebben az esetben jobban jársz, ha keresel valami videót, ami ezt bemutatja, vagy letöltöd a programot, és próbálgatod. -
#33249 Egész jó, bár a bal oldalt lévő Red Bull logóra én inkább fehér stroke-ot raktam volna fekete helyett.Sztem az jobban illik hozzá. A fekete nem tartozik a "red bull színek" közé, a fehér viszont igen.
Tetszik a repülő is, ahogy ott száll, és jól eltaláltad a kék színt is. Emlékezetem szerint kb ilyen az eredeti Red bull szín is.
Viszont piros+sárga+kék+ezüst/fehér ugye a red bull színek. Ez idáig rendben is van, de a 3 Red Bull-os objektumon 3 különböző sárgát látok. Az üdítőn nagyon sárga, a bal oldali logón már szinte okkersárga, és a repülőn szintén valami más árnyalat van.Guglizz ki valami Red bull logót, és vegyél színt a pipettával, és fesd át az összes sárgát olyanra sztem:D
Ja, meg az én szememnek az üdítős doboz alja minhta nem lenne párhuzamos a tetjével. Olyan, hogy ha le akarnám tenni az asztalra, akkor nem egyenesen, hanem kb.45 fokos szögben állna.
A csíkok a háttérben meg a C4D az jó. A többi is jó alapvetően, csak nekem azok szemet szúrnak egyből, amiket itt fent leírtam. -
#33248 aztaqrva redbullos technocsula:))))
Tolj plz egy tutorialt hogy kell ilyent csinálni mert nekem baromira tetszenek ezek:))) -
#33247 ez lemaradt: cinemában.. -
#33246 Tegnap Sztyui megihletett és úgyis rég raktam képet tehát bevágom eme szuper topicba. Tessék nagyban nézni! Háttérképnek készült azért üres a kép bal oldala. A Hátteren direkt van noise, mielőtt valaki megkérdezné ;) (Cinema 4d + PS combo)
-
#33245 Királyul! -
#33244 Valami belsőség áttetsző műanyag burokba zárva. -
#33243 Nem előítélet. Én legalábbis és sztem mások is fullosan előítélet nélkül mondom, hogy nem tetszik. Őszintén nem tetszik. Alapból tiszta homály az egész. Meg egy nagy piros paca, mellette egy kék paca. Sztem nagyon ronda. -
#33242 Amúgy nekem meg tetszik Nan76 kép, sőőt, nagyon tetszik. Igazából azon gondolkozok, hogy csak az előítéletek miatt csináljátok az egészet? Néha olyan idióta érveket hallok, hogy eszméletlen. Miért nem lehet néha elfogadni, hogy fantáziakép az egész, és annak ellenére, hogy talán vannak benne irreális dolgok még jól nézhet ki. Mert szerintem jól néz ki. -
#33241 -
JackMeadow #33240 Neesie jól tolom? -
JackMeadow #33239 másoknak hazudhatc,de magadnak nem adatik meg ez a kegy... -
JackMeadow #33238 sztuyi a te hübriszed a dicsőség, ködöt vona tekintetd elé és szavaidra is hatással van. Pontosan tudod hogy átverted az embereket mint szart a palánkon. Vannak képek amik nem hazudhatnak keletkezésük mivoltáról de te ez profin álcáztad... tudatos bűnödet ostobaságod tettetésével próbálod leplezni... szerelmedet nem Ophéliának nevezték? -
#33237 -
#33236 A pályázatok is különböznek. Soknál megengedik a montázst, ha minden amit felhasználtál, a te tulajdonodban van. Valahol nyers képeket kell leadni. Valahol meg tilos a manipuláció, mint pl egy természetfotós pályázaton. Egyértelmű, hogy nem teszed oda a madarat PS-el a semmibe.
De egyébként nem akarom pályázatra nevezni. Vagy majd ha nevezem, megnézem a szabályokat... -
#33235 de azok nem két képből lettek összePS-elve. olvass már el egy normálisabb fotópályázat kiírását, hogy miket engedélyeznek. -
#33234 Nézd már meg az oldalon a képeket! Mindegyik tele van PS-el. Minek kellene odaírni?
Ehhez se írták oda ennyi erővel hogy szét van PS-elve, és a valóságban kurvára nem ilyenek a kontrasztok. Vagy ehhez se írták oda, hogy a valóságban kurvára nem hasonlítanak a színek a képen láthatóra.
Egyébként is, aki nem jön rá, hogy PS, az csak élvezze a képet! Aki meg tudja, hogy PS, az meg élvezze a kidolgozást:D
Aki meg PS/montázs ellenes, az pontozza le, ha nem tetszik neki. -
#33233 odaírtad megjegyzésbe, hogy PS-elt kép? -
#33232 Mer? Nem láttál még fotómontázst? A fotógrafika is a fotózás egy része. A komolyabb oldalakon van is ilyen kategória.
Gondolom nem azért választották itt hét képének(ott van alul, meg lehet nézni) az oldal szerkesztői, mert primitívség volt feltölteni. Hanem azért, mert a végeredmény a lényeg. -
#33231 BTW jack nem erre a képre gnodolt, hanem erre. És az utóbbiról írtam is itt a fórumon, hogy montázs. Jack-nek az volt a baja, hogy csak a képet raktam fel, és nem rakosgattam alapképet(mintha nem a végeredmény számítana) és nem is írtam oda, hogy PS. Azon az elven voltam, hogy nézzék a képet, ne azt, hogy hogyan lett megcsinálva, meg nem akartam kizárni a kép közönségéből az AntiPS-es fotóstábort:D -
#33230 fotós oldalra feltölteni kicsit se primitívség -
#33229 Miva?:D
Ezen a képen alig van módosítás! Minden igazi, és nem hogy lehetséges, de így is van! Vazze! Az alapkép is ugyanez, csak kicsit kontraszttalanabb a szenzor előtti szűrő miatt, ami miatt minden nyers, gépből kijött kép kicsit kontraszttalanabb, mint a valóságban. Ez a legprofibb gépeknél is így van. Szal a kép gyakorlatilag módosítatlan! Mi az, hogy túl éles a bika? Jóhogy éles vazze, mert fix objektívvel fotóztam, abból is az 50mm-essel, ami a legjobb minőséget nyújtja. Ráadásul ha megnézed az exif-et, akkor látod, hgy f5.6-on volt a rekesznyílás. Itt már elég durva képminőséget ad a fix 50-es obi.
Benyomok már haveromról egy módosítatlan sima portrét, amit ezzel a Canon EOS 30D+Canon 50mm f1.8 II párossal csináltam, csakúgy mint a Bessenyei-s képet.
Na szal itt egy módosítatlan kép, teljes méretben, csak hogy lásd, mire is képes a cucc:kép -
#33228 Amikor ránéztem a képedre, nekem a vöröses-narancssárgás képelemről a gyanta / borostyánkő ugrott be. Annak remek lenne, csak az semmit nem keres az űrben.
Viszont mivel nekem az meg kéne, így titkon kíváncsi lennék, hogy hogyan alakítottad ki (elég, ha privátban leírod). -
Androméda4777 #33227 Kérdés JackMeadowhoz:nem hagy nyugodni, miből tudod, hogy montázs? Nekem első látásra semmi gyanus, ha jobban megnézem:
a propeller felül sokkal jobban bemozdul, holott 1 sebességük van a lapátoknak(ez lehetséges?)
túl éles a bika
a felső a bika farka belóg olyan területre, ahová valószin nem festették
az alsó bika szarva nem simul rá a szárnyra
a kondenzcsíkban a szárny alatt rés van és lágyítás nyomait vélem látni
Te is ezeket látod v valami mást?
-
#33226 Jól látom, hogy ez Evangeline Lilly?
Ha igen, akkor gyakorlásnak megfelel, de egyébként nekem az alap fotó jobban tetszik. Az már magában király. Nem kell abba belerondítani. Kár, hogy ahhoz semmi közöd. -
Loriann #33225 Én is beszállok egy munkával kezdetben :)
igaz a hajnál rontottam :) -
Loriann #33224 http://www.flickr.com/photos/40281998@N04/3702999367/
http://www.flickr.com/photos/40281998@N04/3702999857/ -
#33223 á a csába :D oks először olvasok a kép után aztán írogatok.
megyek a sarokba.
(én is föci fakt érettségivel :P )