41998

photoshop-banner.jpg
  • Bexter
    elöszőr azt hittem humorosban vagyok, ott nem szoktam megnézni a képregényt, aztán jobban megnéztem, majd befostam a röhögéstől :D
  • pyrohun #33301
    b+, sírok :DD:DDDD
  • Judit
    Nekem nincsenek itt haverjeim.
  • öregharcsa
    az egyik én vagyok mindig jövök mert egész jó munkák vannak itt (néha), csak nem veszek részt ezekben a felemelő eszmecserékben amik itt mennek manapság...nincs kedvem senkivel sem összeveszni, fikázni a másikat...mert valahol el kell kezdeni ezt az egész photoshopozást, de legtöbbször csak a fikázás megy(ebben nem kívánok részt venni)...az hogy meg sok szavazatot kap azért van mert szól a haveroknak...azok meg természetesen jó fejek..pont leszarják hogy mondjuk te sokkal értékesebbet alkottál ha nem vagy cimbi..az övét fölértékelik a tiedet meg le...

szóval az egyik "névtelen" én vagyok aki szavazni szokott...ha kell legközelebb indoklom is a szavazásaimat...

elnézést hogy téged hoztalak fel példának...

üdv
  • Judit
    :DDD
  • Judit
    Igen, mondjuk én is kiváncsi lennék, ki szavazatai miatt vannak a képeim ott ahol vannak, szerintem nem ott van a helye a webdesignnak , a surprisenak meg aztán főleg :))
    Miért nem szavazhatunk nickkel? 1 nick, 1 szavazat és nincs vita :))
  • DöflingR
    :\

• passatgt
    ha a 10 pontot 60%-nak vesszük, tök jó minden:)
  • Bexter
    Jah nekem is ez jutott eszembe :D a sok sutyerák :P
  • DöflingR
    Direkt azért járnak ide, hogy a te képeidet leszavazzák ;)
  • Bexter
    Nah igen, kíváncsi lennék kik azok a 20-30-50 emberke aki idejár szavazgatni :D
  • pyrohun #33291
    nem a szabályok szarok (bár az 5-ös skála jó ötlet), hanem a társaság lett enyhén khmm... érdekes. Akinek persze nem inge...
  • Ability
    Amúgy szerintem megint ott vagyunk ahol mindig is voltunk: szarok a szabályok. Ha mondjuk nem 10-es skálán kellene értékelni, hanem 5-ösön, akkor biztos hogy reálisabb lenne a kép. Kisebb skálán könnyebben be lehet határolni a kép értékét, sok embernél is előbb egyezik majd a vélemény. Én pl. sokszor bajban vagyok ezzel és csak úgy nagyságrendileg szavazok, kivéve amikor látom hogy tényleg jó és munkaigényes alkotás van terítéken, mert amúgy én lazán rányomom minden harmadik képre a 10 pontot ha az tényleg jó.
  • Ability
    Én is látok jó sok fals dolgot, bár azért vannak általános jellemzők is. A legjobb képek is alig érik el a 70%-ot, az emberek basznak rányomni a 10-es gombra ha látnak egy jó munkát, illetve a szavazatokat nézegetve kibukik hogy van pár olyan egyén aki vagy lepontoz egy jó képet, vagy csak random rányom az egyik jelölésre. Végeredményben van egyfajta torzulás a mi értékrendünk és a képek kapott pontszáma között. Ha képeket kell összehasonlítani, akkor lehet találni olyan példát ahol jogos a különbség, lehet olyat is ahol jogos lenne a különbség, de nincs köztük pontszám alapján. Amúgy igen, vannak kirívó esetek. Egyébként meg mondtam már nektek -- neked is szól DöflingR -- hogy be lehet tenni úgy is a képeket, hogy azokat NE lehessen értékelni. Csupán azért lenne ott, hogy megmaradjon az utókornak, de kívül esnek mindenféle statisztikán, toplistán, pontozáson.
  • pyrohun #33288
    lol :)
  • Bexter
    #33285 - tudom hogy értetted :)
    #33286 - megjött az e havim azért is, meg azért mert a föld jobbról balra forog és nem mi vagyunk fejtetőn hanem a kenguruk.
  • pyrohun #33286
    "csak" ezért? :))
  • DöflingR
    Ez van, ne foglalkozz azzal,hogy ebben a topicban milyen értékelések vannak, máshol jók a visszajelzések a képeidre, ennyi. Am remélem az előtő hsz-emben a "szar"-t úgy értetted ahogy gondoltam, ergó nem értetted félre ;)
  • Bexter
    de akár gt képeit is elővehetném példaként amelyek 51, 61 meg 36%-ot kaptam amikor a valóságban hibátlan letisztult munkák melyek 90+ os értékelést érnek.
  • DöflingR
    Az első szar Egyébként én ha posztolok képet az nem is kerül be az archivumba hasonló okok miatt, direkt megkértem Abit.
  • Bexter
    Érdekesség:

62%-os szavazatot kapott ez a kép, és ez a kép is.
    Nah, ezért nem posztolok ide képeketó ideje mert nem reális értékelések osztogatása megy itt.
  • passatgt
  • hungary27
    könnyebbet plz:)
  • Bexter
    [center]
  • hungary27
    hello!
    SZeretnék kérni 1 képet amit át tudnák rajzolni photoshop segitségével, valami könnyüt:) elöre is thx
  • Notram
    Hát igen... De baromi nehéz így látatlanban "rajzolni"..
    Az ilyentől meg nagyon-nagyon messze áll...
  • Androméda4777
    Őszíntén:az ötlet jónak hallatszik, de vhogy gyerekrajznak látszik.
  • Androméda4777
    A 4.színei tetszenek, de sztem még kéne melózni vele:a falevelek szélei csúnyák, elmosni és én kiretusálnám a fehér kerítést is, hogy időtlenebb legyen a kép, sőt, ha lehet visszamennék és folytatnám, hogy az út teljesen rajta legyen és összeraknám panorámába. Megérné, mert a fátyolos színei ezzel a témával adnak egy érdekes hangulatot.
    A 3.képen én a füvet inkább fakóbb színűre venném.(Persze ez az én ízlésem.)
  • Notram
    Hali!
    Ma este "fényrajzoltam" néhány LED-es biciklilámpával, és hosszú záridővel. PS-sel aztán színátmenetet raktam rá. A legjobban sikerültek:
    kép1
    kép2
  • Androméda4777
    Nem volt szándékom sértő, becsmérlő v bosszantó lenni és sztem sikerült is ezeket elkerülnöm, ha te protokollod szerint nem, akkor elnézést kérek.Nekem inkább mulatságos, hogy vk(akár én) pseltként néz egy végül is mondhatni nem ilyen fotót.Én meg PS mesterműként vizslattam nagy nagyításban("Nekem első látásra semmi gyanus").
    A történet:Jack ezt írta "mindneki hanyatteset 1etkivéve tőle", ezért azt hittem, vm nem triviális pselés, az "Irány a fény felé" képen rögtön látom, hogy az, meg oda nem is írtad, hogy Besenyei.A "túl éles a bika" is abban a kontextusban értendő, hogy montázsnyomokat kerestem, nem a kép hibájaként.A következőket gondoltam:egy hangárban lekapott gép propellerét softveresen bemozdítottad és kicserélted, a vörös bikákat szintén rámontázsoltad. Ez nem lett volna bűn, hanem szép munka.Végül is ez nem a "Mekkora egy szarság a photoshoppolt kép" topik. Úgy látom, a fotós hübriszed erősebb, mint a pselő hübriszed,(akár fordítva is lehetne vknél), mert kicsit úgy reagáltál, mintha egy lovagnak a lovagi tornán kétségbe vonták volna a címere valódiságát .
    Én nem értek a fotóhoz, ezért meg sem nézem az ilyen adatokat és nem is olyan régen az olyan pillanatfelvételre képes digitális gépek, mint a tiéd, még iszony drágák voltak, ezért valószínűbbnek tűnt nekem a montázs és hát eleve azt gondoltam, hogy ez egy ilyen kép, félreértés áldozata lettem, sajnálom.
  • DöflingR
  • haki92
    nekem is ;)
  • JackMeadow
    énis néztem azt is de belelógot egy rakás fa
  • Judit
    Dejó :)
    Én meg szivárványt, de ilyen szépet még soha nem láttam, mint ma :)
  • JackMeadow
    ezt lattam az ablakombol
  • DöflingR
    én köszönöm :)
  • hungary27
    ez lett a háttérképem köszii:)
  • JackMeadow
    akkor homályositsd a polaroidhoz képes a fotót is
  • ZeroRisk94
    legjobb barátnőm... és igen, az eredeti fotón is ilyen volt már a polaroid...
  • sztyui2
    Az polaroid vége gondolom azért homályos, mert az eredeti fotón is DOF-on kívül van már a vége.