41998

photoshop-banner.jpg
  • theone91
    Szép kis transzvesztita lett belőle...

Lényegében finoman akarta a tudtodra adni, hogy ne lopd el... Erre te mit csinálsz.
  • stonesour
    hát nem jófej a gyerek..

hello

i´m flattered that you like my portrait of corey, but sadly i cannot allow the download of a bigger size - the danger of art thievery is too big. there are many people out there who are looking for art to steal and to sell as their own. maybe you´re not one of them, but i don´t wanna risk that. i hope you understand, sorry:(

elise

bakker :(

próbálkoztam ps-sel

ezzel még mit tudnék csinálni, hogy jobb legyen? (élesítés meg ilyenek)
    és hogy?
  • passatgt
    általában ezeket a képeket meglehet venni nagyban...
  • Hayni
    valaki tudna segíteni : )? hogy lehet azokat a vonalakat úgy beletenni a hajba : )?

(Ability, amúgy a lovas képemet letörölnéd légyszi :)?Amikor azt betettem csak azért volt hogy mi a hiba ,mit kell javítani :) azóta meg meg se néztem mi van fenn.Előre is köszönöm szépen.)
  • Bexter
    Mindenkinek csak tanították de sose tanult?
  • SrAta
    Megértik:D
    Hiddel
    Én sose tanultam angolt mégis megértik amit írok
  • stonesour
    1000 köszönet! :D
  • VRSDM
    [apro]
    valami nagyobb ángliskirály javítson ki bátran.
  • VRSDM
    ...send IT in...
  • VRSDM
    énse vagyok nagy angolos de azért ez még menni fog.

Hello Elise,

I love your drawing about Corey Taylor, and im so felicitate if u send in big size and without watermark. I promise i dont steal and pass it. I just want to print it on a thsirt.

Thank you
    Regards

és a neved
  • stonesour
    Az angol nem éppen az erősségem. Segítenétek megfogalmazni? kb ezt írnám neki:

Hello Elise,

Nagyon tetszik a Corey Taylor portréd, nagyon örülnék, ha elküldenéd nekem nagy méretben. Ígérem nem lopom el, nem adom oda senkinek, azért kellene, mert a pólómra akarom nyomtatni. Köszönöm előre.
  • VRSDM
    én leveszem[right]ötezeéééé'
  • stonesour
    oké, kössz
  • SrAta
    ability mondja jól, ha írsz neki odaadja anélkül ha jófej, ha nem akk meg nemadja, de sztem odafogja, ahhoz nincs jogunk h levvegyük
  • Ability
    Miért nem írsz neki deviantart-on egy privátot? Elmondod neki mire kell, szerintem tuti segíteni fog.
  • stonesour
    nem akarom saját munkámnak tulajdonítani..csak pólóra akarom nyomtatni :(
  • SrAta
    NEM NEM NEM ÉS NEM!!!
    Ezzel valaki dolgozott, azt azért tette rá, hogy ne tulajdonítsd saját munkádnak, szóval szerintem itt mindenkiben van annyi gerincesség, hogy nem fog hozzányúlni.
  • DöflingR
    Ehhez én hozzá nem nyúlok, bár szerintem nem vagyok egyedül :)
  • stonesour
    Hello, Valaki olyan segítségét szeretném kérni, aki ért olyanhoz, hogy vízjelet eltávolítson egy adott képről. Nagyon-nagyon fontos lenne, hogy erről a képről valaki eltávolítsa a vízjelet. Nagyon szépen megköszönném,(nagyon sürgős)ha valaki megtenné nekem, hogy leszedi :(

• Androméda4777
    Hayni, ma este láttam a Váci utcában (Bp) egy ilyen nőt,mint amilyent rajzoltál, a hajszín is stimmelt, csak a bőre nem, mert le volt barnulva.
  • Hayni
    az a része megy :)
    a hosszú egyenes fekete vonalak nem mennek amik az egész hajon tartanak :) főleg hogy bárhozamosak is, és ha azokat is megpróbálom klikkelgetve akkor elég szép kis törésvonalak lesznek...megpróbáltam maszatolni..hát még rosszabb :)
  • theone91
    Megpróbáltam kommentben elmagyarázni de feladtam, így inkább csináltam egy gif-et, ami alapján talán el tudsz indultni...

Tehát. A polygonal lasso tool-al végezz el klikkelgetéseket, ilyen léptékben...

Remélem tudtam segíteni...
  • öregharcsa
    sirály!!

nekem bejön..
    2 helyen módosítanék icipicit az X és az E betűnél a texturákat úgy állítanám hogy kicsivel olvasgatóbb legyen a szöveg..
    de faca...
  • Bexter
    Ha nem ilyen durvák lennének a szegélyek hanem le lennének kerekítve tetszene.
  • sztyui2
    Vélemény?
  • rooney8
    Kár... :)
  • LSL
    VIP jog kell hozzá
  • rooney8
    Ha már itt tartunk, akkor hol lehet beállítani, hogy más színű legyen az üzenetfejléc? :D
  • Hyder
    LOL

úgy tűnik kicsit túl bonyolítottam a dolgot :)

Köszönöm
  • VRSDM
    gyorsabban írsz :]
  • VRSDM
    printscreen az előző postodra. majd ráhúzod a kész logódat a fix csíkra, levágod 120x20-ra és csókolom :)
  • LSL
    Rosszul vettél színt a háttérhez. Azért nem mosódik össze, mert egy halvány színátmenet van benne. Csináld azt, h print screen kivágod a logó melletti csíkból amekkora kell, és arra rakod a betűket.
  • Hyder
    pls help. most csináltam logo-t magamnak, de valamiért nem mosódik össze a logo és az üzenetfejléc :( látszik a törésvonal

ti hogyan oldottátok meg ezt a problémát?
  • Hayni
    amúgy miért lett /5-ös rendszer :)? a /10-es nem igazságosabb :)?
  • Ability
    Képek javítva.
  • SrAta
    lol megelőztél:D
    Pont most akartam kérdezni:D
  • SrAta
    hayni azt a szürke DJ-s képet te postoltad vagy Aby rossz helyre tolta???
    Mert úgyemlékszem, h az nem atied
  • Hayni
    Ez nem az enyém :)

• SrAta
    Ez "L" az a neve hogy L és a Death Note nevű anime sorozatban egy jelentős szereplő:)
  • LSL
    Jaj Ability félreértettél valamit :S az utolsónak hozzám berakott kép nem az enyém, csak linkeltem, hogy tudják melyik anime karakterről beszélek. pls töröld ki