41998
-
#33423 bocsi a nagy képért :/ -
#33422 magamtól nem tudtam mit rajzolni ezért elővettem egy könyvet és kinyitottam vhol. és úgy rajzoltam ahogy ott van :)
Tess lefotóztam...nem lett olyan jó mint az eredeti...fogalmam sincs hogy kellene beletenni a hajában lévő vonalakat...pentollal nekem olyan szögletesek lettek :S
-
#33421 hogy a francba találsz ki magadnak ilyen logókat? :D
mindegyik kurvajó -
#33420 Elfogyott a tempera :\ -
#33419 Amúgy miért csak az egyik szemöltöke van kiszínezve? :] -
#33418 Nyugodtan dolgozhatsz több layeren is. -
#33417 hov ic méd :) <3 -
#33416 második :)
-
#33415 Azért ne keseredj el lesz ez még jobb is. -
#33414 Lehet kicsit el van csúszva, nem fordítottam rá nagy hangsúlyt :/ -
#33413 Szerintem a felirat nem igen felel meg a perspektíva szabályainak, de ha direkt van, akkor elnézést. -
#33412 Direkt :) Van rajta egy ilyen filter... Sztem jobban néz ki így pixelesen, mint simán :D -
#33411 durván pixeles -
#33410 Láttam egy képet amin ez a csaj volt :D csak ott full nem így nézett ki :D csak az arca :) -
#33409 úgy értem,hogy 0-ról h sima fehér lap, vagy csak átrajzoltál egy képet, de akkor ahogy kiveszem a szavaidból sima fehér lap -
#33408 Egy kis filterezés és curves húzogatás eredménye... bannerféleség :D
-
#33407 Szép a #33397-ban látható kép, elsőnek meg kifejezetten.
A kérdés az, hogy ezt fejből vagy látvány útján rajzoltad (kép, modell stb.)? -
#33406 hogy érted hogy a 0-ról :)?..senki nem mutatta meg meg első tablet első rajz :D..mert eladó mondta hogy ahhoz hogy hozzászokjak csin valamit otthon aztán ezlett:)
amúgy de, kicsi :) elém tett egy Intuos3 A4-et..sokkal jobban tetszett :D:D..de ennek is örülök :)
És am köszi :) még szerintem lesz mostanában folytatás :) -
#33405 Mucsi Zótán és a villanyszerelés elektrósoknak alap megnézniXD
A többieknek isXDXD -
#33404 Én linkeltem. katt -
#33403 Valaki jómúltkor linkelt egy videót YT-ról. Valami magyar film volt és a villanyt szerelték asszem full sötétben. Nem emlékszik valaki, hogy ammivót? -
#33402 és ugye hogy nem kicsi az az A6?:D:D -
#33401 pázzeg:)
Mázlista vagy, hogy ilyen tehetséged van én kb csak virtual tuningra tudom használni de épkézláb kézirajzot nem tudtam vele...
És ezt csakúgy magadtól a 0-áról?? -
#33400 vettem egy bamboo-t :) és aznap kipróbáltam és ez sikerült :) -
#33399 Tecsináltad?
Nagyonügyivagy:) -
#33398 Szóval várom a további alkotásokat:D
Kül mázlid van Jack épp nyaral, de nyugi egyszer tőle is kapsz kritikát
hideget is meg me.... akarommondani hideget is meg méghidegebbet:D
Semmi jóra ne számíts:D:DD -
#33397 http://tibeti.deviantart.com/art/This-is-my-first-drawing-130356897 -
#33396 Köszönöm szépen
Igen, sajnos nem fordítottam elég időt a hold szélére. az alsó víz a köddel való találkozásakor is 2 helyen kékes maradt a határvonal, de majd még csinálok hasonlókat -
#33395 az első nagyon tetszikl, bár a holdat picit elmostam volna, vagy az egészet, vagy csak a szélei felé.
Kül nagyon tetszik, szép ez a sárgás szín énis csináltam hasonlót kezdőként (najó közel nem volt ilyen jó szal be se toltam:D:D)
De szerintem érdemes folytatnod a képek készítését gyakorolgass csak
-
#33394 hehe, régen csináltam már ezt, csak a megoldás miatt szúrtam be :-) vagyis hogy ilyet is lehet PS-el :-) -
#33393 Nem rossz! Kicsit közelebb áll hozzám, mint amaz film:D
Mellesleg sztem nem a gagyi telibevakuzott fos sajtó képeket kéne a háttérben vetíteni, hanem a fasza maximos meg into the blue-s profi fotókat.
És Logitech feliratnak se kellene ott világítania sztem:D -
#33392 Nálam szaggat a kép. -
#33391 Hm stílus mint bexter :D ez tetszik.
Szavazzuk le! :D -
#33390 Hehe, akkor hadd übereljem már a stílust egy saját munkával :-)
-
#33389 Bexteres? Akkor szavazzuk le! -
#33388 hallod ezt? (33387)
új stílust alapítottál : ) -
#33387 első nagyon hangulatos amolyan Bexteres :D -
#33386 Ja értem. Akkor elnézést kérek, azt hittem "felém" irányul konkrétan a dolog
Akkor köszönöm szépen -
#33385 Az első nekem is bejön... A többi nem annyira :D -
#33384 Jó kép lett ez az első! Nekem is tetszik. A többi gagyi, a nyomába sem ér:D