41998
-
#33463 Szép kis transzvesztita lett belőle...
Lényegében finoman akarta a tudtodra adni, hogy ne lopd el... Erre te mit csinálsz.
-
#33462 hát nem jófej a gyerek..
hello
i´m flattered that you like my portrait of corey, but sadly i cannot allow the download of a bigger size - the danger of art thievery is too big. there are many people out there who are looking for art to steal and to sell as their own. maybe you´re not one of them, but i don´t wanna risk that. i hope you understand, sorry:(
elise
bakker :(
próbálkoztam ps-sel
ezzel még mit tudnék csinálni, hogy jobb legyen? (élesítés meg ilyenek)
és hogy? -
#33461 általában ezeket a képeket meglehet venni nagyban... -
#33460 valaki tudna segíteni : )? hogy lehet azokat a vonalakat úgy beletenni a hajba : )?
(Ability, amúgy a lovas képemet letörölnéd légyszi :)?Amikor azt betettem csak azért volt hogy mi a hiba ,mit kell javítani :) azóta meg meg se néztem mi van fenn.Előre is köszönöm szépen.)
-
#33459 Mindenkinek csak tanították de sose tanult? -
#33458 Megértik:D
Hiddel
Én sose tanultam angolt mégis megértik amit írok -
#33457 1000 köszönet! :D -
#33456 [apro]
valami nagyobb ángliskirály javítson ki bátran. -
#33455 ...send IT in... -
#33454 énse vagyok nagy angolos de azért ez még menni fog.
Hello Elise,
I love your drawing about Corey Taylor, and im so felicitate if u send in big size and without watermark. I promise i dont steal and pass it. I just want to print it on a thsirt.
Thank you
Regards
és a neved -
#33453 Az angol nem éppen az erősségem. Segítenétek megfogalmazni? kb ezt írnám neki:
Hello Elise,
Nagyon tetszik a Corey Taylor portréd, nagyon örülnék, ha elküldenéd nekem nagy méretben. Ígérem nem lopom el, nem adom oda senkinek, azért kellene, mert a pólómra akarom nyomtatni. Köszönöm előre. -
#33452 én leveszem[right]ötezeéééé' -
#33451 oké, kössz -
#33450 ability mondja jól, ha írsz neki odaadja anélkül ha jófej, ha nem akk meg nemadja, de sztem odafogja, ahhoz nincs jogunk h levvegyük -
#33449 Miért nem írsz neki deviantart-on egy privátot? Elmondod neki mire kell, szerintem tuti segíteni fog. -
#33448 nem akarom saját munkámnak tulajdonítani..csak pólóra akarom nyomtatni :( -
#33447 NEM NEM NEM ÉS NEM!!!
Ezzel valaki dolgozott, azt azért tette rá, hogy ne tulajdonítsd saját munkádnak, szóval szerintem itt mindenkiben van annyi gerincesség, hogy nem fog hozzányúlni. -
#33446 Ehhez én hozzá nem nyúlok, bár szerintem nem vagyok egyedül :) -
#33445 Hello, Valaki olyan segítségét szeretném kérni, aki ért olyanhoz, hogy vízjelet eltávolítson egy adott képről. Nagyon-nagyon fontos lenne, hogy erről a képről valaki eltávolítsa a vízjelet. Nagyon szépen megköszönném,(nagyon sürgős)ha valaki megtenné nekem, hogy leszedi :(
-
Androméda4777 #33444 Hayni, ma este láttam a Váci utcában (Bp) egy ilyen nőt,mint amilyent rajzoltál, a hajszín is stimmelt, csak a bőre nem, mert le volt barnulva. -
#33443 az a része megy :)
a hosszú egyenes fekete vonalak nem mennek amik az egész hajon tartanak :) főleg hogy bárhozamosak is, és ha azokat is megpróbálom klikkelgetve akkor elég szép kis törésvonalak lesznek...megpróbáltam maszatolni..hát még rosszabb :) -
#33442 Megpróbáltam kommentben elmagyarázni de feladtam, így inkább csináltam egy gif-et, ami alapján talán el tudsz indultni...
Tehát. A polygonal lasso tool-al végezz el klikkelgetéseket, ilyen léptékben...
Remélem tudtam segíteni... -
#33441 sirály!!
nekem bejön..
2 helyen módosítanék icipicit az X és az E betűnél a texturákat úgy állítanám hogy kicsivel olvasgatóbb legyen a szöveg..
de faca... -
#33440 Ha nem ilyen durvák lennének a szegélyek hanem le lennének kerekítve tetszene. -
#33439 Vélemény?
-
#33438 Kár... :) -
#33437 VIP jog kell hozzá -
#33436 Ha már itt tartunk, akkor hol lehet beállítani, hogy más színű legyen az üzenetfejléc? :D -
#33435 LOL
úgy tűnik kicsit túl bonyolítottam a dolgot :)
Köszönöm -
#33434 gyorsabban írsz :] -
#33433 printscreen az előző postodra. majd ráhúzod a kész logódat a fix csíkra, levágod 120x20-ra és csókolom :) -
#33432 Rosszul vettél színt a háttérhez. Azért nem mosódik össze, mert egy halvány színátmenet van benne. Csináld azt, h print screen kivágod a logó melletti csíkból amekkora kell, és arra rakod a betűket. -
#33431 pls help. most csináltam logo-t magamnak, de valamiért nem mosódik össze a logo és az üzenetfejléc :( látszik a törésvonal
ti hogyan oldottátok meg ezt a problémát? -
#33430 amúgy miért lett /5-ös rendszer :)? a /10-es nem igazságosabb :)? -
#33429 Képek javítva. -
#33428 lol megelőztél:D
Pont most akartam kérdezni:D -
#33427 hayni azt a szürke DJ-s képet te postoltad vagy Aby rossz helyre tolta???
Mert úgyemlékszem, h az nem atied -
#33426 Ez nem az enyém :)
-
#33425 Ez "L" az a neve hogy L és a Death Note nevű anime sorozatban egy jelentős szereplő:) -
#33424 Jaj Ability félreértettél valamit :S az utolsónak hozzám berakott kép nem az enyém, csak linkeltem, hogy tudják melyik anime karakterről beszélek. pls töröld ki