41998

photoshop-banner.jpg
  • SrAta
    2es skála kéne:D:D:D
    VAgy jó vagy nem ott határozottan lehet dönteni:D
    (csakviccvolt)
  • DöflingR
    Akkor valóban nem érted.. :) Nem poénnak szántam, de ha ez nem jött át akkor megyek és sírok.
  • nan76
    szerintem dobj rá(a hegyre)egy kis blurt..az igazán feldobná(kipróbáltam nekem tettszett)
  • SMGBAS
    Azért mert szerintem nemigazán poénos (a poén is erős kifejezés) az nem azt jelenti, hogy nem értem csak egyszerűen fos.
  • VRSDM
    ugyan így áll ahogy itt látod.
    nemtudom mikor lesz befejezve. ha be lesz egyáltalán...
  • LSL
    :D csaknem, vagy ha mégis még könnyebb szűrni őket. Esetleg átválthatnád az eddigi pontozásokat az új rendszerre ha van rá türelmed, vagy algoritmusod :) Amúgy tényleg elég rég óta nem készült banner, talán így lesz pár új.
  • Ability
    Azá' remélem az ellentábor ezt megünneplendő lepontoz minden új képet!
  • Ability
    Egyébként meg ha belegondoltok a legtöbb ember rohadtul nem fog egy 10-es skálán egy jobban sikerült képre 10 pontot adni. A legjobb képekre, VRSDM legutolsó képére sem adtak ennyit. 70% fölé nem nagyon mentek a képek, ha 70%-ot eléri valaki, akkor az már kimondottan jó, szinte a legjobb amit kaphat. Itt jön képbe hogy mindenkinek más az értékrendje, egy 10-es skálán azért nehezebb határozottan egyikre nyomni, mint mondjuk egy 5-ösön. Ezért kaptatok most kisebbet, és ezért lett kivéve a nulla. Egy 10-es skálán kevesen adnak 10 pontot, egy ötös skálán azért már sokkal könnyebben.
  • Ability
    Kicsit változott a szavazósdi. Egyrészt kisebb skálát kaptatok, amin azért könnyebb dönteni. Egy képre mostantól nem lehet nulla pontot adni. Sok volt a random lepontozás aminek talán egyik oka, hogy az emberek értékelés nélkül nem látták az eredményeket. Ezen is változtattam, egyesítve lett a szavazó és eredmény "oldal", szóval mostantól szavazás nélkül is látni statot. Remélem pozitív irányba viszi az egészet. Minden esetre van pár új kép, ott már a kisebb skála érvényes, talán változnak a dolgok, bár kicsit így is el vagyunk késve ezekkel, mert az eredmények mutatását csak most csináltam meg. Ja és igen, van egy állandó bannerünk. Szerintem álljon vissza a rend, hogy a közösség által legszebbet tesszük ki 1-2 hétig és utána ha alkot valaki, akkor cserélünk.
  • SrAta
    te most komolyan szicíliába vagy?:D
    Nah mész a picsába:D:D:D
  • JackMeadow
    majd ha hazaj9ttem :P
  • Bexter
    Egy élménybeszámolót adhatnál Szicíliáról :)
  • JackMeadow
    bazeg én is nem rég vettem észre:) kiretusáltam egy kva nagy fát:) és gondolom nem voltam alapos

• DöflingR
    Csak sajnálni tudlak ha nem érted :)
  • Androméda4777
    Most olvastam csak el a többi hsz-t a 33314-re[ugyanis a vodaf(on)os mobil net megbízhatatlansága miatt ált. szövegszerk.-ben írom a hsz.-eket és alkalomadtán bemásolom, ezért van úgy, hogy elavult vagyok].E szerint ezek az eredeti színek? Nekem zöldesebbnek tünt a valóságnál, azt gondoltam 50-es éveki színes fotót akartál utánozni, ami már egy kicsit fakult is.Úgy látszik,már mindenhol képmanipulációt látok, photoshop-paranoiás vagyok.Talán terítőt horgolnom v bádogbögrét hajlítanom kellene egy darabig a PS helyett...

• pyrohun #33327
    ez kurva jó meg a másik is, pici kontraszt mondjuk mehetne rá, de a téma első osztályú!
  • hungary27
    VRSDM! mi lett ezzel?:
  • Bexter
    Új hülye bolygós képem:

• Bexter
    jobb felső sarokban mi az az ufo? :D
  • Androméda4777
    Nekem a 33314 tetszik, úgy képzelem vhol Itáliában van, esetleg vm más mediterrán vidéken.Ha az enyém lenne, én a balról a 2. alakot beőszíteném és akkor olyan szimbolikus lenne, hogy idősebb férfiak a hegy alján beszélgetnek a régi,szép időkről,a kissé retro színezés is passzol ebbe.Így is jó hangulatú kép, vhogy olyan nem mai, ez a jó benne.
  • Bexter
    Aki a gép mögött van -.-
  • JackMeadow
    a kicsi kövér szemüveges pattanásos képű a akmera másik oldalán :P
  • Bexter
    mondjuk a sziciliai táj ilyen szóval nagyon nem érdemes élénkiteni szineket mert elveszti hangulattát :)
  • rooney8
    Melyik vagy te? :P
  • JackMeadow
    próbaltam az eredeti szineket vissazadni, lehet h egy kis saturációt még elvisel
  • Bexter
    Ez kicsit nekem fakó a maffiozos öregek bejön.
  • SMGBAS
    Szerintem nagyonfos.
  • JackMeadow
    mégegy
  • JackMeadow
    nem túl sok képet látni ma erre, itt egy fotó :p
  • Bexter
    Most ne akadjunk le a szavazósdin, hisz látjuk h szarok a képeink :D felét alig ütik meg a mércének :D
  • pyrohun #33312
    egészen pontosan lehetetlen. illetve: újra be kellene regisztrálni egy másik helyre ás úgy szavazni... semmi értelme :(
  • DöflingR
    Amúgy erre az 1nick-es szarságra már gondolt biztos Abi is, de kicsit bonyolult lenne összehozni a dolgot :\
  • Rettenthető
    Ha megvalósítható, akkor támogatom az 1 nick = 1 szavazat elvét.

Androméda4777!

Csak ezért ne legyél VIP tag.
    Regisztrálj valami ingyenes domain tárhelyre (500 MB már szinte mindenhol van), feltolsz oda egy végtelen egyszerű index.html-t, a háttérben meg van egy rakat könyvtár, amit nem kell feltétlen meg sem osztanod az oldaladon, viszont onnan bámulatos módon lehet képeket linkelned bármelyik topicba.
    És még ha meg is gondolod magad a kép megosztását illetően, bármikor törölheted onnan.
  • Androméda4777
    Köszi
  • Androméda4777
    Az előző hozzászólásom(33306) erre volt válasz.
  • LSL
    Ez miatt ne vegyél VIP-et, van annyi feltöltő oldal mint a fene. Ingyen.
    pl csak tallózol és kész. De van még sok.
    NIckes dolgot én is támogatom.
  • Androméda4777
    1 NICK=1 SZAVAZAT kitűnő ötlet,sőt, maga a megoldás a feltárt problémára.
    Hogyan lehet ezt a gyakorlatban véghezvinni? És mikor? És ki dönti el, hogy így lész-e?
    Mert ugye ha erről is szavazunk, akkor könnyen egy paradoxonba gabalyodunk bele.
    Én már elszántam magam, hogy veszek ilyen VIP ízét és feltöltök ide képeket,(kitéve magam a szareső kockázatának), mert még soha nem látta őket szakértő szem, pedig erre volna szükségem, de ha erre a nickes szavazásra van remény a közeljövőben, akkor ezt megvárnám.
  • DöflingR
    Lesz majd, ne aggódj! ;D Csak a topicon múlik :D
  • Bexter
    JÖhet még ilyen :D
  • DöflingR
    Akkor nem feleslegesen indítottam el a Paint-ot :DDDDD