41998
-
#33383 Azért kértünk sourcot mert első képed szvsz jó lett. nekem tetszik. A többi képhez visznyítva meg elütött a kezdő tutorialos képeid közül.
Voltak itt jopáran akik más tollával probáltak ékeskedni ezért vagyunk ilyenek :) -
#33382 amúgy pedig eléggé látszik, hogy kezdő vagyok a "hold szélén és a víz/vízpára" találkozásánál -
#33381 kell a .psd -is?
nem hivalkodásként tettem fel azokat, hanem mert szeretném ÉN is megosztani a próbálkozásaimat
és mi ez az előítélet? ha valamilyen template ből tanultam meg az elkészítését, akkor annak már nem is lehet prioritása ide felkerülni?
-
#33380 Első kép többihez viszonyítva khm "gyanús" :) küldesz sourcokat mikből készítetted? -
#33379 Elsőn mit csináltál Te igazság szerint? Egy source nem ártana :) -
#33378 Kezdeti próbálkozásaim:
-
#33377 thx -
#33376 Nekem nagyon tetszik, ötletesnek tartom a megoldást. -
#33375 csak ugy csináltam(nem csak photoshop)
-
#33374 Csak egy egyszerű kép (: -
#33373 jó ötlet, felnevettem rajta :D -
#33372 Ez jó! -
Androméda4777 #33371 Szuper kreatív ötlet jól megcsinálva,ironikus és paradox, üdítőek ebben a nagy melegben az ilyen zseniálisan egyszerű megoldások, gratulálok.(Vigyázz, mert még keresztény fundamelisták meghackelik a géped, vagy ideregelnek tömegesen és minden képed leszavazzák.) -
#33370 asszem te már csináltál ilyen munkát.
emg te szoktál a képeidnek mondanivalót adni.
én pl. csak simán úgy dolgozok hogy jól nézzen ki. (általában) -
JackMeadow #33369 mért az én részlegem? -
#33368 Hmm tettszenek a szinek...meg a fény -árnyék kompozícíó is igen látványos..és fény dinamizmusáról még nem is beszéltem..hihhhhetetlen kitűnő munka:):) -
#33367 világvége
-
#33366 neeeem..Jackal elvileg elsimikáztuk a dolgokat..de tényleg nem neki akartam(nem vagyok nyaló tipus)..csak eszembe jutott...akkor legyen a világvége(az meg az én stílusom)..ki hogy képzeli el...nnnnamá -
#33365 jacknek szeretnél nyalizni vele? :D
ez az ő részlege ;) -
#33364 egy ötlet kontestre,,a 4 elem(tűz,víz,levegő,föld)..kinek mi jut eszébe róla..de ez csak egy 5 let:9 -
JackMeadow #33363 Jack rules! -
#33362 minek legyen neked kerítő? :D -
#33361 Jogos :D De nincs semmi ötletem -
#33360 nekem meg egy szaftos pi...a a f...omra, teszek érte? igen.
tegyél te is érte ;) -
#33359 Kéne valami contest... -
#33358 A rozsdás direkt nem mocskosabb, nem akartam túlzásba esni.
A rozsdamentes az tudom, hogy nem az igazi, de a papírt nem tudom, hogy lehetne papírosabb hatásúvá tenni, úgy hogy közben csak a PS-t használom, külső source-t nem. Lehet erősebbre kellett volna venni a "foltokat".
A papíron a betűtípus...
A Képes Krónika szövegéből sem sok olvasható ki... szóval az iniciál díszítésű könyvek, iratok szintén olvashatatlan szövegének megfelel a betűtípus :-)
Tudom, hogy a munkák kisbetűvel kezdődik helyesírás szerint, de én a topic címéből indultam ki... (ami szintén hibás, de ez részletkérdés). -
#33357 Kérdezd a "sima" Photoshop topikban, ide kész munkákat teszünk be. -
#33355 -
#33354 -
#33353 Höhööj kétszeres L lettem (Death Note)
Sztem nem szerencsés választás a betűtípus a papiruson. Az első egész jó lett, de mind kicsit plasztikus ( nem igazán tűnik igazi fémnek, papírnak) -
#33352 Egyéni vélemény:
-a betűtípus nem illik bele, a keret egész jó
-dettó, és lehetne kicsit mocskosabb :D
-szép (a "munkák" kisbetűs a helyesírás szerint!) -
#33351 random banner jobban tetszett nekem :) -
#33350 Nekem mondjuk tetszett az, hogy randomos volt a banner...
Még régebben alkottam pár bannerképet, hogy mehet a sűrűjébe, ha másnak is megfelel, de akkor most már csak úgy berakom ide, függetlenül attól, hogy bekerül-e.
A szavazás viszont jobb, hogy nincs 0 pont és az 5 pont is épp elég.
-
#33349 Ott van még csak ki van kommentezve. Csúnya volt, gondoltam kipróbálom, hogy ha kivesszük, akkor mennyien lepnek el minket. Szerintem az ilyen kiírások sosem hatásosak, bár ironikus, hogy rögtön akadt is egy segítségkérőnk, de majd meglátjuk. Ha megint sokan jönnek, akkor visszakerül. -
Orionk #33348 köszi -
#33347 ...
http://www.tutorial.hu -
Orionk #33346 és tudnál ajánlni valamit tutorialt arra, hogy legyenek alapjaim? -
#33345 Alapok nélkül, hogy akarsz valamit is kezdeni?
http://www.tutorial.hu/a-layer-mask-avagy-reteg-maszkolas-alapjai/ -
Orionk #33344 Hello!
Segítséget kérnék:
Hogyan lehet Adobe Photoshop CS3-Hun programmal olyan képet csinálni, mint a lentebbi honlapon van, fent a banner-re gondolok, hogy össze van olvasztva több kép, íme:
http://jazminhaz.com/hu-HU/index.php
köszönöm -
#33343 Eltűnt a kiírás, hogy menjen más topikba az aki nem képet pakolgat ide